Fredagen den 13:e är över

Håller på att planera en mysig kväll men mina brudar. Vi har snackat om att vi vill det så då ska vi fixa det och tidigaste fredagen/helgen som var ledig för alla var på min födelsedag så det passar ju väldigt bra också. Eller troligen, inte helt 100 men det borde vara då. Vi ska ha masssssa saker att tjocka oss med, go film, massa gött snack och mys. Sånna kvällar måste man unna sig och sina vänner ibland. Så det kommer bli riktigt roligt och alla verkar verkligen se fram emot det.


I stallet idag träffade jag min tränare och kollade vad vi skulle göra i morgon. Vi ska rida lätt A programmet i dressyr, vilket jag inte kan. Jag kan lätt C och lätt B om jag får kolla igenom dem innan. Så det ska bli intressant att se. Jag ska kolla på programmet nu innan jag ska lägga mig tänkte jag. Fast jag kollade nu när jag skrev det för att jag blev nyfiken, hehe. Det såg väldigt roligt ut så jag hoppas att det blir roligt i morgon. Planen är att rida Promise så jag hoppas att det kommer bli så. Tänkte kolla om jag kan rida med min nya nosgrimma på henne på träningen.

Dagen idag i skolan var kanske inte jätterolig men sista lektionen fick vi leka och tävla mot våran lärare så det var en rolig lektion på sätt och vis. Hemma tog jag mellis och sa hejdå till Izor då han skulle åka hem när jag var i stallet. På vägen hem ifrån stallet mötte jag upp mamma och min brorsa så åkte vi till Ica och köpte lite mys till kvällen och lite kvällsmat var det tänkt. Men det var ingen som ahde något bra förslag så vi cyklade vidare till donken och käkade middag där. Kebab igår, hamburgare idag + pommes till båda. Inte bra Emma, inte bra. Men jag får väl lov att träna bort lite, hehe. 
 
Nej jag sov så lite natten som var så jag tänker lägga mig i sängen och kolla insta innan jag somnar nu. Btw har ni haft någo otur idag? Själv har jag inte haft det, men våran bli har. Våran lilla KA gick sönder när mamma skulle åka till jobbet. Men det är vad som har hänt våran familj/mig idag. Ni får gärna kommentera om ni har haft otur idag.

Ni får sova gott så hörs vi i morgon igen.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback