Emma tipsar - till sommaren

Nu till sommaren vill man väl ha en riktigt fräsch hy, eller är det bara jag? Därför tänkte jag tipsa och berätta lite om hur jag brukar sköta min hy nu när det är sommar runt hörnet. Ni får gärna kommentera hur vad ni har för typ utav "rutin" innan sommaren/inför sommaren.
 
* På morgonen tvättat jag alltid ansiktet med vatten så att man är helt ren innan det är dags för sminket att komma på. Fast innan sminket smörjer jag alltid in hela ansiktet med en ansiktskräm. Dock så ska man inte ha mycket smink alls när man är i solen! Huden kan bli riktigt förstörd och det vill man ju verkligen inte. Jag brukar bara slänga på lite mascara snabbt på morgonen och sen är jag klar med "sminket". Less is more
 
* Efter en hel dag så brukar jag alltid börja med att tvätta bort sminket med en avsminkningsservett. Den får ju inte bort exakt allt så om jag verkligen vill fräscha upp mig efter att jag har tagit den tar jag alltid en cleansing gel ifrån Clearasil och sköljer ju bort den med vatten. Personligen så tycker jag att det är skönt att ha på en ansiktskräm efter att man har tvättat av allt smink så det använder jag alltid.
 
Alltid när jag är klar slänger så på EOS på läpparna så att dem också håller sig hela och mjuka till sommaren.
 
Här kommer även 3 produkter som jag verkligen tipsar er om:
EOS lip balm - Kicks, craycray.se osv
Garnier moisturiser - Lyko.se, Ö&B, Coop osv
Clearasil gel wash - Rusta, Ö&B osv
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback