Detta visste du nog inte

Jag har högt blodtryck - Som ni såg i den senaste videon kliade jag väldigt mycket på min arm, men det är för att jag äter blodtrycksmedicin och den ger mig psoriasisliknande utslag. Det är även därför jag har den där klumpen på magen och en svart grej på armen på bilderna ifrån den senaste hoppträningen. Detta är kanske inte något som ni bryr er så jättemycket om, men jag tycker att ni förtjänar att få veta så att ni slipper fundera.
 
Jag äter grön pepperoni - Ni vet de där gröna avlånga grejerna som alltid serveras till kebab eller liknande, okej så efterblivna är ni nog inte så ni vet nog vad jag pratar om... Dessa äter jag iaf alltid upp och jag tycker att det är gott. Jag vet inte riktigt varför ni ska få veta detta, utan jag tyckte mest att det var en udda grej som jag tror att ni inte visste om mig.
 
Jag är otroligt petig - Om jag gör något så kan jag inte göra det så att jag bara är lite nöjd, allt ska stämma till punkt och pricka. Det kan röra sig om saker som ingen annan ser, men det er jag och det måste verkligen göras om så att det blir perfekt.
- Här ser ni en sån där blodtycksmaskin, som jag för övrigt var och hämtade igen för någon minut sedan.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback