Min valborg 2014

Under kvällen var vi inte iväg någon stans utan vi var hemma och tittade på en film som heter Sinister. Jag hade väntat mig en riktig skräckfilm av sinister, men den var inte så farlig om ni frågar mig. Jag ville bli rädd ju, men det blev jag inte :( Så om ni har tips på riktigt bra skräckfilmer får ni gärna kommentera dem. Innan det åt vi bakad potatis med skagenröa, det är riktigt gott om ni inte har provat det. Så lite lyxigare gjortde vi det ändå. 
I morgon kommer det bli en lugn dag med inga som helst planer. Det känns som att det är välbehövligt just nu. Jag behöver en längre helg med tid för uppvilande så att jag orkar med dem sista dagarna innan sommarlovet.
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på Robert Gustavsson som är på 4:an och sedan tänker jag krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Hon är så jävla bäst

Är så jäkla nöjd med hur det gick att rida Promise idag. Även om jag inte ridit henne på länge satt många knappar och det kändes väldigt lugnt när vi red. Jag tränade lite halter ifrån trav då det var ett problem som vi hade under dem förra dressyrtävlingarna... Sen emot slutet börjar jag kräva lite av henne och se vad hon sa och då blev hon heaven. Det var ett sånnt pass som man inte vill hoppa av ifrån och avsluta utan man hade kunnat fortsatt ett tag till. Hon brukar aldrig vara så fin som hon blev stundtals. Jag verkligen älskar denna ponnyn och hon slutar aldrig att förvåna mig. 
Efteråt fick hon som belöning att få gå ut och beta lite så då blev hon väldigt glad. Jag tog även ut Carisma så att hon fick beta en sväng. På måndag står hon på trailern och jag sitter med i bilen på väg att lämna henne på lösdrift.
XoXo//Emma

Vidrigt beteende i mina ögon

Det som jag såg och vad som gjorde mig upprörd var att jag såg en video som Ebba länkade till mig. I videon var det 2 småtjejer som höll på och trakaserade, använde massa könsord, sa att hatade personer mest av allt och en massa. Ni förstår nog ändå hoppas jag. Det som verkligen gjorde mig arg var att dem var så små, dem kan knappast ha vetat vad orden betöd så man undrar lite vart ifrån dem kan ha fått dem orden. Dem vet nog inte innebörden att lägga ut något sådant på nätet. En gång på nätet, alltid på nätet.
 
Dem bara hoppade på en person, som dem inte ens har träffat och som absolut inte gjort ett smack emot dem. Jag tycker bara att det är så sjukt vidrigt och fel att hålla på på det viset. Fine, man kanske inte kan gilla alla personer eller går ihop med alla typer av personer. Det kan jag verkligen förstå och respektera. Men man går för långt när man som 10-12-åring håller på att kasta ur sig att man hatar någon, att den personen är en fitta och lebb är verkligen att gå över gränsen. Ett sådant beteende är inte acceptabelt i mina ögon! Jag hoppas att ni håller med mig och om ni ser något sådant så anmäler ni kanalen, bloggen, facebooken eller vilken sida ni nu såg det på. För detta beteendet får inte fortsätta gå runt på nätet eller i verkligheten.
Lite luddigt kanske, men jag blev bara så sjukt irriterad. Håller ni med mig angående det jag skrev, eller tycker ni att detta är okej?
XoXo//Emma

Rider pärlan


XoXo//Emma

Onsdag fast FREDAG

På något vänster är jag riktigt taggad på denna skoldagen, trots att det läxförhör. Det känns som att detta är det perfekta sättet att avsluta en skolvecka på. Sen att jag troligen ska rida pärlan efteråt gör det inte sämre heller. Har dock inga superbra ridövningar som jag tänkt att göra. Det blir nog mycket arbete på att få henne mjuk, för det behöver hon verkligen.
Kom på att det är majbrasa ikväll. Ska ni iväg och kolla på någon brasa? Själva ska vi nog åka och kolla på en, inte för att det är så speciellt. Men det är en tradition som vi gärna vill hålla.
 
Det är snart maj. Helt sjukt vad tiden går fort. Det är bara 2 hela skolveckor kvar, sedan är det bara kortare veckor kvar. Snacka om att jag börjar längta lite till sommaren nu. Hoppas att tiden dit också kan gå fort. I maj är det även tävling så om 18 dagar får jag tävla igen, som jag har längtat! Blir så sugen när man ser massa filmer på ryttare som tävlar. Taggad till tusen var det ja
XoXo//Emma

Mysig tisdag

Idag fick båda hästarna sig en omgång med ryktstenar och det var väldigt välbehövligt på dem båda. Så nu står det 2 fina och förhoppningsvis lite mindre håriga hästar i stallet. I morgon ska jag till stallet och förhoppningsvis rida Promise och förhoppningsvis kan jag rida henne på fredag också för jag hinner inte vara med på lektionen så jag rider tidigare. Jag och mina bruds ska nämligen gå på bio så därför rider jag tidigare och kan ta hand om Carisma tidigare och då kommer jag hem tidigare, så att jag kan ta bussen ner med dem på stan och se på bio. Blev även erbjuden 2 jobb i stallet idag. 1 är att jag ska vara funtionär på en tävling som är nästa lördag och sedan är det andra att jag ska vara med på ponnyridning och hjälpa till. Det kommer nog bli roligt tror jag.
- Fina ponnyn, hon skulle ju kunna vara en modell?
 
Kemin känns som att den sitter. Vill inte plugga för mycket heller, då kan det leda till att man glömmer något och det vill jag verkligen inte. Det är skönt att det är våran första lektion så att man kan få det överstökat så slipper man tänka på det. Även om det kommer vara en skön dag med 3 lektioner. Den sista är slöjd och då ska jag sticka och kolla på 2 avsnitt utav top model, inte illa avslut på en skolvecka.
 
Nu måste jag nog däremot gå och dejta kudden. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

1900 dagar

Helt sjukt! Nu, exakt idag har jag tagit hand om Promise i exakt 1900 dagar. Därför firar vi det här på bloggen med att jag lägger upp massa olika filmer på oss. Sedan firar hon och jag i stallet med massa gottis idag.
XoXo//Emma

Ja/nej???

Frågade på instagram om jag skulle klippa av håret till axlarna. Ja/Nej???

XoXo//Emma

Tisdag eller torsdag?

Idag är det tisdag, fast det är som en torsdag eftersom att vi får helg redan i morgon. Själv har man en bra skola så dem hade tydligen lagt in någon form av kurs på eftermiddagen och därför kommer jag att sluta 11.10 i morgon.
 
Denna morgonen blev jag klar med allt riktigt fort. Gucci har redan fått en promenad, jag är påklädd, har kollat allt som jag brukar på mobilen och jag har käkat frukost. Därför ska jag nu sätta mig och läsa igenom kemin nu för jag vet inte hur mycket tid det kommer finnas i kväll. Även om jag tror att jag inte kommer komma hem så jättesent ifrån stallet, har båda sessorna idag. 
Ni får ha en riktigt fin dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Pluggdag

Har pluggat en hel del kemi tills på onsdag nu. Det känns inte jättesvårt då det är vi själva som fått göra frågorna till läxförhöret. Har stallet i morgon och därför har jag försökt att plugga en hel del nu. I morgon kan även vara den sista gången som jag sitter på Carisma.
Nu sitter jag på mitt rum och bloggar, jag brukar alltid sitta i vardagsrummet. Jag kan ju säga att jag inte är så lite iaktagen av en viss liten herr Gold som hela tiden vill ha min uppmärksamhet. En riktigt charmör är vad han är. Jag ska väl sätta på någon serie nu och sedan väntar sängen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Måndag em

Har precis snackat med Ebbish i telefon, hon ringde och frågade om det brann hos mig. Sen fick jag se en bild och då var det inte konstigt att hon ringde till mig för röken såg ut att komma ifrån mitt område. Det visade sig bara vara tippen så det var skönt att det inte brann i något hus.
Nu ska vi käka mat och sedan blir det bara att ta det lugnt i soffan framför TV:n och Ullared.
XoXo//Emma

Läs detta

Hästtjejer vs machomän
Inlägget/artikeln jag länkade borde ni verkligen läsa. Riktigt bra skrivet måste jag säga. Håller ni med vad som står? Personligen håller jag med till punkt o pricka
XoXo//Emma

Dags att kicka igång en ny vecka

Idag är det måndag igen. Just nu är jag inne i en period där jag verkligen är sjukt skoltrött. Men det är bara att hålla ut dem sista 45 dagarna, det är ju inte långt kvar alls. Det känns som att hjärnan redan har tagit sommarlov för att det är så varmt och fint väder. Det är April och jag har redan åkt iväg med kjol i 2 dagar, love it.
Nu måste jag verkligen gå ut med Gucci så vi hörs senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt söndag

Är helt slut efter att ha varit ute i solen så gott som hela dagen. Men i morgon är det skola igen och som tur är går vi bara 2 och en halv dag denna veckan så det kommer bli skönt. Därför ska jag göra som Gucci och lägga mig nu.
XoXo//Emma

Senaste inköpen

Hamstermat - Arken Zoo
Hamsterbädd - Arken Zoo
Hundhalsband - Någon monter på utställningen, 169 kr
3 dentalsticks - Någon monter på utställningen, 10 kr st
2 grisöron - Någon monter på utställningen, 12 kr st + godistest
En påse med "tränings godis" - Någon monter på utställningen, 5 kr
En påse hundmat -  Någon monter på utställningen, 20 kr
 
Lite småsaker fick följa med hem ifrån utställningen. Igår köptes även en vattenflaska till Gucci och 3 bollar samt ett par svarta låga fake converse till mig.
XoXo//Emma

This or that

S O C I A L T

Instagram/Facbook

Twilight/Hungerspelen

Blogga/Läsa bloggar

 

M O D E

Halsband/Armband

Egen stil/härma någon annars

Gina/H&M

Veromoda/Cubus

Jeans/Mjukisar

Jeans/tights

Kjol/Klänning

 

D J U R

Mocka/Packa hö
Syslöjd/Träslöjd
A-ponny/Storhäst
Sporrar/Inte sporrar
Magplatta/Vanlig sadelgjord (i hoppning)
Kingsland/Glen Gordon

Hööks/sharpman

ridskor/ridstövlar

Ö V R I G T

Glass/godis (Beror helt på)

Jordgubbar/Hallon

Godis/Frukt

Mjölk/Läsk

Smink/Utan smink 

Sommar/Vinter

Sjunga/Dansa

Julafton/Födelsedag

Singel/Förhållande

Rosa/Blå

Bok/Tidning

Levande ljus/Lampor

Få pengar/Tjäna pengar

Familjen/Kompisar

 

XoXo//Emma


Lunchar


Nu har jag och Linnea tagit lunch och sedan blir det kolla vidare på alla hundar.
XoXo//Emma

Dagens planer

Idag tog jag ingen sovmorgon inte. Det är nämligen så att jag och Linnea ska åka till utställningen och kolla lite idag också. Det ska bli roligt, Linnea hade någon som hon kände som skulle ställa ut sin hund. Dem har även som en liten "mässa" där det finns lite fina grejer man kan köpa. Vi får se om något följer med hem, om det gör det vet ni att ni kommer få se vad.
- Hunden som Linnea känner är en cocker spaniel, precis som Smilla.
 
Vi tänkte vara där vid 9 och sedan var det final vid 15 som vi tänkte kolla på. Så det kommer nog ta en stor el av dagen att vara där, men det blir nog roligt ändå. Nu måste jag nog gå och börja göra mig redo. Ni får uppdateringar under dagen.
XoXo//Emma

Sommardag

Idag har det verkligen varit varmt. Jag tog ut det på fullaste allvar och åkte i kjol och t-shirt till affären och sedan käkade vi ute på altanen. Då märker man att sommaren är nära. Funderade ett tag på om det vore skönt att sola i bikini, fast klockan var nästan 18 så det kändes inte så smart. Jag får se om det är fint väder i morgon för då kanske jag drar på mig bikini och solar.
Har inte mycket mera att säga och jag tänkte inte sitta uppe hela natten. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Grillar


Sitter i nya dynorna som vi köpte och det ligger kycklingfiléer på grillen. Yammi
XoXo//Emma

Storhandlar med mami


Är och handlar en massa med mamma och Alice o hennes mamma.
XoXo//Emma

Snart sommar

Nu är det bara ca 46 dagar kvar tills det är sommarlov och det ska verkligen bli roligt. Jag har aldrig varit så taggad på att få sommarlov som jag är nu. Men det för att jag har så mycket roligt som kommer hända och för att det är så mycket planerat. Det kommer ju även bli en massa tid med mina brudar.
Något som är säkert och inplanerat:
* Åka till Göteborg 1 vecka
* Jag ska ha Promise som min egna i 3-4 veckor
* Tälta med brudar på betet och rida sent på kvällen, fota, grilla osv
* Jobba på Grällsta (Inte helt klart än men jag skulle tro det)
* Shoppa skolgrejer med Ebbish
 
Saker vi har pratat om:
* Åka till Ullared med Ebba
* Åka på kryssning
 
Vad har ni för roligt inplanerat i sommar? Det skulle vara väldigt roligt att veta så ni får gärna kommentera vad ni har för planer.
XoXo//Emma

Solig lördag

Idag är det en riktigt solig och fin lördag. Familjen har för en gångskull lite planer en lördag. Först ska jag åka till stallet en sväng. Jag ska ta hand om Carisma samt skritta henne 30 minuter, Sedan kommer mamma och Erik och möter mig så går vi kanske och käkar eller något innan vi går in på hundutställningen. Det är lite synd att ridgebackarna startar först. Erik har nämligen match så vi kan inte kolla på dem. Eftersom att Gucci är en rudgeback så hade det ju varit roligt att få se hur utställningsridgear ser ut.
Det är dock ett tag kvar innan jag ska åka till stallet så jag får väl hitta något sätt att fördriva tiden på.
XoXo//Emma

Om dagen

Fick en fråga om vad det var jag såg. Det som jag såg var 2 småtjejer som höll på och använde riktigt fula ord som dem inte ens visste vad dem betöd. Det låter kanske inte så hemskt, men jag kommer förklara mer i inlägget som ska skrivas. Hade tänkt skriva mer om det idag. Men det som jag och familjen gjorde tog längre tid än väntat och jag har verkligen ingen ork att skriva det just nu för jag e sjukt trött.
Nu ska jag bara vänta på utröstningen av Let´s dance och sedan ska jag krypa till sängs. I morgon kommer det bli en rolig dag så då måste man verkligen ha energi.
XoXo//Emma

Nu - Let's dance


XoXo//Emma

Emma tipsar - till sommaren

Nu till sommaren vill man väl ha en riktigt fräsch hy, eller är det bara jag? Därför tänkte jag tipsa och berätta lite om hur jag brukar sköta min hy nu när det är sommar runt hörnet. Ni får gärna kommentera hur vad ni har för typ utav "rutin" innan sommaren/inför sommaren.
 
* På morgonen tvättat jag alltid ansiktet med vatten så att man är helt ren innan det är dags för sminket att komma på. Fast innan sminket smörjer jag alltid in hela ansiktet med en ansiktskräm. Dock så ska man inte ha mycket smink alls när man är i solen! Huden kan bli riktigt förstörd och det vill man ju verkligen inte. Jag brukar bara slänga på lite mascara snabbt på morgonen och sen är jag klar med "sminket". Less is more
 
* Efter en hel dag så brukar jag alltid börja med att tvätta bort sminket med en avsminkningsservett. Den får ju inte bort exakt allt så om jag verkligen vill fräscha upp mig efter att jag har tagit den tar jag alltid en cleansing gel ifrån Clearasil och sköljer ju bort den med vatten. Personligen så tycker jag att det är skönt att ha på en ansiktskräm efter att man har tvättat av allt smink så det använder jag alltid.
 
Alltid när jag är klar slänger så på EOS på läpparna så att dem också håller sig hela och mjuka till sommaren.
 
Här kommer även 3 produkter som jag verkligen tipsar er om:
EOS lip balm - Kicks, craycray.se osv
Garnier moisturiser - Lyko.se, Ö&B, Coop osv
Clearasil gel wash - Rusta, Ö&B osv
XoXo//Emma

Helg

Idag är det äntligen fredag och det är så skönt att det äntligen är helg. Dock så ska jag inte rida då jag och familjen ska iväg och göra lite annat. Därför slutar jag redan vid lunch. Men ni har ett inställt som väntar så ni kommer inte bli utan uppdatering.
Ni får ha en riktigt trevlig helg så hörs vis senare under dagen.
XoXo//Emma

Jag kan ha humör

Såg precis en riktigt hemsk jäkla sak som gjorde mig riktigt jävla förbannad. Ursäkta ordvalet, men jag blir verkligen så galet arg Jag tänker dock inte skriva om det nu ikväll då jag tänker lägga mig direkt efter Berg och Meltzer i Amerika, dem 2 är ju helt underbara. Så inlägget får jag skriva i morgon.
Nu är programmet slut så jag ska krypa till sängs. Ni får sova gott och så hörs vi i morgon igen, då är det fredag och helg. Helt underbart.
XoXo//Emma

En snabbis

Min brorsa har skolgårdskväll så vi var nyss där, men vi var hem och åt. Snart ska vi tillbaka, men då tar vi med Guttan. 
Jag har även fixat så att ni får 10% rabatt på jfr.se om ni anger emmaostensson i kassan. Det gäller tills på söndag. Hoppas att ni hittar något fint, dem har massor.
XoXo//Emma

Bloggwork


Har hällt upp ett glas med isthé och nu sitter jag framför datorn och tänkte fixa lite inlägg åt er.
XoXo//Emma

Redan torsdag

Det har redan blivit torsdag, alltså är det fredag och helg i morgon. Galet skönt och det blir en vecka närmare sommarlovet och sommaren. Idag när jag kommer hem har jag inte heller några speciella planer. Funderar på att sticka ut i skogen och springa, men det var frost och svinkallt när mamma öppnade så det kanske inte är jättesmart att springa då. Får se hur det blir på eftermiddagen. Sen kommer jag ha massa tid att blogga inlägg åt er så det ska jag göra. Jag vill verkligen att bloggen ska bli bra och så jäklar ska vi sätta högre kvalité och få statistik, är ni med på det?
Tyvärr så måste jag vara tråkig och gå med Gucci nu så jag hinner inte blogga mera.
XoXo//Emma

En fin onsdag

Dagen idag började bra, jag glömde min stickning till slöjden. Tyvärr hade mamma hunnit åka så det var bara att vända och hämta den. Det är tur att jag inte har så långt till skolan och att jag och mina bruds möts så tidigt så att om något sådant skulle hända gör det inget för vi missar inte något av första lektionen. 
 
I stallet idag ställde jag ut pärlis till muren och det uppskattades. Eftersom att vi var ute fick hon sig en ordentlig omgång med ryktstenen och så fick hon stå med sin ludd ludd grimma som hon gillar. Sen skulle hon gå lektion så jag fick sadla och ta med henne till ridhuset. 
I morgon kan det bli en kort dag och att jag slutar 12 om jag har tur. Idag vart också en kortare dag då tyskan var inställd och jag jobbade med media på hålet. I morgon är det ett långt hål och om tyskan är inställd då också så kommer jag sluta 12, ganska skönt hade det varit.
 
Ni får gärna fortsätta att ställa frågor så kan jag samla ihop lite och slänga upp ett inlägg med dem när det har kommit en lagom mängd.
 
Nu måste jag dock hoppa i säng då jag måste låta min hjärna bearbeta fysiken så att den sitter som smäck i morgon under förhöret.
XoXo//Emma

Mästerkocken


Har precis fixat naglarna och nu dricker jag isthé framför Sveriges Mästetkock.
XoXo//Emma

I solen


Har precis stått ute i solen och tagit hand och stjärnan. Nu ska tränset putsas och sedan ska jag hem o plugga.
XoXo//Emma

Topmodel och sticka


XoXo//Emma

Skoldag nr 2

Idag är onsdag och stallet för min del. Dock så tänker jag inte åka dit förens vid 18 då det är då Promise kommer in. Så imellan skolan och stallet kommer jag ha tid att plugga på fysiken som jag har i morgon. Nu på morgonen har jag debatt i kemin och jag är allt annat än taggad på det... Jag ska debattera för varför man ska använda sig utav glas och keramer. Väldigt roligt, eller inte.
Blev lite senare än jag tänkt att blogga så därför fick det bara bli en snabbis. Jag hade lite problem att välja kläder, alla tjejers I-landsproblem på morgnarna.
XoXo//Emma

En vanlig tisdag

Hade tänkt att slänga in ett inlägg ifrån hästryggen. Men det var lite väl mycket folk så jag kände inte direkt att det hade varit så smart att ta upp den och lägga upp något åt er... Jag hoppas att ni har överlevt ändå. 
 
Som ni kanske förstod då så skrittade jag på Carisma idag. Hon var riktigt glad och väldigt lugn. Hade räknat med att hon skulle vara spänd och lite fjantig. Men hon gick med låg hals och frustade lite då och då, goa häst. Det kommer bli tomt att inte kunna ta hand om henne som jag gör nu. Dock så kommer jag åka och hälsa på henne och få se vart det är hon kommer. Det kommer nog bli riktigt bra och om vi har tur så blir hon snart dräktig också. Hingsten är Tinnes Benetton Dream och han är verkligen såååå snygg. Så ett supersnyggt och riktigt trevligt sto, men en riktigt stilig hingst som har fina steg kommer nog att bli riktigt bra matchning för ett perfekt föl.
Nu tänkte jag däremot dra mig emot sängen, går en lång dag i skolan i morgon så lite sömn lär behövas tills dess. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Svar på tal

Om du skulle sköta en till ridskolehäst, vilken skulle det vara och varför? sköter nån av dina vänner den hästen? Om jag skulle sköta någon mer ridskolehäst så skulle jag vilja sköta Kapten eller Carpen. Anledningen är enkel, jag gillar dem och tycker att dem är goa hästar. Kapten sköter min kompis Tilda, Carpen vet jag inte om jag har någon kompis som sköter.
XoXo//Emma

51 dagar kvar

Sitter just nu och käkar scones från igår, riktigt gott även såhär dagen efter. Idag är det iaf skola igen och jag är ju inte direkt taggad. Skönt med rutiner igen, men skolan i sig kan vi hoppa över. Som jag alltid skriver vid slutet på ett lov. Men man får se de positivt, det är skolavslutning om 51 dagar så det är inte alls lång tid kvar.
- Gold åt middag på Guttan igår
 
Efter skolan idag är det dock stallet som gäller och idag ska jag skritta på Carisma igen. Det ska bli riktigt roligt och det var ju ett bra tag sedan. Sen var det tydligen Peter Eriksson träningar hos oss i eftermiddag. Då kommer jag ha något att se på när jag skrittar henne lite runt om paddocken. Eller det är om den lilla marknaden eller var det var är borta.
 
Nu måste jag dock gå ut med Gucci och sedan åka till skolan i det fina vädret. Ni får ha en fin dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Skola i morgon

Har ju som ni såg varit hos Alice typ hela eftermiddagen och därav dåååålig bloggning. Åkte dit vid 13 och var hemma vid 18. Vi red ut en sväng, tog en fika efter att hästarna blivit avsvampade och släppta i hagen igen och sedan bara hade vi det roligt på studsmattan.
Vi prövade lammracks till middag idag och jag kan ju säga att man inte blev mätt eller att det var speciellt gott. Synd när hela familjen hade stora förhoppningar... Därför fick jag baka lite scones istället och så drack vi thé i våra stooora koppar till, det går det å. 
 
I morgon är det skola igen så nu tänker jag gå och lägga mig. Vi får höras igen i morgon
XoXo//Emma

Ut o rida


XoXo//Emma

God morgon

Nu är det sista dagen på lovet och det känns lite tråkigt men ändå skönt. Eftermiddagen kommer ju spenderas med Alice så det kommer bli väldigt trevligt. Vi sprang på varandra förra veckan på Hamre, men annars har vi inte träffats på ett tag. Det är väl inprincip det som kommer hända idag.
Ni får ha en riktigt fin dag ute i solen så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Dagens söndag

Förlåt för den kassa bloggningen idag, men ni vet ju som sagt varför. Det känns dock som en dålig bortförklaring, men det är så det ligger till. I morgon ska jag till Alice en sväng så då kommer det hända lite saker igen så det blir roligt.
- När jag red hennes fina krusan i vintras
 
Tidigare idag var vi ju på marknaden, men den var inget att hänga i granen direkt. Vi körde på 2 olika chokladhjul, det var allt. Karusellerna kändes inte alls säkra då dem stod på typ som lastbilar + att dem var dyra så då sa vi att vi sparar pengarna till Liseberg istället. Jag ska dit 2 gånger denna sommaren... Vi köpte däremot varsin slush och satte oss vid stallet och kollade på när en kompis red sin häst lite.
 
Såg även att header nr 2 har fått 3 röster medans 1:an har fått 1 röst. Därför blir det nog nr 2 som kommer upp inom en snart framtid, kanske redan i morgon. Det lär ni nog se tror jag.
 
Nu tänkte jag dock gå och lägga mig, är riktigt trött. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Middag ute


XoXo//Emma

Mot marknaden


XoXo//Emma

Denna lördagen

Nu ikväll är det Harry Potter så den sitter vi och kollar på. Jag tänker nog inte se hela då den håller på läääänge och jag kan inte vara vaken så länge för min kropp måste börja vänja sig vid lite tidigare tider då det snart är dags för skolan att dra igång igen.
Vad som har gjorts idag har ni ju fått veta och jag inte mycket mer att tillägga om det. Jag hoppas att ni har haft en trevlig lördag i detta fina vädret och sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kasta boll


Har precis varit ute och kastat boll med Guttan och nu ska grillen sättas igång för första gången i år. Yammi
XoXo//Emma

Påsklunch


XoXo//Emma

En lista

1. Vem är din bästa vän? Jag nämner inga, dem närmaste vet vilka dem är.
4. Vilket är ditt favoritnummer? Jag har inget speciellt favoritnummer, så länge det inte är 17 eller 21
5. Vad var det senaste du åt? När detta skrevs så var det jordgubbar doppade i smält choklad.
6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Turkos, älskar verkligen den färgen
7. Hur är vädret just nu? Lite mulet men ändå soligt.
8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Det var nog mamma, eller Lotta (Carismas ägare)
11. Favorit TV-program? Jag kollar så gott som alltid på Sveriges Mästerkock, Mästarnas Mästare, Berg och Meltzer i Amerika och så kollade jag på ryttareliten.
12. Har du några syskon? 1 brorsa
13. Längd? 155 cm 
14. Hårfärg? Brunett
15. Ögonfärg? Gröm
16. Använder du kontaktlinser? Nope
17. Favorit högtid? Hmm... Nyår/jul kanske, eller midsommarafoton då jag alltid åkt till Grällsta på midsommardagen.
18. Favorit månad? Alla månader som utgör sommar skulle jag säga att jag gillar.
19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Som tjej och tonåring så har jag säkert gjort det.
20. Vilken var den sensate filmen du såg? Det var nog Flicka tror jag
21. Favoritdag på året? Jag säger nog min födelsedag eller dagen man får sommarlov.
22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Jag har inte haft något behov utav att göra det så jag har ingen aning ;) 
23. Kan du stå på huvudet (utan att luta dig mot en vägg)? Har aldrig fallit mig i tanken, men näe.
24. Kramar eller kyssar? Beror ju helt på med vilken person
25. Choklad eller vanilj? Choklad, always chocolate
26. Har du tatueringar? Nope
27. Vad lyssnar du på just nu? En snarkande Gucci som ligger bredvid mig
28. Är du kär i någon kändis? Ne
29. Vilka böcker läser du just nu? Ingen just nu
30. Piercingar? I öronen, vill ha i naveln också
31. Favorit filmer? Jag kollar sällan på film men kanske, Taken, Annica Bengtzon, Irene Huss
32. Ditt favoritfotbollslag? Kollar aldrig på fotboll, men Sverige antar jag ;)
33. Vad gör du just nu? Skriver detta åt er
34. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Smörade, biopopcorn in my heart
37. Hundar eller katter? Vi har ju ofta Gucci här hemma så jag väljer nog hund
38. Favoritblomma? Orkidéer luktar gott och är fina
39. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Ehhhh... Just för tillfället kan jag inte komma på något.
40. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Nope
41. Har du älskat någon nångång? Inte på det sättet nej
42. Vem vill du träffa just nu? Mina bruds och Gordon, Prancer, Promise och Carisma
43. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Eftersom att jag fortfarande går i skolan så antar jag det
44. Har du någon gång skjutit med en pistol? Skulle aldrig falla mig i tanken, jag skjuter bara med luftgevär
45. Gillar du att flyga med flygplan? Jodå, de gör jag väl
46. Höger eller vänster-hänt? Höger
47. Hur många kuddar sover du med? Jag har 2-3 kuddar
49. Lyssnar du på radio? Ibland, aa
50. Är det någon på Tumblr som du vill dejta? Följer bara tjejer på tumblr så neeeeej...
 
Ni får gärna göra denna listan med 50 frågor och om ni gör det får ni mer än gärna kommentera länken till vart ni svarade på dem.
XoXo//Emma

Dagens hoppning

Fick en häst som heter Hux idag. Jag var inte jättetaggad på att rida honom då han inte är min typ av häst. Men vi kom över alla hinder vi skulle och jag satt kvar så jag är nöjd. Personligen har jag inget emot honom. Men han är seg och stum i munnen vilket stör mig och sedan upplever jag att han inte riktigt är 100 med på alla hjälper. Han är dock bara 7 så jag känner att jag får ge honom tid.
 
Här kommer en kort film ifrån dagens träning, med ljudet som sas och inte med musik: Hur ser det ut tycker ni? Med tanke på att det är andra gången jag sitter på honom...
 
Nu väntar jag bara på utröstningen av Let's Dance och sedan ska jag lägga mig. Vi har precis druckit cider, (självklart alkoholfri) och sedan har vi doppat jordgubbar i choklad. Riktigt gott om du frågar mig. Så tjejer, ska ni ha något att trösta er med under eran period är detta ultimata lösningen.
 
I morgon är det påskafton och det ska bli väldigt mysigt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Best friend tag med Ebbish

XoXo//Emma

Träning snart


XoXo//Emma

Jag lovade mig själv

Jag lovade mig själv att inte skjuta upp plugget under lovet, gissa vad jag gjort? Därför fick jag ryck och så tog jag tag i det nu på morgonen. Tyskan är helt klar, har bara en grej som jag inte riktigt förstod vad jag skulle göra med så den har jag kvar. Sen måste jag redigera en film till en SO-debatt som vi ska hålla ganska snart. Annars är det nog ganska lugnt på pluggfronten, vilket är skönt nu till påskkvällen. I morgon ska vi ha lite påskbord och på söndag ska vi troligen äta lamm. Så det kommer nog bli en god påsk.
I eftermiddag har vi troligen en mamma som filmar oss så troligen kommer ni kunna få en film på eftermiddagens träning. Vi ska hoppa någon form av studs så det kommer nog bli en rolig träning. 
XoXo//Emma

En bra dag med Ebbish

Har haft en riktigt bra dag med min underbara boooi till Ebba. Vi började dagen med att cykla i världen jäkla motvind till ICA för att köpa godsakerna till kvällen och ägg till videon vi spelade in. Ni kommer få se den i morgon och jag hoppas att ni ser fram emot det. Det var iaf riktigt trevligt att ha massa gottis och bara sitta och babbla en massa tjejsnack om allt möjligt. Eftermiddagar/kvällar som denna borde verkligen göras oftare. Jag kom hem nyss och då har vi träffats sedan 14 och då har vi bara åkt runt och bara haft det trevligt. Då märker ni kanske hur roligt och nyttigt det verkligen är att träffas och prata IRL. 
- Så här bra går det när vi fotar tsm också
 
I morgon är det hoppträning som gäller och jag är riktigt taggad och det ska verkligen bli roligt. Nu är jag dock helt slut så jag ska sluta blogga och lägga mig i sängen och sova. Ni som är vakna nu får sova gott och ni andra säger jag väl god morgon till ;)
XoXo//Emma

Friendotime


XoXo//Emma

1 el 2?

Vilken av dem tycker ni att jag ska ha som header? Ni får rösta, 1 eller 2?
XoXo//Emma

Hälften av lovet

Nu har snart halva lovet gått och jag är tröttare än vad jag var innan. Det är nog för att man kan sova längre på morgnarna än vad man är van vid. Därför tänkte jag krypa till sängs redan nu och bara sätta igång nån video och sedan lägga mig.
 
Under kvällen har jag även fixat lite med en ny header. Jag behöver dock ha eran hjälp så ni får vara med och tycka till. Inte mycket skillnad alls, men fortfarande en liten. 
- Söta ponnyboll
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ridpasset på Luna

Idag har det varit riktigt dålig uppdatering. Men direkt när jag kom hem ifrån att ha varit och ridit Luna med Linnea så duschade jag och sedan var vi iväg till Linnea och hämtade lite kakor som våran klass sålt. Vi köpte några kakor själva så snart ska vi provsmaka dem och se så att dem är goda.
 
Att rida Luna gick iaf över förväntan. Hon gick riktigt bra emot slutet och hon gick i bra form och arbetade med rumpan och ryggen. Lite pigg var hon, men inte överdrivet pigg. Vi jobbade dock inte alls hårt då alla som var i gruppen låg på olika nivåer eftersom att det var kompisridning. Men av det lilla vi gjorde kändes bra och hon blev mjuk på sin väldigt stela högra sida. Är riktigt taggad på fredag och att ha hoppning. Det ska bli riktigt roligt och om ni har tur kan det komma en liten film.
- Hoppas att jag får hoppa denna snyggingen 
 
I morgon kommer det nog bli bättre uppdatering då det kommer hända lite saker då också. Eller det kanske inte händer jättemycket mer än att jag och Ebba kanske får ägg i huvuden och att vi åker till ICA och köper dem... Jaja, det visar sig. Nu ska jag kolla på mästerkocken på TV:n.
XoXo//Emma

Rida denna nu


XoXo//Emma

Ett längre inlägg igen

Nu kommer det börja hända lite saker igen så det kommer finnas saker att skriva om och jag kommer få idéer. I morgon ska jag iväg och träna en ponny som heter Luna. Det kommer bli riktigt intressant och ni lär nog märka hur det går. På torsdag tänkte jag och Ebba även träffas och spela in lite video och bara umgås lite.
 
Sen nästa vecka kommer vi sitta på Carisma igen och det kommer jag verkligen göra. I början av maj är det nämligen planerat att hon ska åka iväg. Då kommer hon även bli betäckt så det kommer nog bli riktigt bra då det är planerat med en riktigt fin hingst. Det kommer bli lite tomt utan att ha henne att ta hand om, men ändå kommer det nog bli lite skönt med ett lugnare tempo nu i slutet utav 9:an. Jag kommer dock följa med ut och hälsa på henne flera gånger så det kommer inte bli helt Carismalöst här på bloggen.
Ni får gärna fråga saker som jag kan svara och lägga som inställt. Inga frågor är dumma och i får en bra chans att ta reda på det ni vill. 
 
Nu tänkte jag lägga mig och sova för jag är riktigt trött. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Thé och ryttareliten


Mamma har varit på kurs och då köpte hon gigantiska thékoppar som vi nu dricker thé ur framför ryttareliten.
XoXo//Emma

Trött pålle


XoXo//Emma

God natt

- Söta Malwson <3
 
Egentligen vill jag inte skriva detta inägget, men jag vill verkligen slänga upp ett inlägg. Det som jag ville säga var väl inprincip god natt och vi hörs i morgon.
XoXo//Emma

Bloggandet under lovet

Jag vill verkligen be om ursäkt för den otroligt dåliga uppdateringen idag och även sedan några dagar tillbaka. Men det händer verkligen inget speciellt och jag har alltså inte alls mycket idéer till inlägg att skriva eller något som väcker speciella tankar. Hoppas att ni överlever ändå. jag tänkte försöka få upp 2-3 inlägg om dagen iaf under lovet. Sen när skolan drar igång kanske jag får lite idéer så då kommer det nog bli mycket bättre.
XoXo//Emma

Första riktiga lovdagen

Nu är det första riktiga dagen på lovet och den inveg jag med en sovmorgon. Det var riktigt skönt och behövligt. Får se om jag och Ebba träffas och spelar in i eftermiddag eller hur vi gör, det lär visa sig. 
XoXo//Emma

God natt söndag

Har inte gjort mycket alls idag, men ändå är jag typ helt slut... Detta lovet ska jag verkligen försöka att vila ut så att jag är pigg när skolan drar igång igen. Nej, jag har haft detta inlägget som utkast i 30 minuter då jag väntade på att komma på något mer att skriva, men jag kom aldrig på något. Ni får sova gott så hörs vi
XoXo//Emma

Soffläge intaget


XoXo//Emma

Om jag skulle köpa häst...

... Så skulle jag lätt åka och kolla på dessa:
 
- Länk till annonsen
 
- Länk till annonsen 
 
- Länk till annonsen
 
Satt på hästnet och kollade på lite fina D-ponnysar och hittade dem här ovan. Tycker att den vita längst upp verkar kunna passa mig perfekt av det intrycket jag får i videon. Synd bara att jag inte får köpa en egen ponny i dagsläget.
XoXo//Emma

Planlös söndag

Nu är det söndag och i vanliga fall hade det varit en tråkig och seg dag. Men inte idag, för det är påsklov. Vilket betyder att det inte är någon skola kommande vecka och det ska bli riktigt härligt. Det är hoppning på fredag så det är jag riktigt taggad på.
För dagen har jag inga speciella planer. Blir väl ta lite längre promenader med Gucci och sedan sitta framför youtube och kolla lite.
XoXo//Emma

God natt lördag


Har på Harry Potter på TV:n men jag är riktigt trött så jag kommer nog somna ifrån filmen, men den spelas in i vardagsrummet så jag kan kolla på slutet i morgon.

Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

TV-time

- Söta ponnybollen får stå för bilden
 
Resten av familjen är på innebandy, men jag och Guttan är hemma och kollar på gladiatorerna. Vi hörs senare för nu ska jag sätta mig och kolla på TV:n. 
XoXo//Emma

Up next


XoXo//Emma

Ute med sessi


XoXo//Emma

Älskade lördag

Idag är det en riktigt fin lördag så Carisma kommer få stå ute i solen och njuta tänkte jag. Därför kommer det nog bli väldigt mysigt idag. Utöver stallet tänkte jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ni får också ha en riktigt fin lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Fredag & Påsklov

Är riktigt glad att det är lov nu och det kommer firas med att sova och ta det lugnt i morgon. Har dock stallet runt lunch så det får jag fixa, men annars är det en planlös lördag. Efter lovet är det också bara ungefär 1,5 månad kvar till sommarlov. I morgon är det exakt 2 månader. Den tiden kommer nog gå riktigt fort, eller jag hoppas verkligen att den gör det.
Nu ska jag se på utröstningen utav Let´s dance och sedan sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Love this horse

Kan ni gissa med hjälp av rubriken vem jag red? Om ni gissade på Kapten så hade ni rätt. Jag var väldigt långt ner på listan, men fick honom ändå och det är jag glad för. Under uppvärmingen var han ganska på och pigg men sedan började vi rida lite olika övningar över bommar och i den vevan började han jobba på riktigt fint och gick i en väldigt bra form och jobbade på väldigt bra med ryggen/rumpan. Vi skulle flytta bakdelen runt koner som i en bana på sidan där bommarna inte var och där kände jag verkligen hur han flyttade rumpan och vävde med svansen. En riktigt fin häst är det med andra ord och jag blir bara mer och mer kär i honom ju längre tiden går och jag kan känna att jag börjar hitta knapparna på honom. Hoppas verkligen att jag kan få rida honom snart igen för han är så otroligt rolig, trevlig och lärorik att rida.
 
Carisma fick sig en promenad efter att jag pratat ett tag med hennes ägare. Väl ute träffade vi på Anna & Mato så jag och Carisma gick med dem. Vi pratade lite om hur det var på gymnasiet, lite hästar och lite allt möjligt. Blev lite lugnare ang mitt val då hon sa att det var lätt att byta om det inte kändes rätt. Även om jag verkligen tror att mitt val kommer passa mig till 110% då jag är väldigt säker på att det är den linjen jag vill gå, hade inte ens ett andraval för att jag inte hade något annat jag ville gå. Men man blir ändå lugn av att ha det i bakhuvudet. Ett plus var även att det var riktigt varmt och solen tittade fram lite då och då.
- Måste verkligen se till att få fler bilder när jag rider denna snyggingen.
 
XoXo//Emma

Träning snart


Bestämde mig för att rida så snart är det dags.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag igen och när de 2 proven är över för dagen har jag fått lov. Riktigt skönt måste jag säga att det ska bli med lov. Det är även träning eftersom  att det är fredag. Jag får däremot se om jag verkligen kan/ska rida eller inte eftersom att jag är så förkyld. Fast jag vill verkligen rida, har sån ridabstinens just nu.
- Fina Kapten
 
Har inte mycket mer att säga än att ni får ha en riktigt trevlig fredag och helg.
XoXo//Emma

Trötter.nu

Som ni kanske läste höll jag på att somna i soffan nu under eftermiddagen och därför ska jag hoppa i sängs nu. Får lite sovmorgon då mitt första nationella är 9:00 och det andra slutar vid 10:40 så jag har en kort dag framför mig i morgon. Det är muntliga delar som ska göras men det kommer bli bra, även om jag helst skulle skippa alla nationella och hoppa direkt till gymnasiet. Tyvärr fungerar det inte riktigt så idag.
- Jag gillar denna bilden på mig och B 
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon och då är det redan fredag.
XoXo//Emma

En vanlig torsdag

Har precis pratat i nära 1h med en kompis och nu kollar jag på serier igen. Men min hals behöver thé så det ska jag gå och fixa nu tänkte jag. Det är dock inget på TV:n så då får det bli mysigt ändå med familjen.
XoXo//Emma

Jaaa


Kom in på det jag ville, eller preliminärt iaf. Nu sitter jag däremot i soffan och kollar lite serier, håller dock på att somna för att jag e så trött...
XoXo//Emma

Preliminär intagning

Nu är det redan torsdag, dock inte vilken torsdag som helst. Idag får vi veta om vi preliminärt kom in på det gymnasiet som vi sökt. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på mitt förstaval. Det är det jag vill gå och inget annat eller på någon annan skola. 
Det är det speciella som händer idag. Men nu ska jag ut med Gucci innan jag måste åka emot skolan. Ni får ha en fin torsdag så hörs vi.
XoXo//Emma

Positivt ang det förra

Fick positiv respons på det som jag skrev och frågade er om i det förra inlägget. Best friendgrejen funderar jag och en av mina underbara vänner sagt att vi kan spela in. Jag har inte kollat med någon annan brud, men dem närmsta vet vilka dem är så att för den delen ska det inte vara några problem. Sanning och konsekvensvideon kan jag lätt spela in. Då behöver ni däremot kommentera sanningar och konsekvenser som jag ska göra. Ex på en konka är att jag ska busringa och en sanning är att jag ska berätta ett pinsamt minne jag har. Ni förstår nog vad jag menar?
Nu är planen att jag ska väcka den snarkande Gucci som ligger bredvid mig i soffan och försöka få ut henne en sväng innan sängen väntar och vi får väl se hur bra det går. Hon är snudd på den värsta sjusovaren i huset... Hoppas att ni har haft en bra start på veckan och ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

TV-soffan

Nu ska vi kolla på mästerkocken, fast för barn. Jag har även funderat på att börja kolla på PLL, borde jag det? Sen undrar jag också om det hade varit roligt att se en sanning eller konsekvensvideo eller kanske t.o.m en "best friend tag" när man ska fråga varandra 10 frågor var och vid fel svar får den andra slå ett ägg i huvudet på personen med fel svar. Skulle det vara roligt?
XoXo//Emma

Hemma

Skrev tyskaprov sista lektionen och det känndes nog bra tycker jag. Lite tidspress på sista 4 frågorna på sista pappret, det var läsförståelse om ni undrar. Dock har jag en snäll lärare så jag fick köra 2 frågor muntligt och fick full pott på dem så det var skönt, sen virrade jag lite på de 2 andra då vi hade väldigt kort tid att ta det. Men jag är ändå nöjd och giller verkligen att lärarna gör allt för att det ska gå bra för oss. Dock så blir det ingen fysik i morgon då jag har valt att skjuta på det eftersom att det hade varit prov varje dag denna veckan annars. Så nu kommer jag kunna ta det lugnt och sticka så att jag bara får upp tempot.
- Mysiga vovven ligger och myser i mitt knä nu
 
Förresten så undrar jag. Tycker ni att bloggen är tråkig och enformig för tillfället? Personligen tycker jag att det är väldigt mycket skola här på bloggen och väldigt lite åsiktsinlägg, tips osv men det är för att det är mycket prov och grejs nu och då är det de jag har i huvudet. Har ni tips på hur bloggen kan bli bättre får ni gärna lämna dem.
XoXo//Emma

Onsdag redan

Idag är det onsdag, vilket betyder att det är en lång skoldag. Tyvärr hinner jag nog inte till stallet eftersom att jag fysik till i morgon och jag vill få den gjort bra. Även om man inte vill ta dem besluten så måste man göra det ibland.
 
Det är väl dagens planer och jag ska försöka slänga in ett inlägg innan jag börjar plugga så att ni kan ha lite uppdatering. Det är även onsdag så jag har sparat veckans 2 top model avsnitt till slöjden. Väldigt sköna slöjdlektioner med andra ord.
Nu måste jag däremot gå ut med Gucci innan jag ska åka till skolan.
XoXo//Emma 

God natt


Är helt slut, nationella tar verkligen på krafterna... Ni får sova gott så hörs vi.
XoXo//Emma

Ryttareliten nu


XoXo//Emma

Älskade stall

Det var sååå mysigt i stallet idag och det var knappt några där. Började med att tvätta Carismas leriga ben och svans med en svamp innan jag började rykta på dem båda hästisarna. Carisma blir även bättre och bättre i sitt ben så idag fick hon sig en promenad på 30 minuter och har vi tur så kan vi öka det till 45 nästa vecka och veckan efter det kanske vi kan hoppa upp på henne igen. Hoppas verkligen på det bästa och att hon blir bättre. Men det allra viktigaste är att hon inte har hont, och det verkar hon inte ha i dagsläget så det är skönt.
- Sötisarna 
 
På vägen hem köpte jag och mamma korv med ostfyllning och sen här hemma slängde vi in pommes i ungen. Därför ska jag gå och käka nu, maten var nämligen klar.
XoXo//Emma

Totalt tömd

Har skrivit 3 nationella i NO och nu vill jag bara åka till stallet, men jag tänkte blogga åt er först. Även om jag inte har några idéer då allt verkligen tömdes under nationella. Dock så är jag ganska nöjd med prov nr 2. Om man inte räknar med när läraren drar provet ur handen på en fast att man läser igenom och han jag inte skriva klart då jag var lite oklar i vad jag vill göra i 2 minuter i början. Jaja, vi får se hur det går. Nu ska jag sluta tänka på det och lägga det bakom mig, har bara 1 prov till i morgon, 1 på torsdag och 2 på fredag men det är lugnt.
Nu är det mina prinsessors tur att stå i rampljuset och bli bortskämda. Därför får vi höras senare.
XoXo//Emma

Tisdags morgon

Idag har jag inte mycket alls att skriva och jag är väldigt nervös inför nationella, hur det går och betyget. Våran biologilärare säger nämligen att betyder hänger på nationella. Men ett nationella kan inte sänka en så om han gör det kommer vi pata med honom. För jag är väldigt nöjd med betyget jag har och kommer inte finna mig i att få det sänkt.
Idag hade jag även tänkt ta bussen till stallet och ta hand om Carisma och Promise. Har ju inte varit i stallet på 1 vecka så nog börjar jag sakna det. Promise ska bli borstad och Carisma ska få en promenad, bli borstad och sen ska alla stallsysslor göras.
 
Nu måste jag gå med Gucci så vi får höras senare.
XoXo//Emma

Betydelsefulla lärare

Gick hem ifrån sista lektionen som var hkk. Jag hostade som en galning så jag kände att man inte skulle vilja äta det som jag lagat. Min lärare är då gullig och skriver krya på dig med hjärta och allt. Det är just därför jag kommer sakna de 2 lärarna mest, annars kommer jag nog inte sakna så mycket.
Nu ligger jag i sängen och har precis kollat på djursjukhuset på mobilen men nu är det dags att lägga undan den och sova så att jag är laddad och full med energi inför nationella i morgon. Ni får sova gott och vi hörs i morgon.
XoXo//Emma

De är tillbaka


Sitter och kollar på Ullared som äntligen börjat igen.
XoXo//Emma

Blir galen

Har fått ett tjockt jäkla häfte av våran biologilärare att plugga på till nationella i morgon. Problemet är bara att vi inte ska kunna plugga. Hoppas för guds skull att det går bra i morgon. Alla dessa nationella prov gör mig helt slut och riktigt galen. Det är inte alls rättvist med 9374872094 gigantiska prov på loppet av nån månad. Därför bör jag nog börja plugga nu och jag hinner inte skriva mycket mera nu.
- Han är lite söt när han blir rädd
 
XoXo//Emma

"Bildbomb" på Carisma

 
Tilda fotade dessa fina bilderna på Carisma någon dag när det var riktigt fint ute. Inte byggbakgrunden dock, den är jävligt ful ;)
XoXo//Emma

Sista veckan innan lov

Nu är det dags att kicka igång en ny vecka, den sista innan det sista lovet i grundskolan. Känns sjukt, det är ca 65 dagar kvar innan jag går ut 9:an och får sommarlov. Just nu känns det dock inte så nära för det är regn o rusk här hos oss, men det är lång tid kvar så det kommer hinna bättra sig.
- Han e så söt, bästa B <3
 
Jag måste gå med Gucci och sedan pallra mig iväg till skolan. Vi får höras senare
XoXo//Emma

Hinkvis med te

Vet inte hur många koppar te jag har hinkat i mig idag... Hoppas verkligen att det är bättre i halsen i morgon för jag behöver verkligen gå till skolan känner jag. Men lite hälsa kan behöva gå före ibland, vi får se i morgon helt enkelt. Därför ska jag nu ta och krypa tills sängs med sista delen utav den sista Annica Bengzton. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
- Jag försöker sprida lite sommar här åt er, går det bra? Känns det som sommar? 
 
XoXo//Emma

Söndagskvällar = soffan

Har precis käkat revben med familjen och nu ska vi se på mästarnas mästare och sedan Aninica Bengtzon på 4 innan det blir sängen.
XoXo//Emma

Årets första fika ute


Har precis fikat ute i solen och busat med Guttis.
XoXo//Emma

Ni sätter rubriken

Nu idag har jag tid och ork att skriva. Då kom jag på att jag kan låta er sätta rubriken på några inlägg så skriver jag det ni efterfrågar i rubriken i ett inlägg. Lät det bra? Ni får mer än gärna lämna flera förslag
XoXo//Emma

God lunch

Tänkte börja med att säga god morgon. Sen insåg jag att det börjar närma sig lunch... Då får det bli god lunch istället. 
 
Sitter och redigerar lite på bilderna på Carisma. Därför glömde jag helt av att hade öppnat och gjort i ordning för att blogga och innan jag fortsätter igen så ska jag skriva lite med er tänkte jag. Har även lite planer på att slänga ihop lite inställda under dagen så det kommer nog bli riktigt bra.
Njut av denna söndagen nu, det är bara en ynka vecka kvar innan det är påsklov.
XoXo//Emma

Avslutar lördagen

Har nyss kollat på film med min familj. Det är sjukt vad trött man blir av det, eller är det bara jag? Därför ska jag lägga mig direkt efter detta inlägget är klart. Inte för att det kommer bli ett långt sådant då jag inte har mycket alls att skriva.
 
I morgon är det iaf tänkt att det bara ska vara en lugn dag hemma och försöka bli av med hostan. Därför passar det ypperligt att ladda upp bilderna på Carisma, fixa lite med designen oså i morgon. Det blir nog även nån film då, eller kanske en serie.
- En sneakpeak på en häst som inte vill vara med på bild
 
Hoppas att ni har haft en trevlig lördag och ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Tacolördag

Har kommit hem ifrån dopet nu. Det var riktigt roligt att träffa släkten och att bara vara med dem. Träffade även min förra biologilärare så vi pratade lite oså. På dem dopen som jag har varit på/kan minnas så var dagen dopbarn den lugnaste.
 
På dopet inveg jag även mina underbara pumps och min fina galaklännig samt den nya koftan. Lite ont fick jag allt, men då vet man var det är smart att förbereda med eventuella inlägg osv till Önstagalan. Därför är det ett riktigt bra tips med att verkligen använda skorna vid någon form av arrangemang innan just det som skorna kanske var tänkt till mest. Det kanske är ett självklart tips, fast jag ville ändå påpeka det.
- I brist på bildr får din denna 
 
Snart är det middag som gäller. Tacopaj med en stor sallad, tacochips och dricka. Lite extra gott kan det bli på en lördag. 
XoXo//Emma

Gårdagens "sjuk shopping"

Linnet                              - Vila, 275 kr
Svarta koftan                   - Vila, 199 kr
VS bodymist Forever pink - Rusta, 99 kr
VS bodylotion Love spell   - Rusta, 99 kr
 
Var på Erikslund med mamma och "sjuk shoppade". Just nu är jag på dop och därför behövde jag en fin svart kofta och hittade godingen här ovan och i samma affär såg mamma ett typiskt Emma linne så hon köpte det åt mig. Hon var även skyldig mig vs bodymist då hon gör slut på mina... Det var mysigt och välbehövliga grejer. Vad tycker ni? Hiss/diss?
XoXo//Emma

Mot dop


XoXo//Emma

God morgon lovies

Nu jäklar är jag redo att köra igen. Denna pausen var precis rätt och vid rätt tillfälle då jag var sjuk. Som tur var vaknade jag upp utan feber igår och det gjorde mig glad för idag ska vi nämligen iväg på dop. Därför var jag och mamma iväg på Erikslund och shoppade lite som kan behövas. Vad som följde med får ni se senare under eftermiddagen. Det är lite stressigt nu bara så tyvärr hinner jag inte skriva mera just nu. När vi kommer hem ifrån dopet kommer det längre inlägg. Förresten får ni ha en riktigt fin helg i det fina vädret så hörs vi
XoXo//Emma

Paus till Lördag

Förlåt för att jag inte bloggar, men det är riktigt jobbigt att ens göra mycket alls med hög feber. Därför kommer ja ta en "paus" tills på lördag. Hoppas att ni kan förstå varför och acceptera det. Ni får ha det bra och vi hörs på lördag.
XoXo//Emma

Sjukling här hemma


Hade 40 graders feber så jag är hemma. Jag har sällskap av Guttan så jag klarar mig.

Vi hörs senare.
XoXo//Emma

God natt


Har precis duschat och nu tänkte jag sova bort min feber. Jag vill till skolan och Erikslund så jag hoppas att jag kan sova bort de sjuka nu.

Jag ska lägga mig tidigt idag så därför säger jag god natt redan nu. Vi hörs i morgon.
XoXo//Emma

Intagit sjukläge


Var helt däckad efter nationella och nu hemma visade det sig att jag hade 39,5 graders feber så de va nog inte så konstigt att jag mådde som jag gjorde... Jag vill va frisk i morgon för jag och Ebba hade tänkt åka till Erikslund i morgon. Vi får se hur jag mår i morgon.

Som ni kanske förstår åkte jag inte till stallet idag då.
XoXo//Emma

Låt mig introducera...

 
 
Detta är ett företag som jag har mejlat med ett tag och nu är det dags att presentera vårat samarbete. Det är väl inte så mycket mer att säga kringa detta. Det är ett företag med riktigt fina kläder till bra priser och jag tycker verkligen att ni borde kolla in på deras webbshop. Om ni vill komma dit kan ni klicka på deras namn här ovan eller på webbshops-länken. 
XoXo//Emma

2:a April

Som jag skrev igår är jag inte nöjd med gårdagens bloggande men jag ville göra lite annat än att bara sitta framför datorn och jag hoppas att ni kan förstå det. Förresten, blev ni lurade igår? Själv hade vi en i klassen som försökte med riktigt dåliga skämt så i slutet skämtade jag tillbaka och hon gick på det, mästerluraren Emma ;) Haha nejdå
 
Idag är det onsdag och nationella för min del. Det är engelska uppsats eller något liknande. Jag är riktigt nervös, men det känns som att detta är ett av dem lättare engelskaproven. Jag har fått veta att läsförståelsen är godkänd, inte exakt betyg utan bara att det inte är ett F. Så det är ja riktigt glad för, då gäller det bara att sätta hörförståelsen och jag kommer kunna bli lugn. Det känns som att jag borde kunna dem andra ämnena bättre så det är skönt. Okej, nu är nog om alla mina nationella.
Idag är det onsdag så efter 18 tänkte jag åka iväg en sväng till stallet och ta hand om ponnybollen. Det är så jobbigt att hon kommer in så sent. Men nu är det ljust ute så jag kan cykla och därför klagar jag inte. 
 
Nu måste jag gå ut med Gucci innan jag måste åka till skolan med mina bruds. Ni får ha en riktigt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma 

Avslutar dagen


Har satt på ett avsnitt utav ryttareliten stallet nu och ska kolla på det innan jag ska lägga mig. Tänkte avrunda tidigt för en gång skull.

Hoppas att bi har haft en bra dag så hörs vi. Nu ska jag och mitt sovsällskapnsova. Sov gott så hörs vi igen i morgon med bra inlägg. Dagens har varit otroligt tråkiga...
XoXo//Emma

Ryttareliten

Nu är det tisdag och klockan är 20. Vilket betyder att det är ryttareliten på TV:n. Brb
XoXo//Emma

Artikeln om Mietek

Om ni är intresserade av att läsa artikeln jag gjorde om Mietek och hur intervjun med så kan ni läsa den häääär. Gjorde jag ett bra jobb mer den tycker ni?
XoXo//Emma

Time for a showerXoXo//Emma

Uppe med tuppen en sovmorgon

Jag är redan uppe, även om jag börjar 10:10. Men jag vill vara uppe i tid och sen vill jag oftast vara uppe när mamma åker. Man vet ju aldrig om man skulle råka försova sig. Eller så känner jag ovh därför brukar jag vara uppe när den sista vuxna åker hemifrån. Det som är bra är ju att jag kan sätta mig och hitta lite inspo för inlägg  som jag kan skriva åt er.
 
Dagenens planer fick ni ju veta redan igår. Än så länge är det soligt ute så jag tror att jag kommer kunna spola av henne lite. 
Ni får ha en fin dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma