Fredag i morgon

Idag har det inte varit grym uppdatering men på lunchen hade jag och mina brudar ett späckat schema så jag kunde inte blogga och sen hade jag inget att blogga om där vid 20-tiden så jag kände att det var bättre att låta bli. Jag satt och glodde på TV och pluggade tyska tills i morgon. I morgon är det även Luciaträning, igen. Därför måste jag packa alla ridkläder och allt som jag ska ha i morgon redan nu ikväll så att mamma bara kan greppa tag i påsen innan hon åker och hämtar mig och Emelie på skolan.
 
Det kanske inte alltid är så bra uppdatering som det brukar. Men skolan gillar att ha slutspurt med en masa prov och förhör nu precis innan jullovet så det är nästan alltid något som jag kan plugga på nu fram tills det är lov. Det drabbar ju tyvärr också er, även om jag inte vill det!
Men nu ska jag övertala hunden att jag vill ha min säng och sedan ska jag sovaaa. Ni får sova gott så hörs vi i morgon. Kan ju varna om att jag kan vara sur för papap börjar jobba väldigt tidigt och jag kommer troligen att vakna då, så jag lär inte vara världens gladaste just då ;)
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback