Carpe Diem idag

Jag red Carpen idag. Är väl helt okejnöjd med hur det gick, kände stor skillnad med att hoppa ponny och storhäst. Capren hoppade bra idag tycker jag, han hoppade allt och sprången kändes bra. Vissa bättre än andra såklart... Först hoppade vi bara en ganska bra övning på väldigt låg höjd. Men vi ville ju hoppa högre, så snäll som våran tränare är lade hon upp hindret ganska många hål hörge till slutet och då hoppade verkligen alla hästar ordentligt. Själva övningen gick bra och han kändes lyhörd på mig. Jag har börjat rida in mig mer och mer på honom nu tycker jag. Börjar hitta tillbaka knappar på honom mer och mer för varje pass. Han är riktigt rolig och nyttig att rida.
- Här får ni en bild på honom och mig, från innan sommaren

När jag kom hem käkade vi älgfilé ifrån stugan, svampsås med svampar ifrån skogen här hos oss och potatisgratäng gjord på svensk potatis. Ekologiska var det ja, hehe... Väldigt gott var det och till efterrätt åt vi fruktsallad med glass. Ibland får man unna sig lite extra god och lyxig mat, älgfilé äter man ju inte direkt varje dag.

Nu ska jag mysa lite med min familj i soffan framför TV:n. Såg även att jag hade fått en kommentar med massa tips på inlägg och videos, roligt roligt :)
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback