Svar på tal

Fin ponny! Är det din egen? :)
Nej, tyvärr så är hon inte min egn utan hon ägs av ridklubben som jag rider för. Jag sköter henne bara 3 dagar i veckan och rider henne ibland.
 
Ska du till Grällsta i år? :)
 
Nej, inte som det ser ut nu. Jag vill verkligen åka för Grällsta är världens bästa ridlägerställe med jättefina hästar och jag har fått så galet fina vänner där. T.ex så hade jag nyss fått en förfrågan på snapchat som jag inte visste vem det var. Så visade det sig att det var en av dem personerna som jag kom närmast under Grällsta denna sommaren. Då skrek jag i hela huset, jag saknar henne nå ofantligt. Samma som när jag träffade Ella på gymnasiemässan. Det är så härlgit att träffas igen, bästa brudarna som man saknar mest är grällstabrudarna!!! <3 Man får verkligen vänner och minnen för livet. Men nu har jag inte pengar till det och sen så ska jag ha min älska ponnyboll under sommaren. Men om jag skulle få 5000 kr bara sådär, då skulle jag lätt anmäla mig.
 
Vad hände med Gordon och Prancer? :( 
Båda två fick kolik som var väldigt kraftig. Prancer var dem tvungna att ta bort 15.28 och Gordon var tvungen att tas bort vid 23-tiden. Dem hade så kraftig kolik så att det tyvärr inte fanns något mer att göra för dem. Jag ångrar nå sjukt att jag inte kunde åkt till stallet den dagen. Jag hade så gärna velat säga hejdå och förklara hur mycket jag älskar dem <3

Hur kunde dom gå bort på samma dag? :( 
Dem var tvugna att tas bort, tyvärr på samma dag.
 
XoXo//Emma

Kommentarer
Alice säger:

Vilken snygg headher(stav) du har gjort :D <333

2013-11-25 | 18:21:34

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback