Mysig stalldag

Nu när jag kom hem ifrån stallet bestämde jag mig lite spontant för att baka så nu har vi nybakta muffins här hemma. Yammi yammi. Blev några med blåbär och några med hallon. Ska ta en av varje sen när vi sätter oss i soffan.
 
I stallet idag så gick jag en sväng med Carisma för hon blev dålig efter vaccinet så idag var första dagen som hon mådde bra och hennes ägare sa att jag kunde skitta och sitta på men jag orkade inte slänga på henne massa saker och ta på hjälm osv. Så hon fick sig en promenad ifrån marken, det skadar ju aldrig heller att jag får röra lite på mig. Jag gick i ridhuset för det var mörkt så jag kunde gå runt och kolla när min kompis hoppade sin ponny och det såg verkligen jättefint ut. 
- Har även fått bilder ifrån förra helgens dressyrtävling som Linnea har fotat
 
Jag såg en måttstång i stora ridhuset så jag var bara tvungen att ta med den in i stallet och mäta Promise så jag tog ut henne i stallgången och mätte henne med den. Det visade sig att hon var en C-ponny och hon är 134 cm i mankhöjd. Hon kanske är 133 om hon har lite mindre hovar... Så nu vet jag iaf att hon verkligen är en C-ponny. Jag tvättade även hennes man och svans så nu är hon ren och fin. Hon blev lite extra ompysslad idag, men det var hon värd.
 
Nu ska jag kolla på någon serie och bara mysa här hemma
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback