Uppdatering, ändå

Fick tag på lite wi-fi så jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg åt er och bara säga hej. Jag vill inte att ni ska behöva få en paus och att jag inte uppdaterar. Men jag vill också ha lite semester, det är trots allt sommarlov. Sen vill jag också bjuda på bra uppdatering vilket ni inte hade fått under denna veckan annars. 
 
Igår fick jag ett samtal av Carismas ägare och hon hade goda nyheter. Det har tagit och Carisma är dräktig. Hon är beräknad 15:e Maj nästa år. De var riktigt härligt att få höra. Hon har även fått semester med sin absolut bästa vän Silent Spring. Dem var riktigt tighta när båda stog på Rocklunda, slet sig för att kunna ta sig till varandra. Därför har hon det riktigt bra just nu när Silent Spring är på besök där hon står. Jag längtar efter att åka och hälsa på, ska försöka åka med ut någon dag nästa vecka.
Vi kommer hem på söndag eftermiddag, då kommer jag börja blogga som vanligt igen. På måndag, tisdag och onsdag har jag även Promise och då får jag rida henne 2 pass. Det ska bli riktigt mysigt att få ha henne någon dag tidigare. Men sen skulle Alva få första dagen ja egentligen haft så vi ha löst det på ett bra sätt.
 
Nu ska jag kolla klart på avsnittet av Teen Wolf innan det blir lunch. Sen ska vi ut och äta ikväll, lite semesterlyx får det bli ibland.
XoXo//Emma

Kommentarer
Wilma säger:

Vilken mysig bild!

2014-07-04 | 20:16:33
Bloggadress: http://wilmafur.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback