God natt


Promise får stå för kvällens bild. Men hon pussar er god natt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Denna lördagen

Stack iväg till Arosfortet med lite vänner lite spontant nu under eftermiddagen. Vi hade det väldigt roligt och vi börjar kanske bli lite för gamla för det. Men det är roligt så någon gång ibland går det och nostalgistunder får man när man är där. För den som undrar förresten så är Arosfortet ett hus där man ska klara olika celler under en viss tid. Lite som fångarna på fortet fast man kör minst 3.
- Förra hoppasset på Hux
 
Skrev ju även att jag skulle skriva om hur det gick på Hux. Det var hoppning och jag kände att jag kunde överleva att ha honom. Fast passet gick över förväntan då jag tycker att han var lugn och inte alls stark i huvudet idag. Sedan brukar han inte alltid lyssna på hjälperna till 100. Fast idag var han med på minsta lilla jag bad om, vilket var väldigt roligt. Sprången som vi tog idag var också väldigt bra och jag är riktigt nöjd. Jag börjar även hitta lite knappar och har verkligen börjat gilla honom. Förut ville jag verkligen inte rida honom för han var dryg. Men efter dagens pass kan jag lätt tänka mig att rida honom igen.
XoXo//Emma

På Arosfortet


Är på Arosfortet med Alva och Lina.
XoXo//Emma

Ett bra hoppass


Började morgonen med ett väldigt bra hoppass på Hux. Tror jag börjar gilla honom nu faktiskt. Nu ska jag ta hand om Promise. Skriver mer hemma
XoXo//Emma

2 bra pass på Carpen

Red som ni kanske såg Carpen idag. Han var inte jättefin i formen. Men han hade ett bra tramp och han lyssnade väldigt bra på mig och gjorde den övningen som vi skulle göra helt korrekt. Därför är jag nöjd med dagens ridpass. Skönt att ha 2 helt ok pass på honom på rad nu. Jag tänkte även rida i morgon bitti. Men vi får se hur det blir med den saken.
Nu ska jag däremot släcka och krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Fredagsmys


Tog hand om snyggingen i stallet idag och nu sitter jag i sängen framför PLL. Skriver mer senare
XoXo//Emma

Trim


XoXo//Emma

Fredag lunch

Här hemma regnar det så jag sticker till stallet snart då Erik har match så vi ska ändå till området där stallet ligger. Men då hinner jag ta hand om Kapten innan. Om han inte skulle vara ute i hagen vill säga. Vecka nr 2 med snyggingen. Sen ska det trimmas dressyr på Carpen och det ska också bli härligt. 
Nu ska vi käka lunch och sen ska jag åka iväg till stallet.
XoXo//Emma

Dagen idag

Har somsagt inte haft mycket att skriva idag. Därför har ni bara fått mobiluppdateringar. Men jag behövde verkligen en dag hemma i lugn och ro. I morgon ska jag rida Carpen så då kommer jag kanske ha något att skriva om, jag är riktigt taggad på att rida.
Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Girlytime


XoXo//Emma

Middag


XoXo//Emma

Städa


Är riktigt förkyld, men jag vill rensa ur mina kläder och städa på rummet.
XoXo//Emma

Kom med förslag

Just nu har jag en massa tid att srkiva en massa grymma inlägg åt er och jag har verkligen lust att göra det. Men min hjärna är urpumpad så jag skulle förslag på vad ni vill läsa. Allt för att jag ska få idéer till inlägg men också för att ni ska få en rolig och intressant blogg att läsa. I dagsläget tycker jag personligen inte att min blogg är i topp eller har läsvärda inlägg åt er.
Det är de enda jag vill säga. Idag blir det bara en lugn dag hemma. Funderar på om det är för kallt ute för att lägga sig och sola eller inte. Det blåser så in i bomben. Jag får se hur det blir på den fronten... 
 
Ni får ha en riktigt härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Kvällen hos Carisma

Idag var jag ute hos prinsessan. Vi släppte henne på lösdrift men vi fixade så att hon första natten bara kunde vara under tak med sällskap av ston med föl i boxar bredvid samt en kossa i en annan box. Det blir nog riktigt bra att hon får ha det så. Om ni undrar varför vi "stängde in" henne så är det för att vi vill vara säkra på att hon hittar vattnet och att hon vet att det finns tak och att man är säker där om det skulle vara något. Annars hade hon med största sannorlighet sprungit ut i den stora hagen och sen inte vågat gå in under tak och skydd. Men i morgon skulle dem öppna åt henne så det kommer nog bli perfekt.
Det är ju onsdag idag, fast ändå som fredag. I morgon blir det sovmorgon med andra ord. Riktigt skönt att ha långhelg igen och kunna sova ut. Nästa helg blir det full rulle och ingen sovmorgon. Då är det upp 5:30 för att åka iväg och jobba på Strömsholm.
 
Nu ska jag sätta igång ett avsnitt utav PLL. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Ute hos sessi


XoXo//Emma

Mellanlandar hemma

Jag började väva på slöjden under lektionen idag och så jag stannade kvar efter median då den slutat tidigt och gjorde lite mer på min väv.. Ganska långtråkigt måste jag säga, men det går väl an antar jag. Snart ska jag iaf sticka till stallet och hoppas att Promise är inne. Sen ska jag iväg ut till Carisma och det ska bli väldigt mysigt tycker jag.
- Finaste prinsessan <3
 
XoXo//Emma

Planer för onsdagen

Idag är det onsdag och idag ska jag åka ut till Carisma. Det ska bli riktigt mysigt att träffa henne och hon är betäckt nu så det är bara att hoppas på det bästa. Hingsten har 100% betäckta ston som blir dräktiga så det är förhoppningsvis bra odds.
Det är planerna för dagen. Men först måste skolan bli avklarad och efter det får jag åka Carisma. Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Skolböcker är inlämnade

Har fått sovmorgon i morgon också. Riktigt härligt måste jag säga och dem är verkligen välbehövliga just nu. Jag har bara mina engelskaböcker kvar i skåpet nu. Resten är inlämnade och jag har knappt några riktiga lektioner i grundskolan. Det känns helt sjukt men samtidigt underbart. Det börjar dra ihop sig. Om 2 veckor har vi kommit hem ifrån Stockholm och den veckan är det även avslutning. Jag längtar verkligen till sommarlovet och tills jag får Promise om 55 dagar.
Nu ska jag kolla klart på Maria Wern med familjen och sedan tänker jag krypa till sängs. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Bra möte

Kom nyss hem ifrån mötet i stallet. Det gick riktigt bra och jag längtar verkligen till sommar. Kommer få ha vattenpass i hennes hage, men det blir nog prima ändå. Som det ser ut nu ska också jag och Alva som jag ska dela Promise med åka o köpa flugspray, flughuva & grejer för eventuella sår osv.


XoXo//Emma

Svar på tal ang stövlarna

Fick en fråga om vart jag köpte mina stövlar och om dem var begagnade. Jag köpte dem av en tjej som jag kontaktade över nätet. Dem var riktigt fina och fräscha så dem fick följa med mig hem helt enkelt. 
XoXo//Emma

Tisdag med sovmorgon

Idag börjar vi skolan 10.10 så jag tog en ordentlig sovmorgon. Vilket var väldigt värlbehövligt just idag. Sedan är det sovmorgon med 1h i morgon också. Det är inget som jag tackar nej till. Efter skolan idag är det betesmöte i stallet. Det börjar närma sig nu och det är jag riktigt taggad för. Att ha Promise som min egna i sommar ska bli roligt. Då kommer det nog fotas en hel del nya bilder.
Nu hinner jag nog inte skriva så mycket mer för jag ska möta mina bruds. Vi hörs senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt måndag

Det var riktigt roligt att ha spex idag. Men jag är riktigt trött nu. Det var många mindre som frågade om det var maskerad. Det roliga var att våran klass var den enda som had sina kläder och hela dagen. Det är ju lite det som är vitsen enligt mig. Hade egentligen inte mycket mer att säga. Nu väntar sängen för min del. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Goldie ♥

 
Ibland är han bara så söt. Mitt fina 
XoXo//Emma

Spexdag

Ledsen att ni inte fick något inlägg i morse. Men jag hade fullt upp med att fixa mig inför spexfotot som togs idag. Jag och några bad en lärare ta ett kort på oss. Jag bjuder på den här nedanför. Kan ni gissa vad jag är för något/vem jag är?
Nu ska jag bara ta det lugnt, är verkligen helt slut.
XoXo//Emma

Morsdag

Är helt kär i mina nya stövlar. Att en så enkel sak kan få en att längta så mycket till nästa ridpass. Jag ska som det ser ut nu rida Carpen nästa vecka och det har jag inget emot. Då ska jag också inviga mina stövlar och det ska bli väldigt roligt. 
Idag var vi på morsdagsfika hos mormor med en av mina kusiner samt en av mina mostrar. Lite vaniljglass och hjortronsylt fikade vi med, riktigt gott. På vägen hem skulle vi stanna till vid min skola för mamma skulle välja till EU någonting. Då träffade jag några bruds utanför och då var jag med dem ett tag istället för att följa med mamam hem när hon var klar. Det var väldigt mysigt att sitta och prata i solen.
 
I morgon är det spex så då måste jag gå upp lite tidigare för att verkligen hinna göra allt som måste fixas. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

My new lovies


XoXo//Emma

Med bruds


Sitter med bruds och snackar lite. Brb
XoXo//Emma

TMI tag

XoXo//Emma

Tacken ifrån ponnyn

Om ni inte redan sett detta på instagram tänkte jag bara dela med mig av denna bilden.
Det är tacken man får för att släppa ut en ren ponny i hagen... Fast jag gillar henne ändå. Finaste pärlan
 
Tänkte också bara säga god natt och att vi hörs i morgon.
XoXo//Emma

4 needs for the summer

Jag har 4 saker som verkligen är ett måste för mig att ha i sommar.
 
- Iste/iskaffe. På sommaren är iste och iskaffe helt underbara drycker. Kan inte säga så mycket mer än det.
- Aloe vera spray. Denna spray är ett mirakel när man har bränt sig i solen eller bara vill fräscha upp sig. Så jag kan verkligen rekommendera denna till sommaren. Själv kommer jag alltid ha en hemma i sommar.
- En fin bikini. I sommar är en riktigt fin bikini ett måste, eller är det bara jag som tycker så?
- Vara med underbara vänner. Under sommaren ska man bar koppla av och vara med de som står en nära. Det ska jag verkligen se till att göra.
XoXo//Emma

Steker i solen


XoXo//Emma

Mot stallet


XoXo//Emma

TIdig helgdag

Idag var vi uppe ganska tidigt med tanke på att det är helg. Men det är för att vi ska åka iväg och kolla på när min lilla kusin spelar fotboll. Då blir han nog riktigt glad. Sen blir det käka lite lunch innan jag får åka och ta hand om min lilla prinsessa.
XoXo//Emma

En snabbis innan sängen

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg. Mest bara för att säga god natt. Tyvärr blir det korta och tråkiga inlägg här på bloggen. Men det är för att jag är helt slut efter året nu i nian och min hjärna har redan börjat ta sommarlov. Det är bara 6-7 ynka riktiga skoldagar kvar nu. Idag var sista fredag i hela grundskolan för min del. Dett känns lite läskigt att tänka på att det snart är över. Snart är det bara 3 år på gymasiet kvar innan jag får bege mig vidare i livet.
- Hade ingen annan bra bild så ni får en på G & G
 
Nej nu blir det sängen för min del. Har lite planer för i morgon förmiddag så det gäller att ha lite sömn. Ni får sova gott så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ridpass på Carpen

Red Carpen idag. Vi började med att skritta fram i skogen och det var riktigt mysigt. Han var lite tjafsig i början men sedan i slutet släppte det och han blev mjuk o blev väldigt fin. Efteråt var han sjöblöt så han fick sig en ordentlig omgång med vatten. Är ganska nöjd med dagens ridpass, tänker inte gå in djupare då det inte är så roligt att läsa. Jag ska ha honom nästa vecka också. 
Skötte även Kapten. Han var väldigt snäll och okomplicerad. Det blev inte så länge idag. Det får bli mera nästa vecka tänkte jag.
XoXo//Emma

Dagens lunch


Idag blir det tårta till lunch. Inte de mest ultimata kanske... Men de får gå
XoXo//Emma

Seg fredag

Idag var det riktigt segt att komma upp ur sängen. Var verkligen helt slut efter gårdagen. Fast idag är det fredag och det är alltid härligt med fredagar. Om man bortser ifrån idag då vi ska ha 3 pass med SO under dagen... Det blir däremot bättre ikväll då det är dressyrträning på schemat. Hoppas att vi kan rida ute i det fina vädret. Fast det är marknad precis bredvid så jag vet inte hur det kommer bli. 
XoXo//Emma

Eftermiddag i solen

Klockan är väldigt mycket och detta kommer bara bli ett snabbt inlägg. Men det var så mycket folk hela tiden så att vi kom inte där ifrån förens vid klockan 21.  Sen direkt när vi kom hem fick dem beta lite innan dem fick gå in för natten. Vi drog nog över lite för att vi kom iväg lite sent. Buster ville inte riktigt gå på som vi ville så det tog lite tid. Men jag fick lasta lilla Oboj varenda gång och det gick väldigt bra. Han typ sprang på trailern, gulliga ponnyn. På vägen böt vi även om lite snabbt i bilen så det såg nog lite roligt ut, men här är vi inte rädda att byta om i en bil med personer vi inte känner till 100. Vi bara körde på och tyckte det var riktigt roligt. 
- Lilla Oboj förra sommaren
 
Det enda tråkiga med dagen var att jag fick ta i med hårdhandskarna och säga åt barnen som misskötte sig lite kring hästarna. Några kröp på alla fyra så att stackars buster hoppade till och sedan skulle typ 75393 olika personer mata och klappa hela tiden. Då fick det vara nog efter ett tag så då blev vi faktiskt ganska arga på dem. Men ingen ska ha blivit skadad så det är väl en bra sak.
 
Vi hade också folk hos oss hela tiden så därför hann jag inte blogga något... Roligt och trevligt var det så detta är något jag sa att jag gärna gör om. Men nu orkar och hinner inte skriva mera för nu väntar sängen för min del. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

På rull


Hästarna är lastade och vi är på rull nu.
XoXo//Emma

Mellanlandar hemma en snabbis

Ska snart sticka ut till stallet, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg åt er. Har gjort lite iste som får följa med ut till stallet, yammi. Jag ska få leda lite pållar så snart måste jag verkligen sticka. Hästarna går inte på trailern helt av sig själva. Men ni får ha en fortsatt fin kväll så ser jag om jag hinner slänga upp något inlägg.
XoXo//Emma

Working


XoXo//Emma

Working day

Har 2 jobb idag. Kontrollera något i skolvalet som vi ska ha idag i skolan men sen efter skolan ska jag med och hjälpa till på ponnyridning som vi ska hålla i. Så jag kommer vara helt slut efter denna dagen... Detta är inprincip det jag har att säga om denna dagen.
XoXo//Emma

God natt

Nu tänker jag nog bara säga god natt då jag inte har mycket mer att säga. Idag fick bloggen helt enkelt bli lagd lite åt sidan. Det händer ju inte så ofta och därför hoppas jag att ni tycker att det är okej ändå. I morgon får jag se om ni får mycket uppdatering. Har åker mot jobb klockan 15 och kommer hem ca 21. Men jag ska göra allt jag kan för att ni ska få uppdatering.
- Denna bilden på mig och några av mina bruds togs för ganska precis 1 år sedan. Tiden går fort
 
XoXo//Emma

Utan uppdatering hela dagen

Är riktigt ledsen att jag inte har uppdaterat er. Men appen ar varit fucked up så jag har inte kunnat blogga. Hoppas att ni har klarat er ändå. Inte för att jag heller har haft så mycket att komma med, men lite uppdatering är alltid lite uppdatering.
 
Hade bland annat tänkt slänga upp detta åt er. Grillade även gigantiska marshmallows, riktigt gott var det.
XoXo//Emma

En riktigt lång skoldag

Idag ska vi baka på tyskan. Det kommer vi göra från ca 14:30 och 17. Så det kommer bli en väldigt lång skoldag för mig idag. Men det kommer bli roligt, tror jag iaf. Sen när jag kommer hem blir det nog att vi tar en tur till Erikslund och köpa lite kyckling och sedan grönsaker att lägga på grillen till kvällen. Riktigt gott
Ni får ha en fin dag så hörs vi senare. För nu ska jag snart åka och möta mina brudar.
XoXo//Emma

God natt tisdag

Nu har Maria Wern börjat på TV igen så jag passar på att blogga lite i pausen. Dock tror jag bara att det var två-tre avsnitt, men det gör inget. Som ni märker gillar jag den typen utav filmer och serier. När Maria Wern är slut blir det hoppa i säng och kolla på ett avsnitt av PLL. I morgon väntar en lååång skoldag så lite sömn kommer behövas.
- Snyggingen <3
 
Jag har även glömt att säga att vi vann spökbollsturneringen som vi hade i skolan mot de andra niorna. Det var riktigt skönt att vinna över de klasserna då fuskade väldigt mycket. Då hade vi en snäll lärare som gick och köpte 2 klubbor till oss var eftersom att vi vann. Sen fick vi titta på en film som heter Linas kvällsbok innan vi fick sluta. Kan ju dock inte rekommendera den filmen, lite åt det porriga hållet...
 
Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Wing Commander xx

Namn: Wing Commander xx, kallas Kapten
Färg: Fux med bläs och strumpor
Kön: Valack
Född: 2007
Ras: Engelskt fullblod
Kategori: Storhäst
 
Han heter Wing Commander  men kallas för Kapten så om jag skriver båda namnen i bloggen så vet ni att det är samma häst. Han är iaf den hästen som jag precis börjat tagit hand om. Men jag vet redan en del om honom eftersom som att jag brukar rida honom osv. Jag började sköta honom 20/5 2014
I boxen är han en väldigt snäll och ganska gosig utav sig, inte så jättekomplicerad att ha och göra med. Nästan så att han gör lite för lite när man håller på och borstar honom osv. Men han är ändå en väldigt go häst. Fast han gillar inte andra hästar så speciellt mycket, vissa går bra med vissa gillar han verkligen inte och den kickar han efter.
 
Att rida är kan han vara lite het, men inte överdrivet he. Han skulle aldrig heller göra något för att vara dum när man rider honom. När man väl värmt upp honom och jobbar honom efter det brukar han kunna bli riktigt fin och då blir han även lite lugnare och ridbar på ett annat sätt. Då är han verkligen heaven att rida på.
 
Undrar ni något om denna snyggingen är det bra att fråga.
XoXo//Emma

Ny pålle och frisk pålle

På fredagar har jag ett tag funderat på om jag vill ha en ridskolehäst att ta hand om. Därför skrev jag idag upp mig på Kapten så nu har jag honom. Är riktigt glad för det och det ska verkligen bli roligt att ta hand om honom. Han kommer inom en snar framtid att vara med i designen här på bloggen tänkte jag.
Idag var även Promise frisk. Snacka om att jag blev glad. Jag gillar inte att hon är sjuk därför var det väldigt skönt att höra att hon är bättre i sitt ben. Hon fick gå en nybörjarlektion så det är nog en lagom start för henne.
 
Hade räknat med mulet väder. Men det är riktigt fint och soligt ute så jag tänker nog gå ut och sätta mig på altanen en sväng.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Fick en kommentar om att Promise fortfarande inte var frisk, ganska trist faktiskt. Hoppas att hon blir bra inom en snart framtid. Det är inget roligt att ha en sjuk ponny. Därför får hon nog en promenad idag och såklart en massa gos och borstning.
 
Såg även att jag fått en fråga om vart o Sverige jag bor, jag bor i Västerås.
Snart måste jag åka till skolan och ha spökboll hela förmiddagen. Det är en sak som jag inte gillar i skolan. Dels för att jag inte gillar bollsporter så jättemycket men också för att vi har kört det typ varje vecka i nian...
 
Ni får ha en fin tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Onödigaste dagen i skolan

Jag har verkligen inte gjort något vettigt i skolan idag. Hoppas att morgondagen kan bli bättre och lite mer vettig. Men det var spökboll på förmiddagen och sedan toppa dig/ta igen på eftermiddagen. Så bättre kommer det nog inte att bli känns det som. Det är verkligen den perioden i skolan då man knappt har något riktigt arbete kvar utan det blir oftast titta på film eller liknande. Ganska lugnt, men ändå otroligt uttråkande.
 
I morgon får jag iaf åka till stallet så då kommer jag ha något att göra. Det ska nog gås igenom lite inför torsdag då det är ponnyridning på Bäckby. Sedan ska pärlan tas hand om. Förhoppnngsvis är hon frisk så att hon kan börja ridas igen. Jag gillar inte att hon ska gå och ha ont.
Nu ska jag sätta på det sista av ett avsnitt av PLL så ni får sova gott och vi hörs igen i morgon.
XoXo//Emma

Fastnat i serien

Jag sa åt mig själv att inte fastna i någon serie. Sen blev jag bara sugen att pröva kolla på ett avsnitt av PLL idag... Kan ju säga att jag är lite fast i den serien nu. I säsong 1 är det lita drama, romantik, skvaller och utredning utav mord (typ). Detta är det ultimata för mig då jag gillar kombinationen av allt som serien innehåller. så jag kommer fortsätta titta på resten av avsnitten och troligen nästa säsongen oxå. Kan verkligen rekommendera den serien om ni vill se på en serie.
Nu ska jag däremot kolla på ullared. Vi hörs snart igen.
XoXo//Emma
 

Minecraft & PLL


Ska spela lite minecraft, börja kolla på pretty little liars samt dricka iste. Måndagslyx var det ja
XoXo//Emma

Lookbook - spring inspiration

XoXo//Emma

Måndag, igen

Är inte så taggad på dagen idag och i morgon måste jag säga. Idag är det typ en toppa sig/ta igen dag och på tisdag är det toppa sig/ta igen + spökboll. Hade lätt kunnat varit sjuk dessa dagarna, men nu är jag frisk som en nötkärna... Hoppas att om jag bloggar under dessa dagarna så kan det räknas som att toppa sig svenska. Det visar sig hur det blir.
- Dör lite söthetsdöden lver denna bilden 
 
Annars händer det inte mycket idag, mest bara ta det lugnt. Men nu ska jag snart kila till skolan så ni får ha en fin måndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Denna helgen är över

Nu är denna varma helg över. I morgon och på tisdag trodde jag att jag skulle ha 2h elevensval och alltså väldigt lugna och sköna dagar. Men tydligen ska vi göra något helt annat och typ toppa oss/ta igen. Roligt att göra det hela veckan när det inte finns en enda läxa att göra eller liknande... Jag får väl kanske sätta mig och fixa bra inlägg åt er om jag kan övertala min lärare.
- Hon visar upp sin andra sida, surtanten som kan komma fram i hagen.
 
Nej nu tänker jag lägga mig i sängen och sedan sova. Det är bara att hålla ut 3 måndagar till, inte alls många. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Fastnat i soffan


Ligger i soffan och kollar på finalen av talang, sen är det partaj som gäller.
XoXo//Emma

Släkten har åkt hem

Nu har precis släkten åkt hem. Det var roligt att träffa dem igen. Det är ju inte så ofta som man ses. Jag busade lite med mina små kusiner och kusinbarn ute på gräsmattan. Denna lilla tösen har bland annat börjat gå lite smått nu, riktigt söt.
 
Nu ska jag spela lite mine craft innan vi ska käka langos, yammi.
XoXo//Emma

Bildbomb - ponnyn i hagen

XoXo//Emma

Redo för kalas


XoXo//Emma

Sneak peak

Har slängt upp många av bilderna som jag tog på Promise i hagen i ett inlägg kommer komma upp under morgondagen. Här kommer en bild som jag gillar väldigt mycket på lilla ponnyn.
 
Nu har jag inte alls mycket att komma med. Tänkte bara visa en sneak peakifrån dagen och sedan säga god natt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Istes missbrukare

Har precis insett vilket beroende av iste vi har här hemma. Idag vi köpt hela 4 paket iste totalt... Mamma hade glömt köpa 2 saker som vi måste ha till brorsans kalas i morgon så jag fick nyss cykla iväg och inhandla det. Jag cyklade till ICA i shorts och T-shirt och det var underbart hur varmt det var. Börjar verkligen få sommarkänsla nu. Frukost ute, sill och potatis till lunch ute, årets första solande och årets första cykeltur i shorts.
Förresten så var Promise i hagen så mamma kunde inte fota mig och henne. Därför fick jag en del hagbilder istället som jag ska redigera och sedan slänga upp här åt er.
 
Grabbarna i familjen är borta så jag och mamma lyxade till med med att köpa lite kalvfilé, sedan wokar grönsaker på grillen och har potatisgratäng till. Riktigt gott kommer det att bli.
XoXo//Emma

Klagar inte


Ligger ute i solen o gassar, klagar inte på det inte. Bara på grannens otroligt gapiga ungar...
XoXo//Emma

Sommar på hög nivå


Sill o potatis med isthé och dricka till de, sommar på hög nivå.
XoXo//Emma

Underbar morgon

Har precis käkat frukost ute för första gången i år. Riktigt mysigt måste jag säga. Sen tog jag även in lite gräs åt lillkillen där inne och det blev han väldigt glad för. Snart har min brorsa fotboll. Då ska jag åka med och så ska jag och mamma gå till stallet och fota mig och Promise lite. Funderar starkt på att åka till stallet i shorts, men jag vet inte till 100%... Så ikväll kommer ni kanske kunna få en bildbomb, om det blir nå fina bilder. Fast det tror jag nog att det kommer bli.
Hoppas att ni också har fint väder så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar denna fredagen

Ska snart krypa till sängs tänkte jag, även om jag redan sitter i min säng och kollar på live stream. Är helt slut efter denna skolveckan. Men nu är det sista nationella avklarat och det är så jäkla underbart måste jag säga. Har inga läxor över huvudtaget så det är också väldigt skönt. Nu kommer jag äntligen kunna leva igen. Skolan har nämligen tagit all min kraft under de senaste månaderna.
Ni får sova riktigt gott så hörs vi igen i morgon. 
XoXo//Emma

Hoppning på en vit ponny

Idag satte Johanna, min tränare upp mig på en ponny vid namn Miss Elina. Hon tyckte att jag skulle hoppa henne. Hon är inte den typen av ponny jag brukar rida. Men det gick bra ändå och hon hoppade bara några konstiga hopp. Hon brukar nämligen kunna hoppa lite konstigt... Annars är jag nöjd, jag tyckte att jag hade ett bra tempo på henne och när vi red fram blev hon ganska fin i slutet. Johanna tyckte även att jag skulle rida Elina flera gånger, men jag vet inte riktigt. Hon kommer nog slänga upp mig på henne nästa gång hon får chansen, det är jag ganska så säker på.
- Här får ni en bild på henne ifrån betet.
 
Nu ska jag sätta mig i soffan med familjen och ha lite fredagsmys. 
XoXo//Emma

Rullar mot stallet


XoXo//Emma

Finaly friday

Nu är det min favortidag på hela veckan, fredag. För en gång skull skiner solen så det lutar väl åt att vi kanske kommer kunna hoppa utomhus. Får se om det finns någon som kan fota/filma, det hade varit roligt. Det blir förresten ingen tävling för mig i helgen. Min brorsa fyller år samt att jag vill ta det lite lugnt.
Snart ska jag börja dra mig mot skolan för att skriva det sista nationella. Jag vet att jag tjatar om det. Men det är freaking det sista nationella i grundskolan nu. Kommer vara riktigt glad efter det provet hoppas jag. Dock så är de kartdelen i geografi och jag kan säga att jag inteee är bra på geografi...
 
Ni får ha en härlig fredag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Slut på denna torsdagen

Idag var det ingen vettig skoldag alls. Skrev ett nationellt prov i SO i morse och efter det fick vi reda på betygen på nationella i NO. Sen fick vi sluta. Ganska skönt måste jag faktiskt säga. I morgon bitti får vi sovmorgon och då ska det sista nationella provet skrivas. Hoppas att det känns lika bra som det gjorde idag. I morgon är det även hoppträning på kvällen så det ska bli roligt. Om vi har tur kanske vi kan hoppa ute.
- Har en otrolig brist på bilder. Därför får ni en ifrån förra sommaren.
 
Det var riktigt härligt att åka ner på stan med mina bruds. Vi får verkligen se till att göra saker tillsammans oftare. Men nu har jag varit igång hela dagen och det börjar bli dags att koppla av så jag ska krypa ner under täcket i sängen nu tänkte jag. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Svar på fråga

Fick en fråga om jag kunde ta reda på vart pocky fanns att köpa. Tyvärr vet jag inte vad affären hette då de var någon liten butik. Men i Västerås hittade jag pocky i en typ livsmedelsbutik bredvid myrorna tror jag att det låg. Det är de lilla jag kan ge. Men om ni hittar pocky kan jag verkligen rekomendera er att köpa. Riktigt gott och ett paket kostar bara 10 kr och då är det många i. Mina paket är lixom inte slut ännu ;)
- Jag och Promise förra Pay n Jumpen
 
När jag kom hem ifrån stan med mina bruds åkte jag och Vilma till stallet för att titta på pay n jumpen som var. Kapten hoppade riktigt bra de 2 rundorna han hoppade. Det var roligt att kolla på alla och det gick väldigt snabbt att bli klara idag. På grund av detta måste jag plugga tyska nu. Men jag återkommer snart igen.
XoXo//Emma

Dagens inköp

Två paket pocky - Någon konstig affär, 10 kr st
Ett babylips - Harmoniq, 29 kr
Ett par örhängen - Ur & Penn, 20 kr
En tröja - Second hand, 45 kr
 
Jag köpte även grejer till spexet, men som sagt vill jag inte spoila något.
XoXo//Emma

Redan torsdag

Idag är det redan torsdag. Hur underbart är inte det på en skala? Idag ska iaf jag och mina bruds åka ner på stan en sväng. Vi måste köpa grejer till spexfotograferingen som är om typ 10 dagar. Vårat tema är Cartoons at war eller vad man ska säga. Vad jag ska vara får ni se på dagen då vi har fotografering.
Fast innan jag får åka ner på stan måste det skrivas ett nationellt prov i SO och sedan ska vi ha biologilektion. Jag är däremot inte lika skoltrött längre som jag nyss var. Vilket är ganska skönt. Det kommer nog släppa mer efter alla nationella. I morgon skrivs det sista riktiga nationella provet. Det kommer verkligen att bli heaven. Här har ni yngre något som inte vill se fram emot. Det känns som att det är typ 20 nationella som vi har gjort...
 
Nej nu ska inte min dystra inställning till skolan ta över. Ni får ha en underbar torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Hemma ifrån Strömsholm

Nu har jag kommit hem ifrån mötet och är helt slut. Vi fick lite information och så fick vi reda på "vad" vi skulle göra och vart. Jag och Vilma ska vara vid hoppbanan och arbeta där båda dagarna så det kommer att bli perfekt. Även om vi måste åka hemifrån 6:10 för att vara där ute i tid... När vi har jobbat klart blir det nog att vi kollar in mässan någon av dagarna.
Det är ju det som har hänt under kvällen så därför har jag inte så mycket mera att komma med. Är som sagt helt slut i hjärnan just nu och måste verkligen få sömn. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

På Strömsholm


XoXo//Emma

Skåpet fixat

Har fixat krokar i mitt skåp så nu är det helt redo för att bli kört till stallet. Ska inte lägga i en massa grejer i det idag då vi lämnar av skåpet på vägen till strömsholm. Därför får det bli en annan gång, som på fredag ungefär. Är riktigt taggad på att åka iväg nu.
Ni får ha en fortsatt härlig eftermiddag/kväll så hörs vi.
XoXo//Emma

Lååång skoldag

Idag är det den längsta skoldagen för min del, inte jätteroligt direkt. Men sedan ska jag och Vilma åka till Strömsholm på möte och det däremot ska bli riktigt roligt. Då får vi nog våra arbetsplatser och lite sådant så det kommer nog bli en rolig kväll. Därför hinner jag tyvärr inte åka och ta hand om Promise idag. 
Nu ska jag kila iväg till skolan så vi får höras senare.
XoXo//Emma

Denna tisdagen

Har fått en del frågor om jag ska vara med på någon av de 2 pay n jumperna som är denna och nästa vecka. Svaret är nej. Dels för att Promise fortfarande inte är bra i hoven/benet och för att jag e uppbokad på annat. Därför har jag också valt att inte starta henne i helgen. Jag tänker nog däremot debutera på Kapten. När jag blir mjuk och lugn så brukar han bli riktigt härlig att rida. Därför känns det som att det är så jag kommer göra just nu. 
Som ni såg bakade ju jag och mina bruds. Vi ska göra ett matlagningsprogram och då valde vi att baka kladdkaka. Snacka om att det var riktigt gott. Därför "slutade" vi vid lunch. Fast att vi egentligen var hemma hos Linnea och bakade. Men vi blev sugna på att fota så då åkte vi hem till Vilma och fotade hennes hundar. Hon bor ganska nära stallet så jag var lat och orkade inte åka hem i mellan och byta om så jag stack direkt till stallet. Då fick Promise sig en omgång med borstarna och sedan en liten lugn promenad. Hoppas att hon blir bättre snart så att hon slipper ha ont.
 
Nu tänker jag avsluta detta inlägget och säga god natt så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Klippt av håret


Har precis klippt av en del hår och nu sitter vi på tacobar o väntar på middagen.
XoXo//Emma

Ut med sjuka ponnyn


XoXo//Emma

Bakar med bruds


XoXo//Emma

En snabbis på morgon

Idag hoppas jag att Promise är inne när jag kommer så att jag kan ta hand om henne. Det är den stora nackdelen med ridskoleponnysar/hästar. Fast innan jag får åka till stallet är det en seg dag i skolan som måste klaras av. 
Förlåt för ett riktigt kort och onödigt inlägg. Men på morgonen är min hjärna väldigt seg och därför kommer jag inte på så mycket att skriva. Ni får ha en ifn dag så hörs vi.
XoXo//Emma

Klänning till avslutningen

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men min mobil har verkligen lackat ur helt så jag vet inte vad. Jag tänkte lägga upp en bild när vi fikade, men det ville den inte låta mig göra. Sen har jag tragglat i snart 1h med att få en bra bild på klänningen som jag köpte idag. Bilden är dock inte alls rättvis utan den är mycket snyggare i verkligenheten, men den får duga. Klänningen hittade jag iaf på Bik Bok för 199 kr, ett kap med andra ord. Köpte även en vit bandeau-top att ha under klänningen. Detta kommer att bli min klänning till avslutningen
Min farbror har även gjort ett stallskåp åt mig som kom idag. Så det ska snart flyttas till stallet. Det enda som fattas är att vi ska köpa krokar att hänga på dörren så att jag kan ha grimmor, träns osv hängades. Jag känner att jag vill ha ett helt eget skåp och att jag kan ha med det till betet i sommar. Därför kommer nog detta bli perfekt.
 
Nu är jag riktigt trött och tänkte gå och lägga mig. Hoppas att jag kan anmäla mig till helgens dressyrtävlingar i morgon. Det skulle ju vara bra om lapparna kom upp eftersom att det är i helgen... Nej nu ska jag sluta klaga och vara irriterad på allt. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Mot stan


Är på väg ner på stan nu för att möta Alice.
XoXo//Emma

Måndag, igen

Jag är glad att det har slutat regna. Jag avskyr att cykla i regn... Eller jag tror nog att ingen gillar det till 100% Efter skolan idag ska jag ner på stan och möta Alice. Vi tänkte ta en liten shoppingtur. Vi får se om jag får med mig något eller inte. Det ska bli väldigt mysigt och så har vi planerat in en fika. Känns som ett underbart sätt att börja en vecka på.
- Saknar denna snyggingen. Jag får se om jag åker och hälsar på honom i sommar <3
 
Såg även på twitter att vi bara behöver ta oss igenom 4 måndagar till och sedan är det sommarlov. Om exakt en månad har vi fått sommarlov också. Heaven!
 
Ni får ha en riktigt härlig vecka så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Avslutar söndagen

Tänkte ta och avsluta denna helg med att krypa ner under täcket och kolla på ett avsnitt av någon serie. Södagsmys var namnet. Hoppas att ni har haft en skön helg och så taggar vi för en ny vecka i morgon.
XoXo//Emma

Empties #1

XoXo//Emma

Veckoplaner - Vecka 20

Måndag: 
* Skola
* Stan med Alice
 
Tisdag:
* Skola
* Stallet och ta hand om sessi
* Plugga tyska
 
Onsdag:
* Skola
* Åka till Strömsholm på möte med Vilmis
 
Torsdag:
* Skola
* Stan/Erikslund med mina 3 bruds
* Plugga program till helgen
 
Fredag:
* Skola
* Hoppträning
 
Lördag:
* Dressyrtävling
 
Söndag:
* Troligen fika med släkten då brorsan fyller åt
* Dressyrtävling - "final".
Ska ni göra något speciellt i veckan?
XoXo//Emma

Härliga söndag

Idag är det en lugn dag hemma utan en massa måsten. Jag måste bara åka till ICA en sväng och ta ut pengar till Önstagalan som är om exakt en månad. Jag ska plugga lite till min hkk redovisning som jag har i morgon. Det känns dock inte jättesvårt för man kommer kunna få ha papper. Jag kommer aldrig kunna lära mig all min text utantill...
Nu ska jag och brorsan spela lite minecraft så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Vad som kommer i morgon

Sitter och kollar på eurovision nu. Är trött efter att ha hållit igång hela dagen i stallet så direkt efter att detta är slut. I morgon tänkte jag slänga upp ett "schema" med vad som kommer hända under veckan som kommer. Min hjärna är verkligen tom just nu och därför blir detta inlägget kort. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Så lättad

När jag kom till stallet vid lunch var ponny inte inne utan hon var i hagen. Jag hade verkligen sett fram emot att kunna kolla igenom hennes hov och sköta om henne innan jag skulle vara funtionär. Som tur var kom jag loss ganska snabbt efter att det var klart så jag hann borsta igenom henne lite snabbt och så kratsade jag hovarna på gången. Då såg jag var bölden varit och så gick jag runt lite på stallgången och hon såg ganska ren ut. Det gjorde mig riktigt glad och gav mig lite hopp. Jag vet inte om jag ska få hoppa pay n jumpen på torsdag fast det tror jag nog inte, eller om jag får hoppa nästa torsdag. Eller om jag ens ska hoppa alls, det visar sig. Sen är det ju dressyrtävling på lördag och söndag så är hon fräsch tills dess ska vi rida då.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det slänga sig i soffan och kolla på Eurovision.
XoXo//Emma

Jobbar i stallet


XoXo//Emma

Bullbak

Här hemma är det bullbak för fulla muggar så det luktar verkligen gott i huset just nu. Längtar tills det är dags att provsmaka. Hemmabakat är bland det bästa som finns. Snart ska jag väl även börja dra mig emot stallet för att ta hand om sjuklingen lite. Sen ska jag även hjälpa till på någon tävling som vi ska ha.
Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Sjukling till ponny

Stackars Promise har dragit på sig en hovböld på vänster fram. Eller så har hon haft den ett tag men inte visat det och så om hon verkades idag kan det ha tömt ut/kommit åt den och orsakat smärta. Det är min teori iaf... Jag tänkte att jag ska ställa ut och kratsa hovarna på gången så att jag kan se hur det ser ut. Det är tävling om 1 vecka så jag hoppas att hon kan vara fit for fight tills dess. Men självklart går hennes hälsa före! Hon får nog även en eller kanske 2 små promenader för att ha igång cirkulationen i benet och öka läkandet. Så i morgon blir hon nog riktigt bortskämd, sjuka lilla ponnyn.
 
Nu ska jag kolla klart på utröstningen av Lets Dance men sedan blir det sängen. Ni får sova gott så hörs vi i morgon. 
XoXo//Emma

Ridpass & hemklickat

Har precis klickat hem 2 nya wallet case skal+ 2 skärmskydd då jag har lyckats att ha sönder båda dem jag har nu. Dem har spräckts lite oså, klantiga jag. Sen ska jag kanske beställa 2 skal med Ebba nästa gång hon klickar hem något ifrån ebay.
 
Som ni såg red jag kapten idag. Har var riktigt fin idag och världigt trevlig. Jag gillar verkligen den hästen. Han e sjukt underbar att rida när han blir mjuk och börjar arbeta med baken och ryggen o kommer ner i en bra form. Jag kom även på att det är riktigt tomt på fredagar så jag ska nog kolla om inte kapten är ledig för då kan jag ta hand om honom.
- Ni måste verkligen få nya ridbilder på honom. För nu ser han inte lika muppig ut som han gjorde där.
XoXo//Emma

Ridit denna skönheten


XoXo//Emma

Ute med sessi


Stackarn har en hovböld :(
XoXo//Emma

Chill fredag

Idag kör jag på chill stil så jag har mjukisar och en hoodie. Det är jag värd känner jag och så har vi bara 3 lektioner. Idag kommer vi även få sluta tidigare så det kommer bli riktigt skönt. Jag kommer inte behöva vara i stallet så länge eftersom att jag inte Carisma. Lite skönt men ändå otroligt tomt. Jag kommer ju inte ha så mycket att göra i stallet mer än att mocka och rykta på Promise.
Eftersom att jag inte behöver gå med Gucci så har jag en massa tid på morgonen. Fast snart måste jag åka och möta mina bruds innan vi ska till skolan.
XoXo//Emma

Videoworking

Har redigerat 2 videos nu under kvällen och en har kommit upp. #emmaworkshard. Har sett att prenumeranterna på min youtube har ökat och det är roligt tycker jag. Hoppas att det fortsätter i den riktningen. Ni har väl inte glömt att prenumerera på min kanal? Jag känner att det börjar bli dags att göra en riktigt kanaltrailer till min youtubekanal, håller ni med mig eller inte? Vill höra vad ni tycker om det.
I morgon har jag det sista nationella i matte och därför kommer jag ha sovmorgon och kunna gå upp klockan 7 eftersom att Gucci har åkt hem nu under kvällen. Det känns som en skön start med sovmorgon en fredag. Men nu tänker jag krypa till sängs så hörs vi i morgon. Ni får sova gott mina finisar
XoXo//Emma

Uppdatering och info

XoXo//Emma

Tråkigt svar

Fick svar av grällsta idag och jag kommer inte få jobba där i sommar, väldigt tråkigt. Var väldigt taggad på att jobba, men nu blev det inte så. Jag får väl hitta på något roligt ändå... 
Nu ska jag sätta mig och fortsätta kolla runt på lite olika klädsidor och videos. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Duktiga Emma

Idag är det grått och trist ute och en massa regn. Smart som jag är glömde jag mitt paraply i stallet då jag trodde att det regnade när jag skulle dit. Men det regnade varken dit eller hem och därför är det kvar. Så jag taggar att blir väldigt blöt när jag går med Gucci. Hon ska faktiskt åka hem i eftermiddag. Det ska bli skönt att vara lite hundfri nu ett tag. Sen blir det nog sushi till middag. Har aldrig smakat det så det kommer bli lite intressant.
Jag ska väl försöka få ut Gucci på en promenad i regnet, hon avskyr regn. Ni får ha en riktigt fin dag så hörs vi
XoXo//Emma

Låg på energi

Jag är just nu väldigt låg på energi och är helt slut. Därav dagens dåliga bloggning och därför kommer detta inlägget bli väldigt kort. Jag kände att jag bara behövde få vara idag. Plugga i lugn och ro innan jag åkte och tog hand om prinsessan Promise. Ni får sova gott så hörs vi i morgon
XoXo//Emma

Landat i soffan

Jag behövde inte ha media så jag åkte hem och pluggade. Då fick jag tid och åkte till stallet och tog hand om Promise. Nu ska jag sätta mig och kolla på TV så hörs vi senare.

XoXo//Emma

TBT - Tiden med Malwa

 
Jag önskar att jag kunde fortsätta att rida denna underbara ponny. Men tyvärr är hon en liten B-ponny så jag kan/vill inte längre rida henne då det inte känns snällt mot henne. Hon kommer ändå alltid vara i mitt hjärta. Önska att hon kunde vara lite större, underbara ponny <3
XoXo//Emma

Rock this Wednesday

En fördel med att vi har nationella är att vi börjar 30 minuter senare och det är ganska skönt. Är dock inte jättetaggad på prov då jag är sjukt trött på dem vid det här laget, men det är bara att bita i och fortsätta kämpa. Det är bara 23 skoldagar kvar.
Idag blir det nog inge stall för min del, får se hur fort det går att plugga om det blir stall eller inte. Jag ska göra engelska och sedan ska jag väl försöka mig på hkk:n en sväng. Det är inget måste att jag får med det som jag håller på att traggla med nu, men jag är perfektionist och då vill jag ha med det.
 
Nu ska hunden få en promenad och sedan ska jag åka och möta mina bruds innan vi ska åka vidare till skolan.
XoXo//Emma

Varit och lämnat henne på landet

Var snabb här hemma och fixade klart svenskan och mejlade in den innan jag åkte till stallet. När jag kom till stallet skrittade jag henne för sista gången och det var riktigt mysigt och hon var lugn så det var skönt. Jag skrittade inte jättelänge då jag ville hinna ge henne en ordentlig ryktning innan vi skulle lasta henne. Idag fick vi lite experthjälp och det lönade sig. Idag började vi lasta vid 17 och 17:30 rullade vi ute på vägarna.
När vi kom fram fick hon en box bredvid ett fint fuxsto och dem verkade gå bra ihop. Carisma var lite spänd i början så hon fick stå med lite mat i boxen ett tag innan hon skulle ultaljudas. Under den tiden plockade vi ur lite saker ifrån bilen/trailern och så gick vi en rundtur på gården, klappade lite på kotjuren, hälsade på åringarna, såg och klappade på 2 söta små föl och köpte lite kött ifrån deras butik dem hade. Carismas snälla ägare köpte lite lammfärs åt mig och min familj. Så sjukt snällt och vi blev verkligen jätteglada för det. Hon kommer få det riktigt bra där ute känns det som. Det kommer bara bli väldigt tomt i stallet utan henne och jag kommer verkligen sakna henne. Hon gnäggar alltid när man kommer in i stallet och det är så mysigt.
 
Har precis anmält mig som funktionär tillsammans med Vilma till dem stora tävlingarna som är på Strömsholm i början av Juni. Det ska bli riktigt roligt och vi ska troligen till Strömsholm på onsdag för ett möte ang det. Nu sitter jag och mammi och kollar på semifinalen av Eurovision song contest. Direkt efteråt är det sängen som gäller. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Hon är på plats


Nu är sessan på plats och verkar trivas. Det var riktigt fint dit hon kom så hon kommer nog trivas.
XoXo//Emma

På väg


Nu är hon på och det tog mindre än 30 min eftersom att vi är på rull nu, riktigt härligt.
XoXo//Emma

Working

 
Gör klart svenskan och käkar mellanmål o när det är klart ska jag åka till stallet.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Idag är det tisdag för den som inte visste. Jag har verkligen börjat blivit trött och har verkligen ingen motivation till skolan för tillfället. Men hkk:n är så gott som klar, behöver bara lite hjälp av min mentor, svenskan kan bli läxa om jag inte blir klar på lektionen idag, tyskan är klar, engelskan har jag börjat på så det känns skönt. Det är inte jättemycket läxor för tillfället och det är jag riktigt glad för.
 
Får se om jag har både Carisma och Promise eller om jag bara har Promise. Det visar sig när jag kommer till stallet... Isf kommer båda bli riktigt ompysslade och få massa gos.
Nu måste jag däremot gå med Gucci innan jag ska möta mina bruds och åka till skolan. Ni får ha en riktigt fin tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Nackdelen med hästar


Carisma åkte inte iväg idag. Hon gick inte på trailern och vi höll på i 3 timmar och klockan började bli mycket. Detta är nackdelen med att ha en häst som är väldigt bestämd. av sig. Hon är inte stressad eller arg på något sätt, hon är bara ordentligt bångstyrig...

Nu ska jag snart krypa ner i sängen under mitt täcke och bara mysa. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Need to work


Perfektionist som jag är ska jag sätta mig och fila på hkk och tyska nu. Brb
XoXo//Emma

En ny vecka

Idag är det måndag och en vecka som kommer innehålla att vi ska åka iväg med Carisma, 2 nationella, 1 ridpass med bommar, funktionär på lördag. Ikväll ska vi åka med Carisma till där hon ska betäckas. Hoppas verkligen att det tar. Hon ska nämligen ha Benetton dream som "förstahingst" och har är riktigt snygg och rör sig som en gud. Men innan jag får åka med och lämna henne så måste en seg skoldag klaras av. Det är bara 38 dagar och sedan slipper vi skolan och jag slipper grundskolan.
Ni får ha en fin måndag och en bra start på veckan så hörs vi under dagen.
XoXo//Emma

Goa föräldrar

Jag längtar verkligen tills jag får använda mina nya borstar som mami kom hem med idag. Jag bad henne köpa en bronzer/rouge/contouring borste och så kommer hon hem med ett sett på 22 borstar istället. Ibland har man verkligen goa föräldrar. 
För en gång skull är inte klockan mycket och jag är helt redo för att krypa till sängs nu känner jag. Det är nog bra med lite sömn i kroppen. Har 2 nationella i matte och sedan är det bara 2-3 i SO kvar och sedan är det över. Ni ska se hur jag hoppar runt av glädje här hemma, äntligen är pinan snart över. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

Uppdatering om kvällen

Vi tonade mitt hår när mamma kom hem och efter det var det middagsdags så då åkte vi ner och handlade med oss lite spicy hem, riktigt yammi. Det blev nog lite klent med en färgbytta så vi ska tona lite mer i topparna om någon dag. Annars är jag nog ganska nöjd. Vad tycker ni? Blev det stor skillnad, även om färgerna inte är 100 rättvisa på bilderna
 
- Före
 
- Efter
 
Snart ska jag krypa ner i soffan igen och kolla på TV med familjen, ville bara uppdatera er lite först. Hoppas att ni har haft en skön helg och är redo för vardag i morgon.
XoXo//Emma

Glaaad


Mamma var uppe i stugan och då stannade hon till vid Lyko på vägen hem. Då köpte hon en ny bodymist åt mig, Hello darling. Sedan köpte hon en till pure daydream då den jag har är slut. Hon hade även med sig ett sett med 22 borstar hem till mig. Snacka om att jag blev glad och överraskad :D

Nu ska vi nog ta och tona mitt hår, ni får före och efterbilder.
XoXo//Emma

Dags o röja upp


Min sminkhörna måste verkligen städas och borstarna ska tvättas, ordning ska det vara.
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er
Nu är det äntligen söndag. När jag vaknade i fredags var jag säker på att det är söndag, fast det var hela 2 dagar dit. Fast jag måste säga att det har varit riktigt skönt att haft långhelg. Nu är det en vanlig skolvecka som väntar och sedan är det nog inte någon hel skolvecka kvar, möjligtvis en till. Det börjar verkligen närma sig med stormsteg nu.
- Såg ni denna i morse btw?
 
Nu måste jag få i mig lite frukost så vi hörs senare under dagen.
XoXo//Emma

En kvällssnabbis

Ni såg ju att det var lite sminkprodukter som fick följa med hem igår. Harmoniq i Gallerian har börjat sälja lite utav ELFs studioline. Egentligen vill jag bara köpa ELF ifrån deras sida då det är så man stödjer dem och inte genom att köpa ELF på något annat ställe. Men jag har länge velat provat det som följde med och därför kunde jag inte hålla mig. Vill ni höra mina åsikter på vad jag tycker om dem?
Idag har ni inte fått bra inlägg alls. Men i morse hade jag inget att blogga om så därför blev första inlägget i stallet och eftersom att jag har stallet vid lunch så skulle vi käka direkt o jag skulle duscha och yada yada yada. Ni har nog överlevt ändå. I morgon ska jag bara vara hemma så då kommer jag ha massa tid att kunna ägna åt bloggen, om jag kommer på bra idéer vill säga. Nu tänkte jag däremot lägga mig. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
XoXo//Emma

TVmys nu


XoXo//Emma

Innan bio inköp

Hårtoning            - Ö&B, 55 kr
ELF eyebrow kit   - Harmoniq 50 kr
ELF puder            - Harmoniq, 50 kr
ELF stipple brush - Harmoniq, 50 kr
 
XoXo//Emma

Myser ute med sessi


XoXo//Emma

Min kväll med brudsen

Var ju på bio med mina bruds. Behöver jag säga mer än att vi typ svävade på moln efteråt? Vi satt verkligen bänkade och bara njöt. Juste, jag kanske nämna vilken film vi såg. Vi såg på Divergent. Jag vill inte spoila något, men jag måste verkligen säga att filmen är riktigt bra och väldigt spännande. Jag rekommenderar er verkligen att titta på den filmen. Om ni har sett den får ni gärna kommentera vad ni tyckte om den. Innan bion sprang jag och Ebba in på harmoniq där fick jag med lite småsaker som jag är förälskad i. Ni kan få en bild i morgon, för det vill ni väl?
- Det var vi 3 + bästa Vilmis som gick på bio. Vi har bokat in att vi ska se nästa film tillsammans också
 
Jag kommer nog inte uppdatera mer ikväll så jag tänker säga god natt nu så hörs vi i morgon. 
XoXo//Emma

Biotime


Snart drar bion igång, taggade bruds.
XoXo//Emma

Mot stan


Ledsen att jag inte har bloggat under dagen men den har gått i ett så jag har verkligen inte hunnit. Men nu på bussen påväg ner på stan hinner jag ju blogga.

Jag red iaf en övertaggad Spirit med Sara. Fast det var roligt ändå och hon var mysig att rida. Hade jag inte ridit hade jag fått ridabstinens... Sen skrittade jag Carisma och det vat mysigt. I morgon blir sista gången jag sköter henne så hon ska få en massa gos och mys.
XoXo//Emma

Dagens planer

Snart ska jag åka till stallet och rida med Sara. Innan det får vi se om jag och mamma åker iväg till Ö&B en sväng. Sen är det bara snabbt hem och duscha innan det bär av ner på stan och gå på bio med mina bruds. Det kommer nog bli en rolig dag. Men nu måste jag kila så vi får höras senare.
XoXo//Emma

Slut på 1:a Maj

Är riktigt trött, det har jag börjat blivit varje kväll. Men idag måste jag verkligen ha sömn för morgondagen kommer vara så gott som fullspäckad, but thats how I do it. Vad jag ska göra kommer ni få veta i morgon. Nu väntar sängen och några timmars skönhetssömn för mig, sen kör jag på för full rulle. Ni får sova gott så hörs vi i morgon.
- Gucci ute i snön i vintras
 
XoXo//Emma

En slappardag

Dagen idag har varit lugn och det har varit väldigt behövligt. Jag har haft så jäkla ont i magen så att jag knappt har kunnat gå. Mensvärk och träningsvärk i magen samtidigt är ingen höjdare om ni frågar mig. Därför har jag bara slappat och kollat på top model. Har bara 1 avsnitt kvar nu så jag tänkte kolla på det nu. Hoppas att ni har haft en underbar dag så hörs vi.
- Finaste Grodis <3
XoXo//Emma

2 svar på tal

Ang this or that: Förhållande? ;) Med? Ingen just nu, men det är klart att jag hellre är ihop med någon än att vara singel ;) 
 
Vad fick dig att ändra bloggnamn från emmascrazylife? Jag vet inte om jag ska vara helt ärlig. Jag tror att det var för att jag hade skapat den bloggen och haft den ett år. Under det året hade jag väl mognat/ändrat tanke om namnet och tyckte inte längre att det var ett bra bloggnamn och därför blev det emmaostensson istället.
XoXo//Emma

God lunch på er

Ledsen att detta blir dagens första inlägg. Men jag började morgonen med att städa hela mitt rum och verkligen få i ordning saker. Det är riktigt skönt när det är gjort och sen får man ett riktigt fint och rent rum efteråt. 
 
Igår snöade det, asså wuut? I Sverige har vi 4 årstider på en vecka, absolut! Som tur är så skiner solen lite då och då så den lilla snön som hann komma har börjat smälta bort. Tur de, för jag vill kunna sticka ut och springa snart. Inte just idag dock för jag har världens träningsvärk i magen från igår... Egentligen ska man träna när man har träningsvärk för det blir bättre med lite cirkulation. Men jag har verkligen ingen lust idag.
- Måste verkligen fota nya bilder
 
Nu tänker jag sätta mig och kolla på lite youtube videos så vi hörs senare.
XoXo//Emma