2 dagar på Strömsholm klara

Nu är mina två arbetsdagar på Strömsholm över. Det har varit väldigt trevligt att vara i den fina miljön i helgen och med en massa trevliga människor. Fick även med mig 2 saker hem ifrån mässan, fast dem får ni se i morgon. Jag ska nämligen ner på stan en snabbis i morgon och köpa en grej till innan jag laddar upp det åt er.
 
Jag träffade även min underbara brud Elin som jag kom väldigt nära under Grällsta idag. Det gjorde mig riktigt glad och vi bara stod o kramades, det var så härligt att få se henne igen. Vi har så mycket att ta igen och prata om. Jag tvingade henne att skriva när hon kommer till Västerås så att vi kan träffas igen. När jag var med henne träffade vi även Charlotte Haid Bondergaard. Hon var riktigt trevlig och inte alls som man kan ha uppfattat henne i TV-rutan. Elin tog även en bild på mig och Charlotte.
I morgon blir det dock inte Strömsholm utan det får bli en dag hemma. Jag är helt slut så det är nog bra att jag inte ska jobba i morgon. Därför ska jag avsluta nu och krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback