Måndagen, avklarad

Som ni kanske märker så har jag inte bloggat jättemånga textinlägg på senast dagarna. Men jag känner att jag just för tillfället inte så så mycket till idéer. Jag hade gärna velat haft, men min gärna är fokserad på skolan för tillfället och då är det svårt att få plats för en massa bloggidéer. Men om ni har några är det bara att lämna dem, som jag alltid tjatar om ;)
 
I morgon ringer klockan lite extra tidigt.  Det är nämligen så att jag och några av mina brudar ska iväg till Carlforsska för att få vara med dem 1 dag i skolan. Då känner jag att man inte vill komma som en zombie, därför vill jag ha lite tid för att sminka mig. Tänkte även passa på att spela in en video då på morgonkvisen, vad säger ni om det? 
Som ni också såg spelade jag ju GTA 5... Jag kan ju säga att jag är riktigt bra på att köra bilarna, jag kör inte alls på någon eller krockar. Nejdå, det skulle jag ju aldrig göra. Btw, kör ni det? Eller jag kan inte säga att jag brukar spela, idag var första dagen. Fast fler kan det nog bli. Nej nu vill kudden ha en dejt, och det tänker jag inte hindra. Vi får höras i morgon och ni får sova så gott.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback