Söndag, 2 dagar till julafton

Ledsen att jag inte har bloggat tidigare men jag sov länge och sen har vi käkat frulle, gått ut med hunden och städat lite. Hoppas att ni överlever. Men idag lovar jag er att det kommer bli mycket bättre uppdatering än vad det var igår och i fredags. Tekniken vill inte alltid...
 
För dagen är det inga jättespeciella planer. På efterniddagen skulle vi åka till farmor en sväng för att byta lite julklappar oså. Annars är det bara städning här hemma som gäller. Jag ska försöka klämma in lite inställda också. Har nog någon idé till något inlägg, men era förslag är alltid välkommna.
 
Om bara 2 dagar är det julafton. Jag har inte alls fått julkänsla eftersom att snön vi fick bara låg kvar i 3 dagar och dem 3 dagarna har redan varit. Därför börjar det typ bli vår här nu. Vilket är mindre roligt... Hoppas att ni har lite snö som ni kanske vill skicka på posten?
- 3 år sedan <3
 
Jaja, jag borde kanske återgå till städandet. Igår var en mys och skämma bort sig dag, då får det bli städdag idag. Ni får ha en underbar dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback