Mot stugan


Är på väg till stugan nu. Jag tror däremot inte att jag kommer blogga där ifrån. Dels för att spara wi-fi till GBG men också för att jag inte kommer ha mycket speciellt att göra.
XoXo//Emma

Ute på betet


XoXo//Emma

Packa och fixa

Har precis packat och fixat lite på rummet inför i morgon. Vi skulle tydligen åka redan i morgon så jag skyndade mig att packa och städa under kvällen. Det värsta jag vet är att komma hem till ett smutsigt rum när man varit borta någon stans.
 
Nu tänker jag lägga mig. I morgon ringer klockan, igen. Men då ska jag troligen ut och rida, eller kanske jogga lite på en häst som heter Freija med en annan ifrån betet. Ni får en bild på Freija här nedanför. 
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Går ifrån klarhet till klarhet

Är sjukt stolt över stjärnan Promise. Idag kunde jag få fram till henne i hagen med hink med godis i och få tag på henne direkt, vilket är väldigt bra för att vara hon på sommarbetet. Var även ute som sällskap till en som redoch gick då en promenad med Promise. Körde även lite lydnad, att hon skulle följa efter mig, snurra och lufta det benet jag pekar på. De sista 2 jag skrev hade jag aldrig gjort med henne innan, men försökte lära henne lite på skog. Hon snurrade, med lite hjälp dock. Sen lyfta på det benet jag pekade på kunde hon direkt. Finner inga ord för denna ponnyn, hon är bara ren perfektion.
- När katten är borta dansar råttorna på bordet.
 
Haha, nejdå men eftersom att Alva bett mig se efter Promise och hon ville att jag skulle mysa med henne. Då fick hon bli fin i manen innan vi gick ut på promenad. Betets nya riktigt fina tävlingsponny.
XoXo//Emma

Flashbacks

Asså shit vad jag älskar Grällsta. Fick så mycket flashabcks och ville verkligen tillbaka. Därför lutar det åt att det kommer bli läger nästa år, men jag får se. Allra helst har jag Promise hela sommaren, men jag tackar inte nej till en vecka på Grällsta. Bara att börja spara och tjäna pengar känner jaf... Sen känner jag hellre läger än att jobba.
 
Jag såg även att jag troligen kommer kunna ha underbara Beny. Jag kommer ju inte växa mycket till och sedan var det en tjej som var mycket längre än mig som fick ha honom i år. Passade även på att mysa med honom när han hade fått komma in i en box, goa ponny. Dem har klippt av hans man så den är jättekort nu. Han som hade en riktigt fin och lång man.
 
Nej nu ska jag ut till betet och kolla till dem gråa prinsessorna i hagen.
XoXo//Emma

Svar på tal

Kommer du åka på ridläger nästa år?:) 
Eller känner du dig för "gammal"?
Lite "gamma"l känner jag mig kanske. Dock inte så pass gammal att jag inte kan åka på läger. Jag har lite funderingar på om jag ska åka nästa år, det får jag se. 
 
Har inte du promise på andra delen av betet? Du kan ju inte ta alvas dagar!!!
Jo, jag har andra halvan av betet. Alva har föreställningar/jobb fredag och lördag. Då bad hon mig kolla till henne och om jag ville kunde hon få en promenad. Alltså är det Alva som sag åt mig att kolla till Promise.
 
Varför började du rida?
I släkten har många av mina kusiner, samt min mamam ridit. Därför fick jag skritta runt lite på min kusin sommhäst när jag var liten. Sen när jag började förskoleklass var det en kompis till mig som red. En gång följde jag med och tittade när hon red. Efter det började jag köa för att få rida på ridskola. Så just varför vet jag inte, men jag tror att det jag skrev där uppe var en utlösande faktor.
 
Varifrån beställde du ditt tagelarmband? Kan du lägga upp bild på det?
Jag beställde det ifrån en sida som heter simplycia.net. Hon säljer däremot inte tagelarmband. Men om man mejlar kan hon kanske fixa ihop något. I mitt armband har jag tagel ifrån både Carisma och Promise. Lägger upp en bild på armbandet här under.
XoXo//Emma

Dagens planer

Nu är jag redo att bli upphämtad för att åka iväg. Det är det enda som jag har inplanerat för dagen. Ska ut till betet en sväng för att ta hand om Promise och Myran. Detta blir ett väldigt kort inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva mer än detta. Ni får ha en riktigt härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Inlägg fixat, sängen i tid

Har precis skrivit ihop ett inlägg med svar på lite frågor ifrån er. Det kommer komma upp i morgon. Nu ska jag krypa till sängs och sitta sätta på ett till avsnitt av teen wolf som jag har en tendens att göra kvällar som dessa. Jag behöver sömn om jag ska vakna av klockan i morgon. Blir upphämtad av Linneas föräldrar och så åker jag med dem till Grällsta. Det kommer bli riktigt mysigt att komma och andas lite Grällstaluft igen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
- Beny, ett riktigt bråkigt litet charmtroll.
 
XoXo//Emma

Skyblöt

Var ute på betet och allt gick jättebra med Promise. Hon kom in, så det är jag nöjd med. När jag skulle åka hem öste det ner en massa regn. Så jag väntade i 30 minuter, men det blev inte bättre. Då cyklade jag hem ändå och därför blev det direkt ner i ett bad när jag kom hem. Nu sitter jag med avsnitt av teen wolf under en filt och väntar på att mamma ska komma hem med mat. Jag är riktigt hungrig
XoXo//Emma

Detta visste du nog inte

* Jag älskar brieost. Brieost på ett digistivekex eller brieost på ett salt kex och en vindruva. Det är bara så gott, jag har ingen aning om varför. Jag bara älskar det. Om du inte har prövat det, mååååste du verkligen göra det.
 
* Jag kan inte skriva på min dator utan mitt blåa skydd tangentbord. Utan det blir tangenterna hala som sjutton, enligt mig. Därför kan jag knappt skriva på min dator utan det. Det känns så fel. Som ni ser har jag redan köpt ett till i en annan färg min Mac book air som jag kommer få om någon månad. Därför ska det vara oöppnat tills jag får den.
 
* Nästa sommar planerar jag att ha Promise helt själv. Om ingen annan vill dela henne med mig så kommer jag lätt att ta mitt hjärta helt själv nästa sommar. Det är fantastisk möjlighet som ridskolan ger oss. Att vi får hyra våra ridskolehästar under sommaren.
 
* Jag har ett riktigt humör. Som vilken annan tjej som helst har jag världens humörsvängningar. Men det känns som att jag har värre än vissa andra (kan ju dock inte lova det). Jag kan bli sur för minsta lilla och då kan det hålla i sig väldigt länge. Det är en liten dålig egenskap som jag har. Jag kan även bli hur glad som helst för typ ingen ting och så håller det i sig länge. Haha
- Ma beauty
 
XoXo//Emma

Grällsta imorgon

Har precis pratat med Linnea i telefonen. I morgon rullar jag mot Grällsta. Det ska bli härligt att få vara där några timmar i morgon. Har även fått i mig lite lunch. Så nu ska jag snart börja röra mig ut emot betet för att kolla till de gråa hästarna. Min kusin kommer även ut med mitt lilla kusinbarn så ska han få skritta lite på henne när jag leder henne. Hade tänkt att hon skulle få en promenad så då kan han lika gärna få skritta henne tänkte jag. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mysig kväll

Som den serienörd jag är sitter jag nu med en stor smoothie och kollar på ett avsnitt av teen wolf. Andra kvällen i rad jag myser framför serie. Men det är riktigt mysigt. Nu tänkte jag fortsätta kolla och sedan blir det sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon. Bilden är ifrån igår
XoXo//Emma

Dagens inköp

XoXo//Emma

Hemma, ännu mer paraknas

Har kommit hem och varit hemma ett tag. Försökte blogga på stan, men det gick inte då appen inte riktigt var på min sida. Jag fick med mig en hel del mer grejer än jag tänkt mig så det fick lite en haul. Jag var paraknas innan jag åkte ner på stan och skulle köpa en sak. Så köper jag en massa annat, hur paraknas har jag inte blivit nu då? Haulen är inspelad, men ska snart redigeras. Först måste jag bara åka till ICA och handla, order ifrån mamma då dem precis åkte på match. Det är Aroscupen för min brorsa i helgen och sedan blir det nog stugan på söndag kväll eller måndag. Det kommer bli riktigt trevligt tror jag.
- Bara för att jag inte har en bättre bild att använda mig utav
 
XoXo//Emma

Fråga till er

Nu börjar det bli sommar och jag känner att bloggen börjar bli lite tråkig. Därför blir min fråga till er. Vad ska jag göra för att bloggen ska hållas intressant under sommaren? Vad vill ni se/läsa? 
Hjälper ni mig med detta kommer vi tillsammans kunna bygga en blogg som är intressant och håller lite kvalité under sommaren. Låter inte de som en grym plan?
XoXo//Emma

Härliga torsdag

Dagens planer vet ni ju redan. Jag funderar på att få med mig kameran och kunna fota lite nya bilder. Det behöver jag verkligen ha, för nu känns det som att det är samma bilder som rullar om och om igen. Fast jag nämnde inte att jag skulle ner på stan med Ebba en sväng när jag kommit hem ifrån betet. Vi ska luncha, sen skulle Ebba köpa lite kläder och jag får se vad jag får med mig. Visar er bild när jag kommer hem, som alltid. Det ska bli härligt att få umgås lite med henne igen. 
- Ibland är vi väldigt snygga 
 
Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Duktig ponny

Idag tänker jag komma i säng i lite bättre tid än de senaste dagarna. Jag måste vakna av klockan i morgon. Ska ut till betet med Alva. Vi ska träna på att fånga Promise i hagen, sen ska Alva rida henne (det är hennes del nu) och jag ska följa med och gå med Myran hade jag tänkt. Vi provade att "fånga" en gång idag och det var när hon inte ens hade varit i hagen 1h. Då kom hon till maten/godiset vi hade och så tog hon godis ur handen. Det gav oss hopp om att hon inte kommer vara jättejobbig att ta in i sommar, men vi får väl se. Om ni inte visste det så är hon en väldigt bestämd dam när det gäller att komma in ifrån hagen, även att ledas om man inte är med på noterna. Hon är en busig liten ponny som kan hitta på hyss, det är bara att acceptera det.
Nej nu ska jag stänga av datorn. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Middag


XoXo//Emma

Dagens träning ✓

Har mockat ur 2 splitor så att dem är helt tomma och soppade (eller okej typ en och en halv...), cyklat ca 45 minuter och gått en promenad på 30 minuter mer Gucci x 2. Jag känner att det var svettigt nog, så det räcker gott och väl som dagens träningspass. Därför kommer duschen bli nästa anhalt för min del. Sen kommer mami hem med middag. 
XoXo//Emma

Wanties

Pösiga ljusa trasiga jeans // Svart bikini // Freebra // Palett, walking on eggshells // Fit Me concealer
 
XoXo//Emma

Iväg mot betet

Ska sticka ut till betet en sväng snart. Myran ska ifrån uppehagen till nerehagen nu när det kommer fler hästar. Alla ridskolehästar släpps nämligen på bete idag. Hoppas bara inte att det regnar, det är inte så trevliga moln ute.  Det regnar alltid när jag ska åka och det är lite moln på himlen...
Idag är det även mamis födelsedag så när hon kommer hem blir det nog lite godare middag. Jag hade tänkt att överraska henne med kaffe på sängen och paket i morse. Men såklart vaknade jag inte av min klocka så det förstördes. Men hon fick det ändå och blev glad. Fast jag hade velat att det var en överraskning.
 
Jaja nu måste jag kila. Vi får höras senare.
XoXo//Emma

God natt tisdag

Har fått 2 frågor som jag tänkte svara på någon dag. Men först vill jag veta om någon undrar något mer innan jag svarar. Så att det blir ett störra inlägg. Har nyss varit 2 små inlägg med svar och det känns som att det återkommer väldigt ofta i bloggen för det.
Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av teen wolf och till det tänkte jag mig kanske en kopp thé. Det hade kunna varit väldigt mysigt och gott tänkte jag. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Snabb update

Har precis gått en runda med Gucci och mamma samt käkat middag. Min brorsa har match i fagersta så han och pappa är där under kvällen. Ändå är jag inte så social med min mamma utan jag är instängd på rummet, som vanligt. Har börjat kolla på teen wolf så jag ska väl fortsätta att kolla vidare på några avsnitt samtidigt som jag tänker ut och kanske filar på inlägg åt er.
- Saknar mitt långa hår 
 
XoXo//Emma

Emma tipsar - detaljer

 
 
 
 
Detta är kanske inte en mode och skönhetsblogg på det viset. Men jag var bara tvungen att dela med mig av dem här tipsen jag hittade på veckorevyn. Detta var dem som jag tyckte var värda att dela med sig utav, det finns 11 till på deras sida. Gillar ni denna typen av inlägg ibland? 
XoXo//Emma

Working hard

Nu under lovet blir det senare inlägg istället för på morgonen. Hoppas att det inte gör något för er. Nu håller jag på att förbereda inlägg åt er och en del andra saker som ni kanske inte kommer se ännu, kanske att något kommer fram utav det senare.
Annars händer det inte mycket idag. Jag måste ut och spraya Myran med flugspray då det regnade väldigt mycket igår. Nej nu har detta inlägget stått halvklart länge. Nu ska detta publiceras och sedan ska jag fortsätta jobba lite åt er. 
XoXo//Emma

Denna andra lediga måndagen

Hade tänkt blogga bättre under dagen. Men i morse tog jag mig inte tid och sedan under dagen har jag gjort annat. Ifrån Erikslund fick vi med oss en flughuva med öron, en flugspray, havre och en tvål som vi ska ha om hon får sår i sommar. Så nu är vi helt redo att agera hästägare i sommar. 
Jag får Promise den 21/7 och det är precis efter jag har kommit hem ifrån Göteborg så det kommer bli perfekt. Då ska jag verkligen se till att få en massa fina bilder till en ny header. Har lite tankar som jag tror kan bli väldigt fint. Tänker dock inte spoila något om vad jag har i tankarna ännu. Men en ny header ska fotas och bloggen ska få en ny bakgrund i sommar. Bloggen behöver verkligen fräschas upp en aning känner jag...
 
Klockan tickar iväg ikväll också. Inte bra Emmson, inte bra... Jag är en person som inte håller en bra rutin under lov/ledigheter. Går och lägger mig vid 00 och går upp vid 10. Jag får se till å ändra lite på det känner jag. Jaja, ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kom med förslag

Nu kommer det bara ut avsnitt av PLL i veckan och jag har sett alla tidigare avsnitt + ravenswood. Därför skulle jag vilja att ni tipsar mig om bra serier jag kan se i väntan på PLL. Bara ös in massa förslag så blir jag glad.
XoXo//Emma

Nu ska det bakas


Fick i uppdrag av mamma att baka till fotbollen ikväll, så det gör jag nu.
XoXo//Emma

Mot Erikslund


Ska ta bussen o möta upp Alva på Erikslund. Vi ska köpa flughuva, flugspray och grejer till sår till Promise i sommar. För Alva har första delen av betet och jag har andra delen.
XoXo//Emma

Svar ang schabraket i headern

Fick en fråga om vart schabraket som jag har i headern kommer ifrån. Det kommer ifrån sebos.se, här får du en länk till schabraket som just nu är nedsatt med 30%. Passa på att kapa nu
Klockan börjar ticka iväg lite. Men jag fastnade lite framför mine craft, hehe. Det är inprincip det jag har gjort hela kvällen också. Därför har jag inget roligt att komma med över huvud taget. Morgondagens planer får ni veta i morgon. Nu får ni sova gott, även om ni säkert redan sover och läser detta i morgon.
XoXo//Emma

Social söndag


Var ute på betet och stannade till vid fotbollsplanen på vägen hem.
XoXo//Emma

Mot betet


XoXo//Emma

Söndagens planer

Ska snart möta upp en tjej för att sälja lite saker. Sen blir jag nog bara hemma och tar det lugnt fram till lunch. Efter lunch ska jag åka ut till betet och Myran för att kolla till henne. Hon hade en tappsko igår så jag ringde efter hovslagaren. 
Det är dagens planer så som det verkar idag. Har ni tips på blogginlägg/videos jag kan göra så är det bara att kommentera dem och jag fixar dem med största sannorlighet.
XoXo//Emma

God natt

Är helt slut, ikväll igen. I morgon har jag inga större planer så jag kommer kunna ta sovmorgon och kolla på ravenswood. Mer om vad som sker lär ni få reda på i morgon. För nu orkar jag knappt hålla ögongen öppna längre. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
- Jag och hunden Lisa vi vaktade i julas.
 
XoXo//Emma

Älska att träna

Snacka om att det är skönt att springa och träna över huvud taget. Efteråt är benen helt matta och kroppen är helt slut, love it. Sprang 35 minuter, brände då 180 kalorier enligt runkeeper. Det känns ganska skönt ändå. Sen gick jag en rask promenad på 30 minuter med Gucci efteråt.
- Mina älskade bruds <3
 
Nu tänker jag krypa ner i soffan med godis och en Cola framför sommarkrysset. Efter det ska jag börja kolla på en serie som heter Ravenswood. För er som kollar på PLL så är staden bekant. Det är som en serie som gick innan nya säsongen av PLL började. 
XoXo//Emma

Ut i spåret


XoXo//Emma

Svar på frågor och babbel

Snart är det fika här hemma. Mami hade bakat lite, yammi. Efter det tänkte jag åka ut till betet för att kolla till Myran och så får hon troligen en liten promenad. Jag tänkte också passa på att lämna lite grejer i skåpet nu när jag kommer ihåg det.
- Pralla på sommarbetet.
 
Detta inlägget blev väldigt kort så jag passar på att svara på 2 frågor.
 
Vilka dagar sköter du Promise?
Promise sköter jag på tisdagar, onsdagar och lördagar.
 
Vart ligger sommarbetet?
Det vet jag inte om jag vill ta upp här på bloggen. Vill du verkligen veta kan du ta kontakt med mig så kan du säkert få veta vart det ligger.
XoXo//Emma

God morgon lördag

Har precis varit ute och gått med Gucci i det fina vädret. Min brorsa var med så då pratade vi lite. Då kom vi fram till att han har cup i helgen. Alltså kommer jag troligtvis kunna åka och hälsa på Linnea på Grällsta, yeyyy. Det blir riktigt roligt hoppas jag.
Nu ska vi snart sticka iväg till affären och köpa mat och godis. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Trevlig midsommarafton.

Är helt slut efter denna dagen, därför kommer detta bli ett väldigt kort inlägg. Men vi hade det trevligt, en massa bus och tok med lillkusinen, kom hem med en hel del fina tröjor samt 4 par skor. Bra att ha äldre kusiner och så ibland. Vi är ju alltid hos min morbror på midsommarafton och det har alltid varit dagen innan jag ska åka till Grällsta. Men i år ska jag ju inte dit. Känns lite konstigt måste jag säga. Hade tänkt åka och hälsa på Linnea och kolla på henne sista dagen. Men tydligen så skulle vi åka till stugan då, så det går inte.
- Bästa B <3
 
Hoppas att ni har haft en härlig midsommarafton så hörs vi i morgon. För nu tänkte jag krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Glad midsommar på er

Ni får ha en riktigt fin midsommar mina underbara läsare.
XoXo//Emma

God dag

Har inte bloggat på morgon, som ni kanske har sett. Men jag har städat, gått med Gucci, varit och handla samt fixat mig lite. Däför har jag inte haft tid att blogga förens nu. Fast detta kommer bara bli en snabbis. Det jag ville säga är att jag inte har något inställt inläg åt er. Men jag ska göra mitt bästa för att ni ska få en bra uppdatering idag ändå. Även om ni säkert också är ute och far en dag som denna. 
 
Nu ska vi gå hem till min morbror och vara hos dem hela resten av kvällen, det blir nog perfekt. Ni får ha en härlig midsommarafton så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Planer för midsommarafton

I morgon är det midsommarafton, som alla redan vet Emma... Är det bara jag eller har tiden gått sjukt fort, var det inte April förra veckan? För morgondagen har jag och familjen + Gucci lite planer. Vi ska nämligen hem till min morbror vid lunch, äta lunch hos dem alltså men också middag senare under kvällen och sedan vara där till kanske 22. Därför får även Guttan följa med hem till dem, men det blir min lilla kusin glad för så det gör nog absolut inget. Så både min kusin och jag kommer nog vara helt slut i morgon. Hon älskar nämligen att leka jaga den lilla sötnosen.
Nu tänker jag hoppas att Gold slutar klättra i taket på sin bur, dels för att han inte kan ta sig ner så han bara faller ner i gallret han har som våning nr 2 i buren. Men också för att jag vill ha lite energi till morgondagen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon. 
XoXo//Emma

En dag med Alice

Har kommit hem ifrån Alice nu. Vi red ut, tog hand om hästarna, pratade en massa, spelade en massa olika spel då strömmen var avstängd ett tag och så lagade pannkakor. En riktigt trevlig dag hade vi med andra ord. Nu är jag dock helt slut så jag tänker bara ta det lugnt resten utav kvällen. Ska nog sätta på en film och fixa mina naglar lite till i morgon. Om ni har något bra förslag på en sevärd film är det bara att kommentera den.
- Hennes fina Krusan <3
 
XoXo//Emma

Ut o rida


Nu ska vi snart sticka ut o rida en sväng, det har precis slutat regna så det blir nog perfekt.
XoXo//Emma

På rull


Nu sitter jag i bilen och ska snart åka iväg till Alice och jag ska vara hos henne nästan hela dagen. Det ska bli väldigt roligt. Jag ska försöka uppdatera er under dagen.
XoXo//Emma

Spontant hemmaspa

Bestämde mig lite spontant för att det kunde vara skönt med ett hemmaspa nu på kvällen. Därför är ögonbrynen fixade, håret tvättat med inpackning, kroppen är tvättad med supergo tvål och scrub, snart insmord med love spell ifrån victoria secret, ansiktsmask är på samt någon grej som ska ta bort orenheter kring näsan. Det är dessa kväller som verkligen behövs ibland. 
 
Sen åkte jag och pappa även ut med skåpet till betet så det finns på plats, skönt o veta. Ska dock städa och fixa i det på torsdag tänkte jag. I morgon har jag nämligen lite andra planer, som ni får veta i morgon. Annars har jag ju inget att skriva om i morgon bitti. 
- Bästa Gucci får stå för kvällens bild.
 
Nu måste jag skölja av mitt face och sedan är det dags att sova. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Nu ska det grillas


XoXo//Emma

Ni får också köpa

XoXo//Emma

Kläder ifrån kusinerna

XoXo//Emma

Dags o spela in video


XoXo//Emma

Tar kväller


XoXo//Emma

Jag kan rekommendera

Jag kan meddela att jag tror att flugmedlet fungerar. Sprayade på henne innan jag tog ut henne på en promenad. Innan hade hon flugor och undertiden vi var ute samt när hon kom in i hagen igen såg jag inga flugor på henne. Så jag kan nog rekommendera det flugmedlet.
Nu ska jag vara lite social med min familj. Vi hörs senare
XoXo//Emma

Flugspray ála Emmson

Ingredienser:
1    dl ättiksprit (12 %)
0,5 dl ättika        (24 %)
1    l Vatten
Nästan en hel vitlök
Nästan en halv, lite mindre kryddburk med rosmarin
Först häller du upp ättikan, ättikspriten och vattnet i en kastrull/gryta. Sedan kan du sätta på plattan på hög värme. Undertiden det börjar koka upp kan du göra i ordning så att du har ca 2 klyftor kvar av en hel vitlök. Några klyftor kan du pressa och ha i det som är i kastrullen och några kan du dela på 3 och bara slänga i. Nu fattas det bara rosmarin och det är bara att hälla i så att det är lite mer än halva burken kvar. Nu kan detta få koka ihop sig i ca 10 minuter innan du sänker värmen på plattan och låter flugmedlet skjuda i ca 1h.
 
Sedan är det klart. Innan du häller upp det i en flaska är det bra om den får stå till sig och bli sval. Eftersom att det är kryddor i och en hel del vitlök är det väldigt smart att sila det som finns i kastrullen innan det hälls i någon sprayflaska.
 
Om du använder dig utav detta reeptet får du mer än gärna kommentera hur det fungerade på din häst.
XoXo//Emma

Mot betet


XoXo//Emma

Tisdagens planer

Ni ville ha receptet innan jag har provat om det fungerar. Så det kommer komma upp här på bloggen under dagen. Om ni använder er utav receptet får ni gärna kommentera hur det fungerade era hästar. Man kan ha det på hunden också, men det luktar inte jättegott så det är nog inget jag skulle rekommendera.
- Hon e så söt lilla hjärtat <3
 
Idag ser det ut att bli fint väder. Får se vad som händer idag, har inget speciellt inplanerat. Jag funderar på om jag inte vill försöka få ut mitt skåp till betet idag. Pappa jobbar eftermiddag/kväll så vi skulle kunna ta det innan han börjar jobba. 
 
Det är väl det jag har att komma med för stunden. Nu tänkte jag bara ta det lugnt här hemma innan jag cyklar ut och tar hand om Myran en sväng. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Intresse för receptet

Såg att ni var intresserade av receptet för flugmedlet. Jag har dock inte provat det på någon häst ännu. Vill ni ha det ändå eller vänta någon dag tills jag vet om det verkligen fungerar? Så lägger jag upp det om det verkligen var bra.
- Glada lilla ponni <3
 
Nu tänker jag krypa till sängs. Hoppas även att jag inte reagerar på vaccinet som jag tog. Men blir jag sjukt vet jag ju varför och det är samtidigt skönt att veta. Men inte just i morgon, för jag ska ut och ta hand om Vilmas sommarhäst Myran och ha hand om henne tills Vilma kommer hem. Hon är utomlands och har det härligt den jeeeveln. 
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kolla in kanalen

Nu finns kanaltrailern uppe på youtube. Sök på Emma Östensson eller klicka häääär
XoXo//Emma

Här kokas det flugspray


XoXo//Emma

Gårdagen och dagens planer

Var helt slut efter igår. Jag höll på att somna flera gånger under filmen. Därför fick ni bara ett snabbt inlägg på kvällen. Jag kände därför att det är bättre att skriva om gårdagen idag. Jag var ju på Lögarängen med Alice. Vi badade, solade och bara pratade om allt och inget. Det var riktigt trevligt att träffa henne och bara snacka och ha det bra i det fina vädret som var igår. Direkt när jag kom hem åkte jag till stallet och vidare till Carisma. Hon har fått komma ut i en stor och härlig beteshage med en söt liten C-ponny. Därför mockade vi boxarna i stallet, mös med den fina Friesern som stod inne i stallet och fixade lite andra saker i stallet innan vi åkte hem. Carisma fick nämligen vara ute i hagen ett bra tag till, så därför behövde vi inte ta in dem.
Idag blir det bara en lugn dag hemma. Ska åka och bli vaccinerad under eftermiddagen bara. Då har jag lite tid så nu tänkte jag sätta mig och redigera en kanaltrailer till min youtube kanal. Den kommer förhoppningsvis komma upp under dagen.
XoXo//Emma

Kvällspromenad

Går kvällspromenad med Gucci nu. Sen är det bums i säng för jag e trött som tusan. Skriver mera i morgon. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Time for a movie


XoXo//Emma

På väg hem


Är på väg hem ifrån Carisma nu.
XoXo//Emma

Har det härligt på löga

 
XoXo//Emma
 

Dagens planer

Nu kommer Guttan vilken minut som helst. Har saknat att ha henne den lilla tiden hon inte har varit hos oss. Sen kommer även Alice snart och då ska vi åka till Lögarängen och bada, riktigt mysigt. Efter de hinner jag nog vara hemma ett tag och sedan är det dags för mig att åka ut till Carisma. Det ska också bli väldigt trevligt. 
XoXo//Emma

Tar kväller

Har glömt att säga. Men de sista videosarna till getting ready with me har blivit borttagna. Det finns några, vill ni att jag gör en video på dem som finns? Håret har inte ens hunnit blivit klart, inte sminket eller klänningen heller. Det känns väl inte så värt de då?
 
Sen kommer jag inte heller kunna använda mina underbara eye pen ifrån H&M. Jag har fått världens reaktion, 2 gånger. Därför tänker jag inte chansa och använda dem igen. Även om dem var helt underbart lätta att applicera och riktigt fina i färgerna när dem var på ögonlocken.
- En liten Emma
 
Nu ska jag krypa till sängs och hoppas att mina ögon har lagt sig tills i morgon. Har nämligen en hel del roliga planer för i morgon.
XoXo//Emma

Skräckis


Nu kör vi skräckfilm här hemma.
XoXo//Emma

Hemma ifrån 1-års kalas

Har precis kommit hem ifrån kalaset nu. Fikade med lite tårta och busade lite med de små barnen. Vilket jag tror att dem uppskattade. På vägen hem stannade vi och köpte lite spicy till middag då pappa jobbar kväll. Sen blir det nog film ikväll skulle jag tro. Mys på hög nivå!
 
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Dagens onda ridpass

Ledsen att jag inte bloggat tidigare, men jag red Carpen barbacka och sedan tog jag hand om Promise. Kan ju säga att Kapten är 100 gånger skönare än Carpen att rida barbacka. Dels för att Kapten är mer lyhörd och Carpen bara öser på, men sen är Carpens ryggrad väldigt synlig medan Kaptens knappt syns. Men Kapten gick inte då han åkte till betet idag. Men jag åkte inte av, så det är ju lite bra iaf. 
Nu hemma har jag bara käkat lunch och duschat. Lite därav den dåliga uppdateringen också. Vi ska nämligen åka på kalas hos mitt kusinbarn idag. Hon blir 1 år, lilla tokfian.
XoXo//Emma

Underbara Kapten

Red Kapten barbacka idag och han skötte sig perfekt. Han var riktigt trevlig och väldigt härlig att rida idag. Jag tycker att han går ifrån klarhet till klarhet för varje ridpass, underbara häst. Sen efteråt stod vi bara och mös. Han älskar verkligen att hålla på med hår, gullet. Men jag kommer nog ha träningsvärk i morgon ändå skulle jag tro. Jag hoppas dock att jag kan rida bort den i morgon då jag ska rida fläcken/San Quentin i morgon bitti, det blir nog väldigt mysigt.
Nej ska jag orka upp är det sängen som gäller för mig nu. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Firar sommarlovet


XoXo//Emma

Tagga barbacka


Min tränare sa att det är barbacka idag, tagga träningsvärk.
XoXo//Emma

En till avslutning

Detta blir dagens första inlägg. Men jag var på min brorsas avslutning på hans skola och kollade. Där träffade jag mina brudar en sväng så vi stog och pratade lite, det var roligt att träffa dem där. Nu ska jag mest ta det lugnt och sedan är det stallet och träning som gäller. Blir nog även ett ridpass i morgon skulle jag tro.
Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Slutat nian

Hade gråtparty på skolan innan vi skulle säga hej då och skiljas åt. Tänk att jag kanske aldrig träffar vissa av dessa underbara människorna igen, det känns sjukt. Men jag överlevde och är hemma nu. Dock är jag helt slut så jag ska hoppa i säng på direkten nu. I morgon är det bara ridning och tills dess ska jag vara vaken.
XoXo//Emma

Avslutnings middag

XoXo//Emma

Avslutning nästa


Fick med dessa två i färgerna pink och brown. Ska pröva den rosa nu till avslutningen. Hinner inte skriva mer nu, måste fixa mig.
XoXo//Emma

Subway med boiii


XoXo//Emma

Underbar gårdag

Hade det riktigt härligt igår med underbart folk. Om någon yngre läser detta och går på min skola, ni måste gå på Önstagalan. Jag var nominerad i kategorin slöjd, årets bild och året reportage sen var hela klassen nominerad som idrottsklass, vilket vi vann. Sen var bloggen med i årets blogg och visades på scen, det var faktiskt lite roligt. Även om det mer än en drivkategori för vinnaren var våran skolas slöjdblogg. 
Nu ska jag slänga på mig lite kläder för att sticka ner på stan en sväng med Ebba. Vad vi ska göra är hemligt, ifall att någon lärare läser. Sen sa vi att vi tar en lunch på stan också, mysmys.
XoXo//Emma

Underbara babes


XoXo//Emma

På galan


XoXo//Emma

Håret redo


Håret är klart och jag hoppas att det håller... Snart ska jag sticka ner för att bli sminkad.
XoXo//Emma

New in ifrån Stockholm

En liten pursebag - 185 kr, Topshop
Eyeliner - 125 kr, Sephora
En grå T-short - 50 kr, H&M
 
Inte en gigantisk shoppingtur i Stockholm, men jag fick med mig lite småsaker som är välbehövliga i mina ögon. Är riktigt nöjd med köpen och ångrar inget.
XoXo//Emma

God morgon

Jag har precis lagt kameran på laddning så att jag kan filma en getting ready with me till Önstagalan. Mamma kommer bara hämta mig ifrån stan där jag blir sminkad och så släpper hon av mig hos Vilma där mina andra brudar också kommer vara. Då ska vi ha lite förfest om man kan säga så. Det ska bli riktigt roligt ikväll. Jag kan däremot inte lova att det kommer bli jättebra uppdatering ikväll, men jag ska göra mitt bästa.
Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag måste börja fixa håret och filma. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

2 dagar i Stockholm

Äntligen har jag lite tid att skriva ett ordentligt inlägg åt er. Det har varit svårt att uppdatera ifrån Stockholm för vi har varit igång hela tiden och jag ville verkligen njuta och vara med mina underbara vänner. Vi har haft det riktigt härligt med en massa skratt, illamående, ätande, karusellåk. Ja, you name it.
 
Jag har varit på grönan innan så därför hade jag åkt dem flesta karusellerna, men det är alltid roligt att göra det igen. Fast jag och Ebba körde insane och herre jäklar vad rolig den var. Vi båda var livrädda, men efteråt ville vi bara åka igen. Dock kände vi att 1 gång var det man kunde åka då hjärnan blev helt omskakad. Den kan jag verkligen rekommendera att ni åker om ni är på grönan. Riktigt roligt hade vi det på grönan hela dagen. Sen fick man ju lite ont i fötterna och i magen, fast vi var där när dem öppnade och åkte när dem stängde så det är nog ganska naturligt...
 
Idag gick tåget hem klockan 16 så då hade vi hela tiden innan det att shoppa. Jag valde dock att hålal lite i pengarna och därför fick jag bara med mig 3 saker hem. Men jag är riktigt nöjd. Ni får som sagt se i morgon vad det var för något.
 
- Sen spårar vi ibland, hehe...
 
Det blev inte så mycket sömn inatt, vilket jag förstod. Därför ska jag börja krypa till sängs nu tänkte jag. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

En riktigt snabbis

Jag köpte 3 grejer i Stockholm idag. Dem kommer ni få se i morgon. För just nu måste jag fixa mina naglar inför galan i morgon. Därför kommer det komma ett mycket längre inlägg snart. För jag känner att jag verkligen måste få klart mina naglar i tid...
XoXo//Emma

På rull hem snart


Har shoppat lite under dagen och snart ska vi åka hem igen. Skriver mera sen när jag kommer hem.
XoXo//Emma

Natti


Har varit en hel dag på grönan och nu är vi på rummet. Får se hur mycket sömn vi får... Jaja, ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

På grönan med brudarna


XoXo//Emma

Mot huvudstaden


Nu rullar vi mot stockholm
XoXo//Emma

En snabbis på morgonen

Hinner slänga in ett snabbt inlägg åt er nu på morgonen. Snart ska jag bege mig mot stationen. Det ska bli väldigt mysigt att komma iväg till Stockholm med brudsen och sen övriga klassen. Om vi har tur är det inte så mycket folk där precis när vi kommer så att vi hinner åka lite innan det blir en massa köer.
Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Tidigt i säng

Nu ska jag hoppa in i duschen. Dels för att fräscha upp mig tills i morgon och bli lite ren, men jag såg också att mina ben inte var så trevliga... Sen blir det däremot bums i säng för det gäller att vara utvilad till i morgon och en heldag på grönan. Jag har inte haft några idéer så jag har inte lagt något inställt inlägg åt er. Men ni överlever nog med mobiluppdatering i morgon och större delen utav tisdagen.
XoXo//Emma

Shoppingen ifrån Strömsholm

En jättefin grimma till Promise - 40 kr i HV polos tält under mässan
1 liter hästgodis i lösvikt - 50 kr i något random tält
En underbar jumpsuit - 79 kr, Bik bok
 
Det var det som fick följa med hem ifrån Strömsholm under helgen och Erikslund idag. Är riktigt nöjd med alla köp jag gjort. Hoppas bara att hästarna gillar godiset. Känner jag Promo rätt kommer hon inte ens tveka för hon är en riktig godisråtta.
XoXo//Emma

Fika


XoXo//Emma

Mot Erikslund


XoXo//Emma

Härliga söndag

Jag tänkte börja denna dagen ute i solen. Efter att ha gått upp tidigt 2 dagar är det skönt att ta sovmorgon en dag och sedan bara lägga sig ute i solen och ta det lugnt. Erik har match på förmiddagen så sen när dem kommit hem ska vi åka ut till Erikslund en sväng.
Ni får ha en riktigt härlig dag så hörs vi senare.
XoXo

2 dagar på Strömsholm klara

Nu är mina två arbetsdagar på Strömsholm över. Det har varit väldigt trevligt att vara i den fina miljön i helgen och med en massa trevliga människor. Fick även med mig 2 saker hem ifrån mässan, fast dem får ni se i morgon. Jag ska nämligen ner på stan en snabbis i morgon och köpa en grej till innan jag laddar upp det åt er.
 
Jag träffade även min underbara brud Elin som jag kom väldigt nära under Grällsta idag. Det gjorde mig riktigt glad och vi bara stod o kramades, det var så härligt att få se henne igen. Vi har så mycket att ta igen och prata om. Jag tvingade henne att skriva när hon kommer till Västerås så att vi kan träffas igen. När jag var med henne träffade vi även Charlotte Haid Bondergaard. Hon var riktigt trevlig och inte alls som man kan ha uppfattat henne i TV-rutan. Elin tog även en bild på mig och Charlotte.
I morgon blir det dock inte Strömsholm utan det får bli en dag hemma. Jag är helt slut så det är nog bra att jag inte ska jobba i morgon. Därför ska jag avsluta nu och krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Time för skräckis


XoXo//Emma

3 saker ni inte visste

* Jag älskar pikéer. En marinblå piké och ett par jeans, så jäkla snyggt. Även till ridbyxor är det riktigt snyggt. Jag vet inte varför, men jag tycker det ser riktigt snyggt och välvårdat ut.
 
* När jag är hemma går jag runt i en tjocktröja och trosor.  Hemma brukar jag nästan aldrig ha byxor, antingen shorts eller bara trosor. Anledningen är för att jag tycker att det är skönt att ha bara ben när jag kan.
 
* Jag har en idé för min kanaltrailer på youtube. Eller jag har lite i hjärnan hur jag skulle vilja göra. Jag tror att det kommer bli riktigt bra om allt går som jag vill. Får se när jag börjar med den, men det lär bli inom en snar framtid.
XoXo//Emma

Mot Strömsholm dag 2


Idag ska vi vara ringmaster.
XoXo//Emma

Helt slut

Är helt slut efter dagen på Strömsholm men nu måste jag verkligen krypa till sängs. Klockan ringer 06:30 i morgon så då är det bara att pallra sig upp. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Fredagssyssla


Godis, Cola, minecraft & livestream är jag värd efter en lång dag ute på hoppbanan.
XoXo//Emma

Svar ang Grällsta

Hej!
Ska du till Grällsta iår?
Skulle du Jobba?
Vad gör man om man jobbar?
 
Jag hade tänkt jobba som kiosktjej i sommar. Det jobbet sökte jag, men fick inte. Det hade varit min vistelse på Grällsta för i år då jag valt att hyra Promise 4 veckor istället för att åka på ridläger. Så tyvärr kommer jag inte åka till Grällsta på läger i sommar eller jobba under något läger. Kanske att jag åker och kollar på Linnea sista dagen, men jag får se.
 
Om man jobbar med det jag sökte så är man i kiosken. Där tar man hand om lägerbarnens plånböcker, tar betalt när dem handlar i kiosken, vaktar poolen om dem vill bada osv. Man får även hjälpa till vid uteritter eller i stallet och liknande om det behövs.
- Finaste Beny <3
 
XoXo//Emma

Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt att fråga något i frågestunden?
 
Eller att jag finns på?
Tumblremmaostensson.tumblr.com
Instagram - emmaostensson
Youtube - Emma Östensson
Snapchat - emmaostensson
Facebook - emmaostensson.webblogg.se
Twitter - Emma Östensson
XoXo//Emma

Rullar mot Strömsholm


XoXo//Emma

Upp med tuppen i morgon

Nu har jag inga avsnitt kvar av pretty little liars. Har sett 92 avsnitt på 18 dagar, vilket är ca 5000 minuter... Jag tror att jag dras med lite för mycket när något blir spännande. Fast då är det bara några få dagar innan säsong 5 börjar gå på TV så antagligen kommer jag börja kolla på den då.
- Flying gray pony <3
 
Fast nu måste jag stänga av och släcka, klockan ringer 5:30 i morgon. Men det ska bli riktigt roligt så det kommer nog inte göra så mycket att det är tidigt. + Att jag får vara med min härliga brud Vilma dessa 2 dagarna. Vi går nog och kollar in mässan i morgon också. Jag ska försöka hålla i pengarna så gott jag kan. Jag behöver inget så det är nog inte så svårt. Om inte ps of sweden säljer hästgodis. Då kan nog en hink åka med, hehe. Jaja ni får sova gott så hörs vi tidigt i morgon bitti.
XoXo//Emma

Välbehövlig ledighet

Denna dagen har varit väldigt lugn och utan några måsten. Det var precis vad jag behövde en dag som denna och det var riktigt skönt att skolan gav oss denna dagen ledigt. Jag är helt slut efter denna terminen i nian. Därför har jag tyvärr inte så många idéer som jag kan skriva idag. Därför kommer dagens inlägg bli väldigt simpla och tråkiga...
- En bild jag tagit på Kristina Warg under våran hemmatävling
 
I morgon kommer det däremot komma upp bättre inlägg då jag redan vet att det är 2 "bra" inlägg inplanerade men sen blir det ju såklart lite live uppdatering ifrån Strömsholm under dagen.
 
Nu ska jag kolla på det näst sista avsnittet av PLL som finns ute och sedan är det final i köksmästarna.
XoXo//Emma

Mini haul

XoXo//Emma

Mysig ledig morgon


Gjorde mig en smoothie och lite mackor som jag ska äta framför PLL. Tog en sovmorgon och sedan startar jag dagen så här, riktigt härligt.
XoXo//Emma

Avslutar denna onsdagen

Jag åkte med Vilma och hennes mamma för att hämta ut våra tröjor och våra band så att vi får komma in gratis eftersom att vi jobbar. Dem var riktigt snygga och bekäma. Det som jag tycker var lite dåligt är att det inte står funtionär på ryggen. Därför vet man inte till 100% att vi är funktionärer tills man pratar med oss. Det var en liten miss, men det kan vi inte göra något åt.
Nu tänkte jag däremot avsluta denna dagen och detta inlägget. Jag är ledig i morgon så det är riktigt härligt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon. 
XoXo//Emma

Kvällsmys


XoXo//Emma

En sparkig ponny

Jag och Vilma var och kollade på fotbollsmatchen som spelades mellan niorna och lärarna. Fast vi var bara där ett tag innan vi åkte till stallet. Jag tog hand om Promise och mös med henne, riktigt härligt. Det enda dåliga var att det inte luktade jättegott i stallet då spiltan bredvid Promise blev urmockad för hästen som står där har fått flyttat till en annan spilta p.g.a att Promise sparkar på honom. Ibland är hon inte snäll lilla ponnyplutten...
Nu ska jag försöka fixa lite inlägg åt er och samtidigt som jag har ett av de få avsnitten av PLL kvar i bakgrunden. Uppdaterar er snart igen.
XoXo//Emma

Väva och PLL


XoXo//Emma

En underbar onsdag

Jag är riktigt taggad på denna dagen. Det är den sista skoldagen och vi schemabryt vid lunch för betalning av datorer och sedan är det niorna mot lärarna i en fotbollsmatch. Med fika på 2 av lektionerna, sen slöjd och ev en lektion till. Jag klagar inte alls, mer än att man kommer rulla fram efter allt detta fikandet. Sedan ikväll ska jag och Vilma åkta till Strömsholm för att hämta ut våra tröjor och band för funktionärerna.
Nu ska jag snart sticka och möta mina bruds och sedan ska vi åka till skolan. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Hämtat min klasströja

Fick en fråga om vilka dagar jag ska vara på Strömsholm och jag kände att jag behövde svara på den innan jag åkte iväg. Jag är där nu på fredag och lördag ifrån 7 till ca 17. Ser ni mig där är det bara att komma fram. Ni får inte heller glömma att fortsätta ställa frågor.
 
Hämtade även min klasströja idag. Jag var tvungen att prova den direkt när jag kom hem. Jag är riktigt nöjd med storleken och passformen och så den är helt sjukt gosig och mjuk på insidan. Hoppas att det håller i sig efter första tvätten.
 
Nu ska jag kolla klart på ett avsnitt utav PLL sedan blir det sova som gäller. Efter dessa sovmorgnar är det bara en tidig morgon kvar. Den sista innan sommaren. På måndag ska vi bara till stationen innan vi tar tåget till Stockholm och blir kvar där en natt. Sedan på onsdagen är jag ledig med gala på kvällen och är ledig på torsdag innan det är avslutning på kvällen och sen är det officiellt sommarlov för min del. Sa någon härligt?
 
Jaja ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Frågestund

För att ni ska ha något att läsa när jag är iväg kan vi köra en frågestund. Ni borde väl vilja veta något?
XoXo//Emma

Ösregn sätter stopp

Var precis på väg till stallet. Men det började ösa ner regn så jag kände att det inte var så härligt att cykla iväg till stallet. Känns dåligt att inte åka till stallet, men ibland måste man vila ifrån stallet och andra saker för att ta det lugnt och koppla av.
Våra klasströjor har äntligen kommit så ikväll ska jag och brudsen troligen sticka och hämta dem. Det är ingen riktig skoldag kvar... Men vi får väl använda dem det lilla som är kvar. Igår var den sista riktiga skoldagen i hela min grundskolegång och den sista hemkunskapen i hela mitt liv. Det känns både härligt och lite läskigt att det inte alls är långt kvar innan det är dags att kastas ut i vuxenlivet.
XoXo//Emma

Planer för denna tisdagen

Idag på vägen hem ifrån djäkneberget, där vi ska vara hela dagen och hejja fram något skollag. Då ska jag dels boka tid för att bli makead men också stanna till vid stallet och ta hand om Promise. Det är väl dagens planer. Jag har inte alls mycket mera att komma med. Ni får ha en riktigt härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Eventuell påverkan hos er

I morgon har jag en kort skoldag ute i regnet som väntas. Sedan ska jag svara på en kommentar som jag fick av er. Det får nog bli ett inlägg som läggs fram tills när jag är på Strömsholm. Datorn ska troligen in på onsdag och då kommer jag nog inte ha den på någon dag. Eller om jag får betala och få tillbaka den på en gång. Det visar sig. Jag kommer höra av mig om hur det blir. Det är något som kanske kommer påverka er lite tyvärr...
Nu ska jag dock skölja av mina fötter och sedan krya ner i sängen framför några avsnitt av PLL. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Ni måste hjälpa mig

Jag ska gå och bli makead. Jag vet bara inte om det ska vara till Önstagalan eller min skolavslutning. Vad tycker ni? Jag behöver verkligen eran hjälp med detta! 
XoXo//Emma

Måndagslyx


Sitter ute u solen framför PLL med kladdkaka och iste, måndagslyx var det här.
XoXo//Emma

Veckan innan avslutning

Detta är också en kort vecka på tre dagae så det är riktigt skönt. Och nästa vecka är det en en trip till Stockholm, gala, samt skolavslutning. Det känns helt underbart att det är bara några få dagar kvar i grundskolan och då är det knappt några riktiga dagar heller och jag är riktigt taggad på sommaren just nu.
Nu ska jag snart sticka emot skolan. Ni får ha en riktigt härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God natt söndag

Idag har det inte varit några textinlägg alls. Anledningen är att jag inte har haft något speciellt att skriva om och då känns det bättre att låta bli. Har mest legat och gassat i solen, varit med mamma och handlat mat och grejer så att vi kan odla och kört minecraft med Erik. Det är verkligen inget speciellt och därför har jag inte haft något att skriva om.
- Så små vi var, detta var taget förra året.
 
Men nu väntar ett avsnitt av PLL och sedan ska jag sova. Hörde att det ska komma en säsong nr 5. Själv har jag snart kollat ut säsong 3. Har 3-4 avsnitt kvar och då blir det 3 säsonger på 2 veckor. Vaddå nörd? Hehe... Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Nu ska det odlas


XoXo//Emma

Soliga söndag


Börjar söndagen ute i solen, riktigt härligt.
XoXo//Emma