Fredagsmys på hög nivå

Idag i stallet var det mys på hög nivå. Carpen gick väldigt bra på träningen. Jag känner att en del knappar sitter och jag känner att vi utvecklas för varje pass. Idag lyssnade han på mig till den större delen, bästa nallebjörn. Jag ska verkligen se till att rida honom ofta nu. Sen red jag Carisma ute i ridhuset med Vilmis som gick med Chester och sedan var Johanna med oss ute i ridhuset. Idag gick det bättre, för att det bara var vi som var där ute. Vi avslutade i paddocken där jag testade att trava lite i snöstormen, men det gick finfint. Hoppas att det är lite mindre storm i morgon så att jag kan endast trava henne där. Det är ju så sjukt mysigt att vara ute och rida i snön. Fredagsmys i stallet kallas det.
 
Promise står även i privatstallet just nu. Det är ingen fara med henne, det är bara hennes spilta som är trasig på något sätt. Jag hoppas att hon kommer stå i privat även i morgon. Då kommer hon ha min rosa grimma med massa ludd och få stå på gången, precis som om hon vore en liten privatponny <3 Men det är hon värd, bästa ponnyn <3
Sen när jag och Emelie kommit hem hit och hon har fått med sig alla grejer så ser jag att mamma har skickat en bild på en Hollisterkasse till mig. Det gjorde mig väldigt glad eftersom att jag förstod att det var till mig. Mycket riktigt så var den ju det och i den låg det en superfin grå tröja som satt super på mig. Ni får se den på måndag tänkte jag.
 
Hoppas att ni har haft en lika mysig fredag som jag har haft det så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Mami hade med detta ifrån S-holm


Mami hade med en kasse ifrån Hollister när hon kom hem ifrån Stockholm. Det var en superfin tröja i påsen :) Tack bästa mami
XoXo//Emma

Mellanlandning hemma

Nu sitter jag hemma och käkat lite amerikanska pannkakor som inte blev så fluffiga... Men gott är det ändå. Jag slutade nämligen egentligen vid 11.10 men var kvar och åt så att jag kom inte hem förens vid 13. Snart ska jag åka iväg med cykeln och möta upp Emelie innan vi tar bussen till stallet. Nu har det kommit så pass mycket snö att jag tror att jag kan rida Carisma ute i paddocken. Men jag ska ändå dubbelkolla med ägaren vad hon tycker.
Nej nu ska jag ut med Gucci så vi hörs sen.
XoXo//Emma

Friday

God morgon på er. Var det någon mer än jag som bara ville ligga kvar i sängen och sova istället för att gå upp? 
Våran tyskalärare är bortrest. Därför slutade jag 12 igår och idag får jag bara låååång lunch. Det är mindre roligt. Men det är bara att fördriva tiden. Jag hoppas att jag får nån superbra bloggidé för då kan jag ju blogga inställda åt er.
 
Annars vet ni ju planerna för dagen. Vad ska ni göra idag?
XoXo//Emma

Fredag i morgon

Fy satan vad kallt det är. Just nu vill jag inte heller än att hoppa ner under mitt varma täcke. Men jag ska blogga åt er först, så det får jag väl tvinga mig själv att göra ;)
 
Jag åkte lite spontant ner till mammas jobb och var där ett litet tag innan vi åkte iväg till radiostationen och kollade när min brorsas klass körde vi i femman. Som jag tyvärr skrev åkte dem ut. Hade dem inte gjort det så hade dem varit i final i västmanland oh om dem vunnit den tävlingen så skulle dem fått åka ner till Malmö. Så på sätt och vis var det ändå lite skönt att dem inte vann idag. Sen letade vi gardiner till mig, så nu är jag nöjd för att jag slipper ha julgardinerna ända in i Februari. Klockan hade tickat iväg lite så vi gick till donken och käkade lite middag där.
I morgon är det äntligen fredag igen, love life. Det betyder dressyrträning för Johanna. Jag hoppas att jag kan ta Carpen. Jag gillar verkligen att rida honom och Johanna sa faktiskt till mig under förra veckans hoppträning att han och jag såg väldigt samspelta ut, vilket var lite roligt att höra. Därför blir jag också väldigt peppad att hårdköra dressyr på honom.
 
Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Kvällens middag


Käkade lite donken på stan och sen köpte vi gardiner till mitt rum. Tyvärr förlorade dem semin i västmanland, men dem tog sig långt ändå.
XoXo//Emma

Hos mamma


Är hos mamma på jobbet och nu ska vi på Eriks vi i femman.
XoXo//Emma

Erbjudande

Hejsan
 
Jag har fått ett paket med posten och i det låg det 2 stycken ansiktsmasker, en liten superbra bok och en borste som man kan applicera masken med om man inte vill få en massa grejs på sina händer. Men nu kommer vi till saken. Om ni bestället samma paket som jag fick, då ska ni uppge Emma50 i kassan. Så kostar det endast 75 kr. Klicka ni på denna länken så kommer ni direkt till maybeautyssida där du kan beställa paketet. Jag hoppas verkligen att ni kollar in sidan och kanske beställer hem något själv.
Själv har jag inte hunnit att testa dem ännu, men det ska absoslut göras! Det som står om dem är sjukt bra kritik så jag är väldigt spänd på att prova dem.
 
XoXo//Emma

På väg hem


XoXo//Emma

Torsdagsmorgon

Min morgon började bra. Sen blev jag väldigt irriterad... Då på facebook får reda på att vi inte har första lektionen och alltså får sovmorgon. Vi hade kunnat sovit en timme till. Menmen, det gör väl inget. Lite mera hemmatid på morgonen istället. Det är lite tråkigt för jag ska gå om 1 h och 20 minuter och jag är så gott som klar redan. PH vill jag spara tills jag kommer hem ifrån skolan, jag slutar nämligen vid lunch idag.
Annars har jag inga planer för dagen, bara en massa mys hemma. Nej nu ska jag inte gå och dra på detta. Gucci behöver få komma ut nu iaf så det ska jag fixa. 
XoXo//Emma

Natti


Nu säger jag och Gucci god natt, vi hörs igen i morgon.
XoXo//Emma

En dag på gymnasiet med Ebbish

Idag var jag ju med Ebba på real gymnasiet och prövade en dag. Det var faktiskt väldigt roligt och jag fick ett andrahandsval, så det var väldigt skönt. Vi fick vara med och kolla när dem hade lite sminkteori samt när dem sminkade varandra. På lunchen stack vi iväg till Subway och åt, yammi. Sen var det bara att sticka tillbaka för att ha nagelteori. Jag trodde att den skulle vara sjukt tråkig. Men det var faktiskt ganska intressant, vi läste om sjukdomar och gjorde frågor om det. Jag känner att jag faktiskt har lärt mig en del idag, vilket jag inte alls hade räknat med. På vägen hem stannade jag och Ebba kvar ett tag nere på stan och kollade innan vi tog bussen. Jag hoppade av i stallet och tog hand om Promise.
 
Nu när jag kom hem hann jag med att läsa alla kommentarer som ni kommenterade. Jag måste säga att jag blev otroligt glad.  Det stod så mycket fint i alla och folk höll med om både att det är svårt att koncentrera sig i ridhuset när det är flera där, men också mitt inlägg om utfrysning. Det var en kommentar där jag fick en massa beröm och hon tyckte att jag var en smart ung tjej och att det var bra att jag står upp för vad jag tycker kring ämnet, det gjorde mig väldigt glad. Sen undrade ni lite om personen i fråga kanske inte själv ville vara med. Men jag vill inte nämna situation/namn/plats, men tro mig. H*n vill vara med. Iaf just det som jag syftade på, såklart finns det gånger då person själv inte vill. Säger inge mer kring det...
Ikväll blir det iaf inge PH för mig. För min del är det sängen som gäller. Ska kolla på mästerkocken med familjen nu till 21. Efter att det är slut ska jag göra mig helt i ordning och kanske sätta på något avsnitt utav någon serie, eller om jag är med mamma och kollar på efterlyst, det får jag se.
XoXo//Emma

På väg hem


Sitter på bussen på väg hem stan/stallet. De va kul att logga in och se alla era kommentarer, många på copyright-inlägget. Kul att ni gillade det.
XoXo//Emma

Lunch


XoXo//Emma

@real


XoXo//Emma

God morgon onsdag

Idag ska jag vara på stan och gymnasium hela dagen. Jag är lite spänd, men det ska bli väldigt roligt tycker jag. Fast direkt efter så hoppar vi på bussen hem, men då stannar jag till i stallet för att ta hand om Promise. Idag när jag loggade in var inte statistiken sådär top high. Undra om jag inte blev länkad eller något? Jaja det är ändå kul med bra statistik och hoppas att vi kan hålla den ändå.
Sen idag har jag nog 2 olika paket som väntar i min brevlåda. En glossybox och ett paket som ni får se när det har kommit.
 
Jaja, nu ska jag gå med Gucci och sen ska jag ta bussen mot REAL gymnasiet.
XoXo//Emma

En lyxig tisdag

Denna dagen har varit så skön, men ändå fullspäckad så därför har jag knappt hunnit att öppna datorn. Det resulterar i dagens inlägg. Men jag tror att ni överlever ändå. Sen vill jag inte skryta eller så, men att börja 10 och sluta 12 är inget som jag klagar över. Sen drog jag, Ebba och Vilma hem till Vilma. Hos vila stack vi och köpte kebab till lunch, lite onyttigt sa vi att vi unnade oss idag... Ebba åkte hem lite tidigare och då stack jag och Vilma iväg till stallet. Carismas ridpass idag är jag inte nöjd med. Men hon kändes väldigt trevlig oså. Men när det är mycket folk i ridhuset blir jag inte nöjd. Jag vet inte, men det bara blir så. Kanske att jag ställer högre krav på oss då eller något.
Nu när jag har kommit hem har jag hunnit med att redigera 2 videos. Så nu har jag 2 som ska laddas upp och 2 som kan spelas in i veckan/nästa vecka. Känns som att både bloggen och youtubekanalen börjar ta lite fart igen. Det gör mig väldigt glad att jag har fått lite insperation.
 
Nej, nu ska jag kolla på PH och ladda för att vara på stan med Ebba hela dagen i morgon. Då är det REAL som gäller. Ska bli spännande att få se vad vi kommer få göra. Sen vill jag bara tillägga att jag inte kommer söka in dit, men det är en kul grej att testa.
XoXo//Emma

Redigeringstime nu


XoXo//Emma

Promise gillar

Promise har ju fått detta fina täcket ifrån lantbutiken.se. Därför tänkte jag skriva lite snabbt om vad hon tycker om det. Tyvärr finns det inte längre att köpa. Men det är något som kommer under sommaren så jag tror att det kommer komma in nu till sommaren igen.
 
Att det är supersnyggt
 
Att det är varmt och gosigt
 
Att det är utav väldigt bra kvalite
 
Att det kom fram riktigt fort
 
-
Att det är liiite stort i halsen, men inte alls farligt mycket.
 
Att snöret som ska sitta under svansen är liiite för högt upp. 
XoXo//Emma

I stallet


XoXo//Emma

Lunchdejt med bruds


Har köpt kebab med Ebba och Vilma nu efter skolan.
XoXo//Emma

Sovmorgon in my heart

Så galet skönt med en lång sovmorgon. Fast jag hade larmet lite tidigare än jag behövde och sedan lade jag mig med surfplattan och kollade på gårdagen PH. Vilket var ett väldigt mysigt att börja morgonen så. Ändå så sitter jag i pyamas fortfarande, skönt värre. Men nu direkt efter att jag har bloggat klart detta så ska jag åg och byta om + slänga på mig lite mascara.
 
Fick även en fråga igår om varför man hade tröjor där man visade BH:n. Mitt svar är att vissa tröjor är det riktigt snyggt att man gör det. Så enkelt är svaret ifrån mig.
Såg även att det var precis som igår när jag loggade in nu idag. Det som brukar vara kring lunch hade jag nu när jag loggade in för första gången på datorn. Nu verkar det som att v har hållt det i 3 dagar och jag hoppas att vi kan fortsätta på den vägen :)
XoXo//Emma

Tisdagsmorgons lyx


XoXo//Emma

Bra kvällsnyheter

Såg på facebook att jag börjar 10 i morgon. Har jag tur så slutar jag sedan vid 12.35, men endast 2 lektioner med lunch imellan. Sa någon chill dag? Eller det är så jag hoppas iaf. För svenskan och SO:n var tydligen inställda, blir studiepasset inställt slutar jag 12.35. Annars blir det, börja 10 med lektion, lunch, lektion, hål och en totalt onödig lektion. Jaja, det kan bara morgondagen utvisa...
- Finaste Gold <3
 
Men nu ska jag hoppa i sängs, blir inge PH nu ikväll, utan det får bli i morgon innan/efter skolan. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Fikamys


XoXo//Emma

Uppdateringsvideo

XoXo//Emma

Hkk


XoXo//Emma

Roligt roligt

Nu blir jag väldigt peppad att blogga. Igår var satistiken hög och dagen idag börjar grymt bra. Jag hoppas att vi kan fortsätta att hålla det. Sånt här ger mig verkligen insperationatt blogga mera och mycket bättre. Tyvärr har jag inte så mycket till idéer, även om jag önskar att jag hade.
XoXo//Emma

En rolig morgon

Shiet, något har verkligen hänt med statistiken :D Nu när jag loggade in hade jag typ lika många läsare som jag brukar ha kring lunch. Det är riktigt roligt att logga in och se det. Det verkar som att bloggen är påväg uppåt lite, vilket jag tycker är riktigt roligt. Jag hoppas verkligen att vi kan börja bygga upp och att vi stannar där.
- Saknar finaste B 
 
Idag är det början på en ny vecka. För mig betyder denna veckan att åka ut till gymnasium. På onsdag ska jag och Ebba åka och testa på Real för en dag. Inte för att det är något som jag vill söka. Men jag vill komma bort ifrån skolan lite så då tyckte vi båda att det var en rolig grej att göra. Vi vill till Estet media på Carlforsska, men tyvärr så har dem inte svarat på mejlet våran SYV skickade. Förlåt om det blir mycket gymnasieprat här på bloggen. men om 2 veckor ska valet vara iklicat. Även om jag redan är säker så att jag kan göra det nu.
 
Nu måste jag gå med Gucci innan jag ska möta mina bruds och åka till skolan. Vi hörs under dagen
XoXo//Emma
 
 

En kvällssnabbis

Kul att se att statistiken har höjts, men tråkigt att det knappt trillar in några kommentarer. Var mina åsiktsinlägg så dåliga?
- Finaste B <3
 
Jaja nu ska jag iaf lägga och mig i sängen och kolla på någon serie. Men ni har jag ju ingen serie att kolla på i och med att jag har kollar klart på alla avsnitt utav PH. Helt sjukt vad snabbt jag avverkade den serien, på 4 dagar såg jag klart alla.
 
I morgon är det iaf en ny dag. Hoppas att ni får en grym ny vecka så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Familjemys i soffan


XoXo//Emma

Kvällsbabbel

Nu är mina 2 åsiktsinlägg kommit upp. Vad tyckte ni om dem? Ris/ros
 
Jag började kolla lite smått på PH i torsdags och nu idag har jag kollat klart på alla 24 som finns uppe ännu... Som jag skrev, egentligen gillar jag inte den typen utav serie men det är bara otroligt roligt ändå. 
 
Ikväll har jag inte haft så jättemycket att göra. Jag och mamma gick en sväng med Gucci i skogen och det gillade hon verkligen. Hon hoppade och studsade glatt fram och tillbaka. Undertiden stog det en sockerkaka i ugnen så när vi kom in hade vi färskt fika att fika med.
Nej, jag ska inte skriva mera för jag har knappt något att komma med.
 
XoXo//Emma

Utfrysning

Något som jag har sett och verkligen blir sjukt arg över. Jag tänker inte nämna namn eller något. Men jag såg flera ungdomar som pratade. Alla pratade med varandra en vuxen var med dem. Men det var en som var utanför. Ingen gjorde något för att få med personen i samtalet. Den vuxna bara fortsatte som inget, inte ens den vuxna försökte prata med ungdomen. Hur fel är inte det? En vuxen ska väl kunna förekomma med ett gott exempel? Och inte göra någon som redan är osäker, ännu mera osäker. Jag mår bara så illa utav den tanken och känslan. Hur kan man ens ha mage att göra så mot någon annan?
 
Det är därför som jag mår så sjukt dåligt utav att se någon som är själv, blir mobbad eller utfryst. När det ändå är människor i närheten. Så får bara personen vara där. Skulle du själv vilja att någon behandlade dig så? Nej, det tror jag faktiskt inte.
Jag hoppas mer än gärna att ingen utav er håller på med något sådant. Jag hoppas att om ni ser någon som blir behandlad dåligt, så reagerar ni och gör något emot det. Oftast är ni ju inte själva utan går fler, då kan ni ju faktiskt hjälpa till. Det gör jag och mina brudar om vi ser någon som blir dåligt behandlad, så gör vi något åt det.
 
Okej i detta inlägget låter jag ännu surare än det som var igår. Men jag tycker att båda ämnena är viktiga att ta upp och det är något som jag verkligen stör mig på, därför ville jag skriva av mig.
XoXo//Emma

0 idéer


Det enda jag gör är att glo på PH ich har noll idéer till inlägg. Därför får ni gärna komma med förslag.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon alla fina.
 
Idag blir det inget inplanerat alls. Jag ska nog koda lite åt några som ville ha hjälp. Men inte just nu, för det orkar jag verkligen inte. Jag är väldigt trött så först vill jag vakna till lite ;) Gucci väckte nämligen alla i huset vid 12 igår då hon började att skälla. Antingen var det grannarna som hade besök som hon reagerade på. Eller så var det en inbrottstjuv. VI läste nämligen i tidningen i morse att det var någon som gjorde inbrott att här i närheten. Då känns det iaf tryggt att ha en stor men översnäll Gucci i huset.
Fick också en fråga om vad PH är och det är Paradise Hotel. Haha, egentligen gillar jag inte den typen utav serie. Men nu har jag fastnat och tycker att det bara är en skön serie på något konstigt vänster. Ni får iaf ha en fin dag, för nu är det PH time för mig... 
XoXo//Emma

En vanlig lördag

Förlåt att det har blivit bildinlägg, men det har ju faktiskt också varit ett åsiktsinlägg. Jag hoppas att ni gillade det. Ni får gärna lämna vad ni tyckte kring det som jag skrev. 
 
Annars vet ni ju vad som har hänt idag... På helgerna när jag är ledig vill jag inte bara sitta vid datorn och skriva en massa inlägg. Då blir det ofta bara bildinlägg, hoppas att ni överlever ibland. Men jag var i stallet och joggade Carisma, det gick inte bra idag. Men alla pass kan inte vara 110%, tyvärr. Promise blev riktigt ompysslad. Hon fick sin man lite kortare och tunnare, svansen liiite kortare och sen "trick tränade" jag lite med henne. Och borstade länge på henne. Då får hon känna att hon får mycket uppmärksamhet utav mig. Om mindre än 1 månad firar jag 5 år med henne. Det är helt sjukt vad åren går...
I morgon blir det nog bara en chilldag hemma. Vi kanske åker ner på stan och sen har jag lovat att hjälpa 2 tejer med sin blogg. Problemet är bara att blogg.se har gjort om, igen. Då nu när man väljer en ny deisgn kan man inte designa i stilmallen, vilket jag tycker suger. Men det är ju inte mitt val :/ 
 
Jaja, nu väntar sängen och 2 PH avsnitt innan det är time att sova.
XoXo//Emma

Soffmys


Snacks och läsk är framme och nu myser vi i soffan framför TV:n.
XoXo//Emma

Lördagsmys


Myser med Guttan och PH på surfplattan. Sen blir det tacolördag, myspys.
XoXo//Emma

Copyright

Något som gör mig väldigt sur är när folk kopierar/tar andras saker utan tillstånd. Jag undrar bara varför. Har ni som gör det inte någon egan insperation? Eller vill ni bara få copycats? Eller vill ni kanske få publicitet? Det får ni gärna dela med er utav till mig. Jag vill nämligen verkligen veta. Inte för att jag vet om ni mina fina bloggläsare skulle hålla på så. Men ni kanske vet någon som är utsatt?
 
Om man gör något, till exempel en design till sin blogg, eller vad som helst och man verkligen blir nöjd med  det som man gjorde.  Då vill man ju ha det för sig själv och man vill ju inte att något ska göra en likadan. Man skriver att det är stäng copyright för till exempel sin blogg, i både inlägg och i menyn, men folk skiter i det ändå. Jag ser inget som helst problem om man tittar på en blogg och ser något som man gillar och skulle vilja ha på sin blogg. Men det ska synas att det är ditt egna, inte någon annans. Jag låter er gärna ta tips utav min design. Men aldrig att ni får ta min design rakt av.
Det behöver ju inte vara just en design, det kan ju vara inlägg, bilder ja, you name it. Har man skrivit ett inlägg vill man inte heller att någon ska ta det rakt av. Man vill aldrig, aldrig att någon ska ta något som man har gjort. Vilket jag också har sett att det har hänt flera gånger. Jag tycker att det märks när det är ens eget och en annans. Det känns inte som att personen är detsamma i vissa inlägg eller till exempel i designen. Det är inte bara en slump att designen råkar vara lika, eller att bilder råkar vara likadana...
 
Personligen ser jag inga problem i att man ser något och får en idée och vill göra något lite liknande, men det ska ändå synas igenom att det är du som har gjort det., annars blir det inte ditt. Om ni ser något som är kopierat här ifrån min blogg så vill jag gärna veta det. Förlåt om jag låter sur, men jag blir bara så sur på denna tanken och kan verkligen inte förstå varför folk gör så.
XoXo//Emma

På väg


Är på väg till stallet nu.
XoXo//Emma

Lördagsmorgon

God morgon finisar. Nu kickar iv igång en ny helg med massor utav mys. Själv ska jag till stallet, Carisma ska joggas och Promise ska bli borstad oså. Lördagarna för mig är alltid mysiga i stallet. Min morgon har jag iaf tillbringat framför surfplattan och PH. Ja, jag är verklien fast i den serien. Egentligen gilar jag inte sånna typer utav serie, men nu har jag fastnat och kan inte göra så mycket åt saken.
- En lagom fin bild på ponny får stå för bilden
 
Jag hoppas iaf att ni har en fin lördag så hörs vi senare
XoXo//Emma

Fredagsmys med PH


Fredagsmyser i mitt rum med PH på surfplattan. Sen blir det natti natti. Därför får ni sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

En bra riddag

Jag är glad. Först hoppade jag Carpen och han gick som en klocka. Först var han för lugn, men sedan skärpte jag till mig och red, då jäklar blev det andra bullar. Johanna tyckte att vi börjar se samspelta ut. Det var lite roligt att höra för jag känner att det går bättre och bättre varje gång jag rider honom nu. Jag ska verkligen försöka att rida honom ofta. Han är min typ av häst och väldigt trevlig att rida. Bästa nallebjörnen <3 Sen mysjoggade jag Carisma med fleecetäcke och allt, men hon verkade tycka att det var lika mysigt som jag. Det blir nog samma för oss i morgon också. Idag var även hon väldigt trevlig, redan ifrån start. Ni hästmänniskor vet känslan när hästen är framåt, utan att vara pigg, men ändå världigt fräsh. Ni icke hästmänniskor förstår nog inte ett skit av känslan jag försöker förklara ;)
- Fina Carpen
 
Nu sitter jag iaf i soffan och myser med min familj med lite snacks och dricka. När det är slut ska jag ta ut Guttan och sedan slänger jag mig i sängen med surfplattan och kollar lite PH innan jag somnar.
XoXo//Emma

Beny 2011/2012/2013

- 2011
Då var han ny på Grällsta. Jag var den första av alla ridläger elever som red honom. Då kunde han knappt galoppera eller hoppa och han var väldigt ostabil. Vi "hoppade" typ max 50 cm och det kunde han inte göra. En ung liten kille på 5 år var han då.
 
- 2012
Han hade gått 1 år på ridskola. Då var han mycket stabilare och han hade mycket lättade att fatta galopp. Dock var han väldigt flockberoende då han precis hade separerats ifrån sin tjej. Därför var han ofta väldigt ofokuserad inom hoppningen och engagerade sig inte riktigt. Då var han 6 år, fortfarande en liten pöjk.
 
- 2013
Då hade han gått ytterligare ett år på ridskolan. Då började jag känna att han hade blivit en ponny igen. Galoppen satt som smäck, han gick i bra form när han blev riktigt jobbad inom dressyren. Nu flyttade han väldigt bra för skänklarna, vilket han inte gjorde innan. Hoppningen hade verkligen förändrats och hand klippte 70/80 lätt som en plätt. Då var han 7 år, i år är han 8. Han börjar bli stor, "min" lilla kille.
 
Det skulle vara underbart att få rida honom igen. Men jag börjar bli för stor och sen så ska jag ha Promise i sommar och jag har tyvärr inte råd att åka på ridläger och hyra min absoluta favoritponny. Jag ska iaf åka och hälsa på honom och alla andra grymma brudar på Grällsta.
 
Jag ser förändring på bilderna, både på hästen och piloten som styr. Gör ni?
XoXo//Emma

Mot stallet


Är på väg till stallet, men först ett stopp vid donken för en burgare.
XoXo//Emma

Finaly fridag

Nu är det äntligen fredag. Vilket menas med snart helg och en massa PH tittande. Egentligen gillar jag inte PH, men nu kollar jag för att det blev roligt. Haha... Så därför ska det bli skönt med helg. Men innan man får helg är det skola som gäller + hål. Sen får jag se om jag rider på lektion i eftermiddag. 
Idag har ni iaf ett inställt som väntar och under helgen kommer det oxå komma inställda. Det är 2 åsiktsinlägg, så jag hoppas att ni kommer gilla att läsa dem. Men nu måste jag nog gå med Gucci innan jag ska gå till skolan
XoXo//Emma 

Godnatt torsdag

Jag börjar känna mig lite mosig, febrig och är väldigt trött. Därför ska jag sno med mig surfplattan, göra mig en kopp te och bara slänga mig i säng. Därför kommer detta bli det sista inlägget för ikväll. Idag ska det bli tidigt i säng tänker jag, just för att jag mår som jag mår och känner mig smått sjuk. Men jag ska pallra mig till skolan i morgon och sen ska jag troligen hoppträna barbacka/med sadel utan stigbyglar. Men det beror på vilka hästar och hur jag mår.
Men ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

PH-mys


Myser framför PH på surfplattan
XoXo//Emma

Hemma i tid

Nu har jag kommit hem och har en masa tid att blogga. Även om jag fick en betinguppgift som ska vara klar onsdag vecka 6... Så jag känner ingen brådska med den. Utan just nu kan jag prioritera bloggen och massa mys hemma före det. Därför ska jag sätta mig med det nu tänkte jag. Annars är det bara att vara hemma och ta det lugnt resten utav eftermiddagen/kvällen.
- Fina Wing Commander/Kapten
 
Efter att jag har bloggat stänger jag nog in mig på mitt rum och kollar på PH eller spelar minecraft. Något utav dem lär det bli. Men först, bloggning.
XoXo//Emma

Påbörjar det sista häftet


Nu har jag matte och påbörjar det sista räknehäftet i grundskolan. Lite speciell känsla
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Nu har det redan hunnit att blivit torsdag, i morgon är det ju redan fredag igen. I morgon har jag troligen hål/låååång lunch. Det kommer bli mindre roligt, men det är väl inte så mycket att göra åt saken. Sen är det fortfarande kallt, så det lär vara kallt i skolan den tiden vi har hål i morgon. Jag sitter med kläder under min onepiece idag igen.
Idag har jag inga planer efter skolan vilket är väldigt skönt. Då har jag tid att blogga bra inlägg åt er. Vilket jag är väldigt taggad på att göra.
 
Men nu måste jag gå med Gucci och sedan åka till skolan.
XoXo//Emma

En avbockad lista

Läxan är gjord      ✔
------------------------ 
Lämnat in nästa    
veckas läxa
------------------------
Gjort i 1 inställt,   
2 inställda kvar 
------------------------
 
Lite saker är nu avbockade ifrån min lilla "lista" ovanför. Det gör att jag kommer kunna sova lugnt. Haha nejdå, det kommer ju i inte bli nån speciell skillnad. Men det är skönt att veta att allt är klart. I skolan pratade jag och mina brudar lite med SYV:en på våran skola och det var verkligen skönt. Vi var hos henne väldigt länge och pratade en massa om gymnasium-grejer. Sen i skolan idag fick jag även ett väldigt stort erbjudande utav min mentor. Det är en väldigt häftif upplevelse, som troligen kommer hända. Det är att en person som har överlevet förintelsen och andra världskriget troligen kommer komma till skolan och då ska jag få intervjua honom. En speciell men häftig känsla. VI är nog bland dem sista som kan få höra honom live, lite häftigt det också.
- En bild ifrån stora och små-racet under SIHS 2013
 
Allt som har hänt, som jag har att berätta har jag gjort. Vilket gör att jag inte har så mycket att skriva just nu. Men jag önskar väl er en god natt så hörs vi  i morgon. Jag hoppar att alla kan drömma lika bra som Guttan gör här bredvid mig i soffan, en massa små söta gnälliga skall och massa benrörelser.
XoXo//Emma

Kloka beslut

Jag tycker att det var ett smart val att stanna hemma ifrån det öppna huset. Jag blev precis klar med allt plugg så det är först nu jag skulle kunna åka iväg, och det började för ungefär 1h och 30 minuter sedan. Jag är redan 110% att det är den skolan och den linjen som jag kommer klicka i som förstaval. Det känns ändå väldigt skönt att jag är så pass säker på att det verkligen är det som jag vill.
- Gulligaste Beny 
 
Jag tänkte blogga lite då jag har fått idéer, men jag är sjukt trött och inläggen skulle inte bli superbra. Därför väljer jag att skriva dem i morgon, vilket jag också tror är ett smart val. 
XoXo//Emma

Plugg-time

Det blev ändrade planer och jag kommer inte att vara på Carlforsska ikväll. Jag är sjukt trött och har ont i magen + att jag behöver vara hemma och plugga. Det blir nog bra det också
XoXo//Emma

SYV prat


XoXo//Emma

En morgonsnabbis

Här hos oss var det kallt i natt. Därför sitter jag just nu med vanliga kläder och sen har jag en onepiece ovanpå. Men det kommer jag ju inte kunna ha i skolan. Så jag får överleva utan den.
 
Ikväll är det att åka till Carlforsska som gäller. Det ska bli väldigt trevligt och roligt att åka dit och kolla. Även om jag redan vet att det är där som jag vill gå. Linjen och hur skolan jobbar gjorde verkligen att jag föll för det.
- Jag och finaste Linnea
 
Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer då det tog lte tid med sminket i morse.
XoXo//Emma

En helt vanlig tisdag

När jag var i skolade lade jag ju upp en bild när jag låg i sen soffa under skoltid. Jag var med mina kompisar och hjälpte till att fixa en video som min kompis ska ha i låtskrivarfestivalen. Då väntade vi på utrustning, och vi kände oss för att slänga oss i soffan under tiden. Bara ifall att någon undrade ;) 
 
Jag fick också en fråga om när ni kommer få veta vad bilderna är till. Jag tror att det kommer släppas den här veckan. Ni kanske inte tycker att det är så roligt, men det tycker jag och Ebba. I morgon ska kanske jag, Ebba, Linnea och Vilma fota. Vi hoppas det och så kommer jag kunna bjuda på en massa bilder. Jag älskar att fota med mina vänner, men också nya egobilder.
- Här är en bild på finaste Linnea och Ebbish. Tyvärr var inte Vilma med när vi fotade. Men det ska hon vara nu nästa gång vi fotar.
 
I stallet skrittade jag av Carisma ute i snön men travade inne då det är lite för lite snö och lite för ojämnt underlag ute i våran paddock och på våran flis. Jag hoppas att det kommer bli bättre för jag vill verkligen kunna rida Carisma ute i snön. Det är ju så otroligt härligt att bara mysa runt ute i snön, det gillar nog Carisma också. Efter att Carisma var klar fick Promise testa sitt pannband och jag tycker att det satt väldigt fint.
 
Nu under kvällen har jag också kommit på 2 idéer som kan bli ganska bra inlägg. Men nu väntar sängen så jag hinner tyvärr inte skriva inläggen ikväll. Jag skriver dem nog på torsdag, då har jag inga läxor eller inga planer. Ne, som jag sa så väntar sängen. Ni får sova gott så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Soffmys med Gold


XoXo//Emma

Promise gillar sitt nya pannband



XoXo//Emma

Rullar mot stallet


Är på väg mot stallet nu. Carisma ska ridas och Promise ska tas om hand om. Uppdaterar med text när jag kommer hem. Hoppas att ni överlever tills dess :*
XoXo//Emma

Helt normal dag på Önsta


XoXo//Emma

Let´s kick this Tuesday

Idag är det tisdag, viket betyder stallet för min del. Jag får se om jag kommer upp på Carisma. Jag har träningsvärk i ryggen, magen och benen + att jag efter idrotten igår fick ont i rumpan. Men det går nog bra tror jag. Promise ska också tas om hand om. Tisdagar är mysiga, tycker jag. Fast idag ska jag vara duktig och plugga engelskaglosorna innan jag börjar att kolla på TV/sitta med datorn. Jag kommer behöva plugga mycket idag, i morgon är det öppet hus på Carlforsska och det skulle jag och pappa åka på.
 
Nu börjar jag känna att min inte är dötrött när man vaknar, det var man ju i början. Hur är det för er? Nu börjar också kroppen komma in i rutinerna, vilket också är väldigt skönt. Personligen gillar jag rutiner.
Det var väl alla planer och allt jag hade att komma med för tillfället. Ha en fin tisdag så hörs vi
XoXo//Emma

Fast i fällan

Jag tänkte lägga mig i tid ikväll, men jag fastnade lite i minecraft... Ibland gör man det när det är roligt och allt bara flyter på. Jag kan erkänna att jag som 15 år tycker att det är ett ganska roligt spel att spela. Men det kommer och går i perioder. Så nu vet ni vag jag har gjort under kvällen. Nejmen jag har faktiskt som en utegrej till Gold som vi kan ha på golvet med ett hus, ett rör och en gnagarpinne. Det hoppas jag att han kommer gilla.
Nej ni läser nog inte detta förens i morgon, men jag säger god natt ändå.
XoXo//Emma

Fastnade med mys i soffan

Minecraft, TV, fika och en massa hundpussar = härligt avslut på måndagen

XoXo//Emma

Kan inte alltid prestera 110%

Okej, nu får jag skärpa mig. Bloggningen idag är inget som jag är direkt nöjd med. Men jag var i skolan och hade då inte tid att blogga. När jag kom hem blev jag så sugen på att baka så det gjorde jag. Men direkt efter gjorde jag läxor och fixade lite hos Gold, sen var det middag. Därför har jag tyvärr inte haft så mycket tid att kunna blogga. Men ni vet väl hur det är. Vi bloggare har ett liv utanför bloggen, vi är precis som alla andra. Även om jag verkligen vill hålla hög standard på min blogg så är det inte alltid det lättaste.
Nu är iaf tyskan gjord, vilket känns väldigt bra. Så är det bara engelska att plugga på till denna veckan. Nu börjar jag också att längta efter glossyboxen. Jag fick ju i julklapp att jag ska 3 till glossyboxar hem till mig, så det är jag väldigt glad för.
 
Nu tänkte jag däremot vara lite social med min familj, så vi får höras senare.
XoXo//Emma

Blev sugen att baka


XoXo//Emma

Skolvecka nummer 3

Idag är det ganska varmt, det var bara 3- så det är väldigt skönt. Idag är det bara skola som står på schemat. Kanske att vi åker iväg en sväng till mormor ikväll, det får vi se. Jag har dock en tyskainlämmning som jag kan göra, då är den redan klar tills på fredag. Engelskaglosorna kollar jag nog också bara igenom.
Jaja tyvärr hinner jag inte skriva så mycket och har inte så mycket att skriva. Därför avslutar jag nu och ni får ha en fin dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ytterligare en vecka till ända

Nu var ytterligare en vecka slut. I morgon är det skola och en ny vecka igen. Idag har det bara varit en mysig dag hemma och det har verkligen varit skönt. Jag har inte så mycket att berätta om då det inte har hänt så mycket, i och med att det har varit en hemma och mysa dag. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Hoppas att ni har haft en bra söndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Myser i soffan med familjen


XoXo//Emma

Se hit

Jag har haft lite kontakt med en supertrevlig tjej på facebook nu ett tag. Hon är superduktig och gör pannband, helt själv.. Själv har jag ett som är på väg hem hit. Då ska vi att jag kunde passa på att hjälpa henne att få slut på hennes lager utav pärlor och pannband som hon har kvar då hon har slutat göra dem nu. Här kommer lite bilder på exempel som hon har gjort.
Om ni är intresserade av att köpa, så kostar det bara 175 inkl frakt. Superbra pris ju! Då ska ni mejla till [email protected] så kan hon förklara mera. Hon har även pärlor kvar så om ni har önskemål på hur just ditt speciela supersnygga pannband ska se ut så kan hon säkert fixa det. Fast det är först till kvar i och med att hon vill tömma sitt lager
XoXo//Emma

En snabbis

Idag blir det mest bildinlägg då jag gör lite annat. Inlägget jag ville att ni ska läsa kommer nog vid 16/18 tiden.

Nu får ha en fin söndag så hörs vi senare.
Kram

Bara hästmänniskor förstår

XoXo//Emma

Söndagsmyser



Myser med Guttan i min gosiga Grällstatröja. Söndagsmys kallas det
XoXo//Emma

Massa babbel denna lördag

Idag skrittade jag Carisma ute, gick in i ridhuset för att trava och sedan ut i snön för att skritta av. Jag tror att hon gillade det. Förutom att hon trampade sig på vänster fram. Det såg inte ut att vara djupt, men ändå så är det ju inte roligt. Det är just därför som jag har köpt boots till Promise som hon ska ha på betet... Jag vill inte ha en skadad häst då därför tar jag det säkra före det osäkra, därför kommer Promise lätt att gå med boots.
När jag kom till stallet började jag att förbereda hästarna för fotograferingen. Resultatet ser ni ju i den nya headern. Nu undrar jag, vad tycker ni om den nya designen och headern? Ris eller ros? Eller designen är inte jättemycket ändrad, men i menyn har det gjorts lite ändringar och i menyn under headern.
 
I morgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Det ska bli väldigt skönt och jag ser verkligen fram emot en lugn dag. I morgon kommer det nog även komma upp ett inlägg med ett tips till hästmänniskor. Jag hoppas att ni kommer gilla det. Men nu ska jag lägga mig och få lite sömn, somna tidigt och vakna sent = skönt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Collective haul

XoXo//Emma

Sneak peak


XoXo//Emma

Detta visste ni inte

* Jag sparar instagram - Efter klockan 18, helst 17 vill jag inte kolla Instagram. Just för att jag vill ha en massa bilder att kolla på innan jag ska sova. Jag vet inte, men jag bara gillar det på något sätt.
 
* Jag använder inte nyinköpa saker innan jag har spelat in en haul - Jag vill inte använda/ställa fram det som jag har köpt innan att jag har gjort en haul, om det är haulmaterial. Ibland är det ju bara småsaker och dem känner jag inte att jag orkar visa/spela in en haul på.
 
* Jag fick en fråga utav en av min lärare om jag, Ebba och Linnea ville vara med och föreläsa. Vilket vi tackade ja till. Men tyvärr blev det ändrade planer och vi kunde inte få åka med, det var tråkigt. Men vi spelade in en film istället så det blir nog bra ändå.
XoXo//Emma

Rullar mot stallet


XoXo//Emma

Snöig lördag

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig, så otroligt underbart. Men snart är det nog frukost här hemma. Efter frukosten tänkte jag att Gold ska få komma ut lite.

Jag är riktigt taggad på att fota en ny header idag eftersom att det snöar och då kommer det bli en härlig bild.
XoXo//Emma

Mysig tjejkväll

Nu har jag kommit hem ifrån en supermysig tjejkväll med lite brudar. Vi kollade på film, snackade en massa tjejsnack och det var bara helt underbart. Vi sa att vi får ta sådana kvällar lite oftare och det verkade folk lätt hålla med om.
 
Men innan jag åkte dit var jag ju i stallet och red. Detta passet var pissjobbigt för mig. För det första så får jag en storhäst som är väldigt stor för mig och som jag aldrig har ridit, sen tvingar Johanna oss att rida hela passet utan stigbyglar. Juste hästen heter förresten Hux, om ni undrar... Jag kände mig sjukt osäker på den hästen. Fast efter ett tag insåg jag att han var vädlgit trygg så, det var först då jag började rida och så gav det lite resultat. Han gick väldigt bra stundtals så slutet är jag ganska nöjd med. Framridningen var kaos, men det blev bättre sen. Jag tror att jag ska ge honom lite tid, jag får se. Även om jag hellre lägger tid på att lära känna den hästen som jag red förra veckan, Spirit. Det får jag se.
- Alice´s fina Krusans snöiga mule
 
I morgon blir det iaf att fota en ny header så det kommer bli väldigt mysigt tror och hoppas jag. Men nu är jag väldigt trött så därför tänkte jag tvätta av mitt ansikte och borsta tänderna så att jag snart kan komma i säng. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

1 år

Idag är det ett år, förstår inte att det redan gått 1 år. Sedan Gordon och Prancer togs bort. Året har verkligen varit tomt utan de. Jag trodde att allt var frid och fröjd på tisdagen, fast på onsdagen fick jag veta att Gordon inte mådde jättebra. Sen får jag ett samtal av min gråtande kompis. Det var det värsta någonsin. Då får jag även veta att Gordon inte mår bättre. Därför messade jag hans ägare. Då fick jag reda på att veterinären var på väg ut. Usch fy, den kvällen var den värsta i hela mitt liv.
 
Det är så sjukt jobbigt att veta att jag inte ens fick chansen att säga hejdå, eller krama dem en sista gång. Det fanns så mycket jag ville berätta för dem. Det blir inte heller lättare att veta att det var utav samma orsak dem var tvugna att tas bort. Därför är jag numera livrädd för kolik. Om jag får veta att Promise har kolik kommer jag fort som f*n kasta mig iväg till stallet.
Men jag saknar dem verkligen och önskar mer än gärna att dem kan komma tillbaka, men det är tyvärr omöjligt. Nu är dem världens finaste änglar uppe i himmelen och dem har inte ont längre. 
 
Nej detta är ett sjukt tungt ämneoch jag sitter i skolan när jag skriver och jag vill inte direkt börja böla i klassrummet. Ingen kommer ju veta varför. Jag har därför behövt tagit pauser undertiden jag skrev detta, just för att inte börja böla.
XoXo//Emma

Har duschat


Nu har jag precis duschat och ät en panda som ni kanske ser på bilden. Men snart ska jag iväg så jag hinner inte sitta här och blogga.
XoXo//Emma

Glor på film på SO:n

Alla läxförhör har gått riktigt bra, eller det har känts väldigt bra när jag lämnade in dem.

Nu sitter vi iaf och kollar på film på SO:n
XoXo//Emma

En morgonsnabbis

Nu är det äntligen fredag, love it. Idag är det bommar för Johanna som gäller och jag är riktigt taggad för det. Det ska bli väldigt roigt att rida för Johanna igen. Men först är det skolan som gäller. 
De här morgoninläggen börjar bli kortare och kortare, men jag kan inte komma på så mycket att skriva just nu. och jag måste verkligen gå med Gucci nu innan jag ska gå till skolan.
XoXo//Emma

Lite kvällstankar

Jag kom på att det ju faktiskt har kommit lite snö till våran lilla håla, även kallas Västerås. Därför funderar starkt på att tvinga med en kompis ut till stallet på lördag så att hon kan fota mig, Promise och Carisma till en ny och mer vintrig header. Det känns dock som att det kanske är lite sent, men ändå. Den hinner ju faktiskt vara uppe på bloggen i iaf 2/6 veckor så det blir ju ett litet tag. Men då ska båda prinsessorna få täcken på sig, det blir gosigare så :)
Som ni såg har jag samlat på mig en hel del grejer och en haul på allt är inspelad. Den kommer nog upp på lördag tror jag. Nu under kvällen har jag fixat och donat i rummet, ändrat lite i sminkhörnan, plockat rent i sängen och en massa sånt. Därför är det väldigt fint där inne för tillfället. 
 
Men nu ska jag lägga ta ut Gucci innan jag ska hoppa till sängs.
XoXo//Emma

Inspelningsdags

XoXo//Emma

Rullar mot Erikslund


Nu sitter vi i bilen på väg till Erikslund. Bloggar mer senare
XoXo//Emma

Lite planer

Nu har jag kommit hem ifrån skolan. Tänkte sätta mig och plugga det lilla som jag behöver nu, så har jag hela kvällen framför mig. Troligen så sticker vi iväg en sväng till Erikslund undertiden som min brorsa har träning. Då kan det bli en haul, om det blir saker som följer med, men det tror jag nästan. + Att jag har det som jag och Ebba köpte senast.
På lunchen när vi var hemma hos Ebba så fotade vi. Det blev några bilder som vart riktigt fina, dem lägger jag nog upp här. Samma med bilderna som jag och Ebba fotade förut. Nu ska jag sätta mig med plugget, som jag skrev. Dels för att min brorsa vill ha min dator, även fast att jag vill koda. Men koda och blogga de inställda inläggen jag har på läger får jag väl fixa senare.
XoXo//Emma

Hos Ebba och fotar


XoXo//Emma

God morgon torsdag

Igår kväll kom jag på lite saker som jag kan koda och sen lite inläggsidéer. Och jag inte inte många läxor så jag kommer hem efter skolan tänkte jag sätta mig och fixa med bloggen. Men först, då ska skolan klaras av. Har en diagnos, ett skriftligt förhör och ett muntligt förhör, inte jättemycket men ändå en hel del. Jag försöker att blogga ett inlägg undertiden jag är i skolan. 
- Promise ifrån ett ridpass i höstas
 
Men nu ska jag gå ut med Gucci och sedan är det dags att åka till skolan.
XoXo//Emma

Kort sammanfattning utav dagen

Ledsen för hur inläggen har blivit idag. Men när jag hade tid att blogga kom jag inte på något, medans jag inte han blogga inlägg när jag hade lite att skriva om. Idag har jag varit i skolan, precis som vanligt. På median idag kom det en ny tjej som heter Tova och hon bloggar på tovistar.se. Hon var väldigt trevlig så jag, Ebbish och Tessan satt och snackade en hel del med henne. Det är alltid roligt att lära känna någon ny och hon verkar verkligen vara en supertrevlig tjej. Det ska verkligen bli roligt att prata mera med henne.
- En tävlingsnäervös Emmson
 
Efter skolan åkte jag ju till stallet en sväng, men Promise var tyvärr inte inne. Så jag mockade bara och snackade med en massa människor i stallet. Efter middagen tog jag en dusch, med hårinpackning, med blackhead stipe på näsan och en hel del goa krämer. Tjejmys på hög nivå! Men sen var det bara att sätta sig med läxorna, så det gjorde jag. Det har resulterat i att jag redan är redo för sängen så det känns väldigt skönt att verkligen komma i säng i tid. Därför ska jag inte heller dra ut på detta inlägget utan jag avrundar med att säga god natt så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Firar Gucci


Gucci fyller 7 år idag så få fick hon lite extra gott ben. Själv tillbringas kvällen med näsan i läxboken.
XoXo//Emma

På väg till stallet


Sitter i bilen på väg till stallet. Hoppas att ponny är inne så att jag kan ta hand om henne.
XoXo//Emma

Kemilab imorse


XoXo//Emma

God morgon onsdag

Nu har det redan hunnit gått en vecka i skolan och det är i mitten utav denna skolveckan. Det går mycket fortare än vad man tror. Idag hoppas jag att jag inte går till 16, men jag tror nästan det... Det är den enda nackdelen med skolonsdagarna, även om det är roliga lektioner på schemat. Det är ju alltid roligt att åka till stallet sen efteråt.
- Lite sommarkänslor nu när det är vinter
 
Jag har nog inte så mycket alls att komma med, nu ska Gucci ut och sedan är det skolan som gäller. 2014 ska banne mig vara ett bra skolår och jag ska verkligen göra alla läxor, gärna så tidigt det går.
XoXo//Emma

En väldigt bra dag 2014

Denna dagen och kvällen asså, nu börjar vi snacka. I skolan fick vi reda på att det var biologi som var vårat ämne på nationella proven i NO, gissa om jag  blev glad. Jag hoppas verkligen på biologi då jag tycker att det är roligt och faktiskt väldigt logiskt.
 
Skolan flöt på, det var inte så mycket mer. Sista lektionen jobbade jag knappt, jag och Ebba satt och höll på med min mobil... Hehe. Men nu när jag har kommit hem ifrån ett helt ok ridpass med ett nytt bett på Carisma och har kommit ur duschen, så har jag pluggat. Under kvällen har jag gjort det som jag skulle göra på lektionen, en betinguppgift, skrivit hkk:n, jag har pluggat engelska och jag har kollat tyskan. Känns ganska bra att beta av en hel del läxor på bara en kväll. Fast jag fick ju lite hjälp utav Gold, han kan så mycket för att vara en liten hamster. Nejdå, men han satt med mig i sängen undertiden jag skrev SO:n. Under tiden jag pluggade, vilket var i ca 2 timmar så fick jag reda på att vi har bokat och ska ner till Göteborg i sommar, Gothia Cup är det som gäller. Eller min brorsa ska spela, så hela familjen åker ner till Göteborg en vecka och kollar när han kör, går på Liseberg och massa annat.
Okej stycket över var i en ända stor klump och säkert helt crazy, men ni förstår nog det som står och överlever förhoppningsvis så att ni läser detta. Inte för att jag har så mycket mera att skriva nu, men ändå. Nu känns det som att hjärnan behöver vila lite. Ikväll ser det ut som att det kommer bli i bra tid för att vara mig, duktig Emma, duktig. Men ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Pluggtime


XoXo//Emma

En härlig dag


Skrittade fram Carisma ute i snön och det var väldigt mysigt. Sen joggade jag henne inne i riduset och det gick bra.
XoXo//Emma

Mot stallet


Pappa var hemma ifrån jobbet tidigare så han vart tvingad att köra mig till stallet, snäll dotter han har... Varför inte passa på kände jag. Men nu är vi typ framme så jag ska sluta skriva.
XoXo//Emma

Ibland är skolan bra :)


XoXo//Emma

God morgon

Idag är det tisdag, vilket betyder att jag har båda prinsessorna. Idag slutar alla lektioner precis innan 14 så jag kommer komma ganska mycket tidigare till stallet än vad jag brukar. Därför hämtar mamma upp mig på vägen hem ifrån jobbet och sen åker vi kanske iväg till Erikslund en sväng idag istället.
- Gullekillen, saknar honom något otroligt
 
Nej nu måste jag nog tyvärr sluta skriva och gå med Gucci innan jag ska åka till skolan för att möta brudarna. Men ni får ha en fin dag så hörs vi senare
XoXo//Emma

God natt måndag

Nu har jag kommit hem och fått i mig lite fika. Det var väldigt mysigt att sitta och titta på clinicen. Direkt när jag kom hem (efter att jag hade fikat), satte jag mig med en SO-beting uppgift som jag inte förstår syftet med alls. Men jag har börjat på den nu, vilket känns väldigt bra. Men jag orkar verkligen inte mera nu och jag vill lyssna på min kropp så därför kommer jag inte att skriva mera på den du ikväll. Jag behöver sova och då tänker ja sova. 
- Ifrån Jens förra clinic
 
Jag hoppas iaf att ni har haft en bra dag. Bloggen har väl inte varit på topp nu dem senaste dagarna, men jag som bloggare vill få leva lite ibland och ändra mina planer lite spontant. Hoppas att ni kan förstå det, men det tror jag nog. Om ni vill ha bättre inlägg och mera textinlägg får ni gärna komma med förslag. Då blir det lättare för mig att lägga inställda åt er och på sätt blir bloggen bättre. Nej, sängen väntar så jag säger godnatt
XoXo//Emma

Jens Fredricson clinic nu


XoXo//Emma

Totalt ändrade planer.

Planerna blev lite annorlunda och jag stack iväg på spontantripp med Ebba. Nu sitter jag hemma och maten står snart på bordet. Sen blir det att vara en duktig flicka och plugga innan jag åker iväg med Linnea på Clinic och tillbringar resten av kvällen ute på Hamre, trevligt trevligt. Egentligen skulle jag behöva varit hemma och plugga, men jag åkte med Ebba då hon frågade och jag var ju väldigt svårövertalad... Samma sak när Linnea påminnde mig om clinicen som är ikväll.
Nu måste jag käka och sen plugga. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Planerna blev detta


Jag och Ebbish stack iväg på spontantripp igen, hehe.
XoXo//Emma

Hkk-mat


XoXo//Emma

Dags att kicka igång en ny vecka

Nu är det dags att kicka igång en ny vecka. Denna veckan är det inga jättespeciella planer. I kväll åker vi troligen iväg till IKEA, sen käkar vi nog också där borta. På fredag är det träning för Johanna igen och men efter den ska jag snabbt hem för att fixa mig och åka iväg till Vilma en sväng. Det blir nog riktigt och mysigt.
När jag kommer hem har jag bestämt mig för att sätta mig direkt med läxor, har en SO-beting som jag int eriktigt förstår, sen är det engelskaglosor med text som måste pluggas på och sen tyska grammatik som också måste pluggas på. Men det är bara början, det gäller att verkligen sasta nu sista terminen i grundskolan. Men nu måste jag gå med Gucci så ni får ha en underbar dag så hörs senare
XoXo//Emma

Natti natti


Har chattat en massa med alla goa brudar ifrån Grällsta nu under kvällen, saknar alla dem nå sjukt. Men nu ska jag sova, i morgon har finns det planer, men dem får ni veta då. Sov gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Dagen hos Malwa

Malwa var så otroligt söt. Hon tyckte att det blev lite jobbigt så då typ stannar och och drar ner huvudet, konstiga ponny. Men hon är ändå helt underbar, goseponnyn. Även om jag bara joggade henne idag så var det väldigt mysigt och jag tror att hon tyckte det var lite roligt. Hoppas att jag kan få komma ut och rida henne igen. Från idag finns det troligen lite filmer som jag kanske kan få. Skulle ni vilja se en film om jag får fram de?
I morgon är det skola igen, skolvecka nummer 2 2014. Inget jag egentligen gillar, men det kommer nog bli bra ändå tror jag. Jag har ju finfina vänner som jag får träffa i skolan. Det är väl typ det som är roligt med skolan.
 
Nej nu ska jag ta och vara lite social med min familj, Gold och Guttan. Ha en fortsatt fin söndagskväll så hörs vi
XoXo//Emma

Gulleponny


Efter att jag joggat henne lite så släppte jag ut henne i hagen. Hon var supermysig att rida på så det var härligt. Sen gick jag och Linn till hennes häst och var där för att ta hand om honom och lite så. Nu är det däremot dags för mig att hoppa in i duschen så vi hörs senare.
XoXo//Emma

På ponny


XoXo//Emma

Mot Malwa


Känns härligt att få skriva det som rubrik igen. Har jag tur får jag hoppa upp på stjärnan igen :)
XoXo//Emma

Flashback

Än så länge ligger snön kvar och det är väldigt mysigt tycker jag. Hoppas att den ligger kvar ett tag, det skulle  vara underbart roligt att tolka. Jag har gjort det bakom Gordon och det var riktigt roligt, det tyckte han också. Ni skulle sett hur glad han blev när han fick på sig tolkningsselen. Han blev även lika glad när han fick på sig sina tömkörningsgrejer, då typ travde han ut ur stallet för att han tyckte att det var så roligt, sötnosen <3 Helt sjukt, om mindre än en vecka är det 1 år sedan Prancer och Gordon togs bort.
Nu ska jag städa och fixa lite här hemma innan det är dags att åka till Malwson. Ha en fin söndag så hörs vi.
XoXo//Emma

God natt lördag

Just nu känner jag att jag har lite idébrist när det gäller bra inlägg att blogga. Det är något som jag verkligen avskyr då jag mer än gärna bloggar massa bra inlägg åt er. Det resulterar i att det blir ganska många bildinlägg för tillfället. Men jag gör så gott jag kan och hoppas att ni förstår det.
Nu tänkte jag iaf gå och lägga mig efter en dag i stallet, fika, en lång dusch med inpackning och scrub sen en god middag på det. Hoppas att ni har haft en fin lördag så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Lördagsmys time


Familjen, Guttan och Gold är med i soffan. Nu är det soffmys som gäller
XoXo//Emma

Mysigt med snö på hästen

I stallet var jag med Emelie och Vilma ute i snön. Det var riktigt mysigt. Jag skrittade Carisma ute i snön medans Vilma gick med Sam och Emelie gick bredvid oss. Men det var sådan snö så hästarna fick styltor. Det var så härligt att vara ute och skritta i snön, även om det var kallt. Hästarna blev som ni kanske såg på bilden helt vita på halsarna. Då sa vi att det var smart att gå in i ridhuset. Vilken också passade bra för då var det bara för mig att hänga av Carismas täcke och börja jogga henne. Idag var hon väldigt snäll och mysig att rida. Kommer bli lite skillnad om jag hoppas upp på Malwson i morgon. Storhästar är det jag har ridit på x antal veckor, sen en B-ponny, hihi. Jag vet att jag kommer vara lite lång för henne. Men inte så mycket och sen väger jag faktiskt inte så mycket så det är inget som påverkar oss. Sen är det ju inte så att jag kommer och rider Malwa varje dag, utan någon gång ibland känner både jag och ägaren (tror jag) att det inte gör så mycket. 
- Tror att det var vintern 2012, bästa Malwson <3
 
Nej nu ska jag ut med Guttan en sväng och sedan är det middag. 
XoXo//Emma

Lörsagsfika


Nu efter stallet blir det lite lördagsfika. Myspys
XoXo//Emma

På hästi ute i snön


XoXo//Emma

Snöööö

Nu har det äntligen landat lite snö på backen. Denna gången får vi hoppas att den ligger kvar i mer än 3 dagar... Jag vill verkligen ha lite snö så att man känner att det faktiskt är vinter. I morgon ska jag ju ut till Malwa igen och jag är så taggad. Det ska bli så otroligt mysigt att få hoppa upp på henne igen, även om hon bara är en B-ponny. Tyvärr har min kompis häst fått en hovböld så hon kommer inte kunna rida. Men troligen kunde hon ta med honom på en promenad till ridhuset. När vi får till plaaner och allt så får hennes stackars häst få en holvböld. Lite trist, men that´s life tyvärr.
- Bästa Malwson <3
 
Idag ska jag iaf till stallet. Idag måste jag rida Carisma, igår valde jag ju en promenad för jag var ganska matt och trött efter ridpasset på Spirit. Nu vankas det iaf frulle här hemma så vi får höras senare
XoXo//Emma
 
 

Lite om dagen

Uppdateringen idag har inte varit på topp idag. Sen i skolan har man ju inte så jättemycket tid till att blogga :/  Men det var väldigt stressande i stallet då vi inte fick tid alls till att göra i ordning våra hästar. Jag hade typ 8 minuter på mig att få på mig stövlar, all utrustning, få på hästen och komma in i ridhuset. Men det gick, med nöd och neppe. På lektionen gick det helt okej för att vara första gången. Tjejen som vi red för idag sa att jag red henne bra, så det var ju lite roligt ändå. Jag vill nog fortsätta att ha henne på några dressyrpass och hitta lite knappar.
I morgon är det iaf stallet igen och då ska jag rida Carisma. Idag fick hon sig bara en promenad och sen blev hon släppt i ute i stora ridhuset. Jag tänkte filma, fast jag gjorde det inte. Men ni skulle sett hennes steg och hennes gångarter, dem var helt underbara. Det syndes att hon gillar att visa upp sig, den mallgrodan till pålle. Jaja det är fredag, men jag tänker gå och lägga mig nu. Så att jag får sova lite, ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Fredagsmys intaget


Tacon är i magen, drickan är upphälld och chipsen är framtagna. Fredagsmys på hög nivå
XoXo//Emma

Klar

Nu har jag ridit klart. Jag red på en häst som heter Spirit och jag är väldigt nöjd med tanke på att det var första gången. Men nu är det Carismas tur.

XoXo//Emma

Påväg


Sitter i bilen påväg till stallet med Emelie. Träning väntas i stallet.
XoXo//Emma

Precis spelat volleyboll


Det gick super så det var roligt
XoXo//Emma

Äntligen fredag

Inte för att vi har gått i skolan så länge, är det väldigt skönt med att det är helg nu. Vi har bara  gått i skolan 3 dagar, eller det blir 3 dagar idag. Men ändå är man helt slut. I eftermiddag är det dressyrträning. Jag är väldigt taggad på eftermiddagens träning. Vi ska träna för en tjej i stallet som heter Malin och nästa vecka blir det troligen för Johanna.
Ni får ha en underbar helg så hörs vi under dagen
XoXo//Emma

Sneak peak + glaaad

Har fått några bilder som jag och Ebba fotade, eller jag snodde den ifrån hennes blogg. Därför tänkte jag bjuda på en utav dem. Mer bilder kommer senare och till vad dem är fotade kommer avslöjas senare. Woops, vad handlar detta om?
Nu har ju Guttan kommit också, det såg nu ju iof kanske tidigare. Ikväll har jag annars kunnat tagit det lugnt för än så länge är det ingen läxa. Men till nästa vecka lär det bli både tyska och engelska glosor, ingen mjukstart här inte...
 
Jag har också pratat länge med min kompis som jag inte har snackat med på ett tag och det var underbart. Vi planerade lite till söndag och som det verkar ska jag få rida Malwa då och det blir samtidigt som min kompis rider på sin ponny. Det ska bli så sjukt mysigt och jag är väldigt tacksam att jag får komma ut och låna Malwa för ett ridpass igen.
 
Aja, Guttan ska väl få sig en promenad nu efter djurinspektörerna och sen blir det sängen. Ni får sova gott så taggar vi för fredag i morgon.
XoXo//Emma

Guttan har kommit


XoXo//Emma

Whats on my mobile

Om du har gjort en sån video får du mer än gärna länka den så kollar jag mer än gärna på den. Det är som jag sa i videon alltid roligt att få tips på appar
XoXo//Emma

Språk nu


XoXo//Emma

Skola dag 2

Nu är det snart skola, igen. Men det är en hyfsat kort dag idag så det kommer nog ändå bli skönt. När jag kommer hem hoppas jag verkligen inte att vi har några läxor, det orkar jag verkligen inte med. Jag vill bara kunna mysa med Gucci i eftermiddag då det troligen är då som hon kommer. Det är väl dagens planer för andra dagen i skolan. Hur ser era planer ut?
Igår fick vi också papper med inloggningsgrejer till gymasiet. Snacka om spännande, jag kan alltså göra mitt val och klicka i att de tär de som jag vill ha och bekrefta det redan nu. Jag känner mig väldigt säkert mitt förstahandsval och mitt andrahandsval tog jag bara för att det känns säkrare med 2 val. 
XoXo//Emma

Hyper men trött på samma gång

Nu under kvällen jag och en kompis, som rider sin häst ute hos Malwa bestämt oss att vi ska åka ut och rida tillsammans på söndag. Det ska bli riktigt mysigt att åka ut till bästa Malwson igen. Men också att få träffa min kompis som jag inte träffat på väldigt länge. Sen i morgon kommer Guttan. Därför har jag blivit helt hyper, fast är på samma gång trött as hell. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.

XoXo//Emma

Soffmys intaget


Gold är också med, nu blir det TV-mys de kommande 2 timmar.
XoXo//Emma

Love this

 
Hittade detta på youtube, hur underbar kommentar var inte detta?
XoXo//Emma

En pluggsnabbis hemma

Har kommit hem ifrån en tur med Ebba. Jag köpte en eyeliner, två hundgodisstänger, ett paket sminkservetter och en burk med vitaminer till Promise. Vi hade det väldigt roligt och trevligt, som alltid när vi är iväg tillsammans. Snart kommer mamma hem och då ska vi förbi min lilla kusin, sen ska jag till stallet en sväng och ta hand om Promise. Fast först, då ska det pluggas. Så jag ska sluta skriva och börja plugga.
XoXo//Emma

Detta visste ni inte om Gold

* Han är riktigt nyfiken. När han är utanför buren är han riktigt nyfiken och vill klättra på allt som går. Man får verkligen passa på honom när han är ute
 
* Han står gärna på 2-3 ben, inte 4. I buren kan han stå på 4 ben, men ute är han nästan bara på 2-3 ben för att han är så nyfiken och blir så glaf. Eller det är iaf vad vi tror, han är riktigt söt när han gör så
 
* Han älskar tekniska prylar. Han ville mata grisar på hay day, flytta träd på något spel som Erik hade på sin surfplatta. Han gillar också att kolla på TV, fast matlagningsprogram faller honom inte i smaken. Äventyr, det är hans favorit. 
Nu fick ni veta lite saker om Gold, hoppas att det var roligt att läsa om.
XoXo//Emma

Dags att åka mot skolan

Nu är det dags för skolan igen. På något sätt är jag ändå taggad, fast å andra sidan verkligen inte. Men det är skönt att komma upp och ha hela dagen framför sig.
Efter skolan blir det troligen en tur till ÖB med Ebba och när jag kommer hem är det stallet för att ta hand om Promise som gäller. Det är väl dagens planer. Har ni börjat skolan igen eller börjar ni senare? Ni får iaf ha en fin dag så hörs vi i eftermiddag
XoXo//Emma

Dags att återfå rutiner

Är taggad för att få igång lite rutiner igen, men mindre taggad på att börja med allt skolarbete och allt slit med det. Fast det ska bli härligt att träffa bruds igen, det erkänner jag. Det hår gått ett tag nu utan riktiga rutiner, därför ska det bli riktigt skönt att börja få in dem igen.
I morgon ska jag till stallet och ta om ponnyn. Det ska bli riktigt mysigt att åka dit och ta hand om henne. Fast nu ska jag nog dra mig emot sängen, ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Soffhäng


Med Gold och mästerkocken på TV.
XoXo//Emma

Jullovet är snart slut

Nu är snart det sista jullovet i grundskolan över. Snart är det även dags att välja gymnasium, sjukt spännande. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på den linjen som jag har som förstahandsval. Men det kommer jag nog, jag har ändå hyfsade poäng. I morgon har jag samtal med min studie och yrkesvägledare. Då kommer jag säkert få ännu mera klarhet i hur det ser ut. Det är ju ett väldigt stort och viktigt val som ska göras.
- Polly pluttson får stå för bilden nu <3
 
Nu vankas det lax med potatis och citronsås här hemma, yammi
XoXo//Emma

Chillar på mammas jobb


Jag har det ganska bra, min favvodricka och youtube. Kommer hem och bloggar mer då.
XoXo//Emma

Svar på frågor

Vem ska få det du köpte? Jag köpte grejerna till Promise som hon ska ha i sommar.
 
Varför köpte du benskydden? Jag köpte bensydden för att jag vill ha det när jag hoppar. Men också för att Promise kommer bli pigg på betet och då kommer jag behöva hålla ihop henne, då händer det väldigt lätt att hon slår ihop benen, och jag vill inte ha en skadad ponny...
 
Varför köpte du bootsen? Hon ska gå på gräs, så jag vill inte att hon får balltramp. Men det är samma här, hon kommer bli väldigt pigg i sommar och då kommer benen åka lite hej vilt. Då kan det också hända att hon trampar på sig själv, vilket jag inte heller vill.
 
Varför köpte du det när du inte har en egen häst? Jag köpte för att benskydden var på rea så dem var väldigt billiga. Bootsen har jag länge velat haft tills i sommar och bettskivor har hon på sitt bett. Jag gjorde det för att jag kommer hyra henne i sommar och då vill jag ha dem grejerna till henne.
Hoppas att ni fick lite svar på era frågor nu ;) Det kanske verkar som att jag behandlar henne som en porslinshäst, men jag vill inte ha henne skadad så då köpte jag detta i förebyggande syfte.
XoXo//Emma

Fröken skjuta upp

Jag bloggade en del inlägg nu istället och här ännu inte kommit in i duschen... Därför är det precis vad jag ska göra nu. Sen är det väl dags för lunch också, man håller inte riktgit koll på rutiner, dagar eller något när man har lov. Men nu ska det faktiskt börja bli lite odrning på det, det är faktiskt skola i morgon.
XoXo//Emma

God morgon, sista dagen på jullovet

Har fått många frågor ang det jag köpte igår. Jag svarar i ett inlägg som kommer upp senare under dagen, det gör väl inget?
 
Idag har jag inga planer annars, i eftermiddag ska jag till mammas jobb en sväng. Jag har mobilen och hörlurar så då klarar jag mig. Skulle vilja ha en vitamin well dricka också, får se om jag kan få en sådan också, då överlever jag med största sannorlighet ;) 
- Saknar verkligen stora grå, snart ett år sedan han försvann ifrån livet här på Jorden <3
 
Nej jag vet inte vad jag ska skriva. Nu ska jag hoppa in i duschen och verkligen ta en lång dusch med massa scrubs, goa tvåler, hårinpackning och ja allt sånt ni vet.  Sen blir det en massa bra bloggning.
XoXo//Emma

God natt


Nu ska det skapas rutimer så jag ska lägga mig i tid ikväll. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Svar på fråga

Det var en som undrade vilken häst som skulle få det jag köpte idag. Mitt svar blir att det är till Promise i sommar.
XoXo//Emma

En mysig eftermiddag

Nu har Ebba stuckit hem. Det var riktigt trevligt att träffas igen, sist vi träffades var typ förrförra veckan så det var ett tag sedan. Vi fikade, fotade en hel del bra och fina bilder sen snackade vi bara. Riktigt trevligt med lite tjejsnack igen. 
Jag har sånt otroligt bloggsug, men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Om ni har tips är det bara att kommentera dem så fixar jag det under kvällen. Just ikväll har jag en massa tid att skriva inlägg.
XoXo//Emma

Work in progress med Ebbish


Nu sitter vi och fikar, vi har precis varit ute och fotat. Bilder får ni se senare.
XoXo//Emma

Dagens shopping

1 par svarta boots - 79 kr
1 par bettskivor - 15 kr 
Fram och bak senskydd - 149 kr
XoXo//Emma

God morgon måndag

Man känner verkligen att man har vänt på dygnet under lovet. Därför kommer jag gå och lägga mid tidigt ikväll, för jag vill kunna somna i morgon kväll. I morgon funderar jag på att ha larmet kring 9 så att man ändå vaknar i lite tid. 
 
Snart ska jag käka frulle innan Alice och hennes pappa kommer och hämtar mig så att vi åker till Hööks. Jag har lite saker som jag funderar på att köpa. Jag visar nog er bild på vad som troligen kommer följa med hem, när jag kommer hem tänkte jag. 
Ni får ha en fin måndag, även om det är en röd dag så att det blir en söndag... Så hörs vi senare
XoXo//Emma

Hemma

Nu har jag kommit hem ifrån en mysig dag hos Alice. Vi red, käkade pizza och hade det riktigt trevligt. Vi bestämde också att vi ska sticka till Hööks när dem öppnar och sen kommer Ebba hit så det kommer också bli en mysig dag.
Lilla Goldkillen mös igår. Detta blir det sista inlägget för nu ska jag kolla på äkta människor och sen blir det bums isäng för jag e så trött. Men vi hörs igen i morgon
XoXo//Emma

Hos Alice


Har precis käkat lite pizza med Alice och nu sitter vi och dreglar framför Hööks sida. Vi vill dit i morgon, så troligen kommer det bli så.
XoXo//Emma

Precis ridit

Nu har vi precis ridit och det gick super. Vi såg tåg men det gick super.
XoXo//Emma

Ändrade planer


Det hände lite saker så jag är påväg ut till Alice nu idag och i morgon träffar jag Ebba.

Ni får ha en fin söndag så hörs vi senare
XoXo//Emma

Natti Natti

Nu har Gold varit med oss i soffan ett bra tag, han gillade det verkligen. Men nu har han fått kommit in u sin bur igen. Jag ska nog dra mig emot sängen. Jag är trött och i morgon kommer Ebba så då vill jag vara lite pigg. Vi har lite planer för vad vi ska göra, resultatet kommer ni få se senare, kanske nästa vecka eller så. 
Jag har inget mera att komma med så därför ska jag avsluta detta inlägget och dra mig emot sängen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Sofftime


Godiset är framtaget, drickan upphälld och alla sitter i soffan, även gold.
XoXo//Emma

En helt vanlig lördag

Nu har Lisa åkt hem, det är skönt men ändå tomt. Fast nu har vi ju lilla Gold, så helt tomt blir det inte. Han kommer få vara med oss i soffan när vi kollar på TV ikväll, det kommer han att gilla. Skulle det vara kul att få reda på lite saker om honom som ni inte visste? Kommentera om ni skulle tycka att det skulle vara roligt att läsa det inlägget.
Jag börjar känna att bloggen börjar ta form nu. Inläggen börjat bli bättre och förhoppningsvis lite mera läsvärda, kommentarerna ökar, lika så att statistiken börjar smyga uppåt lite sakta men säkert. Det är ändå lite kul när man börjar se och mräka resultat. Jag hoppas att ni också märker att jag börjar få tillbaka lite bloggidéer igen och att inläggen börjar bli bättre. Eller det är ju vad jag tror, hur upplever ni det?
 
Nu ska jag hoppa i skorna och åka iväg med mami till affären och åka ner på stan och köpa med oss lite spicy hot hem. Sen ska vi bara ta det lugnt i soffan resten utav kvällen, nu har det äntligen kommit något att se på TV:n också så nu kommer hela familjen äntligen kunna vara lite sociala och inte sitta med mobiler, datorer eller surfplattor... Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi
XoXo//Emma

Header/desig-beställning

Det är ganska många som söker folk som söker hjälp att fixa till sin blogg då dem inte kan. Därför tänkte jag säga att jag är villig att hjälpa till. Det är bara ett slänga iväg ett mejl till [email protected] med bilder och beskrivning på hur man vill ha. Jag kanske inte kommer kunna göra det just samma dag som jag mejlet, men jag har skola som ska skötas, hästar som ska tas hand om och ridas, vänner att träffa. Men somsagt, såfot jag får tid sätter jag mig mer än gärna och gör en header eller design åt er.
 
XoXo//Emma

Vi bloggare

Något som jag blir riktigt sur över är varför vi bloggare får så mycket hat som vi får. Vissa får såklart mindre eller mer än andra. De större bloggarna får mer än de lite mindre, vilket inte är konstigt eftersom att det är flera personer som läser den större bloggen. Men ändå! Jag blir bara så sur på att vi ska få allt detta och jag förstår inte varför man måste kommentera sånt. Om man inte gillar någon blogg, då behöver man väl inte läsa den. Eller är det bara jag som tänker så? Man kan ju faktiskt bara kryssa ner sidan med bloggen på, ifall man inte gillar den. Man har ju den möjligheten, som också går mycket fortare än att kommentera en lång och tråkig kommentar
 
Eftersom att man ändå väljer att stanna kvar måste det ju finnas någon mer anlednig. Personligen tycker jag att det känns som att personen är avundsjuk. Jag kan bara inte förstå varför. Måste alla vara avundsjuka på bloggare eller personer som det går bra för. Kan man inte vara lite artig och glädjas lite åt att det går bra för en person eller för att denpersonen har fina saker som inte du själv har. Då kan man ju sätta upp som mål att man ska spara ihop pengar så att man kan köpa det som man är så avundsjuk på. Lät inte det smart tycker ni?
Därför tycker jag att vi alla ska vara trevliga emot varandra och hålla god ton. Alla som läser detta inlägget får gärna lämna sin åsikt kring detta. Jag tycker också att ni ska kommentera 3 fina saker hos bloggar som ni gillar, eller flera så att dem känner att det faktiskt finns folk som gillar det dem gör. Det kan verkligen ge en bloggare inspiration, tro mig. Det har jag egen erfarenhet utav. #blogpower
XoXo//Emma

Detta kallas morgonmys


Lilla sötnosen är ute och springer lite, det gillar han verkligen. Sen ska jag sticka till stallet.
XoXo//Emma

En hård eftermiddag

Är helt slut efter ett grymt svettig och jobbigt pass på Kapten. Men som jag skrev gick det superbra. Han var så fin emot slutet och verkligen dyr idag. Jag fick lite tips som jag verkligen tog till och tänke på, dem hjälpte verkligen mig och honom. Det märks att jag börjar hitta knappar på honom. Jag ska verjligen se till att rida honom mer för att hitta ännu flera knappar. I morgon är det bara Carisma som ska joggas lite och Promise som ska bli omhändertagen. Annars ska det inte hända så mycket speciellt.
- Han e så söt, Wing Commander / Kapten
 
Jag taggar iaf till träningsvärken som jag kommer att ha i morgon när jag vaknar. Ridpasset bestod av att vi red utan stigbyglar eller att vi stod i lätt sits... Nu börjar klockan ticka iväg så jag ska börja dra mig mot sängen. Gold har precis fått varit med oss i soffan i 30 minuter, det verkade han verkligen tycka om. Han är så nyfiken våran nya lilla sötnos. Ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Soffläget intaget


Kapten gick super på träningen, det är klart det bästa passet som jag gjort på honom. Jag är med andra ord väldigt nöjd. I slutet gick han verkligen som en klocka. Sen joggtrimmade jag Carisma, som också gick super. Alltså 2 bra pass på båda hästarna idag. Nu har jag mat i magen och sitter nyduschad i soffan framför fångarna på fortet. #fredagsmys
XoXo//Emma

Frågesvar

Har du ridit på nån annan ridskola en rocklunda? Ja, jag red på Hamre i 3-4 år innan jag böt till Rocklunda

Vad hette din "favorit häst" på den ridskolan i så fall? Jag gillade Kompis, som tyvärr är borttagen nu. Men jag gillade också Polly
 
Vilken är din bästa ridkompis i stallet? Jag har många, därför vill jag inte nämna just en. Skulle kännas taskigt mot dem andra. 
- Alice's fina Krusmynta

Om du fick välja namn på en häst vad skulle det då vara? Jag har alltid tyckt att Starlight är fint, men jag gillar också Moon Dancer. Så något av dem kanske. Men jag gillar när man hör både mamman och pappans namn i hästens namn. Det blir effektfullt tycker jag.

Vad är det högsta du har hoppat på Promise? 80-90 cm kanske

Vad är det högsta du har hoppat på Carpe Diem? 80-90 cm kanske
 
Anser du dig vara en populär tjej i din skola? Nope. Vilket jag är glad för.
XoXo//Emma

Dressyr nu


XoXo//Emma

Rullar mot stallet


Carisma ska ridas och sen är det dressyrträning som gäller.
XoXo//Emma

Morgonmys


Nu sitter vi i soffan och myser framför skidorna som är på TV, perfekt morgonmys
XoXo//Emma

Tar kväller

Nu har lillkillen Gold fått installera sig lite här hemma och jag tycker det verkar som att han trivs. Han är så söt och så liten. Men det är mysigt att ha ett eget litet djur igen. Vi har inte haft ett eget djur på nästan ett år, vi har lånat Gucci eller vaktat andra hundar. Hon kommer förresten nästa helg. Det ska bli riktigt mysigt och jag har verkligen saknat just henne. Lisa är inte alls samma hund som Gucci är.
I morgon är det iaf träning igen. Jag hinner rida Carisma innan träningen, därför tänker jag göra det. Det gör att jag kommer kunna komma hem mycket tidigare än vad jag brukar göra på fredagar. Men efteråt får hon sig en snabb promenad tänkte jag. 
 
Nej nu ska jag nog ta mitt pick och pack och dra mig emot sängen. Men innan jag ska sova är det youtube-videos som ska kollas på.
XoXo//Emma

Välkommen Gold ♡

 
En söt liten guldhamster blev det. Hans namn blev inte helt otippat Gold.
XoXo//Emma

Iväg mot djuraffären


Varför de då? De får ni se
XoXo//Emma

Hemma

 
Hittade denna bild ifrån en gympalektion. Nu har jag iaf kommit hem ifrån stallet och käkat lunch. Därför ska jag nu hoppa in i duschen. När jag kommer ut ur duschen ska jag blogga bra inlägg åt er.
XoXo//Emma

Mina mål för 2014

Inom "livet"
* Jag ska bara ha bra vänner, sånna som verkligen är vänner. Alla andra kan sticka... Har man bra människor omkring sig trivs man, kan lita på att det man säger stannar kvar utan att någon annan får veta det och man blir bra själv, därför kommer jag bara ha bra vänner 2014. Eller det är mitt mål iaf
 
* Jag ska bli noga med att sova ut så att man mår bra. Jag vill verkligen inte känna mig trött och när man är trött blir man lätt stressad. Jag ska verkligen ha en bra plan för hur jag lägger upp allt med läxor, sömn, stall, vänner, familj, ja allt sånt ni vet. Allt ska få ha och ta sin tid, utan att det påverkar.
 
* Jag ska träna mycket mer, för jag vill ha en tränad kropp. Känslan när man kommer in helt skakis efter en lång springtur, eller när man är så slut att man bara vill vika ihop sig efter ett träningspass. Att få ha en tränad kropp och kunna känna skillnad, love it.
 
* Jag har redan fått mina preliminära insökningspoäng till gymnasiet. Men jag kan fortfarande höja och få mera poäng. Vilket jag verkligen kommer satssa på att göra, jag ska gå ut med betyg som jag är stolt över. Därför kommer kanske bloggen bli drabbad i perioder, men det hoppas jag att ni har överseende med.
Inom bloggen
* Att vi ska klättra. Bara under tiden här på blogg.se känner jag att bloggen har höjt sig lite smått och börjar bli stadig på lite högre statistik. Folk ska gärna känna igen bloggen om man säger namnet när 2014 är slut. Det kan vi väl satsa på? Det är något som vi kan göra, tillsammans.
 
* Blogga mycket mer åsiktsinlägg och inlägg som verkligen är läsvärda och man bara känner baaam efter att man har läst det.
 
 
Inom ridsporten
* Jag vill på Promise, som är en ridskole C-ponny debutera Lätt D/Lätt C i år. Har jag tur kommer vi iaf kunna debutera lätt D i år och sedan ett lätt C till nästa år. Våra ponnys ska helst inte gå så höga höjder, men dem höjderna hoppar hon med lätthet så det vore underbart att kunna debutera någon av dem klasserna till våren/hösten.
 
* Rida mera olika hästar. Senaste året har jag nästan bara ridit Wing Commander, Carpe Diem, Promise, Carisma och Mickey Finn. Jag kan inte komma på några andra på rak arm. Därför vill jag utforska och rida lite mera hästar, så att man kan få variation i sin ridning och på sätt stärka mig inom ridningen.
 
Vad har ni för mål 2014? Jag vill veta, så skriv dem ;)
XoXo//Emma

God lunch

God morgon, fast det känns lite fel att säga morgon så vi byter ut morgon mot lunch. God lunch. Jag vaknade precis, alltså blev det många timmars sömn, ändå känner jag mi som en zombie... Idag hoppar vi frukosten och kör lunch om typ 1,5 h istället. Först ska jag bara till stallet och ta ut Carisma så att hon får se lite dagsljus och kanske att jag känner att jag longerar henne lite lätt i trav. Det beror på hur pass hon känns att gå med. Det är väl vad som ska ske i mitt liv idag. Första gången på 2 veckor som jag har en ledig eftermiddag/kväll och får äta lunch. Så det ska bli väldigt skönt.
Men nu ska jag iaf dricka upp min kopp te innan jag ska åka iväg.
XoXo//Emma

Natti natti dag 1 på 2014

Var med kompisar i stallet vilket var riktigt mysigt. Sen red jag 2 hästar, duschade och åkte ner för att käka donken innan bion. Det resulterar i att jag är galet trött. Men i morgon ska jag sova ut. Carisma ska jag rida kring lunch. Sen får jag äntligen lite ledig-tid för mig själv.
- Idag fyller finaste ponnyn 16 år <3
 
Nej jag orkar knappt sitta upp och skriva detta. Nu blir det bums i säng för min del. Hoppas att ni har haft en bra dag och en bra början på 2014 så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

På väg hem


Har kollat klart på bio och nu rullar vi hemmåt. Fortsätt att fråga frågor i frågestunden.
XoXo//Emma

Efter vänner, 2 hästar och en dusch


XoXo//Emma

Frågestund

För att ni ville ha en frågestund, så tänker jag att vi kan passa på att inviga året med en frågestund. Ni har en vecka på er att fråga frågor och så kommer svaren upp någon gång efter det. Så fråga på, alla seriösa frågor får 100% seriösa svar.
XoXo//Emma

Häst nr 2


XoXo//Emma

Häst nr 1


XoXo//Emma

God morgon, 1:a Januari

God morgon, om det nu är någon vaken denna tiden dagen efter nyårsafton. Själv är man uppe för att snart åka till stallet och rida 2 hästar, Promise och Carisma är det som står på schemat. Sen när jag kommer hem och har duschat ska vi ner på stan och käka innan vi går på bio. Mysig dag kommer det att bli med andra ord.
Ni har lite inställda som väntar så idag kommer det bli bra uppdatering, det kan jag lova er. Nu tänker jag också pasa på att önska er ett gott nytt 2014 och hoppas att ni får ett grymt bra år.
XoXo//Emma

2014


Nu kickar vi igång 2014!! :D

XoXo//Emma