Underbar kväll med brudarna

Nu har alla brudarna åkt hem ifrån mig. Det var riktigt mysigt och vi hade en underbar kväll tillsammans. Jag orkar inte gå in i detalj på vad vi gjorde med trevligt hade vi det, och mycket skratt blev det. Vi måste verkligen göra om det någon gång, det var riktigt mysigt måste jag säga. Alla verkade väldigt nöjda och sen innan kände inte alla varandra men efter ikväll är det nog lite vänskap mellan alla iaf :) Sen gav dem mig en passa presenter, tack finisar <3 Visar vad jag har fått oså i morgon i samma video, men det var riktigt fina saker. Inte för att skryta utan för att det brukar vara den mest efterfrågade videon när man har fyllt år.

Idag på träningen fick jag rida en storhäst vid namn Greta. Kan ju säga att det inte är min typ av häst och jag har aldrig ridit på henne innan. Och hon bockade lite, hehe. Eller bocka är inte rätt ord, mer bakut typ. Jag kan skriva om ridpasset i morgon, för innan jag ska till stallet lär jag vara rastlös och inte ha något att göra. Ni behöver inte läsa det om ni inte vill, det är mest för min egen skull. Sen fall ni vill läsa det också såklart ;)
- Här är hon, Greta

Men nu är jag riktigt trött och i morgon ska jag både sköta 2 pållar, jogga en, duscha, käka något innan 14.30... För då är det släktkalas här hemma. Så det är vad jag ska göra i morgon. Jag ska väl kolla lite på yt och försöka få bort min pigghet som all Cola och godis har gett mig under kvällen. Ni får sova gott så hörs vi
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback