Beny 2011/2012/2013

- 2011
Då var han ny på Grällsta. Jag var den första av alla ridläger elever som red honom. Då kunde han knappt galoppera eller hoppa och han var väldigt ostabil. Vi "hoppade" typ max 50 cm och det kunde han inte göra. En ung liten kille på 5 år var han då.
 
- 2012
Han hade gått 1 år på ridskola. Då var han mycket stabilare och han hade mycket lättade att fatta galopp. Dock var han väldigt flockberoende då han precis hade separerats ifrån sin tjej. Därför var han ofta väldigt ofokuserad inom hoppningen och engagerade sig inte riktigt. Då var han 6 år, fortfarande en liten pöjk.
 
- 2013
Då hade han gått ytterligare ett år på ridskolan. Då började jag känna att han hade blivit en ponny igen. Galoppen satt som smäck, han gick i bra form när han blev riktigt jobbad inom dressyren. Nu flyttade han väldigt bra för skänklarna, vilket han inte gjorde innan. Hoppningen hade verkligen förändrats och hand klippte 70/80 lätt som en plätt. Då var han 7 år, i år är han 8. Han börjar bli stor, "min" lilla kille.
 
Det skulle vara underbart att få rida honom igen. Men jag börjar bli för stor och sen så ska jag ha Promise i sommar och jag har tyvärr inte råd att åka på ridläger och hyra min absoluta favoritponny. Jag ska iaf åka och hälsa på honom och alla andra grymma brudar på Grällsta.
 
Jag ser förändring på bilderna, både på hästen och piloten som styr. Gör ni?
XoXo//Emma

Kommentarer
Ami säger:

Jätte stor skillnad! (:

2014-01-24 | 20:22:51
Bloggadress: http://aminilsson.blogspot.se
Marie Krüger säger:

Beny står på Blåkulla ridskola just nu, där jag jobbar. Vet inte om han är inhyrd för ev. senareköp eller om han ska tillbaka till grällsta sen

2014-01-24 | 21:05:24
Bloggadress: http://mariekruger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback