Carpfisken <3

Valde Carpen, om ni inte såg det på bilden. Det gick väldigt bra, jag är nöjd. Enda fram tills den sista rundan som vi körde... Då hoppas vi dem 2 första hindrena på linjen bra, men han blir lite stor och får gå ett ett galoppsprång mindre. Trodde jag, men han ville ta ett till. Så jag tryckte av honom så att han skulle hoppa, men han ville trampa om innan så hindret hoppades när jag satt på halsen. Det finns film på det och ni vill inte se min fina fail. Annrs gick det väldigt bra tycker jag.
 
Efter våran träning gick vi upp på cafet. Där bestämde vi att vi ska gå på den nya hungergames i morgon kväll, 4 stycken ifrån ridgruppen. Det blir säkert väldigt mysigt. Så i morgon har jag ett fullspäckat schema, stallet, sen stan med bruds, hem för att käka middag, åka ner på stan igen och gå på bio. Men jag har valt allt själv så jag ska inte klaga.
 
Men nu ska jag kolla på idol så att jag har lite kolls tills nästa vecka då jag ska dit. Ses vi där? Och sen i mellan utröstningen ska jag väl duscha. Eller om jag gör det redan nu, jag får se hur jag gör. Vi hörs senare iaf
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback