2:a April

Som jag skrev igår är jag inte nöjd med gårdagens bloggande men jag ville göra lite annat än att bara sitta framför datorn och jag hoppas att ni kan förstå det. Förresten, blev ni lurade igår? Själv hade vi en i klassen som försökte med riktigt dåliga skämt så i slutet skämtade jag tillbaka och hon gick på det, mästerluraren Emma ;) Haha nejdå
 
Idag är det onsdag och nationella för min del. Det är engelska uppsats eller något liknande. Jag är riktigt nervös, men det känns som att detta är ett av dem lättare engelskaproven. Jag har fått veta att läsförståelsen är godkänd, inte exakt betyg utan bara att det inte är ett F. Så det är ja riktigt glad för, då gäller det bara att sätta hörförståelsen och jag kommer kunna bli lugn. Det känns som att jag borde kunna dem andra ämnena bättre så det är skönt. Okej, nu är nog om alla mina nationella.
Idag är det onsdag så efter 18 tänkte jag åka iväg en sväng till stallet och ta hand om ponnybollen. Det är så jobbigt att hon kommer in så sent. Men nu är det ljust ute så jag kan cykla och därför klagar jag inte. 
 
Nu måste jag gå ut med Gucci innan jag måste åka till skolan med mina bruds. Ni får ha en riktigt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma 

Kommentarer
Emelie säger:

Va fin bild! :)

2014-04-02 | 10:36:43
Bloggadress: http://emeliepalmen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback