Gott & blandat ifrån idag

Red en häst som heter Wing commander, även kallad Kapten. Det var en väldigt roligt att rida honom och jag hoppas att jag kommer kunna fortsätta att ha honom. Vill gärna hitta ännu mera knappar på honom. På träningen pratade jag även med min tränare om att jag tänkte debutera Promise i dressyr nästa helg och hon tyckte att programmet som jag hade valt var bra för oss. 

När jag red Carisma kom hennes ägare förbi så då galopperade jag lite på Carisma och det gick väldigt bra. Hon hade blivit tömkörd tidigare idag så hon var lite mattare i kroppen än vad hon brukar vara. Men hon är en sån häst som måste värmas upp innan hon börjar bli mjuk och fin. Ska galoppera lite på henne i morgon också sa vi. 
 
Tidigare idag skrev jag ju också att jag hade gjort en bra sak. Det var att det satt en liten 6:a ensam och vi gillar verkligen inte att få se folk som sitter ensama och äter. Så vi satte oss med henne och hon verkade bli glad. Vi ska fortsätta att göra det om vi ser henne sitta ensam igen. Vi fick mycket beröm av lärare för att vi satte oss med henne sp det var roligt.
 
Såg även att det var någon som frågade varför vi inte fick hoppa högre och det är för att våra lektionshästar måste hålla. Vilket jag tycker är tråkigt men det är så det får vara och vi kan inte göra något åt det :/
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback