Nu får vissa ta och ge sig

Läste precis att min fina vän Sanna fått mycket hat p.g.a att vissa tycker att hon borde blogga mera och slängas ut från den portalen hon bloggar på. Men det är väl för i h*lvete inte deras sak att bestämma. Man ska för guds skull inte pressa fram en massa inlägg för att läsarna tycker det. Det är klart att man gärna gör det och att man gärna levererar lika bra som man brukar.
 
Fast nu är det trots allt sommarlov, det kan ingen ha missat. På ett sommarlov föredrar jag hellre att träffa vänner och umgås med dem utan sociala medier. Eller är det bara jag som känner och tycker så? Då har man kanske inte heller lust att sitta uppe på nätterna för att tidsinställa 1-2 inlägg som ska komma upp dagen efter för att några av ens läsare kräver det. Man driver sin blogg precis som man själv vill och tycker att den ska drivas! En blogg ska inte heller vara något som pressas fram och leds av krav. Den ska drivas för att det är roligt och man själv känner att man verkligen vill göra det.
 
Jag vill inte verka sur eller så. Men är det inte självklart att man sätter vänner, en dag på stranden, en kväll ute hos hästarna eller varför inte härliga kvällar ute med familjen och liknande framför att kanske levera just det där grymma inlägget just den dagen. Det kommer andra tillfällen som kanske passar bättre. Så att det man gör verkligen blir bra gjort till 110 procent.
XoXo//Emma

Kommentarer
Sanna säger:

Åh du är allt för bra du, tack tack tack!!! <3

Svar: Det är du som är bra!!! :* <3
None None

2014-07-20 | 18:58:20
Bloggadress: http://sannabackstrom.se
Jenny säger:

Vilken härlig header!

2014-07-20 | 19:45:22
Bloggadress: http://jennygunnnarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback