Söndags sovmorgon

Idag tog jag sovmorgon, iaf för att vara mig. Direkt när jag vaknade låg jag och rebloggade lite på tumblr, ni har väl inte glömt att följa mig där? Sen gick jag en lite längre promenad med Gucci. Jag älskar att ha hund för då har man en anledning till att gå ut och gå och det är väldigt skönt att börja sin morgon med en tur i friska luften och att avsluta sin kväll med en promenad i friska luften.
För dagen har jag inga speciella planer. Mamma och min brorsa är iväg på innebandy nu och sen åker vi 3 ut till Erikslund. Vad vi ska göra där vet jag inte till 100 men det visar sig. Julklappspapper vill jag att vi ska köpa iaf. Jag vill kunna så in det jag köpte igår så att ingen ser sina presenter innan julafton som btw är om exakt en månad.
 
Jag tänkte börja sätta mig och fila lite på en ny design eftersom att det kommer fotas en ny header i morgon. Jag och Vilma har snackat lite om hur vi ska lägga upp det och jag tror att det kommer bli väldigt fint. Jag har lite idéer men vi får se hur det blir. Jag tänkte testa lite och se hur det blir och om jag blir nöjd. Det är ju så roligt att hålla på och koda tycker jag.
 
Ni får ha en fin söndag så hörs vi under dagen.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback