En dag på gymnasiet med Ebbish

Idag var jag ju med Ebba på real gymnasiet och prövade en dag. Det var faktiskt väldigt roligt och jag fick ett andrahandsval, så det var väldigt skönt. Vi fick vara med och kolla när dem hade lite sminkteori samt när dem sminkade varandra. På lunchen stack vi iväg till Subway och åt, yammi. Sen var det bara att sticka tillbaka för att ha nagelteori. Jag trodde att den skulle vara sjukt tråkig. Men det var faktiskt ganska intressant, vi läste om sjukdomar och gjorde frågor om det. Jag känner att jag faktiskt har lärt mig en del idag, vilket jag inte alls hade räknat med. På vägen hem stannade jag och Ebba kvar ett tag nere på stan och kollade innan vi tog bussen. Jag hoppade av i stallet och tog hand om Promise.
 
Nu när jag kom hem hann jag med att läsa alla kommentarer som ni kommenterade. Jag måste säga att jag blev otroligt glad.  Det stod så mycket fint i alla och folk höll med om både att det är svårt att koncentrera sig i ridhuset när det är flera där, men också mitt inlägg om utfrysning. Det var en kommentar där jag fick en massa beröm och hon tyckte att jag var en smart ung tjej och att det var bra att jag står upp för vad jag tycker kring ämnet, det gjorde mig väldigt glad. Sen undrade ni lite om personen i fråga kanske inte själv ville vara med. Men jag vill inte nämna situation/namn/plats, men tro mig. H*n vill vara med. Iaf just det som jag syftade på, såklart finns det gånger då person själv inte vill. Säger inge mer kring det...
Ikväll blir det iaf inge PH för mig. För min del är det sängen som gäller. Ska kolla på mästerkocken med familjen nu till 21. Efter att det är slut ska jag göra mig helt i ordning och kanske sätta på något avsnitt utav någon serie, eller om jag är med mamma och kollar på efterlyst, det får jag se.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback