Nostalgi och en massa babbel

Gjorde ju min Grällstavideo, sen kollade jag på Grällstas youtubekanal och massa. Snacka om att jag vill dit nästa sommar. Men jag ska ha min lilla pärla på bete då är det tänkt. Eller jag hoppas att jag får ha henne på bete. Får jag inte det är jag uppbokad på Grällsta på jobb, hoppas jag. Jag kanske kommer fixa både bete och jobba på Grällsta. Får se hur allt blir mamma och pappas semester osv. Samt betestid osv... Hoppas att jag kan ha både bete och sommarjobba på Grällsta, det är vad jag vill iaf. Sen hurpass det går ihop med semestern får jag se, eller om dem kan anpassa sig efter mig. Ett senare problem men det ska börjas i tid ;) Har stor ångest över hur det ska bli/kommer bli nästa sommar. Hoppas på det som jag vill iaf

Jag har även fixat ihop lite inlägg åt er så nu finns det nästan inställda för en hel vecka. Känns väldigt nice måste jag säga. Ni kan även har sett att något mer har ändrats här på bloggen? Kommentera vad det nya är först så får du en länk i min meny en vecka, bra deal?
- Från tidigare idag

I morgon har jag en kort skoldag så det känns väldigt nice. Direkt när jag kommer hem ska jag plugga, det har jag iaf bestämt mig för så det måste jag göra. Sen kan jag blogga bra inlägg och er och bara chilla under eftermiddagen och kvällen.

XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback