Tidig fredagkväll

Nu har jag precis lagt mig i sängen och kollat på lite serier, det är så jag firar halloween. Haha... Jag ska dock stänga ner att efter att detta är publicerat. I morgon ringer nämligen klockan 5:30 för att åka till stallet och morgonfodra ihop med Boss och Ikaros ägare. Sen ska det även mockas i båda ridskolestallen, alla hökärror ska fyllas och sen säkert något som jag har missat.
 
Det är inte så jobbigt då det verkligen är mysigt att vara helt ensam i stallet på morgonen och att få vara de som ser över alla hästar först på morgonen. Okej, ensam är jag ju inte, utan jag är med Boss och Ikaros ägare men inte med en massa barn eller så som rör sig i stallet.
Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Ett ganska bra pass

Idag var det ju hoppning på schemat, som jag skrev tidigare. Jag hade Carpen och är faktiskt hyfsat nöjd med hur det kändes. Jag hade kunna ridit bättre på vissa ställen, men annars är jag nöjd. Carpen har en tendens att bli lång och väldigt springig, men idag fick jag ordning på honom så han var inte alls lika lång som jag brukar uppleva honom och oftast hade jag honom precis som ville. Det i sin tur gjorde att han fick renare och luftigare språng, vilket gjorde att jag ofta red runt med en bra känsla.
 
En kompis filmade lite så förhoppningvis kommer ni få en film från dagens pass i morgon, eller någon liten snutt kan det nog bli iaf.
XoXo//Emma

Lovfredagens planer

Nu är det fredag igen, precis som vilken annan vecka som helst... Idag slutar mamma redan vid lunch dag så hon kommer snart hem och då ska vi äta en god lunch tillsammans, det händer annars under helgerna.
 
Sen i eftermiddag har jag hoppträning och det är jag väldigt taggad på. Vi ska hoppa en övning som jag tycker är väldigt nyttig och jag ska se om det finns någon som kan filma så att ni kan få se dagens träning. Sen ska jag även ta hand om Boss idag. Stallet är det enda jag har inplanerat för idag, vilket är väldigt skönt för då är jag hemma i  god tid och kan ha en mysig kväll med familjen.
- Fina Carpen från en hoppträning för inte så länge sedan.
 
XoXo//Emma

God natt torsdag

Jag hoppas att ni har haft en härlig torsdag, även om ni är lediga eller om ni är ute och far. I morgon är det redan fredag och snart har lovet gått för oss som har lov denna veckan. Lite tråkigt att det snart är över då det är så skönt att vara ledig, men det ska bli roligt att få träffa den underbara klassen igen. Jag har nog inte tyckt att det vart så lätt att "börja skolan igen" efter ett lov som jag är nu, där syns det hur viktigt det är att ha en go klass.
 
Nu ska jag stänga ner datorn och krypa ner under täcket med the hunger games på TV:n att somna till. Det är alltid lika mysigt att ha en film eller liknande i bakgrunden när man ska sova. Ni får iaf sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Tankar kring studierna och framtiden

Idag har ni bara fått väldigt enkla uppdateringar, men just nu käner jag mig helt slutkörd och behöver lite vila. Det är som att all trötthet som jag samlat på mig under denna tiden i skolan tar ut sig nu. Men hellre det än att det påverkar mina studier och min skolgång. Enligt mig är det väldigt viktigt att skolan kommer i första hand och att jag har motivation till skolan. Därför har det gjort att bloggen blivit drabbad vissa dagar, men även youtube kanalen.
 
Utan en bra gymnasiegrund att stå på kan det bli svårt att få jobb i framtiden och jag vill ha ett bra jobb som jag kommer trivas med. Det hoppas jag är något som ni kan hålla med mig om och jag hoppas att ni prioriterar skolan i första hand. Det är också därför som jag är den personen som inte festar järnet på helgerna, för då kommer jag inte ha samma energi i skolan. Jag klandrar såklart inte de som gör det, alla har ett eget val och ett eget sätt att fungera på, vilket också måste respekteras. Sen kommer självklart också vara på en hel del fester, det kan jag ärligt säga att jag kommer vara, även om jag inte tänker supa mig full på varenda en av dem.
XoXo//Emma

En påminnelse

XoXo//Emma

Morgonsyssla


XoXo//Emma

Gör kväller

Har precis sett divergent med familjen, det blir andra gången för min del. Jag tycker att det är en väldigt bra film och jag vill gärna se den andra filmen när det går på bio. På tal om det kommer den tredje delen av the hunger games ut på bio om bara 21 dagar, den sista delen i triologin. Den hade jag gärna gått och sett på bio med mina vänner, men vi får se hur det blir på den fronten.
 
Nu tänkte jag lägga mig för natten, lite rutiner kan det nog vara bra att hålla trots att det är lov. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Filmkväll


XoXo//Emma

En eftermiddag i stallet

Jag har precis kommit ut en varm och skön dusch efter en eftermiddag i stallet. Jag mockade åt Ikaross och hjälpte sedan att sadla honom, resten var redan gjort. Jag stod även och tittade lite på när Peter Eriksson hdae träningar ute i stora ridhuset. Det var massa duktiga ekipage och en hel del riktigt fina hästar och det gjorde mig riktigt peppad och taggad på hoppa. Jag hade gärna hoppat typ nu, men jag får vänta tills på fredag för att få hoppa, men då har jag något att se fram emot.
 
Nu har de även börjat smälla upp väggarna på bygget av det nya stallet och det gör mig väldigt glad och hoppfull, om ett år kommer alla våra hästar stå i sina nya och fräscha boxar i ett nybyggt stall. Jag tror verkligen att det kommer bli väldigt bra med ett nytt stall och en ny anläggning, för både oss människor men också för hästarna. Det kommer även göra att vi kommer kunna ha hemmatävlingar igen då de kommer bygga en till paddock, och det är alltid roligt att ha tävlingar att titta/hjälpa till på.
Nu ska jag fortsätta surfa runt på datorn samt knapra på lite m&m, det är sjukt hur gott det är. Vi köpte en påse på 440g på båten och sen påsen är nog lite minre än halvfull nu...
XoXo//Emma

Empties #2

XoXo//Emma

Allt är som vanligt igen i morgon

Som ni vet har det mest varit mobilinlägg under det senste dygnet/dygnen, men ni vet ju varför och jag kan lova er att det kommer längre inlägg med text i morgon och sedan framöver. Jag hade även tänkt skriva ihop ett åsiktsinlägg i morgon om jag hittar ett bra ämne att skriva om, för jag känner att det var allt för länge sedan som jag skrev ett sådant inlägg. Om ni har något ämne som ni vill höra min åsikt kring så är det bara att kommentera det.
 
Nu hade jag tänkt krypa ner under täcket och sätta på kvällens PH innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

På väg hem



Har nyss ätit en väldigt god skärgårdsburgare och frysta hallon med en varm sås gjord på vit choklad, riktigt gott var det.

Nu har vi även kommit av färjan och är på väg hem.
XoXo//Emma

Glöm inte att...

... delta i utlottningen om 2 jättefina halsband - länken finns här
 
... följa mig på Instagram - emmaostensson
 
... prenumerera på min youtube kanal - Emma Östenssson
 
... följa mig på tumblr - emmaostensson.tumblr.com
 
... följa mig på twitter - emmaostensson
XoXo//Emma

Taxfree shopping

Sminkborttagning från loreal - 55 kr
Ansiktsscrub/mask från lumene - 65 kr
En palett med 12 olika nudefärger - 119 kr
En eyeliner pen från viva la diva - 55 kr
Sen blev det såklart en hel del godis också, men eftersom att jag älskar att hålla på med smink och skönhet
så blev det sånna saker som också fick följa med hem.
XoXo//Emma

God natt från båten


Nu har vi varit och handlat i taxfreen, spelat lite i automater och gått lite uppe på däck. Det är verkligen mysigt att åka kryssning och väldigt snart borde vi vara på finskt vatten.

Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Fördrink


XoXo//Emma

Sweden international horse show

Jag vet inte om jag har nämnt vilka dagar oså jag är o stockholm under sweden international horse show. Men det är iaf så att jag på fredagen kommer hoppa över att rida och så beger vi oss mot Spånga/Stockholm under eftermiddagen. Sen kommer bo vi på hotellet vid friends arena fredag till söndag och jag kommer befinna mig på friends och horseshowen under lördagseftermiddagen/kvällen och 2 shower. 
 
Därför tänkte jag fråga er, mina fina läsare. Ska ni till Stockholm international horseshow och i sånna fall, när är ni där? Det hade varit roligt att träffa några av er där.
XoXo//Emma

Mot Stockholm


Nu sitter vi på bussen på väg mot Stockholm och färjan.
XoXo//Emma

God natt söndag

Nu har jag förberett inlägg åt er så att ni kommer ha något riktigt att läsa, för när vi är på båten kommer jag vlja vara aktiv och social med min familj och inte prioritera bloggen på det sättet som jag annars brukar göra. Därför känns det alltid bra att det kommer komma upp "riktiga" och lite längre inlägg som sedan blandas av uppdatering ifrån mobilen.
 
Som jag skrev i det förra inlägget tänkte jag spela in en videp, men under kvällen har jag varit som en zombie och jag känner att jag inte vill spela in en video där jag inte kommer ha energi eller engagemang. Så ni får troligen vänta med veckans video tills på onsdag.
Jag är helt slut efter natten som var och därför tänkte jag nu krypa ner i min säng framför Tv:n. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Multitasking

För tillfället håller jag på att göra en massa saker på samma gång, vi packar inför i morgon, jag förbereder inlägg och sen funderar jag på filma en video så att ni åt er samtidigt som jag har lite olika youtube videos på i bakgrunden. Som jag skrev håller jag på att fixa lite inlägg åt er, så om ni har något inlägg som ni skulle vilja se här på bloggen.
 
Jag tänkte också ber er att skriva typ som challenges som jag kan göra i en video antingen under veckan eller nästa måndag. Det kan vara t.ex "ät en matsked ketchup" eller liknande, så om det blir lagom många så gör jag en video utav det. Det hade väl kunna varit roligt?
- Denna goa krabat åkte hem igår, men det dröjer nog inte länge förens hon är här igen.
 
Nu kommer mamma snart hem med maten så jag kanske ska duka fram och fixa lite. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Übertrött

Nu har jag precis kommit hem från en rolig övernattning hos Denise, saker som dessa är verkligen helt underbart att göra. Vi satt uppe till klockan 4 och bara snackade och tittade på PLL, fangirlade lite och var ganska höga på socker under en viss tid. Vid 23 böt vi om till pyamas och sedan tog vi täckena och satte oss i fåtöljerna och fortsatte titta på PLL och bara babbla, mysfaktorn på det? Jag tycker att det är så roligt att vi i den nya klassen har kommit varandra så nära att vi efter precis 2 månader gör sånna här grejer. 
 
Därför blir det sängen väldigt tidigt ikväll för min del, så att jag kan ta igen sömnen från inatt. Sen är det ju lite trevligt om jag har energi tills i morgon när vi ska åka iväg... 
 
Sen tänkte jag bara påpeka att tävlingen om de 2 halsbanden fortfarande är igång och det är endast en person som har anmält sig. Varför är det så? Hade jag valt jobbiga regler, gillar ni inte det som lottas ut, eller hur är det?
Snart ska jag även börja göra mig i ordning, vi ska nämligen åka och titta på ett hus nu under eftermiddagen.
XoXo//Emma

Myskväll


Jag och Densie har riggat upp med godis och dricka så nu ska vi sätta på en film och bara snacka resten av kvällen.
XoXo//Emma

Underbara lördag

Tänkte skriva god morgon, men det är inte morgon längre utan det är snarare god lunch... Under förmiddagen har jag varit i stallet en sväng för att ta hand om Promise, men under de 2 timmarna jag var där gick hon på lektion, så jag mockade bara åt henne idag. Sen skulle jag även haft en teorigrupp idag, men jag fick fel tid av hon som bad mig ta teorin så det blev aldrig av för min del.
 
Precis när jag klivit ur duschen efter att jag kommit hem från stallet så kom min fina vän Linnea förbi en sväng. Nu går vi inte längre i samma klass, vilket vi gjort sedan förskoleklass. Därför hade vi en massa att prata om och det var riktigt roligt att hon var här en stund.
 
Nu ska jag snart gå och packa i ordning några småsaker som jag ska ha med när jag åker till Denise. Där kommer jag sedan vara kvar hella kvällen och sedan sova kvar till i morgon. Jag tror att det kommer bli en väldigt mysig och rolig kväll.
XoXo//Emma

Avslutar denna fredagen

Jag har precis gråtit mig igenom säsongsavslutningen av säsong 1 av the Originals. Fy tusan vad fint det var. Jag kan också säga att det där jag sa om "favoritskurk" i min TVD-tag inte alls stämmer längre... Det har ändrats totalt nu. För er som undrar är the Originals är som en sideoserie till the vampire diaries, eller i TVD finns det några personer som kallas för the Originals och nu har de gjorts en egen serie där de är huvudpersonerna istället. Så om ni gillar TVD och inte har sett the Originals kan jag verkligen rekommendera att ni ser den serien också.
 
Det är även det enda som jag gjort sen vi hördes efter att jag kom hem från stallet. Hej socialt liv... Vad gör alla dina vänner en fredag? De är ute och festar. Vad gör du på fredagarna? Jag är i stallet och när jag kommer hem sätter jag mig nyduschad framför serier. Haha. 
Nu tänkte jag sätta på det nyaste avsnittet av TVD och sedn krypa ner tillsammans med Gucci under täcket och försöka få lite sömn. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Dagens ridpass på Kapten

Har precis kommit hem från stallet och käkat lite middag, därför tänkte jag precis hoppa in i duschen. Men först ville jag skriva lite till er. 
 
På träningen idag hade jag Kapten och jag är väldigt nöjd med mitt val av häst. Idag var inte vårat bästa pass då han var väldigt jobbig och studsig. Vi hade bommar som vi arbeta över, vilket gör honom väldigt taggad. Sen är han en häst som inte klarar av att göra fel, enligt honom måste han alltid göra allt rätt. Ibland får han även för sig att han gör fel, fast han gör det jag ber honom att göra. När det händer blir han väldigt hoppig och studsig, vilket kan vara lite roligt ibland. Men idag satt jag inte emot och det hade jag verkligen behövt göra för att kommit åt honom på det sättet som jag ville.
 
Här kom jag fram till att det är en sak som jag och han verkligen behöver träna på, att han ska kunna lita på mig och göra det jag ber om, även om han själv inte tycker att det känns rätt. Han är nämligen en häst som tänker väldigt mycket och har väldigt mycket bakom pannbebet om man säger så, men han är ju trots allt ett fullblod och han har tävlat galopp innan han drog på sig en benskada och kom till oss på ridskolan.
Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Yammi


Gjorde mig lite god mat innan jag snart ska åka till stallet
XoXo//Emma

Härliga fredag

Idag slutar jag 11:10 då jag endast har 2 lektioner, den sista blev inställd. Det ska bli riktigt skönt att ha en kort fredag, speciellt sista dagen innan lovet. Då kan jag bara ta det lugnt innan jag åker till stallet och ha träning. Idag blir det första träningen med den nya tränaren och det ska bli roligt att se hur hon är.
 
För att få en lite höstigare känsla här på bloggen tänkte jag bjuda på denan bilden som vi fotade under projektveckan som vi hade förra veckan. 
Nu måste jag gå ut med Gucci innan jag ska möta upp Ebba och åka mot skolan. Ni får ha en härlig fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Nu säger vi god natt


XoXo//Emma

En mysig kväll

Har nyss ätit lite donken som mamma kom hem med efter att hon varit och hämtat min brorsa från träningen. Det var väldigt onyttigt för att vara en vardag, det behöver ni inte påpeka. Men det var skönt att få maten fort då alla var hungriga och det hade tagit tid om det skulle lagas mat. 
 
Nu tänkte jag sätta på gårdagens PH och studio Paradise samtidigt som jag tänkte fippla lite med min portfolio som jag ska ha till median. Enligt mig är det en ultimat och väldigt mysig kväll.
XoXo//Emma

Pluggtorsdag

Jag ber om ursäkt att jag inte bloggade något i morse, men jag hade verkligen inget speciellt att skriva om och därför kände jag att det var lika bra att låta bli. Jag kan kompensera upp det genom att bjuda på lite fler bilder som vi tog när vi fotade i blackboxen förra veckan, denna gången är det jag och min underbara vän Ebba på bilderna.
Just nu sitter jag iaf och skriver lite uppgifter som ska lämnas in nu innan lovet eller egentligen ska väl allt vara klart till måndagen efter lovet. Nu har jag bara 2 uppgifter kvar att skicka in, det känns skönt att få undan allt nu innan lovet för då kan jag koppla av på ett annat sätt om jag hade haft en massa plugg i bakhuvudet hela tiden. 
 
Jag kom även på en sak nyss, har ni börjat tänka på vilka julklappar ni tänkt köpa till släkt/vänner/familj ännu? Jag vet att det är ganska precis 2 månader kvar tills det är julafton, men ändå. Själv har jag precis köpt årets första julklapp, det gäller ju att vara ute i god tid... Haha
XoXo//Emma

God natt för idag

Ledsen att det inte blev någon eftermiddagsbloggning idag. I stallet tänkte jag inte på att blogga och när jag kom hem ville jag äta och lite så. Därför har bloggen tyvärr blivit bortprioriterad idag, men det är sånnt som händer.
 
Nu under kvällen har jag pluggat lite tyska inför i morgon. Tydligen skulle vi kunna all våran text som vi har skrivit, vilket är en hel A4-sida helt utantill. Men det kommer jag verkligen inte att klara, jag tänker inte ens försöka klara mig helt utan papper. Huvudsaken är att jag blir godkänd i tyskan nu i gymnasiet, för jag vet att jag kan och är duktig. Det är inte för inte jag gick ut med B i tyska i högstadiet, men nu i gymnasiet nöjer jag mig gott och väl med ett E även om jag såklart vill ha högre än så... Men har jag bara ett E så kommer jag ändå att få mina meritpoäng, jag får inte mer om jag hade haft A-B än om jag har ett E.
Nej nu ska jag inte skriva mer om skolan oså, för det är egentligen inte sådär jätteintressant att läsa om skulle jag tro. Tyvärr så var det de enda jag hade att skriva om för idag, jag tänkte nämligen dejta kudden tidigt ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Vinnaren av gästbloggen

Nu har jag lottat detta, helt random och vinnaren av utlottningen om en gästblogg var:  Rebecca på byrrebecka.blogg.se. Stort grattis till dig Rebecca och du borde fått ett mejl utav mig. Sen vill jag tacka er som var med och tävlade, ni kommer att få flera chanser.
XoXo//Emma

God morgon

Idag är det onsdag, men idag är det inte samma vanliga sköna och roliga onsdag som det brukar. För idag har vi en extra mattelektion eftersom att lektionerna förra veckan föll bort så måste vi komplettera det enligt honom. Men det kommer nog ändå bli en bra onsdag tror jag.
 
Ni har väl inte heller glömt att anmäla er till tävlingen om de två jättefina halsbanden? Eller glömt att delta i utlottningen om 1 gästblogg? Gästbloggen kommer jag nämligen att lotta ut ikväll...
Nu måste jag gå ut med Gucci och sedan ska jag åka och möta upp Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Rundar av denna tisdagen

Ikväll hoppar jag alla serier och jag tänker få mig en ordentlig sömn. I morgon är det ju onsdag och då har jag sovmorgon, vilket kan ge mig 9 timmars sömn i natt och det tror jag att min kropp kan behöva för tillfället. Fast jag lär vara lika trött som jag alltid är, även om jag sover 7h eller 10h. Är det bara för mig som det är så? 
 
Egentligen tänkte jag bara kika in här till er och säga god natt, för det har inte hänt speciellt mycket intressant sen jag skrev det senaste inlägget... Men ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Lite lyx i vardagen skadar inte

Har precis gottat i mig lite naturgodis och druckit en vitamin well framför ett avsnitt av the originals. Ibland får man ta och lyxa till det lite, även om det bara är vardag... Jag hade dock inte åkt till ICA för att köpa det utan anledning, utan innan jag åkte till stallet såg jag att det var slut på bröd och stannade till för att köpa det på vägen hem från stallet.
 
I stallet hjälpte jag Boss och Ikaros ägare att packa hö och fixa Ikaros inför träning som jag sedan filmade lite under. Mellan att jag fixade stallet ihop med henne och till att jag gick ut och tittade på hennes träning så tog jag även hand om mitt gråa lilla hjärta. Hon har verkligen börjat sätta massa päls nu, hon fäller dock inte längre. Jag hoppas att de kommer raka henne snart, även om hon inte går så avancerade lektioner och blir jättesvettig.
Nu ska jag fortsätta titta på hollywoodfruarna i min ensamhet. De andra är på någon föreläsning om kost med Eriks lag då det var någon förälder till någon i laget som håller på med det.
XoXo//Emma

Tävling

I samarbete med simplycia.net tänkte jag nu presentera en tävling för er. Det kommer vara en person som kommer vinna, men vad är vinsten undrar ni säkert. Det ni kommer vinna är 2 stycken halsband, ett turkost och ett svart. Vinnaren kommer jag publicera här på bloggen den 3:e November.
 
För att vara med har jag några enkla villkor:
* Ni ska dela bilden här nedanför på något socialt medie/eran blogg där ni även länkar till detta inlägget
* Ni ska gilla bloggen på facebook, länken finns hääääär
* Ni ska kommetera i erat fulla namn och i eran kommentar vill jag ha länken till där ni har publicerat bilden samt att ni kommenterar "jag är med eller liknande"
 
Lycka till!
XoXo//Emma

God morgon tisdag

Idag har jag inget att säga, tyvärr, Men jag vill ändå kika in och säga god morgon åt er. Ikväll kommer det även komma upp en tävling här åt er, så ni får hålla utkik efter den. Jag hoppa satt ni kommer gilla priserna ni kommer kunna vinna.
 
Efter skolan idag så ska jag åka till stallet och ta hand om mitt gråa lilla hjärta, precis som vilken annan tisdag som helst. Sen blir det bara en lugn kväll hemma i soffan med familjen. Det är dagens väldigt enkla och sköna planer.
Men nu måste jag ut med Gucci innan jag åker och möter upp Ebbson. Ni får ha en bra tisdag såi hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller


Har precis krypit ner under täcket med Gucci och har satt på PH på surfplattan.

Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon
XoXo//Emma

Pausat i pluggandet

Just nu har jag precis tagit en paus i mitt skrivande av tyskan. Det är inte roligt vill jag lova er, men vill man ha ett betyg så måste man kunna visa upp lite arbete... Dock hade jag trott att detta skulle vara något som itne tog lång tid alls, men i själv verket har det nog tagit ungefär 1,5 h. Men nu börjar jag bli klar och jag tänkte få det helt klart innan jag lägger mig ikväll, så kan jag fokusera på annat i morgon. Jag är ganska bra på att planera så att jag kan få ha någon dag i veckan utan plugg och då jag bara kan fokusera på det som jag gillar att göra.
 
Under eftermiddagen har jag bara redigerat och laddat upp filmen samt tagit det väldigt lugnt framför datorn. Jag hoppas att ni kanske tycker att videon var lite rolig och att ni tycker det är roligt med lite first impressions. Om ni har provat den där krämen ifrån Veet får ni gärna skriva hur länge ni hade på den innan ni sköljde av den och hur den fungerade på er. 
Nu ska jag göra mig en kopp thé och sedan fortsätta med det jag älskar mest, att plugga...Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

First impression - Veet in shower

XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

Nu är det igen dags att kicka igång en ny vecka, den sista innan det är höstlov. Jag hoppas och tror att denna veckan kommer gå fort, för jag vill och behöver ha lov. För detta lovet har jag inga speciella planer, på måndag till tisdag är vi på kryssning men annars händer inget speciellt. Det tycker jag är skönt, för jag vill mest ta det lugnt och inte gör speciellt mycket.
 
Idag har jag kvar lite av träningsvärken ifrån i fredags när vi red jockey, men det är inte så mycket som det var igår. Där får man verkligen känna vilka starka muskler en jockey måste ha. Hoppas att vi kan rida och verkligen träna andra muskler snart igen, jag tycker att det är väldigt nyttigt för oss som annars bara tider engelsk ridning.
Nu måste jag gå med Gucci och sen ska jag åka mot Ebba. Ni får ha en bra måndag och en bra vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Slapparsöndag

Eftersom att jag har haft en väldigt slapp dag här hemma idag så har jag hunnit se 10 avsnitt av the Originals. Det är som en sidoserie till the vampire diaries. Har dock inte pluggat något alls idag, vilket inte är jättebra. Men jag klarar mig då jag slutar tidigt i morgon så då kan jag plugga när jag kommer hem.
 
Nu tänkte jag gå en sväng med Gucci innan vi går och lägger oss. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kvällshälsning


Ledsen att bloggen har varit väldigt tråkig och inte så bra uppdaterad idag. Men ibland vill och behöver man bara koppla bort allt och ta det lugnt, vilket jag har gjort idag.

Nu har jag förflyttat mig till soffan och TV:n. Skriver mer senare ikväll.
XoXo//Emma

Här spenderar jag min eftermiddag


Har nyss varit i stallet och fotat Vilma när hon red. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och nu tänkte slå mig ner i sängen med the Originals på datorn. Vi hörs senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

En kväll i skogen

Har precis kommit hem ifrån stallet nu och är nästan helt genomblöt då det började regna i slutet. Men roligt var det att stå och spöka för de mindre barnen. Jag tror att vi lyckades ganska bra med att skrämma de flesta av barnen som gick spökrundan, fast jag är ju inte helt säker på hur rädda de blev. 
 
Nu är inte klockan mycket, men jag tänkte tvätta bort sminket och sedan dejta kudden. Det känns som att det är ganska välbehövligt med lite sömn. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
- En mysig bild ifrån i somras
 
XoXo//Emma

En lugn eftermiddag

Just nu ligger jag och Gucci i sängen och jag har satt på gårdagens avsnitt av Idol, har pecis gårdaens The vampire diaries. Snart är det middag, vilket ikväll blir nachotallrik. Efter middagen ska jag åka till stallet igen, fast denna gången ska min brorsa med. Nu kommer ni säkert bara what the fuck? Men de är så att vi har spökövernattning i stallet denna helgen och jag och Erik ska därför ut i skogen och skrämma livet ur barnen som går spökvandringen. Det kommer bli väldigt roligt för min och min brors del, tror jag.
 
Kom precis på att det inte är så lång tid kvar tills vi ska vara där så jag lär snart börja sminka och fixa mig inför stallet. Ni får ha en väldigt härig kväll. Btw, vad ska ni göra ikväll? Inte sitta i en skog som jag ska göra ikväll, det hoppas jag iaf.
 XoXo//Emma

Stallet är dagens planer

Nu har jag precis skrivit klart en inlämmning fick igår och så har jag skrivit lie mer på tyskan. Inte det roligaste att göra en lördag kanske, men jag vill verkligen inte göra det ikväll och ju mindre jag har att göra i morgon desto bättre är det. 
 
Jag har precis sminkat mig och ska snart byta om för att åka till stallet för att ta hand om Promise. Det är även det enda jag har inplanerat för denna dagen. Idag hade jag även tänkt att hon ska få massa gos och bli bortskämd med morötter, älskade lilla ponnyn. 
XoXo//Emma

God natt fredag

Nu har vi avslutat denna roliga projektvecka. Idag hade vi en stor samling i cafét under hela dagen där alla fick presentera det degjort under veckan. Först började morgonen med lite mingel, cider och salta pinnar, men sedan drog det igång och alla fick presentera sina saker. Det är riktigt roligt att se hur duktiga alla är efter ganska precis 2 månader i gymnasiet med sin inriktning. Detta hoppas jag verkligen att vi gör om snart igen, det känns som att det bara gått 2 dagar och inte en hel vecka.
 
Under ridlektionen idag fick vi tråkiga nyheter, det är att våran tränare ska sluta träna oss på fredagar. Hennes efterträdare verkar också vara bra så det kommer nog bli roligt ändå, men tränaren jag har hade kommer alltid vara hon och ingen kommer kunna ta bort det.
 
Därför bestämde hon sig för att ge oss en rolig och minnesvärd "sista lektion". Vi fick rida jockey, både sittandes, ståendes samtidigt som vi skulle rida kadrilj. När jag satt av skakade mina ben som attans, alltså har jag jobbat på bra under dagens pass. Det var riktigt roligt och jag kommer verkligen sakna att ha henne som tränare framöver. Jag välkomnar träningsvärken som jag lär ha i morgon.
Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och sedan sova, annars somnar jag här i soffan vilken sekund som helst. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emmaa

Filmkväll


Jag och Erik köpte med pizza när jag var på väg hem från stallet. Nu sitter vi med godis och chips framför the conjuring, vi blev nämligen hemma själva under kvällen.
XoXo//Emma

Vill inte att veckan ska ta slut

God morgon, nu är det fredag igen. Jag tänkte skriva att det äntligen är fredag, men denna veckan är det egeligen inte äntligen fredag. Hela veckan har vi nämligen haft projektvecka och endast haft våra karaktärsämnen och det har varit hur roligt som helst hela veckan. Jag hoppas att vi kommer få göra något liknande snart igen.
 
Idag kommer vi bra redovisa samt lyssna på redovisningar om vad de andra gjort inom sina olika karaktärsämnen. Sen ska jag åka till stallet och trimma lite dressyr för Johanna på Carpen och så ska jag ta hand om Boss efteråt. Jag är nog inte hemma allt för sent ikväll och då blir det bara en mysig kväll i soffan med familjen och Gucci.
- Jag och Carpen för mer än ett år sedan
 
Nu ska jag ut oh gå med Gucci, ni får ha en bra fredag och helg så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gucci är hemma igen

Jag har precis kommit in från en promenad med Gucci och ska snart lägga med med i sängen tillsammans med Gucci. Det är riktigt mysigt att ha henne hemma hos oss igen, även om det bara blir en kortis denna gången. För vi kan ju inte direkt ha med henne på båten. Men det var hennes ägare som frågade om vi ville ha henne en snabbis ändå, och det är klart att vi gärna har Guttan hos oss.
 
Innan jag gick med Gucci gjorde jag klart en av inlämningarna i tyska och skickade in den, nu är det bara en kvar och den började jag lite smått med nu ikväll. Även om båda ska vara inne nästa vecka så är det alltid skönt att lämna in tidigare. Egentligen vill jag göra alla inlämningar första dagen vi får dem, men slö som jag är brukar det inte bli så väldigt ofta att jag gör de då... Är ni sånna som gör uppgifter i sista stund eller redan första dagen?
Nu ska jag avsluta detta inlägget och sedan sova. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Städat och donat

När jag kom hem ifrån skolan idag fick jag ett otroligt sug efter att städa, så då jag fixade det riktigt fint i köket. Jag fixade även till ute bland mina hästsaker i garaget och städade lite så att det ska se bra ut, vilket jag tycker att det gör för tillfället. Det har tagit ca 3 timmar totalt, men herre gud vad bra det ser ut nu om om jämför med hur det var innan. Därför tänkte jag nu sätta mig och vänta på att mamma kommer hem med Guttan och lite naturgodis. Under tiden tänkte jag sätta på gårdagens avsnitt av studio Paradise.
 
Här får ni en bild på hur det ser ut nu efter att jag har städat, ni skulle sett hur det såg ut innan....
XoXo//Emma

Svartvitt gör allt bättre

   
   
   
XoXo//Emma
 

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, allt väl? Idag har jag först språk och sedan media i skolan, en ganska skön dag med andra ord. Efter skolan ska jag bara hem och skriva en uppsats på tyska och så ska vi åka och hämta Gucci, det har faktiskt varit tomt att inte ha henne här hemma nu den senaste veckan.
 
Igår fick ni ju en sneak peak ifrån vad vi gjorde i blackboxen igår, ni får hålla utkik efter dem bilderna under dagen. Då kommer det nämligen ännu mera bilder som jag själv tycker väldigt mycket om. Det kommer bli riktigt bra bilder att ha som jag kommer kunna ladda upp här åt er när jag inte har någon annan bild som passar.
- Älskade lilla ponnyboll <3
 
Nu ska jag börja bege mig mot Ebba innan vi åker vidare mot skolan. Ni får ha en fin dag så hörs vi senare, precis som alltid.
XoXo//Emma

Mysig kväll

 
Nu har jag precis krypit ner under täcket med PH på datorn, det är verkligen mysigt att avsluta
kvällarna i sängen framför PH.
Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Sneak peak ifrån blackboxen

Har precis kommit hem och klivit ur duschen. Idag i skolan fotade lite i blackboxen, vilket är som en studio där vi har olika bakgrunder, blixtar osv. Det var riktigt roligt och vi har fotat en massa roliga bilder där idag. Vi kommer verkligen fota där inne flera gånger, kanske även modella för något företag eller liknande.
 
Efter skolan åkte jag till stallet och tog hand om allt som skulle göras, mocka 2 boxar och en spilta, packa höpåsar, ta in Boss och Ikaros och sen putsade jag även deras träns och benskydd. Deras ägare kom efter ett tag och då gick vi ut i ridhuset och tömkörde Boss, eller hon tömkörde och jag fick skritta fram och av honom för hand.
 
Här får ni en sneak peak på bilderna som fotades idag och det är väldigt enkelt redigerad.
XoXo//Emma

Utlottning om 1 gästblogg

När jag är ute och reser 2 dagar hade det varit lite skönt om någon hade lust att hjälpa mig driva bloggen då jag också vill kunna koppla av när vi är borta. Därför har jag bestämt mig för att lotta ut 1 gästbloggning här på min blogg. Ni behöver bara kommentera "jag är med" och då är ni med i utlottningen om att få skriva ett valfritt inlägg här hos mig. Vinnaren dras och kontaktas onsdagen den 22:a då jag av erfarenhet vet att det kan dröja med svar osv.
Lycka till!
XoXo//Emma

När ES håller på


XoXo//Emma

Rundar av denna dagen

Ikväll är det bara 3:an som är på TV:n här hemma, från 20-23. Först är der hollywoodfruarna, sen jagad av hundar som jag tittat på även om jag inte gillar det och nu är det PH som gäller för min del. Vi mös i soffan och mamma hade köpt naturgodis som vi också åt. Jag älskar verkligen naturgodis, det är verkligen hur gott som helst.
 
Har nu haft denna nya bruna nyans i håret några timmar och jag fullkomligt älskar den, det känns väldigt hösigt och fräscht med lite mörkare hår. Detta kommer jag underhålla och fortsätta ha ett bra tag framöver, det känns mer som mig på något sätt.
 
Tog även hand om denna lilla gråa krabat på bilden nedanför. Det är galet hur mycket hon betyder, idag var det så härligt att komma till stallet och ta hand om henne. Förut hade jag funderingar på att ge bort en av mina dagar som jag hade att sköta henne, men efter idag har insett att jag inte kommer kunna göra det. Jag är inte redo att släppa taget om henne på det viset, även om jag inte längre rider henne. 
Nu ska jag fortsätta titta på PH, ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Resultat

Ni får ursäkta den dåliga kvalitén, men jag tog bilderna med datornskamera. Ni ser iaf att håret är mycket mörkare än vad det var innan, precis som jag ville. På bilderna har jag inte fyllt i ögonbrynen så att ni ska kunna se en tydligare skillnad och kunna jämföra med hur det var innan.
XoXo//Emma

Med färg i håret

För tilfället sitter jag på badrummsgolvet med brun hårfärg i håret. Denna gång skippar jag toningen och nu kör jag på att färga håret mörkbrunt istället. Jag tror att det kommer bli riktigt bra och jag är väldigt spänd på att se hur det kommer bli. Ni kan få en bild på resultatet senare ikväll.
XoXo//Emma

En kort tisdag

Idag får jag en kort skoldag då vi slutar 14:10 och vi som har språk efteråt ska ha det. Men idag är min språklärare bortrest, så vi har inställd lektion idag. Därför tänkte jag passa på att stanna till vid stallet på vägen hem så är det gjort och jag har hela eftermiddagen ledig till att göra annat. 
 
Det ska bli väldigt härligt att få åka och träffa denna stjärnan idag, har inte sett henne på en vecka. Idag kommer det tyvärr inte kunna bli en massa gos då jag har mina skolkläder, men lite gos blir det nog allt. 
Nu ska jag bylsa på mig varma kläder och snart börja cykla mot Ebba. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God natt måndag

Just nu sitter jag i mitt rum med ett öppet fönster, det är för att mamma hade använt nagellacksborttagning i mitt rum och därför stank i hela rummet. Men det kommer bli väldigt svalt och skönt för mig att sova inatt, även om jag såklart stänger fönstret innan jag lägger mig. Är det bara jag som sover bättre om det är kyligt i rummet?
 
Jag hade ju planer på att fixa inställda inlägg åt er, men ni märkte ju hur pigg jag var när jag kom hem från skolan idag... Men i morgon har jag förhoppningsvis mer energi och en massa bra idéer som jag kan lägga upp åt er så att ni har något vettigt att läsa i veckan som kommer.
 
Denna veckan har vi även projektvecka i skolan, vilket är väldigt skönt då vi inte har några lektioner, mer än språk och så började vi denna dagen med matte. Annars är det bara media för min del hela veckan och det klagar jag verkligen inte på. Idag var vi ute under eftermiddagen och fotade lite, här nedanför får ni en bild som togs på mig under dagen. Stå mitt i ett övergånsställe, så typsikt estetare, haha.
Under kvällen har jag kvicknat till och funderar nu på om jag ska sätta på kvällens avsnitt av PH eller om jag ska sova och ta det i morgon. Det är detta jag alltid dealar mellan på måndagar-onsdagar, men morgnarna efteråt ångrar jag mig alltid. Jag tänkte iaf ta och avsluta detta inläggetoch denna bloggmåndagen nu, ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Slutkörd Emmson

Fy f*n vad jag är trött nu alltså. Jag har inte orkat med att göra något alls sen jag kom från skolan. Jag hade tänkt plocka upp kläder ut väskan från helgen, plocka upp allt smink och liknande jag hade med mig och en del sånna saker. Jag hade även tänkt göra klart tyskan till nästa vecka, men jag slutade framför lördagens fångarna på fortet på datorn här i soffan. Får dock se om jag kan kolla klart, eller om jag kommer somna ifrån det...
- Fina lilla hjärtat <3
 
Nu ska jag fortsätta titta på det och vi hörs senare under kvällen.
XoXo//Emma

Har man ingen häst duger hunden

XoXo//Emma

Ny dag och ny vecka

God morgon på er mina fina. Idag är en sån dag då man hellre ligger kvar under det varma härliga täcket och inte gör speciellt mycket alls, men man måste åka till skolan om man vill klara gymnasiet samt om man vill ha studiebidrag...
 
Skolan är det enda som jag har inplanerat idag, vilket är väldigt skönt. Det kommer även ge mig tid att få upp inställda till veckan som kommer, det tycker jag också känns väldigt bra.
 
Jag hade ju lovat bra bloggning i helgen och jag tycker väl inte direkt att jag bjöd på det, men det hände inte så mycket speciellt på söndagen. Därför kände jag att det inte var någon idé att uppdatera er med bara en massa tråkiga och onödiga tråkiga bildinlägg.
Nu ska jag snart snöra på mig ett par skor och sedan bege mig mot Ebba. Ni får ha en härlig dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Helt slutkörd

Just nu är jag på väg att somna sittandes, men jag vill hinna få upp något snabbt åt er först. Det blev final för min brorsas lag och dem tog även hem segern, så nu är de även mästare i sin åldersgrupp. Riktigt grymma är de och bra fotboll har vi fått se av dem under helgen. Nästa helg är det ny cup och som tur är så är det en cup här hemma, så det är bara att ladda och ta nya tag. Sen tror jag att det kommer gå bra för dem där också.
 
Okej min blogg ska inte börja handla om fotboll, för så roligt tycker jag inte att det är... Men jag kände att jag ville dela med mig av detta, för det är ju trots allt de som jag har gjort under denna helgen. 
Som jag skrev håller jag på att somna och därför ska jag sluta skriva nu. Jag vill ju vara lite pigg i morgon, det är ju trots allt en ny vecka med nya möjligheter som börjar i morgon. Ni får sova gott
XoXo//Emma

Finalspel


Nu spelar de final och leder med 1-0 och har precis börjat med andra halvlek. Snart får vi alltså sätta oss i bilen med torra kläder.
XoXo//Emma

På hotellrummet

Just nu ligger vi bara och chillar i myskläder på hotellrummet. Vi har precis varit och ätit grillbuffé här på hotellet så för tillfället ligger vi även i matkoma. Småtjejena vill dock att jag kommer och hittar på något med dem, så jag funderar på om jag ska vara snäll och göra det.
Detta blir kvällens sista inlägg, jag uppdaterar mer i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen då.
XoXo//Emma

Ut och äta


XoXo//Emma

Vinst 2 av 2


De har nu spelat 2 matcher och båda har de vunnit, riktigt duktiga är de
XoXo//Emma

Rullar mot Stockholm


XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

Jag har precis sparat ner en video till datorn efter redigering, så nu är måndagens video redo att laddas upp åt er och det kommer bli en höstigare känsla på kanalen. Är det höst bör det vara det överallt, håller ni inte med? Jag älskar verkligen att planera och göra saker i tid för då vet man med säkerhet att det man lovat kommer hållas. 
 
Mina planer för youtubekanalen btw är ju att det ska komma upp en ny video varje måndag, om ni missat det. Dock har jag inte alltid idéer till videos, men ni får gärna kommentera vad ni hade velat se på min kanal eller här på bloggen eftersom att alla videos laddas upp här också.
 
Under kvällen har jag även hunnit med att fixa lite med mina naglar då det gamla nagellacket såg ut som s k i t. Nu blev det lite glitter istället. Lite glamorös ska man väl vara om man ska till huvudstaden, haha.
 
Något som också slagit mig under kvällen är att det inte känns som att det är fredag idag. Men det är antagligen för att jag inte var i stallet eller red på träningen, det är ju något som jag annars alltid gör på fredagar. Fast det var väldigt mysigt med en eftermiddag på Erikslund med mamma, det händer ju inte varje dag nu för tiden.
- Kommer sakna att inte ta hand om sessi i morgon <3
 
Nu börjar det bli hög tid att krypa till sängs, i morgon ringer klockan lika tidigt som om det vore en skoldag... Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Fixar fredag

Nu har vi precis packat och fixat inför morgondagens tur till Stockholm. Mycket kläder blir det om man ska stå ute vid en kall fotbollsplan hela dagen i morgon och på söndag. Men ni behöve inte oroa er, det kommer finnas wi-fi på hotellet och jag kommer ha med datorn. Därför tror jag att det kommer kunna bli ganska normal bloggning, även om vi gör mer intressanta grejer eftersom att vi är borta.
 
För tillfället sitter jag och tittar på det nya avsnittet av TVD. Jag känner att jag började titta på serien i precis rätt tid eftersom att det börjar en ny säsong nu, precis efter att jag sett de andra säsongerna och inte som i OITNB där jag måste vänta 1 år på nästa säsong...
- Bara en random bild på Carisma
 
XoXo//Emma

Dagens inköp

En grå T-shirt med texten black i "skinn" - Lager157, 50 kr
Ett svart linne - Lager157, 3 för 100 kr ( jag tog ett och mamma tog 2)
Ett par mörkblåa jeans - Lager157, 150 kr 
Ett par ljusare blåa jeans - Lager157, 150 kr 
Ett par svarta jeans - Lager157, 150 kr 
2 förpackningar mörkbrun hårfärg - City Gross, 40 kr/styck
 
Jag är riktigt nöjd med dagens shopping och det var bara nödvändiga saker som följde med hem denna gången.
XoXo//Emma

Veckans bästa dag

Äntligen är det fredag igen. För en gång skull är jag faktiskt taggad på skoldagen i sig och inte bara att det är fredag så det känns bra att åka till skolan med den känslan. I eftermiddag är det inget stall och ingen träning för mig, vilket är lite tråkigt. Vi trodde att vi skulle åka till Stockholm redan idag, men vi åker tidigt i morgon istället. Då passar vi på att ta en eftermiddag på Erikslund idag.
 
Nu ska jag dra på mig ett par skor och en jacka och sedan börjar det bli dags för mig röra mig mot Ebba. Ni får ha en härlig fredag så hörs vi som vanligt senare under dagen.
- Hon är guld värd denna lilla underbara ponnyn
 
XoXo//Emma

Ett sent god natt

Tiden har verkligen flygit iväg, snart är klockan 23... Jag tappade helt bort tiden när jag satt och pluggade lite matte inför provet i morgon. Sen började jag även lite smått att redigera en video som jag tror kan bli rolig för er att titta på, men jag känner att det är hög tid att avsluta med den för ikväll. Det är ju trots allt en ny dag i morgon och då ska det packas och fixas innan vi ska åka upp till Stockholm.
 
Btw vad tycker ni om bakgrunden som jag hade i dagens video? Skulle det kunna vara en bra bakgrund att ha i kommande videos? Jag har ju flyttat runt bland lite olika bakgrunder i de senaste videosarna för att hitta något som skulle kunna fungera. Ni får gärna säga vilken bakgrund ni gillar mest.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Ni får sova gott så hörs vi som alltid igen i morgon.
XoXo//Emma

Födelsedagspresenter 2014

XoXo//Emma

Ut på uppdrag


Mamma glömde köpa mat åt Gold så då får jag ta saken i egna händer...
XoXo//Emma

God morgon

Idag är min tyska inställd så jag har fått sovmorgon, vilket är hur härligt som helst. Men sedan är det 3 lektioner innan jag får åka hem igen. Hemma idag har jag dock inga speciella planer, hade tänkt spela in en video med vad jag fick när jag fyllde år. I eftermiddag åker även Gucci hem eftersom att vi ska åka till Stockholm så kan vi ju inte ha med henne dit.
Jag har inget mer att skriva så nu tänkte jag gå en promenad med Gucci. Vi hörs senare under dagen
XoXo//Emma

Avslutar denna onsdagen


XoXo//Emma

Dålig bloggning under eftermiddagen

Förlåt att jag inte bloggat under hela eftermiddagen, fy skäms på mig! Men jag fick skynda mig till stallet efter skolan för att hinna ta hand om Boss och Ikaros innan jag åkte hem med mamma. Väl hemma kastade jag mig in i duschen och hann precis sminka och klä på mig innan gästerna kom. Därför blev det väldigt tight med tid och när de var här ville jag inte gärna sitta med mobilen utan jag ville vara social med dem och leka lite med mina kusinbarn. Men vi bloggare är ju som sagt precis som alla andra och lever precis som vilken människa som helst och ibland blir bloggen satt åt sidan. Jag hade gärna gjort ett tidsinställt inlägg åt er, men jag har inte haft tid då jag brukar göra det på helgerna och denna helgen var jag upptagen och i måndags var jag tvungen att plugga.
Nu måste jag dock sluta skriva för denna gången då jag gärna vill plugga lite mera inför morgondagens prov. Men jag skriver mer senare under kvällen.
XoXo//Emma

Härliga onsdag

Idag är det ju veckans favoritdag om man inte räknar med fredagar. Dock så har vi ett väldigt tråkigt väder, men dagen blir nog väldigt bra ändå. Efter skolan ska jag till stallet och ta hand om Boss och Ikaros, som vilken annan onsdag som helst. Men måste  jag snabbt hem för det kommer över några släktingar på fika då de inte kunde vara med i söndags. Jag vet inte hur jag tänkt att allt detta ska gå ihop + att jag har engelskaprov i morgon som jag bör plugga kte till, men det löser sig.
- Han är allt bra fin denna hästen
 
Nu ska jag ut med Gucci och sedan ska jag börja röra mig mot bussen. Ni får ha en fin dag så hörs vi senare.
XoXo//EMma

Vardagslyx

Jag är riktigt besviken på serien Jagad av hundar, tyvärr. Först när alla 3 hoppade ner utan stegen, den låg klart och tydligt på marken, men sen när de hade hittat nyckeln stod den så att de kunde komma upp. Sen finns det inte heller en chans att de kan springa ifrån hundarna, det är omöjligt. Nu hoppas jag att jag inte förstör ifall någon av er gillar det, men det gör inte jag. Ändå tittar jag på det...
 
Har även skrivit ett läxförhör i historia idag och det gick väl sådär, allt var en stor röra i mitt huvud men något vettigt fick jag nog förhoppningsvis ner på pappret till läraren. Nu är det bara engelska och matte kvar att ha prov i denna veckan, men det känns som att jag har koll på de ämnena så det känns skönt. Pluggade lite innan jag åt och det känns redan som att allt sitter väldigt bra, en riktigt härlig känsla.
- Aldrig att det går att springa ifrån denna krabat
 
Nu ska jag krya ner under täcket och fortsätta titta på gårdagens avsnitt av PH. Detta är verkligen vardagslyx på hög nivå. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mys i soffan


XoXo//Emma

TVD-tag ♥

XoXo//Emma

Skolan prioriteras först

Förlåt för den dåliga uppdateringen under eftermiddagen, men vi slutade skolan mycket senare än vanligt då vi hade en författare som var på skolan och föreläste. Innan det var vi endast på växhuset och gick på Orka-mässan, där vi gick runt bland olika bord och gjorde lite tester, åt lite godis, var med och tävlade om olika saker och spårade lite som vi esteter alltid gör.
 
Så denna dagen har egentligen inte varit speciellt krävande, mer än att jag hade historian från helvetet att plugga när jag kom hem. Jag hade helt glömt av att han författaren skulle komma till skolan och föreläsa idag, jag hade ju tänkt plugga vid 13 när jag kom hem... Därför har ni inte fått den nya TVD-tagen idag, men skolan måste gå före bloggen och youtube. I morgon har jag mindre plugg så då ska jag få upp den åt er, det lovar jag.
Efter att ha pluggat hela eftermiddagen tänker jag nu krypa ner i min sköna säng och få många timmars sömn. PH får jag titta på i morgon istället. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo/Emma

Idétorka

Just nu har jag världens idétorka och har en massa plugg som gör det svårt för mig att tänka ut idéer till bra inlägg. Därför vill jag gärna att ni hjälper mig genom att kommentera vad ni vill läsa här på bloggen och gärna något som jag kan lägga upp till helgen. Inga idéer är för dumma, så kommentera det första som ni kommer att tänka på.
XoXo//Emma

Ny vecka

Nu är det måndag igen, yeyyy. Nja inte direkt... När jag kommer hem är det första jag ska göra är att plugga inför 1 av 3 prov som jag kommer ha denna vecka. Men veckan kommer nog gå fort och på fredag efter skolan styr vi bilen mot Stockholm där vi sover kvar över helgen. Får se om det hinns med någon shopping eller om det bara är fotboll som gäller.
Jag har inget mer att skriva om nu och jag måste gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba. Ni får ha en bra dag och fortsättning på veckan så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Släktkalas

Har precis ätit middag, kycklingfilé och hasselbackspotatis. En riktigt god kycklingfilé går alltid hem hos mig. Det blev även lite tårta kvar från när släkten var här under eftermiddagen så nu framför TV:n ska vi äta upp den då den kommer behövas kastas annars. Av släkten som var här idag fick jag 1 100 kr, 500 kr att handla för på lager157, ett jättefint armband och ett jättefint halsband samt en duschtvål ifrån yves rocher. Sen kommer det ännu mera släktingar någon annan dag, alla kunde nämligen inte komma idag.
 
Denna helgen har iaf varit helt underbar och det var så härligt att umgås med mina brudar ifrån klassen. Det är sjukt hur nära vi verkligen är, det var något som vi verkligen insåg igår. Jag hoppas verkligen att det kommer fortsätta vara så och att vi gör om detta någon mer gång, för det är så otroligt härligt att bara stänga av mobilerna och alla sociala medier och bara prata med dessa goa människorna.
Nu ska jag kila ut i vardagsrummet och äta efterrätt och bara mysa i soffan med min familj.
XoXo//Emma

Gucci in action

XoXo//Emma

Tårta till frukost



XoXo//Emma

Nostalgi med baes

Har haft en underbar kväll med mina goa baes och bättre lär det bli. Vi har precis tittat på Ego och nu kör vi lite nostalgi med HSM.
     
Detta blir kvällens sista inlägg, för jag vill vara med mina goa brudar.
XoXo//Emma

Minnen ♥

       
      
     
   
XoXo//Emma

Födelsedagslunch


XoXo//Emma

God morgon 4:e Oktober

Har ni hunnit fika med någon kanelbulle ännu? Det har iaf inte jag gjort, men mamma ska baka kanelbullar i eftermiddag. Hemmagjorda kanelbullar är dem bästa.
 
Nu sitter jag i köket och väntar på min födelsedagsfrukost, ägg och bacon. Har precis blivit uppvaktad med lite presenter, b.l.a 2 nätter på hotel och 2 shower under Stockholm international horseshow Sweden international horseshow, ett bodybutter, en handsprit och en duschtvål ifrån the Bodyshop samt bidrag till min framtida kamera. Jag är jättenöjd och väldigt tacksam över mina presenter som jag har fått.
Frukosten är klar nu så jag ska packa ihop, vi hörs nere ifrån stan senare under dagen.
XoXo//Emma

Ett ridpass med en tankeställare

Idag red jag ett pass på Carpen där jag fick mig en rejäl tankeställare. Kapten är en väldigt lätt häst på sätt och vis då han är väldigt lätt mot hjälper oså och han vill bara göra rätt. Om han råkar göra vad han tror är fel får han panik och bara studsar. När jag red Carpen börja jag tänka på det då jag tyckte att han var trög för mina hjälper och jag tyckte att han var lite loj och lat. Sen pratade jag och min tränare och då sa hon att det troligen berodde på att jag red Kapten hela tiden och att Kapten och jag kommit till ett stadie där vi bara tivs och jobbar bra ihop, men vi utvecklas inget. Därför kommer jag hädanefter att försöka rida Carpen så ofta jag kan. För att kunna utvecklas och bli en bättre ryttare.
Nu ska jag för andra kvällen i rad lägga mig innan klockan 22. Det händer nästan aldrig nu för tiden, men jag är bara sjukt trött för tillfället och därför kan jag lika gärna sova... Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

För världens barn


XoXo//Emma

Fredagstipsen #5

Vi alla får väl finnar eller hur? Så är det ju bara. Därför tänkte jag denna veckan tipsa om grejer för att få bort dem så fort det går. Det bästa är att produkterna kostar under 25 kr, för oss som gillar att vara ekonomisk. Detta fungerar iaf på mig, dock kanske det inte fungerar på alla. Det vet jag inte, men för mig fungerar det.
 
Elf zitzapper - Detta är i mina ögon en mirakelprodukt. Det finns en negativ sak och det är att den har en roller som man applicerar den med. Fast det är bara att rulla på en ren tops som man sedan lägger mot finnarna och det fungerar nästan bättre. Det kommer svida, men då vet man att det fungerar.
 
Tandkräm - Nu kommer ni alla tänka, wtf. Men tro mig, om ni tar lite tandkräm och lägger det på finnarna innan du lägger dig. Då när du vaknar upp nästa morgon kommer den att vara mer än hälften så stor. Om ni inte tror mig, pröva gärna och kommentera erat resultat.
XoXo//Emma

Älskade fredag

Nu har det äntligen blivit fredag igen, som jag har längtat. Även om jag inte kommer få en lugn kväll då jag först har hoppträning, sen ska jag hjälpa Boss och Ikaros ägare att fixa inför tävling i morgon och när jag kommer hem måste jag egentligen plugga. Får se om jag tar det ikväll eller på söndag, idag är det ju trots allt fredag och det är inte jätteroligt att plugga då.
 
Jag är väldigt taggad på hoppträningen i eftermiddag, det är de jag ser mest fram emot när vi ska rida. Jag tror att jag vill ha antingen Carpen eller Hux. Fast det lutar nog mest mot att det blir Carpen för att bygga på det som vi gjorde förra hoppasset.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag tar bussen till skolan. Ni får ha en härlig fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt

Även idag lyckades jag fucka upp det där med filmen och TVD tagen... Råkade ta bort en cache där filmen var och då kunde inte jag exportera den och sen lyckades jag få tillbaka cachen men när filmen var exporterad brusade ljudet och det var något riktigt konstigt bakgrundsljud. Jag ska försöka redigera om den och försöka få den uppladdad i morgon igen...
 
Idag är det ju torsdag och det innebär att den sista lektionen lätt spårar ur. Såklart spårade vi även ur en aning idag. Mitt bord är det som spårar mest och folk har en tendens att komma till vårat bord för att joina oss. Men jag lovar, vi jobbar också på våra lektioner. Älskar verkligen hela min klass och jag är riktigt taggad på lördag då vi ska träffas och ha det härligt.
Nu ligger jag bara och slappar i soffan framför TV:n, men jag håller på att somna. Därför ska snart jag förflytta mig till sängen och somna tidigt ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Gilla gärna min bild

Ni får gärna gilla denna bilden på mig och Promise i somras, hääär finns länken för att gilla bilden och det tar endast 2 sekunder. Tack på förhand mina fina läsare
 
XoXo//Emma

Torsdagsmorgon

Nu är det fortfarande mörkt den här tiden på morgonen, riktigt höstmys kan man kalla det. Det enda tråkiga är ju att det blir mörkt så tidigt på kvällarna under hösten. Men det är bara under en kort period så man får lov att överleva...
Idag har jag bara skolan inplanerat och när jag kommer hem kan jag ta det lugnt. Har prov nästa vecka och eftersom att jag är upptagen i helgen ska jag börja plugga redan nu. Känner mig duktig som planerar skolgrejer i god tid, eller inte... Igår satt jag långt in på kvällskvisten med tyskan.
 
Nej nu ska jag fortsätta titta på gårdagens avsnitt av PH innan jag går en sväng med Gucci och åker till skolan. Ni får ha en härlig torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller


Har precis duschat och jag har även krypit ner under täcket. I morgon är det en lång dag i skolan, men man får se det positivt. Det är bara en dag kvar tills det är fredag, om man räknar från i morgon.

Nu tänkte jag lägga ifrån mig mobilen och plugga det sista innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Möblerat om här hemma

Förlåt så otroligt mycket för att bloggen har fått stå stilla under eftermiddagen. Men direkt när jag kom hem åt jag innan jag åkte till stallet för att ta hand om Ikaros och Boss. Jag gjorde stallet och allt som skulle göras innan jag gick och hämtade in killarna från hagen.
 
När jag kom hem hade den nya soffan kommit så jag hjälpte mamma och min morbror att lasta på den gamla soffan på släpet innan vi körde den till tippen och dumpade av den där. På vägen hem stannade vi till vid donken och åt middag där. Direkt när vi kom hem möblerade vi om i vardagsrummet och lite så för att det skulle bli bra med den nya soffan i vardagsrummet, och nu är det perfekt enligt mig. Jag älskar verkligen att inreda och fixa hemma, det blir så otroligt fint efteråt. 
- Har ingen bättre bild på denna datorn så denna på Gucci får duga.
 
Nu måste jag verkligen fortsätta att plugga, jag har tyskaförhör i morgon. Sen vill jag gärna hinna duscha ikväll också... Jaja nog om det, jag skriver mer innan jag lägger mig ikväll.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

Har precis käkat frukost framför PH och tänke gå ut med Gucci nu, först ville jag bara göra den dagliga morgonbloggningen åt er. Även om många av er inte kommer läsa detta förens ni kommer hem eftersom att jag skriver detta så pass sent på morgonen. 
 
I skolan idag har jag bara två lektioner, historia och sedan har jag ljud då vi byter mellan ljud, foto, film och graf innan vi bestämmer oss för vilken inriktning vi kommer välja till jul. Jag tycker det är väldigt bra att vi får testa på så att mn får ett lite bättre hum om vad som görs inom de olika inriktningarna. Efter skolan ska jag till stallet och ta hand om Boss och Ikaros, samt Promise om hon är inne. Fast jag kan inte vara kvar allt för länge idag, därför får jag se om jag hinner vara kvar tills när Promise kommer in. Måste nämligen hem och plugga, har tyskaglosor tills i morgon och sedan tror jag att jag är klar med svenskan som ska in i morgon. På gymnasiet får man ingen vila inte...
Ni får ha en härlig onsdag så hörs vi under dagen.
XoXo//Emma