En väldigt bra dag 2014

Denna dagen och kvällen asså, nu börjar vi snacka. I skolan fick vi reda på att det var biologi som var vårat ämne på nationella proven i NO, gissa om jag  blev glad. Jag hoppas verkligen på biologi då jag tycker att det är roligt och faktiskt väldigt logiskt.
 
Skolan flöt på, det var inte så mycket mer. Sista lektionen jobbade jag knappt, jag och Ebba satt och höll på med min mobil... Hehe. Men nu när jag har kommit hem ifrån ett helt ok ridpass med ett nytt bett på Carisma och har kommit ur duschen, så har jag pluggat. Under kvällen har jag gjort det som jag skulle göra på lektionen, en betinguppgift, skrivit hkk:n, jag har pluggat engelska och jag har kollat tyskan. Känns ganska bra att beta av en hel del läxor på bara en kväll. Fast jag fick ju lite hjälp utav Gold, han kan så mycket för att vara en liten hamster. Nejdå, men han satt med mig i sängen undertiden jag skrev SO:n. Under tiden jag pluggade, vilket var i ca 2 timmar så fick jag reda på att vi har bokat och ska ner till Göteborg i sommar, Gothia Cup är det som gäller. Eller min brorsa ska spela, så hela familjen åker ner till Göteborg en vecka och kollar när han kör, går på Liseberg och massa annat.
Okej stycket över var i en ända stor klump och säkert helt crazy, men ni förstår nog det som står och överlever förhoppningsvis så att ni läser detta. Inte för att jag har så mycket mera att skriva nu, men ändå. Nu känns det som att hjärnan behöver vila lite. Ikväll ser det ut som att det kommer bli i bra tid för att vara mig, duktig Emma, duktig. Men ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback