Slut på fredagen

Nu var denna fredagen till enda. För mig känns det dock inte som att det är fredag, har inte gjort det på hela dagen heller. Ni vet, ibland får man ju verkligen den där känslan "det är fredag! :D", den hade jag inte idag... Det var väl lite i stallet när vi släppte loss och bara var oss själva, det var ju bara hästarna som såg oss. Då blev det lite fredagsstämmning. Men jag är alltid taggade på fredagar p.g.a att det är träningar. Som det verkar nu så kommer jag ha Carpen ett bra tag, jag vill hoppa honom igen. Han är en typ av häst som jag verkligen gillar.
- Bara för att han är så söt :) 
 
Juste. Jag har glömt att nämna att jag är i bilen på väg till Sälen om en vecka. Ska åka upp till stugan en sväng med min brorsa och pappa. Då kommer jag sitta länge i bil, så ni får gärna snapa, kika eller ngt liknande så att jag får något att göra.
 
I morgon är det iaf lördag, skönt med ledighet. Ledigheten ska börjas med en massa sömn, därför tänkte jag lägga mig nu. Jag börjar komma i säng i lite bättre tid varje dag nu, stolt tjej. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback