Avslutar för ikväll

Jag har precis sparat ner en video till datorn efter redigering, så nu är måndagens video redo att laddas upp åt er och det kommer bli en höstigare känsla på kanalen. Är det höst bör det vara det överallt, håller ni inte med? Jag älskar verkligen att planera och göra saker i tid för då vet man med säkerhet att det man lovat kommer hållas. 
 
Mina planer för youtubekanalen btw är ju att det ska komma upp en ny video varje måndag, om ni missat det. Dock har jag inte alltid idéer till videos, men ni får gärna kommentera vad ni hade velat se på min kanal eller här på bloggen eftersom att alla videos laddas upp här också.
 
Under kvällen har jag även hunnit med att fixa lite med mina naglar då det gamla nagellacket såg ut som s k i t. Nu blev det lite glitter istället. Lite glamorös ska man väl vara om man ska till huvudstaden, haha.
 
Något som också slagit mig under kvällen är att det inte känns som att det är fredag idag. Men det är antagligen för att jag inte var i stallet eller red på träningen, det är ju något som jag annars alltid gör på fredagar. Fast det var väldigt mysigt med en eftermiddag på Erikslund med mamma, det händer ju inte varje dag nu för tiden.
- Kommer sakna att inte ta hand om sessi i morgon <3
 
Nu börjar det bli hög tid att krypa till sängs, i morgon ringer klockan lika tidigt som om det vore en skoldag... Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback