Avslutar veckan & svar på fråga

Fick en fråga på gårdagens inlägg, så jag passar väl på att besvara den nu innan jag kryper till sängs och taggar för en ny skolvecka. Även om jag inte längre tycker att det är lika roligt som jag gjorde dag 1&2 så ska det bli roligt med en ny skolvecka och nytt bloggverktyg för min del.
 
Varför började du sköta Kapten? Av den enkla anledningen att jag tycker om honom och han hade ingen skötare på fredagar så då tog jag honom, inge mer komplicerat än så.
Nu tänkte jag snart krypa ner under täcket framför ett till avsnitt av vampire diaries. Ni får sova gott och vi hörs som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Kvällsmys


XoXo//Emma

Härlig morgon

Började dagen med att gå ut med mamma och Gucci i skogen för att leta efter svamp. Dock så hittade vi bara en stor fin gul kantarell & några få små trattisar samt några karljohansvampar. Det blir nog middag med varma mackor och svampstuvning, hur gott är inte det på en skala? Om ni inte har smakat det kan jag verkligen rekommendera er att göra det. Väldigt enkelt att göra och otroligt gott. Jag älskar verkligen att gå i skogen och bara strosa runt i den friska luften. Sen luktar ju alltid skogen otroligt härligt, det måste ni hålla med om.
Var nyss iväg till ICA för att köpa tidiningen, då fick jag även med mig en Cola hem. Så nu tänkte jag krypa ner under en filt framför datorn och någon serie med colan och lite godis, efter att detta är publicerat. Lite helgmys får man ha ibland tycker jag.
XoXo//Emma

Ute på jakt efter svamp


XoXo//Emma

Inget att hänga i gran

Dagens uppdatering är definitivt inget att hänga i granen. Men ibland vill jag bara ta det lugnt och inte fokusera på bloggen hela tiden. Därför får ni gärna ställa frågor eller this or that till i morgon så kan jag svara på de i ett inlägg under morgondagen.
Nu tänkte jag nämligen lägga mig i lagom tid, precis som igår. Det var så skönt att vakna upp med många timmars sömn i kroppen.
XoXo//Emma

Tacolördag


XoXo//Emma

Mot stallet


Är på väg ut till stallet nu för att borsta och mysa med Promise.
XoXo//Emma

Tänk på detta

XoXo//Emma

God natt fredag


Är helt slut så jag tänkte lägga mig nu. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Egen webshop, en dröm eller inte?

Bland oss bloggare/youtubeare, oftast dem som har en lite större blogg/youtube än vad jag har så är det väldigt populärt med att ha egna webshoppar. B.la Moa Murderess'sWilmas beauty's och liknande. Jag tycker att det verkar vara riktigt spännande och lärorikt att driva sin helt egna webship och det är något som jag tycker skulle vara roligt att göra i framtiden.
 
Fast då har jag ett problem, jag har inget namn i huvudet just nu som jag tycker är perfekt för en webshop som drivs av mig. Det ska vara ett namn som är lätt att komma ihåg, samtidigt som det är snyggt men classy. Ingen som har förslag på något bra namn? Jag har hittat en bra sida med lite tips om man har en webshop, länk finns hääär, eller om ni googlar smelink.se
 
Jag är inte heller helt 100 på vad jag skulle vilja sälja. Det hade varit roligt att sälja egendesignade smycken och vara återförsäljare och sälja olika former av accesoarer, inkl några väskor, halsdukar verkligen så mycket det går på accessoars fronten. Det tror jag i dagsläget hade varit innehållet i min webshop, fast det kan ändras otroligt fort. Även om ni inte vet hur det jag säljer ser ut, tror ni att ni hade kunnat tänka er att köpa något ifrån min webshop?
Tänkte samtidigt passa på att fråga vilken eran favorit webshop är. Den kan drivas av bloggare eller bara vara en vanlig webshop. Mina personliga favoriter är såklart sebos.sesimplycia.net
 
XoXo//Emma

Duktig häst

 
Har precis hoppat på bussen på väg hem ifrån stallet.
Jag red Kapten ihop med Klara på Fläcken. Kapten var hyfsat lydig och samarbetsvillig idag, tills när han blev trött för då ville han bara racea för att komma undan arbetet.
Förutom de få rusherna han bjöd på så är jag nöjd med första passet på honom efter sommaren.
XoXo//Emma

Äntligen fredag!

Nu har det redan hunnit blivit fredag. Idag har jag bara 3 lektioner, vilket gör fredagarna väldigt sköna. Efter skolan sen är det träning, precis som vilken annan fredag som helst. Det ska bli skönt att få rida igen, även om det bara var en vecka sen sist. Jag är väldigt sugen på att hoppa, så vi får väl se vad vi gör under träningen i eftermiddag.
Nu ska jag ut med Gucci innan jag måste kila vidare. Ni får ha en härlig fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Avslutar torsdagen


Har nyss haft Guttan hos mig och vi hade det mysigt, men hon stack precis så jag får titta på the vampire diaries själv nu. Jaja, ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Feg hund

Har nyss kommit hem ifrån en kväll på Rocklunda. Vi skulle sälja fika för Eriks lag så då passade vi på att ta med Gucci och då fick hon följa med mig till stallet en sväng för jag ville hälsa på pärlorna när jag ändå hade vägarna förbi. Jag tror att hon är lite smått rädd för hästar, fega hunden.
Nu hade jag tänkt sätta mig och kolla på PLL och bara koppla av och njuta av att allt som ska göras i skolan är gjort. Skriver nog senare, även om detta inte var ett så speciellt intressant inlägg...
XoXo//Emma

Vart hos hästarna


Jag och Gucci har precis varit i stallet och hälsat på hästarna. Nu ska vi gå o sälja fika igen.
XoXo//Emma

Redan torsdag

Denna veckan har gått väldigt fort, det har redan hunnit blivit torsdag och alltså fredag och helg i morgon. Idag börjar jag med språk klockan 8:10, sen slutar jag nog 16:10 så det blir en lång dag. Efter skolan ska jag inte göra mycket mer än att ta det lugnt.
Nu måste jag ut med Gucci och sedan bege mig mot Ebba så att vi kan åka mot skolan.
XoXo//Emma

Den snabbaste snabbisen

Har precis kollat klart på en film med familjen och Gucci. Har ocså fixa ett inlägg åt er, skickat efter studentkort och fixat lite allt möjligt. Klockan riner 05:45 så jag tänkte bara kika in väldigt snabbt för att säga god natt. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En vanlig dag på es


Kan någon gissa vem figuren av stål på bilden är? Det är min kära vän Ebbson. Vi fick i uppgift på median att på 45 minuter intervjua och få fram det vi pratat om i någon form av "presentation" och detta blev mitt resultat av Ebba, även om jag inte fick fram att hon är en otrolig glädjespridare i mitt fina konstverk.
XoXo//Emma

Mitten av veckan

Dem senaste har det varit tråkigt väder vilket har påverkat att humöret är lite tråkigare men idag skiner solen och det ska bli varmt framåt eftermiddagen. Det tycker jag är väldigt bra, för i eftermiddag kommer Gucci hem till oss. Jag hade också tänkt skriva svenska, filma en video, eventuellt skriva ett bra inlägg åt er, vara i stallet om lilla ponnyn och vara hemma med Gucci. Så jag kommer inte ha mycket tid över framåt eftermiddagen känner jag.
Nu ska jag hoppa i skorna och börja åka mot Ebba och skolan. Idag har vi endast 2 lektioner och det tycker jag är riktigt skönt. Alla onsdagar kommer vara som idag, perfekt med ett litet break i mitten av veckan.
XoXo//Emma

God natt måndag


Ligger i sängen med rena sängkläder och kollar på the vampire diaries, inte alls beroende eller så... Längtar till i morgon för då har jag min första media lektion och det ska bli väldigt roligt. Det är trots allt den inriktningen jag valt och jag har gjort det av en anledning.

Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Myskväll

Tänkte sätta mig och skriva lite mer svenska ikväll. Sen efter maten och en lång härlig dusch kände jag bara, nej inte idag. Resten av kvällen ska jag bara mysa på mitt rum. Slutar tidigt i morgon så då kommer ha massa tid att fila lite mer på svenskan. Sounds like a good plan to me
 
Jag tänkte sätta på något avsnitt av vampire diaries, göra mig en kopp thé, smörja in ansiktet med någon go kräm, ta hand om håret. Lite sånna där saker som man kan kombinera och göra samtidigt. Älskar att ha sånna kvällar ibland, och dem behövs verkligen som lite avkoppling.
- Hittade skolfotot ifrån förra året xD 
XoXo//Emma

Mot stallet


Har haft första tyskan nu och för tillfället känns det inge bra och jag trivs inte med att ha tyska. Men jag ska ge det någon vecka, annars avslutar jag bara kursen. Snart är jag iaf i stallet och får annat att tänka på. Lilla ponnyn ska skötas och få mockat i sin spilta.
XoXo//Emma

Lunchar

Vi har 2 timmars lång lunch så jag, Ebbson och några ifrån klassen passade på att sticka ner till stan och äta spicy till lunch. Det sitter ju aldrig fel med 13 c svag. Sen har vi bara 2 lektioner kvar efter lunchen.
XoXo//Emma

God morgon

Detta blir ett riktigt onödigt inlägg för jag har verkligen inget att skriva om så här tidigt på morgonen. Men jag vill kika in för att säga god morgon till er. Snart ska jag börja åka mot Ebba och så ska vi åka vidare mot skolan. Idag har vi troligen 2 lektioner som vi inte haft tidigare så det kommer bli lite intressant. Ni får ha en härlig dag så hörs vi under eftermiddagen.
XoXo//Emma

Helt slut efter 1 vecka

Jag har inte gjort mycket idag, ändå är jag trött som tusan. Det märks att det nyss varit sommarlov och att alla rutiner inte sitter men sen är man inte heller van att vara i skolan. Snart kommer man in i allt igen och då vänjer man sig. Därför tänkte jag lägga mig i tid idag så att jag förhoppningsvis är lite utvilad i morgon. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Eftermiddagens första inlägg.

Förlåt för att detta blir eftermiddagens kvällens första inlägg. När jag kom hem från skolan ville jag bara ta det lugnt och inte tänka på mycket alls, även om jag kanske borde skriva lite på svenskan... Nu är jag också lugn för matten som jag var lite orolig för. Hade väntat mig stora och kompilcerade tal, men det kändes som att jag svara rätt på alla frågor. Älskar att lämna in prov och liknande när man har den känslan. Jag har också lovat mamma att baka så jag tänkte göra det efter att jag skrivit detta inlägget åt er.
 
Tidigare idag passade vi i klassen på att ta en selfie för att fira en vecka tillsammans.
XoXo//Emma

Nu kickar vi en ny vecka

Nu är jag redo att åka till skolan som börjar om 1h. Skönt att vara klar i tid och bara kunna ta det lugnt, även om jag snart ska åka till Ebba och så åker vi vidare mot skolan. Idag har vi diagnos på matten, därför blev det lite repetion under frukosten idag. Vi slutar 12.30 vilket jag tycker är hur skönt som helst. Jag är väldigt nöjd med schemat, jag trodde att vi skulle få riktigt sena och långa dagar. Den längsta dagen slutar vi 16:10, men då börjar vi 12.
Jag har inget mer att skriva nu så jag ska börja göra mig i ordning. Vi hörs under dagen som vanligt.
XoXo//Emma

Härlig kväll

Klockan börjar bli mycket, men jag har bestämt mig för att fixa mina trasiga naglar. Det är skolfotografering i morgon så jag vill gärna se lite okej ut inför den. Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig bara, alla tjejers stora problem.
 
Som ni såg var jag och mamma ute och sprang spåret idag. Det var riktigt skönt att få springa bort lite träningsvärk som fanns efter i fredags och jag hoppas att springturen gav mig mera träningsvärk. För då känner man att något har gjorts rätt. Idag sprang vi 3,3 km, s k ö n t !
 
Jag ska också försöka att spela in en video någon dag snart, i morgon är det en vecka sedan något laddades upp senast. Har ni förslag på videos får ni gärna kommentera dem här nedanför eller direkt på kanalen. Ni får vara med och bestämma vad som ska laddas upp och vad ni är intresserade av att se för videos.
- Lilla jag ifrån förra sommaren
 
Nej bäst att jag sätter fart så att jag kommer i säng. Vill gärna ha lite extra tid i morgon för att fixa smink och hår, vilket innebär att klockan ringer tidigare. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ut i spåret


XoXo//Emma

Jag är en dålig bloggare

Fy sjutton va jag sviker er under helgerna, det känns inge bra att jag bara låter er vara. Men hellre det än att blogga om en massa saker som ingen någonsin kommer vilja läsa. Då kan det lika gärna vara tomt känns det som. Även om jag verkligen inte har mycket att skriva just i detta inlägget.. Jag har precis plockat i ordning med kläder, städat åt Gold, fixat lite med svenskan och pluggat lite matte samt cyklat till affären och städat. Därför ska jag nu göra mig isthé och se några avsnitt av the vampire diaries.
XoXo//Emma

Träningsabstinens

Idag har jag inte gjort mycket mer än att sitta inne då det regnat större delen av dagen. Cyklade en snabbis till Rocklunda och mockade åt Promise och för att möta upp Linn som var hemma över helgen då hon går på gymnasium i Ljusdal om jag inte har helt fel. Det har roligt att träffa henne igen. Jag hoppas att det inte regnar för jag vill så gärna ta mig ut i spåret och springa i morgon, jag har typ abstinens för att träna nu. Svetten som rinner och dem trötta benen, så underbart att det inte finns ord för det.
Fick också en fråga om vilken dag jag tänkte sluta på Promise om jag gör det. Svaret på den frågan har jag ingen aning om för jag vet inte riktigt vilken dag det hade varit och om jag verkligen vill ge bort en dag. Det kanske blir en senare fråga för min del... Det är så svårt att veta hur jag vill göra, men ni kommer få veta när jag bestämt mig. För nu orkar jag inte tänka hur jag ska göra med den delen. Jag ska sätta på ett avsnitt av vampire diaries och sedan sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Lördagsmys


Fruktsallad och Cola framför TV:n med familjen står på schemat nu, mysig lördaskväll.
XoXo//Emma

Släppa taget

Nu har jag själv fattat ett beslut och det är att jag tänkte sluta träna för att kunna tävla med Promise och jag funderar på att ge bort en av mina skötdagar till någon av dem mindre i stallet. Jag kommer ändå ha 2 dagar kvar så jag kommer inte ge bort dem alla.
 
Även om jag älskar henne och gillar att träna och tävla ihop med henne så känns detta som det klokaste beslutet. Dels för att hon inte riktigt orkar att gå på våra lektioner men också för att jag känner att jag vill ta steget och satsa på storhäst. Skulle få frågan om jag hade lust att hoppa henne en pay n jump hade jag inte tvekat för en sekund, men jag ska sluta träna ihop med henne. Då tänker ni att det kanske är dumt att träningstävla om jag inte ens tränar med henne, men jag känner att jag vet hur jag ska rida henne utan en massa träning och så gör jag det för att ha roligt ihop med henne.
 
Får se om jag kommer hålla mig borta eller inte, men jag tror inte att hon slipper mig under sommarbetet nästa sommar. Hon är trots allt mitt fina hjärta som jag inte gärna släpper taget om. Fler ridpass kan det bli, men det kommer aldrig bli en träning utan bara mysridning. Vilket det lär bli till jul, så jag kommer sitta på hennes rygg hyfsat snart ändå. (Om man räknar 4 månader som snart)


Jag ska från och med nu satsa till 110% inom ridningen ihop med Carpe Diem & Wing Commander xx aká Carpen och Kapten. Om min tränare får bestämma ska jag och Carpen tävla i dressyr 11 & 16:e november, only time will tell. 
XoXo//Emma

Mot affären


Nu sitter vi i bilen på väg för att handla lite. Otroligt tråkig uppdatering, ni får en bättre när jag är hemma igen.
XoXo//Emma

Välförtjänt med helg

Har precis skrivit ihop ett inlägg med tankar kring något som kanske inte verkar stort för er icke hästintresserade människor, men ni som är intresserade av hästar och rider kommer förstå precis vad jag pratar om. Hoppas att ni kommer tycka att det är intressant iaf.
Är helt slut efter den första träningen och första veckan i skolan, så jag tänkte börja plocka ihop nu. Måste ha energi till att finslipa på min text till svenskan som ska vara klar på torsdag, perfektionist som jag är vill jag att den ska vara riktigt bra. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Nostalgi


XoXo//Emma

Bästa Carpen med en dålig pilot

Det var väldigt härligt att rida igen, även om jag tycker synd om Capren då jag red som en kratta. Både för att jag ridit Promise och är van med henne men också för att jag inte riktigt är i träningsform och det kände jag att Carpen inte heller riktigt var. Så jag är inte nöjd med hur jag red, fast nöjd med hästen då han gjorde sitt bästa och mot slutet började han jobba på med baken. Jag kände att jag inte ridit honom på ett tag, så jag hade tänkt börja rida honom lite mer igen och så att vi hittar tillbaka till där vi verkligen trivdes ihop. 
XoXo//Emma

Rida efter sommaren

XoXo//Emma

Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag och det innebär träning på eftermiddagen, vilket jag längtat efter ett tag nu. Jag hoppas att den första träningen blir ihop med Kapten för jag har saknat att rida honom i sommar. Jag längtar efter träningsvärken som jag lär ha i morgon efter att inte ha ridit på 2 veckor och utan tränare sedan innan sommarlovet. Idag slutar jag 13.20 och har bara 3 lektioner vilket också är väldigt skönt en fredag.
Nu börjar det bli dags för mig att åka och möta upp Ebba innan vi ska till skolan. Det är så otroligt skönt att cykla för då hinner vi prata om allt mellan himmel och jord innan vi kommer till skolan, älskar´t. Det är bara att hålla ut denna skoldagen och efter det är det helg.
XoXo//Emma

Den där bra bloggen

Åhh vad jag är besviken på mig själv just nu. Jag har sån jäkla lust att driva en bra och intressant blogg för tillfället. Men alla mina idéer är bortblåsta för tillfället. Jag hoppas verkligen att dem kommer komma tillbaka snart så att ni kan få läsa den bloggen som är intressant och inte denna tråkiga med en massa mobiluppdateringar och korta inlägg. 
 
Idag har jag också tackat nej till ett arbete som jag skulle gjort i början september. Om det inte känns rätt eller att man bara inte har lust så är det bra att tacka nej ibland, det är något ni verkligen inte får glömma. 
Jag bör nog börja plocka ihop nu, klockan ringer ändå 20 över 6. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Home


Var på stan efter skolan med Ebba för att köpa ett till block och så fick en stor glaska handsprit följa med hem. Tänkte ha den på mitt sminkbord, man ska vara ren när man håller på med smink.

Idag hade vi dem första riktiga lektionerna och vi fick dem första böckerna. Jag tror att detta kommer bli bra och efter snart en vecka trivs jag otroligt bra med min klass.
XoXo//Emma

Otroligt lugn morgon

Trodde aldrig att jag skulle klaga på en sovmorgon, men denna är lite för lång. Jag har hunnit med 2 40 minuters avsnitt av serier, duschat, käkat frukost i lugn och ro, sminkat mig och ändå är det nästan 2h tills skolan börjar... Men som jag skrev igår ska jag snart möta upp Ebba och åka mot skolan.
Jag har inget mer att skriva och det gör att jag känner att detta inlägget inte var nödvändigt för 5 öre, men det får duga ändå. Jag vill titta in och säga hej på morgnarna ändå. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kan inte klaga

Jag har verkligen inget att klaga på om denna dagen, allt har bara rullat på och varit allmänt bra. Allt är väldigt bra för tillfället. Denna dagen startade med att jag hade sovmorgon och började inte förens klockan 10. Vi fick skåp och så hade vi lite "lekar" eller nu var det mer dramatisering. Vi fick något konstigt ord som på 30 minuter skulle komma på någon form av produkt, öva in det + en jingel till produkten innan alla esteter samlades på scen och visade upp de vi gjort. Även detta var med treorna, sen tror jag att tvåorna borde varit med idag. Det är så vi gör det på estet. I morgon börjar vi efter schema, jag börjar 11.50 så jag klagar inte på den första riktiga skoldagen. Innan första lektionen ska jag och Ebbson gå till syven för att prata om induviduella kursval och vi måste få i oss lunch innan första lektionen.
Nu ska jag forstsätta skriva med lite härligt folk o sätta på ett avsnitt av vampire diaries innan jag ska sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Nya håret


Fick en fråga om jag inte kunde visa håret när nu efter att jag färgat det så därför blev de en nära selfie.
XoXo//Emma

Detta gör vi på es


XoXo//Emma

Skoldag nummer 3

Jag älskar att börja 10. Då får man en lugn morgon hemma innan skolan. Just nu sitter jag och dricker kaffe samtidigt som jag precis sett ett avsnitt av the vampire diaries. Om någon vardagsmorgon kommer kunna vara så här när skolan börjar kommer jag vara helt överlycklig. Som det ser ut i dagsläget är det torsdagarna som kommer bli så. Det är lite roligt, för då börjar jag nästan samma tid som jag slutar på måndagar. Jag är väldigt nöjd med mitt schema och det kommer passa bra ihop med dem stalldagarna jag hade sen tidigare. Just nu är allt bara helt perfekt och det är jag så sjukt nöjd med.
XoXo//Emma

Helt slut efter 2 dagar

Jag är helt slut efter 2 dagar i skolan, så direkt efter detta blir det sängen för min del. Men jag ville ändå kika in och skriva några rader åt er. Har ni börjat skolan ännu?
 
Idag var det dag 2 i skolan och vi går inte efter schemat just nu, det kommer vi börja med på torsdag då börjar vi även 11.50 och det är riktigt skönt. Därför fick vi idag som en minimini uppgift att fota ett portett på varandra som sedan kommer användas till något inom skolan, orkar inte förklara hela den storyn för er tyvärr. Vi har även gått runt och kollat i våra lokaler och så "lekte" vi med treorna på skolan. Tydligen var det viktigt att vi lärde känna dem så att vi inte skulle vara rädda för dem. Asså what säger jag bara... Lite roligt var det dock då alla var riktigt tävlingsinriktade och körde på allt dem bara kunde i vissa grenar.
 
Fick också veta att vi inte kommer bli riktigt nollade utan det vi gjorde idag kunde klassas som det, vilket jag är riktigt glad för. Fast det kommer vara nån form av liknande nollningsfest nästa vecka, men den är jag inte taggad att gå på för jag har inte lust att festa, supa o ha mig i ettan så jag kommer vara hemma kanske med nån go vän framför en film med godis och liknande samtidigt som jag kan njuta av att ha ridit och tränat för att ha en hälsosam kropp. That's how horse people does it
Nej min hjärna håller på att ge upp så jag ska nog sluta skriva. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Just nu


XoXo//Emma

7511:e bilden


Vet inte hur många gånger vi har blivit fotade under det senaste dygnet. Idag gick vi ihop i grupp för att fota varandra.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Jag är riktigt taggad på att snart få åka till skolan igen, det ska bli roligt att träffa klassen igen o verkligen börja komma igång med allt. Jag har aldrig sett fram emot skolan som jag gjort nu den senase veckan. Efter skolan åker jag direkt till husläkaren för att ta vaccin och sedan åker jag till stallet och tar hand om Promise. Det ska bli skönt att få in de vardagliga rutinerna igen, även om det är underbart med sommarlov och att vara ledig.
Nu ska jag snart börja åka mot Ebba innan vi åker ner mot skolan.
XoXo//Emma

Första dagen som gymnasieelev

Idag var den första dagen på gymnasiet, känns bra att kunna skriva det. Vi fick vi träffa nya klassen och jag måste verkligen säga att jag har hamnat i en klass med väldigt goa och trevliga människor + Ebbisch och Linnea. Det var härligt att alla verkligen kunde prata med alla, vi skämtade tillsammans så att många höll på att skratta ihjäl sig redan efter ca 1h ihop. Jag tror att vi kommer få 3 härliga år ihop med klassen och våra mentorer Ubbe och Jacob. Jag har en riktigt bra känsla för detta och ska verkligen gå all in redan ifrån starten. I morgon har vi sovmorgon till 10, vilket jag inte direkt tackar nej till. 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av en serie och sedan blir det sängen. Man kan aldrig få för mycket sömn, right? Ni får sova gott så hörs vi i morgon,
XoXo//Emma

Vi äter habanero

XoXo//Emma

Paket i brevlådan


Alltid trevligt o komma hem till ett paket ifrån min grymma samarbetspartner sebos.se.
XoXo//Emma

Taggad

Jag o Ebba har skrivit med varandra en hel del det senaste dygnet. Några som är lite taggade, nejdå inte alls. För en gång skull ser jag fram emot att börja skolan igen. Det ska bli väldigt roligt och jag har Ebba vid min sida så det kommer nog bli perfekt. På tal om det så ska vi snart mötas på bussen och åka ner mot skolan. Vi hade tänkt cykla, men idag ska det regna från och till + att vi båda har nyfärgat hår.
- Massa nya och bra bilder kommer ni få framöver också
 
Det är dagens planer så får vi se vad som händer efter skolan. Hoppas att ni har en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Nu drar det igång igen

Nu är det riktigt nära. Ikväll var sista dagen på detta sommarlovet och i morgon börjar jag i en ny skola med en ny klass och en linje som jag själv valt. Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att få åka till skolan i morgon och att få träffa klassen för första gången, eller jag antar att vi kommer samlas lite för att lära känna varandra. Men jag ver ju inte hur det kommer att bli. Ju mer jag tänker på det, desto mer spänd och förväntansfull blir jag. Jag tänkte också passa på att fråga, vilken klass börjar ni i och när börjar ni?
Jag tänker börja göra mig redo för sängen nu för då kan jag sätta på ett avsnitt av Vampire diaries innan jag somnar. För jag vill gärna vara utvilad imorgon eftersom att det är första dagen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Mysig kväll

  
Är riktigt nöjd med håret, lite mörkare nu till hösten.
Den sista skolfria kvällen spenderar jag framför the vampire diaries, vilket är en helt ok kväll enligt mig. XoXo//Emma

Dags att bli mörkhårig igen

XoXo//Emma

Hon var ren en stund


XoXo//Emma

Svar på fråga & god natt

Jag vill börja med att säga tack för alla era förslag på serier, nu har jag en hel del att välja på. Älskar att ha er fina läsare att prata med och fråga efter tips. Sen tänkte jag också svara på en fråga jag fick idag.
 
Varför brukar ni vara hundvakt så ofta åt olika hundar? Nu har vi vaktat Izor då hans familj hade lite andra grejer för sig. Dem som äger honom är en föredetta jobbarkompis till min mamma. Honom har vi haft 2 gånger nu. Gucci brukar vi nästan aldrig vakta för att hennes familj är iväg, utan det är för att våra tider som vi har här hemma hos oss passar bäst för hennes skull, men också för att vi gärna har en hund hemma. Vi har vaktat 2 hundar som heter Smilla och Lisa, vilket också är mammas föredetta jobbarkompisars hundar. Det har bara varit någon enstaka gång. Hoppas att du som frågade fått ett svar som är hyfsat lätt att förstå :)
- Fina Gucci 
 
Nu är jag riktigt trött i huvudet efter att ha kollat på 2 filmer under kvällen. Den första filmen var riktigt bra om man gillar filmer med en massa action i, den hette Sabotage. Vet inte hur jag ska förklara filmen utan att förstöra handlingen. Men jag kan verkligen rekommendera den om ni vill se en bra film, jag varnar dock för lite blod... Nej, ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Filmkväll

 
Har precis sett Sabotage o nu kör vi Robocop. Filmkväll här hemma med andra ord.
XoXo//Emma

Varit i stallet

Idag var jag och Vilma i stallet en sväng o fotade dem som är på ridläger på ridskolan. Jag passade även på att mysa lite och borsta på Prompo. Fick veta att hon rullar sig varje dag sedan hon kom hem ifrån betet. Därför ska jag åka ut och ge henne en ordentlig dusch med schampoo i morgon. Det känns roligt om hon är färsch den första dagen de små får komma och rida på henne igen.
Nu är det snart dags att käka tacos, så jag ska nog gå ut och hjälpa till med den. Vi görs snart
XoXo//Emma

Mys med pärlis


XoXo//Emma

Back to school - outfit ideas

XoXo//Emma

Nattugglan Emmson

Ibland får jag bara lust att göra en massa saker och det är oftast på kvällarna. Idag blev det städa i garaget och plocka i ordning bland alla himla ridkläder jag har. Jag kan inte förstå var jag ska med allt till eller hur jag hinner använda allt... När jag ändå höll på med hästgrejer passade jag på att tvätta lite schabrak och fixat en påse med lite gott och blandat som ska med till stallet någon dag. Tänkte försöka komma ut och plocka i skåpet så att det är i ordning när det är dags att börja rida igen. Om en vecka har jag ridit första träningen efter sommarlovet, härligt att allt snart är som det brukar igen! Jag har även hunnit med att fixa och ställa om en del saker i mitt lilla "smink hörn". Älskar verkligen när saker är prydligt och står bra. Tyvärr varar det inte länge då jag inte orkar ställa i ordning saker när jag tar något som står bakom en massa andra produkter eller liknande.
 
Nu tänker jag ta med en dusch innan jag tar plattan o mobilen och kryper ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ready for school

4 block - 20 kr st, ifrån en massa olika affärer
Hårfärg - 55 kr, Ö&B
12 pack med pennor - 10 kr, TGR
Post it lappar - 10 kr, TGR
 
XoXo//Emma

Lämna Izor

 
Nu ska vi åka o lämna Izor hemma hos honom.
Jag o Erik har nyss spelat in en video som kommer upp under veckan.
XoXo//Emma

God natt torsdag

Fastnade framför minecraft nu under kvällen, inte bra Emmson, inte bra... Men jag har ändå fått en del saker gjort under dagen, spelat in och redigerat video, varit på fotbollsplanen ungefär 2h, gått med Izor. Okej det var inte mycket alls om jag tänker efter. Jag skulle tvättat lite schabrak idag, fast jag kom av mig och spelade in video istället.
I morgon har jag även lite planer på att eventuellt sticka o köpa något mer block och liknande och då följer kanske Ebba med. Vi köpte ju lite grejer igår, men jag vill ha något mer block då det inte fanns så mycket att välja på enligt oss där vi var igår. Det var väldigt roligt att umgås med henne igen, det var ett tag sedan. Nu är det också även helt 100 att vi kommer börja i samma klass, vilket jag tycker är väldigt skönt då vi varit inställda på det ifrån första början. Vet inte hur jag skulle klarat mig utan att ha min boooi i samma klass.
 
Nu måste jag krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Mot fotbollsplanen


XoXo//Emma

Vad kan detta vara?


Har gjort detta nu under eftermiddagen, vad tror ni det kommer bli för något? Ni får se vad det är till helgen.
XoXo//Emma

Kanalen är uppdaterad

XoXo//Emma

Ge mig tips på serier

Nu har jag sett det senaste avsnittet av PLL. Det börjar bli långdraget nu, vilket gör serien lite tråkig. Ändå vill jag veta hur det går och vad som händer. Därför är Teen Wolf bättre i mina ögon för där händer det saker som gör att serien tas vidare på ett annat vis. Nu är det väldigt tråkigt att vänta på dem nya avsnitten så jag vill ha en massa förslag på serier som ni gillar. Vill gärna ha något att kolla på innan jag börjar skolan igen.
- All kärlek till denna underbara och otroligt goa ponnyn. Önskar så galet gärna att hon stog i min ägo, tyvärr så gör hon inte det. Men när hon går i pension hoppas jag kunna få köpa henne. Den som säger att man inte kan köpa lycka för pengar har aldrig haft en häst <3
 
Ikväll har jag bestämt mig för att det blir sängen i tid, även om det börjar bli lite sent för att det ska räknas som i tid,,. Jag har gått och jäspat större delen av dagen och det är nog smart att vara utvilad inför det som komma skall. Ni får sova gott så hörs vi i morgon igen.
XoXo//Emma

Myskväll


XoXo//Emma

Prat om dagen + sneak peak

Förlåt för dagens dåliiga uppdatering, men appen lät mig inte blogga. I förmiddags var jag hos Vilma och fick en hel del bilder och så hämtade vi lite saker ute på betet som vi lämnat när vi red hem hästarna. Jag var bara hem en snabbis för att hämta min väska innan jag och Ebba åkte ner på stan för att shoppa lite och käka lunch. Vi åt på Madjami om jag stavar rätt, det ligger rakt fram när man går ut ifrån Igor mor Sigma. Maten är riktigt god och det är en väldigt trevlig personal, så det är ett ställe jag verkligen rekomenderar att ni äter på. Nu får ni en sneak peak på lite av bilderna jag fick.
XoXo//Emma

Lämnat tillbaka älskade ponnyn

Nu är älskade lilla ponnyn hemma i stallet igen. Det var så mysigt att få ha henne som min egna några veckor nu i sommar. I morgon kommer jag få lite bilder av Vilma så då kommer jag lägga upp dem åt er. Har hört att det ska vara riktigt mysiga bilder, så det ska bli spännande o få se dem. I morgon efter att Vilma varit här en sväng så vi har fått över bilderna oså ska jag o Ebba ner på stan o luncha samt köpa lite grejer som vi behöver när skolan börjar. Jag har svårt att tänka att om en vecka har jag gått 2 dagar i gymnasiet.
Nej, nu ska jag gå ut med Izor innan jag gör mig i ordning och sätter på det senaste avsnittet av Teen Wolf. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Nu blir det film


XoXo//Emma

Bada hästXoXo//Emma

Morgonmys i hagen

XoXo//Emma

Sista riktiga dagen

Idag var sista riktiga dagen med våra hästar. I morgon måste dem ridas hem igen, tråkigt som bara den. Vi fotade en hel del fina bilder som ni kommer få se så fort jag får dem. Passade även på att ta några språng på ponnyn innan vi gickoch släppte dem i hagen för sista gången denna sommaren. I morgon måste även lilla ponnyn bada så att hon är ren när ridskolan börjar igen.
 
Nu tänkte jag krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs i morgon igen.
XoXo//Emma

Sista passet


XoXo//Emma

Mot stallet


Nu sitter jag på bussen på väg mot rocklunda och stallet för att spåna o fixa i ordning lite till i morgon när ponnyn ska ridas hem.
XoXo//Emma

Det är inget jag är stolt över

Usch för dagens dåliga uppdatering. Jag tänker inte förklara varför, för det vet ni nog och idag har vi haft hyfsat väder så jag har varit och gjort en massa saker. Men jag inte stolt över att bloggen bli lite bortprioriterad ibland, verkligen inte... Men vi är inte mer än mänskliga vi bloggare.
Klockan har tickat iväg mot 1 de senaste nätterna och det börjar bli dags att komma tillbaka till rutiner så att det inte blir helt fucked up när skolan börjar igen. Jag är riktigt taggad på att börja gymnasiet och det ska bli roligt med ett nytt kaptiel i livet. Har även skickat iväg CV till min mamma så att hon kan skriva ut det åt mig. Snart ska det även tas nästa steg och söka det första jobbet. Det är ganska nervigt det också, men båda på ett bra sätt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ute med Izor


XoXo//Emma

En snabbis

Är lite smått avis på alla som varit på Löga och kollat på utomhusbio, det har varit 2 dagar i rad nu. Dock orkade jag inte ta mig ner dit och så hade jag ingen som kunde köra, då var det inte mycket att göra åt saken. Mysigt tror jag det var iaf.
Det är inprincip det jag hade att säga. För mina ögon håller på att slockna efter att jag var uppe till 1 igår och gick upp tidigt idag. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Vi kör på en film


XoXo//Emma

Ifrån igår

XoXo//Emma

God morgon på er

God morgon på er mina fina. Jag har precis ätit frukost och tänkte titta in lite snabbt till er. Ska gå en sväng med Izor efter detta och sedan är det cykeln ut mot betet som gäller. Ska rida ut till en travbana med några bruds, det kommer bli roligt. Fick också en fråga om hur länge till jag har Promise och jag skulle tro att hon ska ridas hem på tisdag nästa vecka. Möjligtvis att jag får ha henne kvar där ute någon dag till. Beror på om hon ska gå på ridläger eller inte. Ska hon inte det är det bara onödigt att ta hem henne till stallet så då får hon vara kvar till kanske fredag eller liknande.
XoXo//Emma

Ponnyn är en riktig klippa

Idag har jag cyklat 45 minuter, ridit i kanske 1h och gått/joggat i spåret 3,5 km med mamma och Izor så jag lär nog somna gott ikväll. Tycker synd om pappa som får jobba natt bara, när vi går och lägger oss börjar han jobba. Såklart är det hans val av arbete, men ändå. 
När vi var ute och red fotade vi lite gruppbilder och jag lät Promise mest bara röra på sig ganska kravlöst. Jag började med sadel på, fast efter ett tag åkte den och skorna av. Det var riktigt mysigt o då är det sommar på hög nivå! Vilmas barn som hon brukar vakta kom även ut och kollade när vi red. Snäll som jag är låter jag dem få skritta runt lite på Promise, vilket jag tror gjorde dem väldigt glada. Det slog mig även hur underbar Promise är med mindre barn. Hon stog helt still när de 2 barnen som var på marken klappade och höll på med henne och hon sänkte huvudet så att dem kunde klappa henne på pannan och ville även gosa väldigt försiktigt med dem. Även om dem inte riktigt gillade det då hon blev lite läskig då. Det fanns även ett barn som satt i famnen hos en av sina föräldrar. Då var Promise hur gullig som helst och sänkte huvudet, samtidigt som hon tog mulen väldigt mjukt och lugnt emot honom så att han också kunde få klappa henne. En riktig klippa är hon alltså lilla gråa ponnyn.
 
Nu borde jag krypa till sängs för i morgon har jag både Izor och vattnet på morgonen. Båda bör nog göras i tid känner jag... Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ut i spåret


XoXo//Emma

För att jag kan


XoXo//Emma

Ute på promenad


XoXo//Emma

Gårdagens hoppning

Först av allt slänger jag upp ett ihopklipp av lite klipp från när vi hoppade igår. Själv är jag väldigt nöjd och hon hoppade bra språng. Några blev lite konstiga, men en gång hade jag ingen bra anridning och sedan lade jag henne lite nära på något språng. Det var totalt mina fel och det tar jag på mig, ponnyn skötte sig utmärkt hela tiden. Hur tycker ni att det ser ut?
Under kvällen har jag varit ute och grillat med några friendos och det var riktigt trevligt. En massa prat, skratt, grillad korv, gott att dricka, hästarna som gick bredvid oss. En väldigt mysig och trevlig sommarkväll var det med andra ord. Vi red aldrig idag utan vi tar det i morgon istället, det blir perfa de med. Då får vi med oss de 3 andra som jag och Vilma grillade med ikväll ut på en ridtur.
 
Btw, visst har ponnyn en fab frissyr när hon är nyvaken?
XoXo//Emma

Ute på betet


XoXo//Emma

Planer för kvällen


Just nu sitter jag bara och chillar hemma. Snart, eller om typ 2h ska jag hem till Vilma och vi ska iväg till betet för att grilla och lite så.
XoXo//Emma

Hundvakt


Izor kom under eftermiddagen och blir kvar här till efter helgen någon gång. Det ska bli roligt att vakta honom för han är också en väldigt go och snäll hund, precis som Gucci är.

Ikväll hoppade jag även Promise och det finns filmer så det klipper jag ihop i morgon. Det gick väldigt bra och hon skötte sig utmärkt. Fastnade med en ifrån min förra klass och en ifrån parallell klassen så vi pratade på ett bra tag.

Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ut o rida


XoXo//Emma

Tråkig uppdatering

Förlåt att detta blir dagens första inlägg. Men för tillfället gör jag verkligen inget speciellt och har inget att blogga om eller några idéer. Det är också anledningen till att ni fått så tråkiga och inga riktigt bra inlägg på senaste tiden. Det kommer bli bättre när skolan kommer igång, det kan jag lova. Därför blir det ofta bara enkla inlägg ifrån mobilen.
Det går inte att rida idag då det finns en hel del rök i luften och det är ju inte bra att anstränga hästarna när det är så. Om det är mindre rök framåt kvällen åker jag nog iväg en sväng för att kolla till hur dem har det.
XoXo//Emma

God natt tisdag

Nu har vi knappt någon röklukt kvar eller rök. Vilket är riktigt skönt, men jag hoppas fortfarande på en massa regn som hjälper till att släcka branden. Jag hoppas också att det går att rida i morgon. Jag kommer iaf åka ut och kolla till lilla hjärtat där ute i hagen för att se hur hon mår och om röken gjort någon skada. Ridskolechefen sa att det inte bör vara någon fara och jag antar att dem har lite mer koll än vad jag har.
Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av nån serie och sedan krypa till sängs. I morgon ska det städas och fixas. Vi får nämligen en gäst på eftermiddagen/kvällen som blir kvar till nästa vecka. Som jag tror att ni såg förra året, någon gissning? Jaja, ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

En lugn dag inne

Har inte velat vara ute mer än nödvändigt idag. Jag var en sväng till affären med brorsan o köpte lite godis till när vi kollade på film hela förmiddagen. Sen har jag bara tittat på serier hela dagen. Det senaste avsnittet av Teen Wolf har jag även hunnit med att titta på. Vi pratade om att rida idag, men vi får inte anstränga hästarna när röken tagit över luften så alla fick vila idag. Hoppas att det är bättre i morgon så att man ändå kan vara ute också så att vi kan rida våra hästar.
XoXo//Emma

Vill inte ens tänka tanken

Om ni läst nyheterna eller så vet ni ju att vi har en stor brand här i Västmanland. Det är en massa rök, 1 person har dött och 2 har blivit allvarligt skadade. Många djur har också blivit evakuerade. Därför blir jag riktigt orolig för hur hästarna har det. Jag vill åka ut och kolla till dem, men vågar inte bege mig iväg när det är som det är just nu. Dock så tycker jag att det har lagt sig med lukt och rök här där jag bor. Men jag blir ändå orolig för hur min pärla har det där ute. Hoppas att det börjar ösa ner massa regn nu så att branden kan släckas.
XoXo//Emma

Börjar morgonen med film


Vi börjar morgonen med att kolla på film. Det går inte att vara ute för all brandrök som är ifrån den stora skogsbranden som är i Surahammar.
XoXo//Emma

En riktig stjärna

Det var vad Promise var idag. Hon lyssnade riktigt bra på mina hjälper och var väldigt lyhörd. Idag hade jag mycket fokus på en lugn och sansad trav samt att trimma lite smått. Jag red på lite volter och flyttade lite för vikten osv. Det gick verkligen riktigt bra och allt kunde göras i en behaglig trav och hon sänkte huvudet efter ett tag och började faktiskt arbeta på bra med arslet och ryggen. Jag tänkte bygga vidare på det som jag gjorde idag på nästa pass. Promise behöver arbetas i en låg form för att stretcha ut sin rygg och för att arbeta korrekt. Detta är kanske inte det roligaste att läsa. Men jag ville bara skriva av mig lite för jag är så nöjd med henne idag, min fina stjärna. Nästa sommar är du bara min <3 
 
Hade inte tänkt skriva så mycket mer än hur det gick att rida Promise nu under kvällen, resten vet ni ju redan. Det mesta jag gör under dagarna kommer ju upp här och därför finns det inte alltid så mycket att skriva om på kvällarna. Men ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Dags att rida


XoXo//Emma

Vi sticker å badar


Nu åker jag pappa och Erik iväg till badet, det ska bli väldigt skönt då det är riktigt varmt ute.
XoXo//Emma

Strömavbrott


Hade precis tänkt sätta mig och skriva ett inlägg, men vi har precis fått strömavbrott här hemma så det går inte att blogga ifrån datorn...
XoXo//Emma

Trötter


Är helt slut efter helgen, därför har jag krypit ner under täcket för att sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Hemma ifrån stugan

Har kommit hem ifrån stugan nu. Det var riktigt trevligt att träffa alla och även några som jag inte sett på 13 år och jag hade gärna velat att vi alla varit uppe en vecka istället för bara en helg. Men många jobbar nog så det blir ju lite svårt att få till. Samtidigt som det är skönt att komma hem och kunna rida Promise igen men även att få träffa mina brudar. Vi ska se till att träffas snart. Både Ebba och Linnea fyller även år idag, så stort grattis till dem! :* 
Istället för att sitta med datorn och bara slöa borde jag packa upp min väska så att det är gjort, fast jag känner verkligen inte för att göra det nu. Det får bli i morgon helt enkelt.
XoXo//Emma

Kommentera bra bloggar

Om ni inte visste det så har jag en lista med bloggar på datorn, dem jag läser dagligen. Tyvärr har den listan blivit lite kort på senaste tiden. Därför tycker jag att ni kan lämna en kommentar med eran bloggadress, eller någon som ni tycker att jag ska läsa. Självklart lämnar jag en liten hälsning också när jag är inne o kikar på era bloggar.
XoXo//Emma

Denna var lite rolig

Eller vad tycker ni?
XoXo//Emma

Kvällsmys


De vuxna sitter i ladan o har det kyligt, jag, Erik och våra 4 kusinbarn sitter inne på en altan och tittar på film nummer två för dagen.
XoXo//Emma

En himla massa frågor

För att fylla ut bloggen med något bra inlägg med text hittade jag en massa frågor om hästar jag tänkte att jag kunde slänga upp åt er. Ni får gärna länka om ni gjort denna så att jag kan läsa era svar.
 
Har du/har du haft en…
 
Egen häst? Nope
Foderhäst? Nej på denna också

Medryttarhäst? Jag antar att Malwa, Gordon och Carisma var som medryttarhästar.
Sköthäst? Promise & Kapten just nu

 

 

 

Din häst/favorithäst

Namn: Promise | Kapten
Färg: Skimmel | fux
Ålder: 16 | 7
Bästa minne? Det måste bli denna sommaren | När jag ridit ett bra pas på honom
Sämsta minne med? När jag var rädd för henne när jag var mindre | När han varit bråkig
Högsta du hoppat? 70-80 | Aldrig hoppat honom
Har du tävlat, och isåfall i vilken gren? Hoppning & dressyr | Aldrig tävlat honom, när det blir så blir det dressyr

 

 

 

Favorit:

Ras: Gotlandsruss skulle jag tro

Färg på häst? Skimmel eller svart
Gångart?  Galopp alla dagar i veckan
Ridskola? VRS, Västerås Ryttarsällskap
Häst/ponny? Gordon, Promise, Prancer, Kapten & Carisma

 

 


Hellre…

Stegra/bocka: Beror på hur dem gör
Barbackagalopp över ett sommarfält eller ett snöfält: Snö skulle jag nog säga
Stor häst/ponny? Både och
Hjälm med ventilation/hjälm utan? Med såklart, annars kokar huvudet sönder där inne
Ridskor/ridstövlar? Ridstövlar
Hjälm/väst? Hjälm!
Sporrar/spö? Spö om
Rida själv/rida i grupp? Inte själv, men inte heller grupp. Jag och en eller två till är prima.
Hoppning/dressyr? Hoppning

 

 

 

Hur många … har du?

Ridbyxor: 5 par som jag använder, men annars 8
Hjälmar: 2 par
Ridskor: 2 par
Ridstövlar: 2 par
Ridspön: 5 kanske
Sporrar: 0 då jag inte vill använda sporrar.
Ridstrumpor: 15-20 kanske, hehe...
Kavajer: 0 i dagsläget, men jag vill köpa

Schabrak: 3 som går att använda, men fler kommer det bli.
Sadlar: Ingen då jag inte har en egen häst.
Träns: 1
Benskydd/Lindor: Senskydd fram, strykkappa bak och 1 uppsättning med 4 lindor
Grimmor: För många...

 

 

 

Tävlingar

Har du tävlat i hoppning? Japp

Har du tävlat i dressyr? Yes
Har du tävlat i fälttävlan? Nope
Har du tävlat i galopp? Nej
Har du tävlat i en annan gren? Inte de heller
Har du ett par vita ridbyxor? Japp
Har du en tävlingskavaj? Nepp
Har du en tävlingsskjorta? Ingen som är köpt och varit en tävlingskjorta, men jag har 2 skjortor som är mina tävlingsskjortor.
Har du ett vitt schabrak? Nope
Har du vita benlindor? Nepp
Har du en blå/gulrosett? Yesbox
Har du en clear round rosett? Tror att det är en clear round rosett, men jag fick den som bonus under en utställning.
Har du en annan sorts rosett? Blåa aa
Har du mer än 30 rosetter? Har inte ens tävlat så många gånger xD

 

 

 

Kan du…

Knoppa? Hyfsat hoppas jag
Göra inbakad svansfläta? Det kan jag
Sadla? Näe, jag rider ju aldrig med sadel... Självklart kan jag det
Tränsa? Självklart
Sätta på ett täcke? Självklart på denna också
Kratsa hovarna? Näe, jag brukar låta hästarna bli rida med smutisiga hovar... Såklart!
Rykta? Somsagt, rider ju smutsiga hästar ;) 
Få en häst att gå i form? Japp

Hoppa en bana? Tävlat hoppning utan att kunna hoppa bana. Ja, det är klart jag kan

Duscha en häst? Yes...

 

 


Har du…

Skrittat? Det går ju att rida utan att skritta.
Travat? Ofc
Galopperat? Ja...
Hoppat? Ja...
Fått en häst i form? Yesbox
Haft gymkhana? Bara som lek, men aldrig den riktiga grenen.
Lekar till häst? Japp, tränaren älskar att driva o leka med oss
Galopperat barbacka över ett sommarfält? Inte ännu, det kommer nog snart.
Hoppat barbacka? Yass
Stått på en häst? Japp
Ramlat av? Minst 20 gånger o brytit armen 1.
Suttit i damsadel? Japp
Travat i damsadel? Några steg innan jag satt på marken
Galopperat i damsadel? Nope
Suttit bak och fram på en häst? Yesbox

XoXo//Emma 

Hello beauty

XoXo//Emma

Framme


Har kommit fram o redan hoppat ner i sängen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Mot stugan


Nu åker vi emot stugan, har naturgodis, en festis, en platta och en mobil så det blir nog en enkel resa.
XoXo//Emma

Fika hos mormor

Är hemma hos mormor och fikar nu. När jag kommer hem är det bara att packa då jag inte har börjat ännu.
XoXo//Emma

Morgon trim


XoXo//Emma