Dagen med ett ord "gaaah"

Denna dag kan jag sammanfatta med ett ord, gaaaaah. Jag är nu hur trött som helst efter en dag bland en massa montrar och sen lite i skolan och i stallet. Det enda jag vill göra nu är att lägga mig och bara sova, men snäll bloggare som jag är så ville jag blogga ett bra inlägg åt er nu innan jag lägger mig...

Morgonen började ju en kort sväng i skolan med 2 lektioner. Sen åkte jag och mina brudar iväg till bombadier arena som det heter där mässan var. Det börjar med att vi blir "påkastade" goodiebags och sen träffar jag Alice och efter det så dog jag. Jag hörde en bekant röst som lät jätteglad, kunde inte placera direkt vem det var. Så vänder jag mig om och får se Ella ifrån Grällsta. Hade det inte varit en massa folk där hade jag brutit ihop, jag hade inte räknat med att träffa henne där. Men snacka om underbart att få träffa henne igen så jag var helt uppe i varv när vi gick in och började gå runt för att kolla in alla montrar.
Efter ett tag var vi klara så stack vi iväg till stallet, där gosade jag med Promise och hann ta hand om henne samt ge Carisma mat och mysa lite med henne. Sen gick vi tillbaka kollade när Ebbas kille körde lite gymnastik innan vi var helt nöjda med att ha kollat och då åkte vi vidare mot donken och käkade lunch. Efter det var vi proppmätta men vi rörde oss mot skolan för att ha språk. Vi trodde att vi skulle ha media efteråt också, men den var inställd så då blev vi väldigt glada. När jag kommer hem ser jag att jag har fått ett paket ifrån simplycia.net. Vad som låg i kommer ni få se i morgon, det är så gaaaalet fint :)
 
Jag hann vara hemma ett tag innan pappa kom hem och då åkte vi till mässan en gång till. Då tog jag ännu mera papper/påsar ja allt sånt och pratade med lite folk ifrån lite olika gymnasium. Jag tror att jag är ganska säker på vart jag vill gå som första och andrahandsval men tredje är lite osäkert ännu. Mamma är borta så när hon kommer hem i morgon eller till helgen så ska vi pratade och kolla lite. Nu när hon är borta får jag vara minimamma. Pappa ligger redan och sover, lika så min brorsa. Så jag får städa i ordning oså, då börjar man känna sig stor. Jag kan inte fatta att jag om ett år går i gymnasiumet, helt sjukt.

Nej usch, detta blev en lång bibel men nu ska jag sluta skriva och jag vill sova så det ska jag göra nu. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback