Avslutar denna måndagen

Denna dagen har bara varit allmänt seg. Först hade vi inget utvecklingssamtal som vi skulle haft, så då kunde man åka till skolan tidigare och komma hem tidigare. Sen visade det sig att vi knappt hade några uppgifter att göra och jag vet inte vad. Fast jag ska inte klaga över detta då jag vill ha en blogg där det sprids glädje, men det har bara varit en sån dag idag och därför är jag helt slut nu. Det var något som ni kanske märkte i videon också. 
 
Det är också en ska som jag inte är speciellt stolt över, men jag hade inte alla grejer hemma till em smoothie challenge idag så därför kunde jag inte göra en sån video idag. Därför fick jag improvisera helt enkelt, jag lovar att det kommer bli bättre videos på kanalen/bloggen snart igen.
Nu ska jag tvätta bort mitt smink som jag för tillfället har under ögonen efter att ha sett några avsnitt av Grey's anatomy. Hur kan jag ens vara så här känslig? Denna serien är det dock lite mer realistiskt att fälla några tårar till... Men det är väl helt enkelt sån jag har blivit nu för tiden och det går inte att ändra på. Ni får iaf sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback