Svar på tal

Alltså du tävlar väl inte, seriehoppning är ingen tävling så? Tror att du uppfattat de ganska mycket fel!
Det är faktiskt en klubbtävling vilket är en riktig tävling... Samma sak med dressyren, det är också en klubbtävling. Vilket gör det till riktiga tävlingar. Svårt att förstå? ;) 
 
Vaddå badat med din häst? när den va ung? Fattar inte riktigt! Du har ju ingen egen häst?
När vi var på Grällsta red vi och badade. Jag hade Beny, som då var endast 5 år då jag gjorde det och han hade aldrig badat förut. Vi vet inte vad han gjorde innan han kom till Sverige och Grällsta ridcenter. Då vart han alltså lite rädd för vattnet eftersom att han inte visste riktigt vad det var, så vi plaskade bara runt lite som en mjukstart för honom.
 
Kan inte du skaffa ask? Nej, jag känner inget behov utav det. Sen gillar jag inte heller vad det frågas för saker på ask, för det mesta
 
Vem är din bästa kompis? Här tänker jag nog inte nämna namn för jag kommer kanske skriva för mycket namn, för få eller ja. Ingen nämn och ingen glömd
 
Bästa hästen? Promise, Carisma och Gordon <3 Fast det finns ju massa flera, men jag kan inte välja en
 
Roligaste skolämnet? Svenska, matte om man gör något som man förstår
 
Bästa frisyren? Jag brukar köra hög tofs eller en slarvig bulle
XoXo//Emma

Kommentarer
Anonym säger:

Jag tror faktiskt den som kommenterade hade rätt. Är rätt säker på att klubbtävling inte klassas som ryttartävling, precis som en pay n jump inte är en riktig tävling heller. Det är "bara" tränigstävlungar.

2013-12-12 | 19:24:51

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback