En vanlig tisdag

Hade tänkt att slänga in ett inlägg ifrån hästryggen. Men det var lite väl mycket folk så jag kände inte direkt att det hade varit så smart att ta upp den och lägga upp något åt er... Jag hoppas att ni har överlevt ändå. 
 
Som ni kanske förstod då så skrittade jag på Carisma idag. Hon var riktigt glad och väldigt lugn. Hade räknat med att hon skulle vara spänd och lite fjantig. Men hon gick med låg hals och frustade lite då och då, goa häst. Det kommer bli tomt att inte kunna ta hand om henne som jag gör nu. Dock så kommer jag åka och hälsa på henne och få se vart det är hon kommer. Det kommer nog bli riktigt bra och om vi har tur så blir hon snart dräktig också. Hingsten är Tinnes Benetton Dream och han är verkligen såååå snygg. Så ett supersnyggt och riktigt trevligt sto, men en riktigt stilig hingst som har fina steg kommer nog att bli riktigt bra matchning för ett perfekt föl.
Nu tänkte jag däremot dra mig emot sängen, går en lång dag i skolan i morgon så lite sömn lär behövas tills dess. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback