Mysiga söndagskväll

Har setat i soffan hela kvällen och bara mysit samtidigt som jag har knåpat ihop det sista på min design. Nu kan jag med gott samvete säga att jag är nöjd och det är faktiskt en hel del nytt i den. Längtar verkligen tills i morgon då jag och Vilma ska fota min nya lite höstigare header än den som jag har nu. Är så spänd på att få visa det för er :D Även om det är lite sent med en höstheader nu, men snön har ju inte kommit hit till Vässan så det är inte så mycket att göra åt det... Men nu längtar jag verkligen efter snön och jag vill att den ska komma, gärna typ nuuuu.
- En bild som Vilma fotade på mig och bästa Pärlis i somras <3
 
Har ju lite planer för i morgon, men dem har jag ju redan skrivit ut och ni har säkert sett dem i kommande veckans planeringsschema som jag lade upp tidigare idag.
 
Idag var vi ju på Erikslund som jag skrev tidigare. Där bytte jag ett par skor då spännet hade lossnat, men dem fanns inte kvar i rätt storlek och så fanns det inte i svarta heller... Så då fick det bli ett par jättefina uggs som följde med mig hem istället. Vi köpte även julpapper så jag har slagit in alla mina julklappar nu och behöver inte oroa mig för att någon ska se vad dem kommer få av mig.
 
Nej nu håller mina ögon på att gå i kors så jag ska sluta skriva och lägga mig. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback