Avslutar denna fredagen

Jag har precis gråtit mig igenom säsongsavslutningen av säsong 1 av the Originals. Fy tusan vad fint det var. Jag kan också säga att det där jag sa om "favoritskurk" i min TVD-tag inte alls stämmer längre... Det har ändrats totalt nu. För er som undrar är the Originals är som en sideoserie till the vampire diaries, eller i TVD finns det några personer som kallas för the Originals och nu har de gjorts en egen serie där de är huvudpersonerna istället. Så om ni gillar TVD och inte har sett the Originals kan jag verkligen rekommendera att ni ser den serien också.
 
Det är även det enda som jag gjort sen vi hördes efter att jag kom hem från stallet. Hej socialt liv... Vad gör alla dina vänner en fredag? De är ute och festar. Vad gör du på fredagarna? Jag är i stallet och när jag kommer hem sätter jag mig nyduschad framför serier. Haha. 
Nu tänkte jag sätta på det nyaste avsnittet av TVD och sedn krypa ner tillsammans med Gucci under täcket och försöka få lite sömn. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback