Bryta en nagel i duschen

Att duscha och komma hit till datorn tog längre tid än jag trott. Jag hade nästan av min nagel till mitten, så jag drog på mig en handduk och sprang till mitt rum för att hitta nagellim. Nu är nageln iaf lagad och den är inte av på mitten. Thanks God for nailglue... Fråga mig inte hur det gick till, men den gick av och jag stod i duschen. Jag får skylla på det grymma balsamet jag använde i mitt hår när jag såg att den höll på att gå av.
 
Fick även lite insperation till att fixa bland mina hyllor efter det. Men klockan 23 och när man har läxförhör dagen efter känns inte sådär jättesmart att dra igång med att fixa det just idag. Får se om jag hinner fixa det i morgon. Jag har åkt på uppdraget med middag eftersom att jag, Ebba och min mamma ska iväg.
 
Idag i skolan planerade jag och Vilma helgen lite. Hon ska nämligen också tävla dressyr, samma program som jag. Då sa vi att efter att vi har tävlat och tagit bort alla knoppar oså ja ni vet... Så skyndar jag mig hem för att duscha och grabba tag i en väska med övernattningssaker och åka iväg hem till henne för att sova där. Det kommer kännas som att jag ska flytta hemifrån. Tävlingskläder, vanliga ridkläderkläder, sovgrejor, vanliga kläder osv. Men det får bli så, en mysig tjejkväll kommer vi ha. Mysmys
- Bara för att Guttis är så söt på denna bilden
 
Nej läxan behöver kollas igenom ytterligare en gång så vi helt enkelt höras av i morgon igen. Natti natti
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback