Emma tipsar-Grey's Anatomy

Vissa av er vill kanske ha något att göra på lovet, eller några vill kanske ha serietips och som ni märkt så är jag lite beroende av Grey's Anatomy för tillfället. Därför tänkte jag nu tipsa er om de 3 avsnitten som jag gillar mest och skulle rekommendera att ni såg. 
 
Just nu längtar jag efter att nya avsnitt ska släppas och för att inte längta lika mycket fram tills dess har jag tittat på en massa klipp med skådespelarna bakom kulisserna och jag måste verkligen säga att de verkar vara helt underbara och riktigt trevliga personer, samt att de är otroligt gulliga mot sina tittare. En stor dröm är att få vara på plats och se en inspelning av Grey's Anatomy, men även att få träffa Ellen Pompeo|Meredith, Sandra Oh|Cristina, Kevin McKidd|Owen, Sara Ramirez|Calliope och Jessica Capshaw|Arizona
 
De första avsnitten jag tänkte tipsa om är [s06 e 23-24]. Dessa avsnitt vill jag inte förstöra genom att berätta vad de handlar om, men även dessa avsnitt är något som jag kommer att komma ihåg länge och som ni verkligen borde se på.
 
Ett musikalavsnitt [s07 e18] som jag tycker är väldigt bra och starkt då låtarna är väldigt fina och betydelefulla för serien. Ett stort plus är att det är vissa av skådespelarna i serien som sjunger.
 
De sista avsnitten som jag tänkte tipsa om är avsnittet [s08 e23-24]. Vad det handlar om vill jag inte spoila, men jag tycker att det är väldigt speciella och starka avsnitt och något som jag kommer komma ihåg länge. Därför tycker jag att ni borde se dessa avsnitten.
XoXo//Emma

Kommentarer
Isabelle Johansson säger:

Jätte fin blogg du har ♥

Svar: Tack desamma du ♥
None None

2014-12-25 | 16:40:22
Bloggadress: http://isabellejohaansson.blogg.se
Felicia Ericsson säger:

åh grey's anatomy är ju den bästa!! längtar as mycket till nästa säsong!! ❤

Svar: Jag kan inte annat än att hålla med, längtar som tusan till 29:e Januari då nästa avsnitt släpps ❤
None None

2014-12-25 | 18:43:18
Bloggadress: http://feliciaericsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback