Outfit - New years eve

Detta fick bli kvällens look, en svart kort tunika, tunna nylonstrumpbyxor, lite mixade armband ifrån Primark lockigt hår och en sminkning med naturligt sotade ögon.
XoXo//Emma

2014 Juli-December

Juli
I början av Juli var jag och familjen i stugan innan vi var hemma några dagar innan jag och familjen styrde bilen ner mot Göteborg där vi var och bodde i en vecka under Gothia cup, vilket var väldigt roligt. Vi hann även med att gå Liseberg, gå i affärer och så hann vi med en tur till Ullared. Video från veckan i Göteborg och en haulvideo finns uppe på min youtube-kanal - Emma Östensson
 
Under Juli hyrde jag Promise under sommarbetet och det var även en bit in i Augusti. Så det var väldigt mycket som kretsade kring henne i Juli.
 
Annars var det bara en vanlig månad med sommarlov, sena kvällar ute med vännerna eller ute hos hästen, en massa bad och andra roliga grejer.
 
Augusti
I början av Augusti hände det inget speciellt, det var lite saker som skulle fixas i stallet och liknande i och med att Promise skulle lämnas tillbaka innan ridskolan drog igång igen.
 
I Augusti var det även dags för gymnasiet att dra igång och det hade jag varit väldigt spänd på ett bra tag, men jag kom in på den inriktningen jag ville och jag skulle hamna i samma klass som Ebba så jag var glad och redo att ta ett nytt steg i livet.
 
September
Under September hittade vi i den nya klassen på saker, b.la så gick vi på teater och så gick vi på kulturnatten tillsammans, vilket var roligt då vi kom närmare varandra och vi hade roligt när vi var tillsammans.
 
Annars skulle jag inte säga att det hände så mycket speciellt under September. Eller jo, jag började sköta två ponnysar vid namn Boss och Ikaros, vilket var väldigt roligt.
 
 
Oktober
Jag fyller år på kanelbullens dag, alltså den 4:e Oktober och då hade jag och några ifrån klassen en väldigt mysig kväll där vi såg på film och bara pratade och hade det allmänt roligt. Vi alla sov även kvar där och till frukost så bakade jag tårta, vilket verkade vara ganska uppskattat av mina goa brudar.
 
I Oktober åkte vi även till Stockholm på fotbollscup en helg och det är ju alltid roligt att ta en tur till Stockholm, även om det inte hanns med någon shopping denna gången... Men det är fortfarande skönt att komma iväg hemifrån ibland och bara göra något annant än vad man brukar göra.
 
I slutet av Oktober sov jag över en natt hos Denise och dagen efter att jag kommit hem ifrån en underbar helg med henne åkte jag och min familj till Stockholm igen. Fast denna gången åkte vi på kryssning, vilket alltid är mysigt att göra om ni frågar mig.
 
November
I början av November red jag Boss några gånger innan han och Ikaros sedan flyttade till ett annat stall som ligger för långt bort för min del för att jag ska kunna fortsätta ta hand om de.
 
Annars flöt månaden bara på, vi hade öppet hus på mitt gymnasium så jag och mina vänner var en kväll i skolan och bara hade det allmänt trevligt samtidigt som vi skulle visa vad vi gjorde inom våran inriktning osv.
 
Vi åkte även till Stockholm en dag med våran mediagrupp för att spela in ett helt eget Tv-program, vilket för övrigt var hur roligt som helst. Resultat på hur det gick hittar ni på min youtube-kanal - Emma Östensson. Sen fick vi även gå en utställning som hette ett sätt att leva på moderna museet och det var en väldigt häftig utställning med många fina och inspirerande bilder.
 
Veckan efter det åkte jag till Stockholm igen, fast denna gången var det med familjen och då var det Sweden horse show som stod på schemat. Det har ju flyttat till Friends nu så det var väldigt roligt att se vad Friends hade att bjuda på.
 
December
Egentligen har det inte hänt speciellt mycket under denna månaden, jag har varit på Ebba och Linneas åriga gymnastikuppvisning, vilket alltid är roligt då det är otroligt duktiga.
 
Annars har jag, Denise, Becca och My haft en väldigt rolig sleepover med skräckfilm, massa prat och så mycket skratt att vi fick grät och fick träningsvärki magen. 
XoXo//Emma

Nyårspromenad

XoXo//Emma

Sista dagen av 2014

Då var vi inne på detta årets sista dag. Vad har ni för planer för idag/ikväll? Själv tror jag att det blir en dag här hemma med familjen och sen under kvällen så äter vi en god 3-rätters middag och bara har det mysigt. Såklart ska det även skålas i champagne vid tolvslaget, det är ju obligatorsikt på en nyårsafton.
 
Nu tänkte jag sätta mig framför hööks hemsida och kika på lite grejer att skämma bort ponnyn med, samt att jag hade tänkt se några avsnitt av Grey's. Jag hoppas att får en bra avslutning på året och att ni har en riktigt bra nyårsafton så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av för idag

Är det någon mer än jag som tittat på OS-krönikan som varit på Tv igår och idag? Jag måste säga att jag verkligen tycker att alla är otroligt duktiga och jag blir väldigt motiverad till att tävla själv efter att jag sett deras prestationer. En dröm för mig är såklart att få rida ett OS. Vad säger vi, OS i 2020 i Tokyo? Nja skulle inte tro det riktigt än...
 
Annars har det inte hänt mycket sen vi hördes vid senast. Det blev bara en lugn och mysig kväll med familjen i soffan framför Tv:n, fast det duger helt utmräkt det också.
 
Nu tänkte jag stänga av datorn och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon, på den sista dagen av detta året.
XoXo//Emma

Mysig eftermiddag

Vi har precis kommit hem och jag har redan bytt om till myskläder, inga jeans här inte... Det var väldigt roligt att träffas igen då det var ett bra tag sedan sist och jag är fortfarande mätt efter allt gott fika vi åt. Precis som vanligt slutar det upp med att jag och Alice sitter i hennes säng och bara garvar, men vilken mysig eftermiddag det var.
 
Nu tänkte jag sätta på några avsnitt av Grey's och bara ha en lugn kväll här hemma. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

LuncharInnan vi åker på fika så tog vi en lunch på pizza hut och nu ska vi gå i lite affärer innan vi åker vidare.
XoXo//Emma

Bra start på dagen

Nu har jag precis kommit in från en härlig promenad i snön med Gucci, det är verkligen underbart att börja morgonen med en hundpromenad ute i snön. För då när man kommer in och ska äta frukost är det riktgit gott med en varm kopp tea.
 
Planerna för dagen är inte så jättemånga, vi ska åka iväg hem till Alice på fika under eftermiddagen tillsammans med några andra familjekompisar. Det ska bli väldigt mysigt då det var ett bra tag sedan vi träffades. 
Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen


Har precis fällt ihop datorn och nu tänkte jag även lägga ifrån mig mobilen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Härliga måndag

Det blev bara en eftermiddag med film i soffan idag för våran del, men det är väldigt mysigt ibland de också så jag klagar verkligen inte. Därför tänkte jag kompensera upp det med att gå en längre promenad med Gucci under kvällen. Det är bra att röra på sig, samt att få luft och det passar väldigt bra efter en slappardag som jag har haft.
 
Nu ska jag bara fortsätta med att inte göra något speciellt alls, med andra ord några avsnitt till av Grey's. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Julklappar 2014

XoXo//Emma

God morgon måndag

Då var det måndag igen, fast denna gången är det en skön måndag eftersom att vi är lediga. Idag har jag inte heller några speciella planer då mamma jobbar, så jag och Erik blir hemma själva med Gucci under dagen. Men det blir nog mysigt ändå, funderar på om vi inte ska sätta på en film och bara slappa i soffan ett tag. Det låter som en ganska bra plan för idag.
 
Jag har även spelat in en video med de julklapparna som jag fick i år och den tänke jag ladda upp någon gång under eftermiddagen. Om ni har gjort en sådan video eller ett sådant inlägg får ni gärna länka det så att jag kan se vad ni fick, för jag tycker att det är roligt att se vad andra fått.
Nej nu ska jag gå och blåsa mitt hår och klä på mig lite kläder, jag kan inte gå runt i morgonrock hela dagen... Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Mysig lovkväll


Ligger just nu i sängen framför ett avsnitt av Grey's innan jag tänkte stänga ner för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

3 mål för 2015

* Utöver ridningen ska jag träna minst 1 gång till i veckan. Jag vill ha en starkare och sundare kropp, därför ska jag se till att verkligen träna och vara hälsosam detta året. För då kommer jag ha mycket mer energi och ork tlll saker och ting, bland annat till att driva denna bloggen på bästa vis.
 
* Bloggen ska bli bättre. Jag vill att denna bloggen ska vara rolig att läsa och det ska finnas bra och varierade inlägg åt er, inte bara något som slängts ihop på 2 minuter. Bloggen får gärna växa i samband med detta, viket jag hoppas att den kommer göra.
 
* Jag ska utvecklas som ryttare. Jag känner att jag just nu är/var i en svacka där jag nedävrderade mig själv som ryttare. Därför tänker och ska jag utvecklas som ryttare under detta kommande året, även om jag tycker att jag har utvecklas under året som gått. Jag måste också få bättre självförtorende inom ridningen, då det inte är på topp just nu om jag säger så...
Har ni satt några mål inför det kommande året? Om ni har det får ni gärna dela med er av era mål bland kommentarerna.
XoXo//Emma

Frågestund

För att välkomna det nya året tänkte jag att vi skulle kunna köra på en "frågestund", vad säger ni om det? Jag har nämligen märkt att det är lite nya namn som kommenterat på sistone och det är säkert några fler nya här och någon borde väl ha något som de undrar, eller har jag helt fel?
XoXo//Emma

Söndag

Även idag sov jag bort större delen av förmiddagen, fy på mig. Det bör kanske bli dags att tänka på att återfå rutiner igen om man ska kunna gå upp och åka till skolan om lite mer än en vecka... Men nu ska vi inte tänka att skolan börjar snart igen, utan det är fortfarande lång tid kvar av detta härliga lovet.
 
För dagen har vi nog inga speciella planer så vitt jag vet, kanske att vi skulle åka hem till mormor och fika. Men det är bra att inte ha några speciella planer, då kan bara dagen och tiden utvisa vad händer idag. Jag hade väl tänkt knåpa ihop lite inlägg åt er och lägga som inställda.
Nu tänkte jag hitta på något, troligtvis blir det väl att jag ser några avsnitt av Grey's... Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller


XoXo//Emma

Ytterligare en dag hemma

Idag har det verkligen bara vort en slappardag framför datorn här hemma, eller inte bara. Vi begav oss ut i kylan på längre promenad med Gucci i det fina vädret, annars har det bara varit en slappardag. Måste verkligen se till att ändra på det, jag måste göra något vettigt under ett lov...
 
Har precis ätit efter att ha kommit hem från kyrkogården där jag var med mamma. Hoppas inte att någon såg mig i mörkret för jag hade uggs, röda mjukisar, grönt linne och en svart jacka. Det var den fulaste kombinationen ever, men som mamma sa "du har verkligen intagit lov-läge". Haha
Nu tänkte jag sätta på ett till avsnitt av Grey's innan jag sedan förflyttar mig ut till soffan och familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gucci i snön #2

XoXo//Emma

God lunch lördag

Det märks verkligen att kroppen har intagit "lov-läge" då jag sovit bort förmiddagarna de senaste dagarna... Därför brukar det första inlägget komma upp här på bloggen vid lunch, om ni undrat varför de första inläggen kommer upp på pass sent som de gör.
 
Börjar även få stallabstinens nu, har inte varit i stallet på en vecka nu. Jag vill verkligen rida och bara pyssla om ponnyn, men det är ridläger oså just nu och då passar det inte direkt att jag kommer och sköter henne då hon är någons ridlägerponny... Så jag får hålla ut några dagar till innan jag kan åka till stallet.
Nu ska jag fortsätta att redigera lite filmer och sedan lär det väl bli några avsnitt av Grey's. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för idag

Jag har precis suttit och redigerat film i lite mer 2 timmar och mer kommer det att bli på den fronten i morgon. Ni som säger att youtube och att arbeta filmklipp inte är tidskrävande har väldigt fel. Sen tar det ju extra lång tid när man vill att allt ska vara så perfekt det bara kan bli... 
 
Nu börjar det bli dags att avsluta för idag. Jag ska bara släppa ut Gucci och sedan kryper vi ner under täcket framför ett avsnitt av Grey's Anatomy. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Mysig fredag

Som ni såg börjae jag och mamma dagen i spåret med Gucci, vilket var väldigt mysigt då det var väldigt fint väder i morse. Sen har vi en väldigt fin skogsslinga som vi kan gå och det är jag väldigt tacksam för då den fina naturen och omgivningen gör det ännu mysigare.
 
Jag fick även en idé under dagen och det var att göra Grey's Anatomy tagen som jag hittade tidigare idag. Så ni kan hålla utkik efter en sån video, man vet aldrig när den kan poppa upp på kanalen. Hade ni tyckt att det varit roligt att få den tagen i video-fromat? 
När jag ändå är inne på spåret på Grey's anatomy så kan jag väl passa  på att säga att jag har börjat om och har precis kommit fram till säsong 3... Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

2014 Januari-Juni

Januari
Under Januari hände det verkligen inget speciellt. Eller jo, jag kan ju inte bortse från att 17:e Januari är årsdagen och 2014 var det 1 år sedan Prancer och Gordon togs bort. Det är hemskt att bara tänka på det, för jag saknar mina prinsar något sjukt. Men en rolig grej var att jag fick chansen att rida Malwa en sista gång då det hade gått något år sen sist, vilket var hur mysigt som helst då jag saknat att rida henne.
 
Februari
I Februari tog jag och min familj tåget tillsammans till Stockholm, vilket hela familjen aldrig gjort tidigare så det var en väldigt mysig grej att göra.
 
Fast februari var inte bara en bra månad, utan det var även då jag blev så rädd att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. För då fick Promise kolik och efter det som hände med både Gordon och Prancer så är jag livrädd när hon får kolik då jag inte vill förlora henne redan. Men som tur var så blev hon bra och jag kunde med bra samvete följa med familjen upp till stugan i Sälen.
 
I februari var det även då jag var på besök på det som kom att bli mitt gymnasium. Efter den dagen var jag verkligen helsäker på att det var där jag ville gå.
 
Mars
I fick jag agera hästvakt åt Carisma ett tag då hennes ägare var bortrest och det hade jag såklart inget emot. För det är ju alltid roligt när det är saker som gäller hästarna.
 
I Mars var det även dags att börja kika på galaklänning till galan som min förra skola hade dagen innan det var ag att gå ut högstadiet, mer om det kan ni läsa lite längre ner i inlägget.
 
I Mars gjorde även jag och några kompisar en väldigt rolig grej och det var att vi fick chansen att intervjua Mietek Grocher, en man som har överlevt förintelsen. Det var en väldigt speciell känsla att höra honom prata och vi är väldigt glada att vi fick chasen att intervjua honom.
 
 
April
I April var jag även och tränade en ponny vid namn Luna på Hamre tillsammans med Linnea. Det var roligt att få träna för en ny tränare och Hamre är den första ridskolan som jag red på. Så det var något som var väldigt roligt att göra.
 
I slutet av April åkte jag och Linnea till en hundutställning som var här i västerås. Det var något jag aldrig hade gjort tidigare, så det var en väldigt rolig sak att göra tillsammans med Linnea. Såklart blev det lite shopping till Gucci när jag ändå var där. 
 
Annars var det inte mycket speciellt som hände i April detta året...
 
Maj
I början av Maj flyttade vi Carisma till ett stall ute på landet där det är tänkt att hon ska bli kvar ett tag nu. En anledning var att hon skulle bli dräktig, vilket hon nu är och i Maj 2015 är hennes föl beräknat att kika ut. Det är lite tomt att inte ha henne att ta hand om på Rocklunda längre, men jag vet att hon har det bättre där ute där hon är nu och jag har ju möjligheten att åka ut och hälsa på henne.
 
Det var nog det mest speciella som hände under Maj i år, jag kan inte komma på något annat förutom att jag och Vilma åkte iväg ut till Strömsholm på ett möte och sedan var jag iväg på ett annat möte i stallet om hur sommaren skulle se ut.
 
Juni
I Juni var det dags att åka till Strömsholm för att göra det som mötet var angående och det var att jag och Vilma skulle vara med jobba under nationaldagstävlingarna, vilket var väldigt roligt då vi såg många duktiga ekipage och sen tackar man ju inte nej till 2 dagar i den fina miljön.
 
I Juni åkte även jag och klassen till Stockholm för att gå på Grönan och sedan sov vi kvar en natt och fick dagen efter till att gå runt fritt i Stockholm. Det var också väldigt roligt då jag inte varit på något riktigt nöjesfält med några vänner, utan det har endast blivit med familjen tidigare. Så det var ett väldigt roligt att avsluta våra 4 år med 2 dagar i Stockholm.
 
Dagen efter att vi kom hem från Stockholm var det dags gå på skolbalen/galan, vilket många hade sett fram emot med glädje. Det var en väldigt mysig kväll och det var verkligen något som jag kommer komma ihåg länge och dagen efter galan hade vi avslutningsmiddag och skolavslutning. Då var alltså högstadiet och grundskolan över, med både glädje och sorg som jag kände just då.
Detta var en väldigt kort sammanfattning av de första 6 månaderna av året som har gått, de sista månaderna kommer ni kunna läsa om först om några dagar.
XoXo//Emma

Härlig vinterpromenad


XoXo//Emma

Rundar av juldagen

Denna dagen har varit väldigt lugn och det har inte varit något planerat mer än att vi sa att vi skulle åka iväg och köpa kameran innan lunch. Annars har varit en planlös dag och det har varit väldigt skönt då jag känner att jag bara behöver ta det lugnt och göra saker som är roliga och inte innebär plugg.
 
Om ni inte hade sett Grey's Anataomy förut och sett något av avsnitten jag länkade, vad tyckte ni om serien? Ni får ju kanske inte en jättebra bild av serien då det är en hel del handling ni missat, men ni förstår nog principen och uppbyggnaden hoppas jag.
- Denna tossan alltså, ibland får jag riktigt roliga bilder på henne...
 
Nu ska jag ropa hit Gucci och så ska vi krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Testat kameran

Under dagen var jag såklart tvungen att testa den nya kameran, fast jag är inte riktigt nöjd med bilderna alla bilderna jag tog idag. Men jag ska bli vän med min kamera och då kommer det bli bättre + att det inte var bra ljus nu när jag var ute och fotade Gucci tidigare idag. Jag bjuder i alla fall på en sneak peak nu, mer bilder kommer upp senare någon gång.
 
Nu ska jag bara fortsätta att ta det lugnt framför datorn och lite olika youtube-klipp eller något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Emma tipsar-Grey's Anatomy

Vissa av er vill kanske ha något att göra på lovet, eller några vill kanske ha serietips och som ni märkt så är jag lite beroende av Grey's Anatomy för tillfället. Därför tänkte jag nu tipsa er om de 3 avsnitten som jag gillar mest och skulle rekommendera att ni såg. 
 
Just nu längtar jag efter att nya avsnitt ska släppas och för att inte längta lika mycket fram tills dess har jag tittat på en massa klipp med skådespelarna bakom kulisserna och jag måste verkligen säga att de verkar vara helt underbara och riktigt trevliga personer, samt att de är otroligt gulliga mot sina tittare. En stor dröm är att få vara på plats och se en inspelning av Grey's Anatomy, men även att få träffa Ellen Pompeo|Meredith, Sandra Oh|Cristina, Kevin McKidd|Owen, Sara Ramirez|Calliope och Jessica Capshaw|Arizona
 
De första avsnitten jag tänkte tipsa om är [s06 e 23-24]. Dessa avsnitt vill jag inte förstöra genom att berätta vad de handlar om, men även dessa avsnitt är något som jag kommer att komma ihåg länge och som ni verkligen borde se på.
 
Ett musikalavsnitt [s07 e18] som jag tycker är väldigt bra och starkt då låtarna är väldigt fina och betydelefulla för serien. Ett stort plus är att det är vissa av skådespelarna i serien som sjunger.
 
De sista avsnitten som jag tänkte tipsa om är avsnittet [s08 e23-24]. Vad det handlar om vill jag inte spoila, men jag tycker att det är väldigt speciella och starka avsnitt och något som jag kommer komma ihåg länge. Därför tycker jag att ni borde se dessa avsnitten.
XoXo//Emma

Materiell kärlek


Hårt jobb lönar sig så nu har jag köpt min första systemkamera, gissa om jag är glad?
XoXo//Emma

Härliga julafton

Åhh vad det har varit mysigt med julafton och allt som hör till. Vid lunch åkte vi iväg till min kusin med familj och firade där tillsammans med min moster som också var där. Det var väldigt mysigt, vi åt massa god julmat och såklart såg vi på Kalle Anka tillsammans, vi öppnade julklappar, vi lekte med Gucci ute i snön och vi spelade spel som ni kanske såg.
 
Vad har ni gjort under dagen och hur firar ni? Jag hoppas i alla fall att ni har haft en härlig julafton eller om ni inte firar jul så hoppas jag att ni har haft en härlig dag. Detta blir kvällens inlägg då jag snart tänkte krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Spelar spel


XoXo//Emma

Från mig till er alla

XoXo//Emma

Checkar ut för idag


XoXo//Emma

Julmys

 
 
 
Har precis ätit skinmacka och druckit julmust till middag, vilket för övrigt är hur mysigt som helst. Därför tänkte jag öka julstämningen ytterligare genom att slänga upp lite härlig julmusik här åt er. Under dagen har det börjat faktiskt kännas lite juligare och vi har även varit iväg och lämnat lite julklappar till släktingar under dagen så nu är allt som måste fixas gjort och nu tänker jag bara ta det lugnt och invänta Tv 3:s uppesittarkväll. 
XoXo//Emma

Christmas nails

Inte världens finaste bild direkt, därför längtar jag verkligen till jag har en systemkamera och kan bjuda på mycket bättre bilder åt er. För denna bilden ovan tycker jag inte är speciellt bra...
XoXo//Emma

Gosisar ❤

XoXo//Emma

Dan före dopparedan

God morgon på er, såhär dan före dopparedan. Själv har jag dock inte samma julkänsla som jag brukar ha, vilket är tråkigt. Men jag tror att morgondagen ändå kommer bli mysig för det blir ju vad man gör den till. Jag tror även att det är väldigt många som är ute och sista minuten shoppar julklappar idag och för en gångs skull är jag inte en av dem, är ni det? Därför kommer jag hålla mig hemma och inte göra mycket alls idag.
 
Nu ska jag hitta på något här hemma, mina naglar är ganska tråkiga så jag tänkte väl göra något lite juligare med de hade jag tänkt. Ni får ha en bra tisdag så hör vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Kvällens sista inlägg

Har precis sett 2 skräckfilmer, det blev Annabelle och en film som hette the lady in black eller något likande. Ska jag vara ärlig så var jag lite besviken på Annabelle, fast den var fortfarande hyfast bra så jag tycker ändå att ni borde se den om ni inte redan har gjort det. Under black lady satt jag med mobilen större delen, det säger en hel del om den filmen... 
 
Det är det som jag har gjort hela eftermiddagen och kvällen idag, men det är lite mysigt ibland det också. Det som hade kunnat bli bättre är dock om det hade varit om film nummer två varit läskigare än vad den var...
- Hade ingen roligare bild, så därför får prinsessan stå för denna bilden
 
Nu ska vi väl hitta på något, om det blir en till skräckfilm eller om vi bara kryper ner i sängen, det får vi se helt enkelt. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En kväll för oss själva

Jag och Erik fick denna kvällen för oss själva, så då har vi precis käkat lite onyttig mat och ska plocka fram lite godis och dricka innan vi sätter igång några filmer. Väldigt onyttigt för att vara en måndag, så jag känner att jag ska försöka komma iväg och träna lite då jag inte bara vill proppa i mig massa onyttigt utan träna.
 
Annars har jag inte gjort mycket idag, jag och mamma var iväg till Erikslund där vi köpte lite "julklappar" till djuren, till Gucci köpte vi en pussel där hon ska flytta grejer med nosen/tassarna för att få fram godisarna och Gold fick bara en påse med godis. Det är ju jul och då ska alla få något litet, även de små fyrbenta krabaterna.
Nej nu ska vi sätta igång den första filmen här hemma. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Baka muffins

XoXo//Emma

Mot Erikslund


Nu är jag och mamma på väg ut mot Erikslund för att handla lite mat och lite andra grejer.
XoXo//Emma

Avslutar denna helgen

Somsagt ber jag om ursäkt för att bloggen har varit väldigt tråkig idag och för att det inte har varit någon bra uppdatering under dagen, men jag har inte gjort annat än att bara tagit det lugnt här hemma och inte haft några måsten. I morgon tänkte jag dock försöka sätta mig och skriva ihop lite fler inlägg att lägga som inställda då jag inte har jättemånga kvar.
 
Nu hade jag tänkt se något avsnitt av någon serie innan jag tänkte avsluta för kvällen, så detta blir det det sista inlägget för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Besök och serieberoende

Förlåt att jag inte skrivit tidigare, men jag har haft besök av Linnea under eftermiddagen och jag kände inte direkt för att blogga då. Vi bara pratade en massa och så böt vi även lite julklappar, det var iaf mysigt eftersom att vi inte träffats på ett bra tag.
 
Nu tänkte jag se ikapp några avsnitt av the Originals då jag redan sett ikapp the vampire diaries under dagen. Jag är inte alls serieberoende, nejdå... Men det är något som man kan göra under lovet och jag tycker det är mysigt så därför passar jag på att titta på många serier nu när jag är ledig. Sen spenderas nog kvällen i soffan framför några filmer, helt ok för en söndag enligt mig.
- Linnea, jag och Ebba ifrån förra vintern
 
XoXo//Emma

Söndagsmys


XoXo//Emma

Avslutar för idag


XoXo//Emma

Slapparlördag

Fötlåt att detta inlägget blir så pass sent in på dagen, men jag hade verkligen inget att skriva om tidigare. Inte för att jag speciellt att skriva om nu heller... Utan jag ville mest kika in här en snabbis, så att ni inte tror att jag övergivit er. För det hade jag aldrig gjort, det vet ni.
 
Nu hade jag tänkt fortsätta med min slapparkväll här hemma medan jag väntar på att mamma kommer hem med lite asiatisk mat, senare ikväll blir det nog att vi sätter igång någon film här hemma. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Lördag igen

Då var det lördag igen, vilket jag tycker är hur skönt som helst. Idag blir det nog en dag förmiddag i stallet innan jag bara har en lugn eftermiddag/kväll hemma med familjen som det ser ut just nu. Men vi får se, det kanske kommer upp några planer för kvällen senare under dagen.
 
Igår blev jag ombedd att ta 2 teorier idag, så det ska jag göra. Även om det bara är avslutningsfika som står på schemat för de. Efter det hade jag tänkt ta hand om Promise, så jag hoppas verkligen att hon är inne idag så att jag kan göra det.
Nu ska jag gå och äta lite frukost innan jag ska bege mig mot stallet. Ni får ha en härlig lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt


XoXo//Emma

Äntligen jullov

Nu är det äntligen jullov och det är hur skönt som helst att få vara ledig nu ett tag och inte behöva någon klocka som ringer tidigt på morgnarna. Just nu har jag inga speciella planer inför lovet utan det får bli lite spontanare grejer, kanske nån filmkväll med härligt folk, mellandagsshopping eller några dagar i stallet, det får visa sig.
 
I stallet idag joggade jag Kapten barbacka innan vi började köra gymkahna, vilket var väldigt roligt och ponnysarna som vi hade verkade tycka att det var roligt då de var lite småbusiga. 
Nu ska jag titta klart på de sista avsnitten av Grey's Anatomy innan jag är på live-avsnitten även i den serien. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi igen under kvällen.
XoXo//Emma

C♡loseup

Closeups kan verkligen vara fina ibland och dessa tre bilder som jag har fotat på Carpe Diem och Hux van Boshoeven tycker jag blev väldigt härliga. Det visar verkligen hur otroligt charmiga och trevliga dessa underbara djur faktiskt är.
XoXo//Emma

Dagens look

Kjol -Trend          Linne - Cubus          Tagelarmband 
 
 
XoXo//Emma

Fredag och jullov

Idag får vi äntligen jullov, som jag har längtat. Under morgonen har jag bara tagit det lugnt, sminkat mig, hunnit se ett avsnitt av Grey's Anatomy och nu tänkte jag dra på mig lite kläder och gå med Gucci innan jag byter om till de kläderna jag ska ha under dagen. Jag kan lägga upp en bild på outfiten om ni hade tyckt att det vait roligt.
 
Sen i eftermiddag är det aslutning på ridningen och dåhade våran tränare fixat 2 ponnysar så ska vi leka lite, vilket jag tror kommer bli roligt då det lät som att hon hade många bra idéer på vad vi skulle göra.
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska byta om och gå mot bussen för att möta upp Ebba och åka mot skolan. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Snart jullov

Det börjar verklien kännas att det har tagit på krafterna detta första halvåret av gymnasiet. Därför kommer detta lovet väldigt lägligt just nu och förhoppningsvis har man hunnit samla på sig lite mer energi för att orka med den sista terminen utav ettan.
 
Därför har jag inte heller gjort något speciellt alls under kvällen, jag har bara legat och slöat framför datorn och lite serier. Även om jag känner att jag kanske borde träna eller liknande då det inte har varit så nyttigt idag och sen är det ju jul, vilket kommer innebära en hel del julmat.
 
På tal om julen, vad ska ni hitta på på julafton i år? Själv ska jag hem till min kusin med familj och äta samt titta på den obligatoriska kalle anka innan jag tror att vi beger oss hem och fortsätter kvällen här hemma.
- Förra året hade vi ju denna lurven hemma hos oss över julen
 
Nu tänkte jag släppa ut Gucci och sedan krypa ner under täcket framför ett avnsitt av någon serie innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

En mysig skoldag

Idag har det varit en riktigt mysig dag tillsammans med klassen och en hel del fika har det också blivit under dagen, så för tillfället är det sista jag vill se något som ens har med fika att göra. 
- Bland annat så har vi fikat med muffinsarna på bilden och på de stod det ES14C, om det är lite otydligt.
 
Jag tycker att ni är lite dåliga på att rösta om vad ni vill se mer av här på bloggen 2015, om ni bläddrar ner några inlägg så finns inlägget med röstningen där. Det tar endast någon sekund att rösta, så jag tycker att ni borde göra det så att bloggen kan bli bättre till år 2015. 
 
Nu ska jag sätta på gårdagens avsnitt av PH och bara njuta av att inte ha något plugg som måste göras. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Torsdag och sovmorgon

Idag har jag lite sovmorgon då det var några som inte hade gjort tyskaprovet i tisdags. Vilket jag tycker är ganska skönt då jag fick lite mer tid här hemma på morgonen den sista "riktiga" skoldagen då det endast är avslutning i morgon och inga lektioner.
 
Efter skoldagen idag hade jag tänkt göra klart några uppgifter och sedan kan jag ta jullov ifrån allt som har med skolan att göra, vilket jag känner att jag verkligen behöver just nu.
 
Nu har jag bara 10 avsnitt kvar tills jag måste vänta på nästa avsnitt av Grey's Anatomy. Om ni vill ha en bra serie som innehåller operationer och även lite "draman" så kan jag verkligen rekommendera denna serien åt er. Som ni kanske märkt är jag bara lite beroende av den, tror att jag började se första avsnittet för ca en månad sedan och snart har jag sett klart 10 säsonger.
- Malwa älskade att busa i snön så hon är nog väldigt glad över att vi har fått snö nu.
 
Nu ska jag gå med Gucci i det härliga snövädret och sen ska jag nog börja röra mig mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Under kvällen har vi julpyntat en hel del här hemma samt fått upp och pyntat julgranen. Såklart gjorde vi allt detta med julmusik på hög volym i bakgrunden. Det är verkligen hur mysigt som helst, det är också en sak som jag verkligen gillar med julen. 
 
Nej nu ska jag släppa ut Gucci innan jag tänker krypa ner under täcket och gör kväller. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
- Fina sessorna förra vintern
 
XoXo//Emma

En lugn onsdagskväll

Har nyss kommit ut ur duschen efter att ha varit i stallet. Idag fick hon mycket gos och godis, vilket jag tror att hon uppskattade då hon såg ut att tycka det var mysigt, sen blev hon såklart borstad och hon fick sin spilta mockad innan jag åkte hem.
 
Nu ska jag kila ut i köket och äta middag, sen kommer kvällen troligtvis tillbringas framför Grey's Anatomy. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Trötter


XoXo//Emma

Härliga snöiga onsdag

Idag är det onsdag och som vanligt hade vi sovmorgon, vilket var väldigt skönt och endast två lektioner idag. Eller knappt blir knappt två, en och en halv då vi ska gå på ett möte under eftermiddagen som jag förövrigt tror kommer bli väldigt intressant.
 
Efter skolan är det stallet som gäller för min del och idag ska ponnyn verkligen få en ordentlig borstning och en massa mys, eftersom att jag inte gjorde det igår.
Nu dricka upp det sista kaffet innan jag måste gå ut med Gucci i snön innan jag ska börja bege mig mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av för idag

Under kvällen har jag även hunnit se på gårdagens avsnitt av ph och gissa vem som bölade till det? Om du gissade på mig så gissade du helt rätt... Paradise hotel, av alla serier? Vart håller jag på att ta vägen egentligen, det börjar nästan bli läskigt hur blödig jag är. Hörde även att vi ska se Titanic i skolan när vi går i tvåan, inget hate mot mig nu men jag har inte sett den, bara hört om den. Därför tror jag att alla tjejer kommer sitta och böla i kör, inklusive mig. Tycker lite synd om läraren som kommer få stå ut med det...
 
Ni får inte glömma att rösta i inägget något inlägg här nedanför, det är ändå för att kunna utveckla bloggen till det bättre till 2015. Somsagt är det inget jag kan göra helt själv, jag behöver er hjälp också.
Detta blir kvällens sista inlägg då jag tänkte krypa till sängs snart och försöka få hyfsat många timmars sömn i kroppen för en gångs skull, fast först ett till avsnitt av någon serie. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Tisdageftermiddag

Nu är det inte många skoldagar kvar på detta året, egentligen är morgondagen den sista för min del då jag tolkat det som att alla lektioner på torsdag kommer bestå av fika. Gissa hur bra man kommer må efter det, inte så speciellt skulle jag tippa på. Blodsocker upp och ner = humör upp och ner samt att det kommer pågå under en längre period vilket gör att man kommer bli trött as hell.
 
Efter skolan stannade jag till vid stallet i hopp om att hon inte redan börjat gå lektion, viket hon såklart hade. Så där står jag i mina skolkläder och har 1h och 15 minuter tills hon kommer in och jag har inget att göra. Därför var jag faktiskt tråkig och åkte hem, men jag hade somsagt mina skolkläder och jag hade verkligen inget som jag kunde fördriva tiden med. Lite tråkigt när det blir så.
Nu tänkte jag sätta på ett till avsnitt av Grey's Anatomy och njuta av en helt ledig kväll. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Nystart år 2015

Jag tror inte att detta är något som ni kanske märkt av så stort, men statistiken har sjunkit ganska rejält här på bloggen under den senaste tiden och det är något som jag inte gillar. Nu är det inte lång tid kvar alls på detta året och därför tycker jag att vi kämpar oss igenom detta och så taggar vi igång ett nytt år med nya möjligheter, med en bättre och förhoppningsvis större blogg. Vad säger ni om det?
 
Men för att bloggen verkligen ska bli intressant och läsvärd, så hade det varit bra om ni hjälpte mig genom att rösta här nedanför vad ni vill se mer av här på bloggen året 2015. Om ni har något som ni vill se mer av här på bloggen och det inte finns med här nedanför är det bara att kommentera erat förslag.
 
                           
XoXo//Emma

Tisdag igen

Då var det tisdag igen, vilket innebär en hyfsat lång skoldag för min del och en lång håltimme. Ibland är det bra och skönt att ha hål, men idag blir jag mest irriterad av att ha hål då vi har haft väldigt många håltimmar på sista tiden...
 
Efter skolan idag ska jag som vanligt åka till stallet och ta hand om Promise. Har jag tur går hon inte direkt efter att jag har skrivit provet, men det visar sig när jag kommer dit. Sen ska mamma åka iväg och köpa julklappar till de mindre i släkten, så jag kansek följer med och gör det när jag kommit hem.
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Allt för att slippa plugga

Jag hade planerat att plugga mycket ikväll, men det slutade upp med att jag ställde mig och bakade muffins istället. Vad gör man inte för att slippa plugga säg? Fast det tog en himmla tid då jag skulle filma till en uppgift som vi ska göra i skolan, så jag hoppas verkligen att materialet är bra för jag orkar inte göra om det en gång till... Jag hade tänkt att det får bli måndagens video om den blir tillräckligt bra. Det är kanske inte världens roligaste heller, men det blir lite variation på videosarna och det tror jag kan uppskattas.
 
Annars har jag inte gjort speciellt mycket alls under eftermiddagen mer än att pluggat lite smått, mest tagit det lugn framför en hel del avsnitt av Grey's Anatomy och bara gosat med Gucci.
Nu ska jag ta och föra över filmerna till datorn innan jag släpper ut Gucci och kryper ner unde rtäcket framför ett avsnitt av någon serie. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Gucci ❤ snön

XoXo//Emma

Första snön vintern 2014-2015

XoXo//Emma

Sista skolveckan 2014

Då var det en ny vecka igen, men det är även den sista veckan innan jullovet och det ska verkligen bli skönt att få någon veckas lov och bara kunna ta det lugnt. Fast man ska väl inte ropa hej, lärarna kan säkert ge oss en massa saker att göra under lovet...
 
Annars är det inte myccket som händer idag efter skolan, jag saka spela in en skoluppgift och sedan ska jag fortsätta att plugga lite till morgondagens prov. Men det kommer inte ta hela kvällen så sen kommer jag bara kunna ta det lugnt framför något avsnitt av någon serie.
Nu ska jag gå ut med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba. Ni får ha en bra dag och en fortsatt bra vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Bloggsöndag

Jag har precis suttit och skrivit klart årsresumen, vilket har tagit ett bra tag. Men jag tror att det kommer bli något som kan bli roligt för er att läsa, eller jag hoppas de. Om jag inte skrev det tidigare, så kommer det publiceras i 2 delar under 2 olika dagar.
 
Det är väl i princip det jag gjort sen jag skrev med er senast, fancy life of being a blogger, haha. Nejdå men jag tycker att det är roligt och ibland när det finns bra idéer blir det lätt att man fastnar i timtal och bara skriver inlägg efter inlägg efter inlägg.
Nu ska jag släppa ut Gucci innan vi kryper ner i min säng framför ett avsnitt av någon serie innan vi rundar av för ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Sista söndagsångesten 2014

Efter att jag kommit hem från uppvisningen har jag bara tagit det lugnt framför Grey's anatomy då jag verkligen inte har något ork till något annat, även fast jag har en del saker som jag vet väntar... Fast det får bli lagt åt sidan och inget kommer bli drabbat av att det inte görs nu ikväll, för jag vill verkligen inte köra helst slut på mig själv så att jag bara ligger och sover hela lovet istället för att ha energi till att hitta på något. När får ni lov förresten? Själv får jag lov på fredag.
 
- Vintern 2012/2013, den sista vintern med denna fina hästen. Önskar inget mer än att han kommer tillbaka
 
Nu måste jag fortsätta att plugga lite till mitt tyskaprov som jag har på tisdag. Ni får ha en fortsatt bra s öndagkväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Uppvisning


XoXo//Emma

God lunch söndag

Nu ska jag och mamma åka iväg och handla lite och om allt går enligt planerna blir det även så att jag får köra lite idag, vilket jag gärna gör. Efter det måste vi direkt hem för att jag ska få i mig lite lunch innan jag åker och möter upp Denise då ska vi titta när Ebba och hennes trupp har uppvisning, det ska bli väldigt roligt då den förra uppvisningen var väldigt rolig att se.
 
Det är väl även planerna för denna söndagen, inte så jättemycket men det räcker ändå. För idag är en sån dag då jag bara vill ta det lugnt. Ni får ha en bra södnag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen


Nu tänker jag krypa ner i sängen och avsluta denna dagen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Lördagskväll

Har precis ätit middag och publicerat det sista inlägget som jag har hållit på med under eftermiddagen. Så nu har ni en del inlägg att vänta er under den kommande veckan. Sedan hade jag tänkt skriva ihop en resume av detta året som har gått som jag sedan kommer ladda upp i två delar här kring julgen, vilket jag hoppas att ni kommer tycka är intressant att läsa.
 
Idag när vi åkte till stallet passade jag på att sno bilen och köra lite, vilket var hur roligt som helst. Även om jag inte körde så speciellt fort eller speciellt länge, fast jag lyckades bränna bra med gummi ändå. Fast det ligger i släkten att vi gillar att bränna gummi, haha.
Nu ska jag sätta avsluta detta och fortsätta titta på TV, med familjen och Gucci. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Time to work

 
Tog med kameran till stallet idag och fotade lite som jag tänke sätta mig och redigera nu.
XoXo//Emma

Då är det lördag igen

Idag hade jag tänkt göra klart en del plugg som måste göras. För då kommer jag kunna ta det lugnt i morgon och inte ha några måsten, vilket jag tror att jag kommer behöva nu inför den sista skolveckan innan vi får jullov. 
 
Det är också det enda jag hade tänkt göra idag, eller jag hade även tänkt sätta mig och fixa lite inlägg åt er så att jag vet att ni kommer ha bra saker att läsa.
- En bild på mig och Malwa för kanske 2-3 år sedan, underbara lilla ponny.
 
Nu ska jag plugga lite innan jag åker till stallet för att ta hand om Promise. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Dagens träning & filmkväll

Som ni kanske läste red jag Carpen idag och jag var vädligt nöjd. Idag var det hyfsat mycket eget arbete, men våran tränare hade även lite olika övningar som innefattade mycket sidvärtsrörelser. Jag kände att jag verkligen hade honom med mig idag och han ville verkligen arbeta och göra rätt, även om han drog upp huvudet och "stack iväg" lite någon gång. Annars gick han som en klocka under detta passet. Min tränare sa att det var ett av de bästa passen hon sett mig och Carpen göra och att han såg lugn och avslappnad ut idag, vilket alltid är roligt att höra.
 
Jag måste be någon fota lite nya bilder när jag rider Carpen, för nu har jag bara en massa gamla bilder...
Efter dagens gick jag bara upp till cafeterian för att köpa en baugette som jag åt när jag gick till skolan för att ha filmkväll med tvåorna. Fast jag kan säga att det inte var så smart att gå och äta samtidigt då man får väldigt ont i magen utav det... Men det var väldigt mysigt att ha filmkväll med media-ettorna och tvåorna, även om vi kanske hade trott att det skulle vara flera som varit där än vad det faktiskt var.
 
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av någon serie innan jag avslutar för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Tillbaka i skolan


Har precis kommit tillbaka till skolan. På träningen hade jag Carpen och det gick jättebra, jag skriver mer utförligt när jag kommer hem igen.
XoXo//Emma

Träning


XoXo//Emma

Fredag och Luciafirande


Äntligen är det fredag igen och idag tror jag även att många har luciafirande, vilket jag tycker är väldigt mysigt. Sen ikväll har vi filmkväll i skolan, vilket jag tror kommer bli väldigt roligt och då får vi troligtvis lärna känna tvåorna lite bättre.

Vårat nät har lagt av eller något, så därför får ni bara detta korta inlägget nu så hoppas jag att nätet fungerar ikväll så att jag kan blogga bättre åt er. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna torsdagen

Jessabelle är också en film som jag rekommendera att ni ser, det var en bra film. Fast personligen gillar jag Insidious-filmerna mer då de var mer psykist påfrestande. Jessabelle slutade med att jag och min brorsa krämmer varandra på låtsas och då blir han så rädd att han tappar iPaden en gång, fy tusan vad roligt vi har haft det under kvällen med andra ord.
 
Det är väl det speciella som har hänt sedan jag skrev med er sist, vi har inte hunnit göra mycket mer än att bara se på den filmen...
Nu ska jag göra mig i ordning, läsa igenom mitt tal någon gång till och sedan tänker jag släppa ut Gucci innan jag kryper ner i sängen för att sova. Ni får sova gott så vi hörs igen i morgon.
XoXo//Emma

Skräckfilm ikväll igen


Även ikväll ser vi på en skräckfilm och det blev Jessabelle.
XoXo//Emma

Torsdag och plugg

Har precis kommit in från en kall promenad i mörkret med Gucci och egentligen bör jag börja plugga nu då jag har en del grejer som ska bli färdigt. Det var nämligen så att det spårade lite på sista lektionen och det blev alltså inte så mycket gjort. Men jag har nog inte garvat så mycket under skoltid som jag gjorde då, fy tusan vad roligt vi hade det tillsammans. Jag vill bara be om ursäkt till mina klasskamrater för det, vi var aningen jobbiga
 
Här hos oss har vi regn, det är ju 11:e december så då borde det vara snö på marken. Därför är jag lite avundsjuk på pappa som precis åkt till Thailand, sen åkte även mamma på kryssning med jobbet idag. Så då är det bara barnen som är kvar hemma...
Nej, för att få något gjort idag så ska jag börja nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Långa torsdag

Då var de torsdag igen och idag ville jag inget annat än bara ligga kvar i sängen hela dagen, men man måste åka till skolan om man vill ha betyg och om man vill ha studiebidrag...
 
Annars har jag inte så mycket mer inplanerat, det är väl lite plugg som ska göras när jag kommer hem från skolan och sedan har jag och Erik denna kvällen för oss själva så då blir det troligtvis en till skräckfilm.
Nej nu måste jag gå med Gucci innan jag ska åka för att möta upp Ebba och åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Checkar ut för idag


XoXo//Emma

Massa babbel

Idag lånade jag hem en kamera från skolan till ett arbete som fick under median idag. Vilket kommer innebära att jag har en bra kamera att filma med, så jag hade tänkt försöka filma några videos som jag sedan kan spela in och rediga åt er. Då har jag förhoppningsvis videos för någon vecka, vilket kommer underlätta för mig. Såklart tänkte jag även fota med den, så ni kan räkna med lite nya och förhoppningsvis bra bilder. Därför får ni gärna kommentera vad för videos ni vill se och så fixar jag förhoppningsvis de som ni önskar.
 
Jag såg även att vinter/julspecialen av PLL har släppts nu under eftermiddagen, så jag tänkte sätta på det avsnittet innan jag fortsätter att plugga på mitt tal.
XoXo//Emma

Onsdagseftermiddag

Jag har nyss kommit ut ur duschen och därför blir detta eftermiddagens första inlägg. Jag stannade även till i stallet på vägen hem, så att det var klart för idag då jag ville ha kvällen hemma. Även om det innebär att det ska pluggas på talet som jag ska hålla på fredag.
 
Nej, nu ska jag avsluta detta och sätta mig framför tumblr ett tag. Gillade ni måndagens video, eller var den konstig? Ni får iaf ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mitten av veckan

Idag har vi sovmorgon, som vi brukar ha på onsdagar och därför sitter jag nu och bloggar i morgonrock då jag inte har orkat klä på mig än. Fast det måste jag göra direkt efter det här är publicerat för då ska jag gå en lite längre promenad med Gucci.
 
Annars har jag inga större planer för idag, det är stallet som gäller efter skolan idag. Sen kanske jag åker ner till optikern för att fixa ett synintyg som ska skickas in för att få en licens så att jag får övningsköra, men det beror på om jag har fått det med posten idag eller inte...
Nej nu ska jag börja fixa mig så att jag är redo för skolan sen. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen, precis som vi alltid gör.
XoXo//Emma

God natt tisdag

Nu har jag sett både Insidious 1 och 2 och det är verkligen två filmer som jag kan rekommendera för et om ni vill ha bra filmer att se om ni gillar skräckfilmer. Det kommer även ut en 3:a inom en hyfsat snar framtid om jag inte har helt fel.
 
I skolan fick vi ett väldigt speciellt SMS om att de som läser media i årskursen över hade något att säga, vilket slutade upp i att det är filmkväll i skolan nu på fredag. Det ska bli hur roligt och helst och det är kul att de vill lära känna oss, då de själva känner att de inte sån bra kontakt med treorna.
Nej nu ska jag släppa ut Gucci och sedan krypa ner i sängen, det är en ny dag i morgon. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Skräckis igen


Jag o Erik har kvällen hemma för oss själva så då tänkte vi passa på att se Insidious 2.
XoXo//Emma

En vanlig tisdag

Såg att det var underhållsarbete här på portalen, så jag hoppas att detta inlägget kan ha en bild då det var det som de arbetade med om jag inte förstod det helt fel.
 
Efter skolan idag är det stallet och ta hand om Promise som gäller. Idag blir det dock ingen putsning av utrustningen då jag vill komma hem ganska fort. Ikväll hade vi nämligen planerat att titta på någon film.
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka pch möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Avslutar denna måndagen

Jag har varit ganska frånvarade under eftermiddagen, men jag fick färdigt mitt tal och gjorde även lite annat plugg som behövdes och efter det ville jag bara ta det lugnt.
 
Nej nu ska jag ropa hit Gucci så att vi kan krypa ner under täcket och göra kväller och titta på de sista minutrarna av ett avsnitt på Grey's Anatomy, snart är jag på "liveavsnitten" även i den serien... Fast de blir inge mer än de sista minutarna av det avsnittet jag nyss påbörjat, för min kropp skriker efter sömn just nu. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Tumblr

XoXo//Emma

Måndageftermiddag

Idag slutade vi redan vid 11, vilket var riktigt skönt. Det första jag gjorde när jag kom hem var att gå en längre promenad med Gucci innan jag tänkte sätta mig och pluggade. Dock slutade det med att jag satt och läste twitter, läste bloggar och jag var inne på tumblr 1h innan jag tog tag i pluggandet...
 
Nej nu ska jag spela in och sedan redigera dagens video. Ni får hålla utkik på kanalen eller här på bloggen så får ni se vad jag hittar på för video idag.
 - I brist på bilder får ni denna på lilla Malwa. Önskar att hon var större så att jag kunde fortsätt rida henne
 
XoXo//Emma

Ny vecka, nya tag

Idag är det bara skolan som står på schemat och när jag kommer hem ska det pluggas lite då jag har lite kvar på mitt tal som jag vill ha helt klart efter idag. Sen tänkte jag börja plugga grammatik då jag har tyskaprov nästa vecka och så ska en filmreview skickas in. Det är ändå ganska lugnt rent pluggmässigt just nu, vi har precis haft ett helvete med en massa prov och liknande.
 
Ni får gärna komma med förslag vad ni vill se för video i eftermiddag, vi spelade nämligen aldrig in något i helgen som jag trodde och därför behöver jag nu ha någon idé så att ni kan få en bra video idag.
 
Nu ska jag gå ut med Gucci och sedan ska jag åka och möta upp Ebba innan vi ska åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar en härlig helg

Under kvällen har vi nu bokat handledarkursen och skickat efter en massa papper som ska skrivas på/betalas och sedan är det fritt fram och jag får sitta bakom ratten. 
 
Annars vet ni allt jag har gjort under dagen och nu under kvällen har jag inte gjort något speciellt, mer än att tagit det lugnt och pluggat lite. Vilket egentligen är för lite, men jag slutar tidigt i morgon så då gör jag färdigt de. Jag var för trött för att kunna göra klart det nu idag.
 
Nej, för att kompensera upp lite av den sömnen jag missade natten till idag så ska jag ropa på Gucci och så ska vi krypa ner under täcket redan nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morogn.
XoXo//Emma

Underbar helg

Jisses vilken härlig helg jag har haft med riktigt goa människor. Igår åkte jag och mamma för att hämta upp My på stationen inna vi åkte vidare mot Densie för att ha en rolig kväll hos henne, där även Rebecca var. Jag tror aldrig att vi har garvat så mycket som i gjorde igår och jag tror inte att vi har varit mer rädda än när vi såg filmen. Det började bra i början av filmen, men det slutade upp i en stor klump med ben kors och tvärs och sönderkramade händer. Vi körde även en massa dansmarathon och sjungande, vilket ni även såg att vi gjorde i morse vid lunch. Detta är något som vi ska göra om, för det var hur mysigt som helst. 
 
 
Jag har även precis kommit hem från min kusins kalas, där det blev en hel del bus så jag tror att hon kommer sova gott ikväll, precis som jag. Därfirån fick jag även med mig en hel del kassar med kläder, vilket jag tycker är väldigt roligt och jag fick en massa inspiriation på outfits som jag kommer bära i vår och i sommar. Jag fick även en kasse med massa böcker och anteckningar till när det gäller att ta körkort, så nu är det en bit på vägen. Om jag får som jag vill bokar vi även en handledarkurs ikväll, för nu vill jag verkligen börja köra.
XoXo//Emma

Mot kalas


Nu ska vi åka och fira min kusin som fyllde år förra veckan. Sen väntar plugg då mitt tal till svenskan måste bli helt klart idag...
XoXo//Emma

En vanlig söndag


Just nu står vi i pyamas och dansar till julmusik, hur mysigt är inte de?
XoXo//Emma

Härlig kvällNu har vi precis sett på Insidious, fy sjutton vad rädda vi har varit men den var riktigt bra. Sen har vi skrattat tills vi gråtit och bara haft det riktigt mysigt. Älskar kvällar som dessa.
XoXo//Emma

Mot Denise


Är påväg mot centralen för att hämta upp en kompis innan vi åker vidare mot Denise där kvällen sen kommer spenderas.
XoXo//Emma

Ute på lunchpromenad


Idag skiner solen så jag passar på att gå en längre promenad med Gucci nu innan jag ska åka till stallet för att ta hand om Promise.

Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Säger god natt


XoXo//Emma

Fredagstrimm

Jag har inte ridit ponny sen i somras, men idag var det dags igen. Jag trimmade en liten C-ponny vid namn Chocolate suprise, vilket förövrigt är en väldigt fin och trevlig ponny. Idag var det dressyr som stod på schemat och under passet fick vi sitta och trimma lite själva medan våran tränare lät en i taget rida vid henne så att vi sedan kunde få tips att arbeta vidare med resten av passet.
 
Choco blev väldigt fin och mjuk, precis som jag ville. Så dagens pass var ett lyckat pass och jag lär ha träningsvärk eftersom att jag inte hade varit uppe på hästryggen på 3 veckor och sen hade vi ett pass zumba innan det. Jag lär nog ha en trevlig träningsvärk att vänta mig i morgon...
- Snodde bilden på henne som ridskolan har på sin hemsida
 
Mellan zumbapasset och dagens träning åkte jag och Ebba ner på stan. Vi gick runt och köpte lite julklappar samt att vi träffade en klasskompis så då tog vi 3 en "fika" tillsammans. Nu tänke jag fortsätta med att slå in lite julklappar, men vi hörs senare under kvällen.
XoXo//Emma

Tagga träning


XoXo//Emma

Härligt med fredag

Denna fredagen kan vara den skönaste på länge, för idag börjar jag klockan 12 och då är det endast zumba i 1h innan vi slutar. Det tycker jag är väldigt skönt och det ska bli roligt att testa på zumba. Efter det åker jag och Ebba vidare ner mot stan för att inhandla lite julklappar och bara en en rolig eftermiddag ihop. 
 
Jag kommer dock inte kunna vara nere på stan så länge, för idag har jag dressyrträning och jag har inte suttit på en häst på snart 3 veckor så jag börjar få lite abstinens. Har jag tur blir dagens pass på Kapten, jag känner att vi har en del saker vi ska arbeta med för att jag ska kunna rida honom bättre.
Nu har jag precis kommit en från en längre promenad med Gucci och tänkte fortsätta ta det lugnt under förmiddagen innan jag ska laga någon form av lunch och åka mot Ebba för att åka till dagens zumbapass. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag


XoXo//Emma

En temperamentsfull torsdag

Detta blir eftermiddagens första inlägg, men det är för att jag har gått och varit smått irriterad sen i förmiddags. För jag hade språk i morse och efter det hade jag hål i 4 timmar och det är jag inte så glad för då våran lärare som vi har på nässt sista lektionen förstod att det var jobbigt med långt hål, så han lät oss arbeta hemma om vi ville. Det gjorde att vi då fick ett hål på 5 timmar och 20 minuter om vi hade jobbat med svenskan hemma. Men såklart får vi inte göra det som vi ska göra på sista lektionen hemma, även om vi visste exakt vad vi skulle göra och när det skulle vara klart.
 
Det har lett till att jag varit irriterad hela dagen och därför lät jag bli att blogga under dagen, för då skulle det inte blivit bra och jag hade nog inte varit så trevlig...
Nu är jag iaf hemma och det har släppt då jag har fokuserat ett tag nu. Fast jag bör övergå till pluggandet igen, jag måste skriva ett tal som jag ska hålla nästa vecka och jag har en filmreview ska göras klart. Men jag kommer kika in här lite senare under kvällen och tills dess får ni ha en fortsatt bra torsdag.
XoXo//Emma

Då var det torsdag igen

Då var det torsdag igen och alltså fredag och helg i morgon, vilket ska bli väldigt skönt. Sen får jag rida i morgon eftersom att jag har sån ridabstinens som jag har. Jag lär också få rejält med träningsvärk, men då vet jag att jag har jobbat med muskler jag inte använt på ett tag.
 
Idag är det bara skolan som står på schemat för min del och dagen har endast 3 lektioner + ett hål på 3 och en halv timme. Får se, men det lutar mot att åka hem. Jag kommer ändå kunna vara hemma 2 oh en halv timme innan jag måste åka tillbaka för att ha de sista två lektionerna.
- Fina prinsessan Carisma
 
Nu ska jag gå med Gucci en sväng innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Mamma var en sväng på Erikslund under kvällen och då hade hon med sig ett sadelskydd hem till mig, hon hade varit på Hööks julklapsskväll och köpt det när hon ändå var där ute. Det var väldigt snällt och det var något som jag vill ha tills i sommar. Hon hade även med sig lite mat från Wok n Go hem, vilket inte är så nyttigt och eller bra en onsdag. Men just idag hade vi en bra anledning till det, som jag dock känner inte passar att blogga om.
 
Snart kommer även Gucci hit. Vi hann inte ens vara hundlösa en vecka innan hon kommer tillbaka till oss igen. Fast det var och är ägaren som vill att hon ska vara här och det får hon gärna vara för mig och min familj.
Detta blir kvällens sista inlägg, för nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av någon serie och vänta på att Gucci kommer så att vi kan krypa ner under täcket och sova. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Stallet ✓

Idag gjorde jag klart stallet på vägen hem från skolan, vilket var skönt då jag har en massa tid hemma ikväll. Inte för att jag har något emot kvällar i stallet, för det är hur mysigt som helst. Men ibland är det bara skönt att ha en lugn kväll hemma utan en massa måsten.
 
Jag tycker också att ni borde kommentera vad för inlägg ni vill se eller ett ämne som ni vill att jag ska skriva om. För det är ju vi tillsammans som kan göra denna bloggen läsvärd och det är vi som kan få den att växa.
Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av PH och bara ta det lugnt. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Onsdag igen

Då var det onsdag igen och jag har precis haft sovmorgon, vilket är väldigt skönt och att vi bara har 2 lektioner gör att det även är en kort skoldag idag.
 
Efter den korta skoldagen som är idag är det stallet som står på schemat för min del, vilket det alltid gör på onsdagar. Förhoppningsvis har jag inte mycket plugg så att jag kan lägga mycket tid på bloggen under eftermiddagen, därför vill jag gärna att ni kommer med tips på vad jag kan blogga om. 
Nu ska jag börja röra mig mot Ebba för att sedan åka vidare mot skolan. Ni får ha ne bra onsdag så hörs vi som vanligt senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt för idag

Egentligen har det inte hänt mycket alls sedan jag skrev med er sist, därför blir detta ett väldigt tråkigt och kort inlägg. Men ni vet att jag alltid brukar kika in här innan jag går och lägger mig, det är precis vad jag tänkte göra efter att jag har skrivit klart detta.
 
För tillfället är det hyfsat lugnt med plugg, vilket jag tycker är skönt. Skrev ett prov idag och det kändes väl sådär, det var en sak som våran lärare hade sagt "Nej det där ska ni inte kunna i huvudet, ni kommer få en tabell om det är så att det behövs". Självklart är det en sån fråga på provet och ingen tabell, tack snälla lärare vad jag blir glad för det... Jag fick däremot tillbaka 2 andra prov under dagen jag jag är nöjd med resultaten på dem så det gjorde resten av dagen mycket trevligare.
Nu hade jag tänkt att avsluta denna dagen och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

En tisdagskväll i stallet

Idag körde jag verkligen all in i stallet och jag putsade både sadel och träns åt henne, vilket inte brukar hända allt för ofta. Samt att jag borstade henne ordentligt. Hon har verkligen gått och blivit en riktig skogsmulle nu och hon har för lång päls, för lång svans och lite för lång man. Fast ibland får hon vara en liten skogsmulle då hon inte ska träna eller tävla speciellt hårt nu under vintern.
 
Annars har jag inte gjort speciellt under dagen/kvällen, men en kväll i stallet uppskattar alltid vi ryttare och det är något som jag tycker är väldigt mysigt. Nu ska jag fortsätta att titta på säsongsfinalen av svenska hollywoodfruar på Tv:n innan jag kryper ner under täcket.
XoXo//Emma

I N S P I R A T I O N

 
XoXo//Emma

En vanlig tisdag

Idag beger jag mig mot skolan, även om jag egentligen bör vara hemma idag. Men jag kan inte missa mycket under gymnasiet och jag mår bra, så därför ska jag pallra mig dit.
 
Efter skolan idag står stallet på schemat och det är jag glad för, jag har inte varit i stallet på en vecka och det ger mig lite stallabstinens men även en otrolig ridabstinens. Både för att jag inte ridit på två veckor, men också för att jag blev inspirerad när alla red i Friends.
Nej, nu ska jag snart åka och möta upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag, så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Rundar av dagen

Då var den första dagen i december slut för i år och här hos oss har vi ingen snö ännu. Det skulle snöat idag, vilket jag tycker är lite trålkigt för nu vill jag ha snö då det är mysigt. Har ni någon snö hos er?
 
Nu ska jag avsluta detta inlägget och krypa ner under täcket och få några timmars sömn innan klockan ringer och det är dags att bege sig mot skolan. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon, precis som vi alltid gör.
XoXo//Emma

Let's kick december

Under dagen och kvällen har jag pluggat en massa och även fått upp lite inlägg som inställda, så just nu känns det som att vi är redo att kicka igång december och göra detta till en bra månad. Även om jag inte har speciellt mycket inplanerat denna månaden, vilket jag hade i november.
 
Somsagt är jag fortfarande sjuk och därför har jag inte gjort mycket mer än att pluggat, spelat in och redigerat en video och tittat på serier idag. Så jag ska ta det lugnt resten av kvällen och sedan blir det en tidig kväll ikväll för min del då jag måste orka ta mig till skolan i morgon. Ni får iaf ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

SIHS & prat

XoXo//Emma

Ny vecka och ny månad

God morgon på er, är ni redo att kicka igång en ny vecka? Det trodde jag att jag också var, men det slutade med att jag stannar hemma från skolan idag. Även om jag verkligen vill vara där och inte missa något. Varför jag är hemma är ovesentligt, men jag ville bara säga att bloggen kanske kommer bli lite lagd åt sidan idag då jag måste vila och kämpa för att ta mig till skolan i morgon.
 
Jag hade dock tänkt försöka få upp en video åt er, för det är trots allt måndag och jag är inte så pass sjuk att jag inte kan stå framför kameran någon minut eller 2. Eller det hoppas jag iaf...
Ni får ha en bra måndag och en bra ny månad, den sista för 2014. Detta året har flugit förbi känns det som och jag hade tänkt göra en resume av året framåt jul/nyår, precis som jag gjorde förra året.
XoXo//Emma