Året 2013, Juli - December

Juli - Då var sommaren igång och jag fick sommarlov "på riktigt". Det var först nu jag hade tid att göra något annat, första veckan gick bara åt till att packa och tagga till Grällsta. Men vi stack iaf en sväng till stockholm, bodde på hotell, var på skansken, gick på grönan och shoppade lite. Stockhomsmys alltså. Sen var vi i stugan ett tag och bara tog det lugnt och hade det skönt. Där hittade vi även en hund, det kommer jag komma ihåg.
 
Augusti - Då började skolan igen, mindre roligt. Det var det mest mervärda som hände i Augusti. Jag var med kompisar iväg där vi mös och red på betet, stack o badade, ja en massa mysiga saker så att vi skulle ha bra minnen ifrån sommarlovet 2013. Jag började även sasta mer på min youtubekanal, märkdes det tycker ni?
 
September - Då böt jag bloggportal och startade upp bloggen på nytt. Detta känner jag var det perfekta valet jag gjort för min bloggkarriär eller hur man ska säga. Annars var det inte så mycket som hände, bara en massa läxor eftersom att skolan dragit igång igen. Då hoppade jag även en pay n jump på Promise, en låg klass men vi nollade och jag var nöjd med rundan. Jag hoppar gärna henne en pay n jump igen, då lite högre iaf, en Lätt D, lätt C.
Oktober - I Oktober fyllde jag 15 år. Det firades med en myskväll tsm med mina brudar och sen någon dag med släkten. Då fick jag en prenumeration på Glossybox som där det sedan kom en i slutet av månaden och jag blev väldigt glad över vad som låg i. Under höstlovet var jag med Linnea, Vilma och Alice och vi red tsm på Hamre, där red jag på min allra första ponnycrusch igen. Det var riktigt mysigt att få sitta på hennes rygg igen och mysigt att få rida med mina kompisar som jag inte brukar kunna rida med.
 
November - Hela månaden gick jag och taggade att få åka till Stockholm med mamma för att shoppa och gå på Stockholm horse show, sista året i älskade Globen. Där shoppades det en del, jag träffade en underbar person jag hade skrivit lite med innan. Dagen innan jag var i Stockholm för att gå på Stockholm horse show så var jag i stockholm och kollade på semifinalen av Idol. Alltså blev et mycket stockholm den veckan. Det enda som fattades i November var snön, som kom 3 dagar i Oktober innan den försvann och inte ville visa sig igen. Jag debuterade även dressyr på Promise, är väldigt nöjd med tanke på att hon inte är en dressyrponny.
 
December - Här träffade jag min kompis som jag inte hade träffat på jättelänge och vi red och hade det trevligt. Det är underbart att få träffa och vara med en person som man inte träffat på länge. Det var också denna månaden som skolan ville ha så många prov och allt som det bara gick. Vilket resulterade i en sönderstressad Emma... 
 
Detta var del 2 av min årsresume, har det varit roligt att läsa?
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback