Dagens ridpass på Kapten

Har precis kommit hem från stallet och käkat lite middag, därför tänkte jag precis hoppa in i duschen. Men först ville jag skriva lite till er. 
 
På träningen idag hade jag Kapten och jag är väldigt nöjd med mitt val av häst. Idag var inte vårat bästa pass då han var väldigt jobbig och studsig. Vi hade bommar som vi arbeta över, vilket gör honom väldigt taggad. Sen är han en häst som inte klarar av att göra fel, enligt honom måste han alltid göra allt rätt. Ibland får han även för sig att han gör fel, fast han gör det jag ber honom att göra. När det händer blir han väldigt hoppig och studsig, vilket kan vara lite roligt ibland. Men idag satt jag inte emot och det hade jag verkligen behövt göra för att kommit åt honom på det sättet som jag ville.
 
Här kom jag fram till att det är en sak som jag och han verkligen behöver träna på, att han ska kunna lita på mig och göra det jag ber om, även om han själv inte tycker att det känns rätt. Han är nämligen en häst som tänker väldigt mycket och har väldigt mycket bakom pannbebet om man säger så, men han är ju trots allt ett fullblod och han har tävlat galopp innan han drog på sig en benskada och kom till oss på ridskolan.
Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback