En eftermiddag i stallet

Jag har precis kommit ut en varm och skön dusch efter en eftermiddag i stallet. Jag mockade åt Ikaross och hjälpte sedan att sadla honom, resten var redan gjort. Jag stod även och tittade lite på när Peter Eriksson hdae träningar ute i stora ridhuset. Det var massa duktiga ekipage och en hel del riktigt fina hästar och det gjorde mig riktigt peppad och taggad på hoppa. Jag hade gärna hoppat typ nu, men jag får vänta tills på fredag för att få hoppa, men då har jag något att se fram emot.
 
Nu har de även börjat smälla upp väggarna på bygget av det nya stallet och det gör mig väldigt glad och hoppfull, om ett år kommer alla våra hästar stå i sina nya och fräscha boxar i ett nybyggt stall. Jag tror verkligen att det kommer bli väldigt bra med ett nytt stall och en ny anläggning, för både oss människor men också för hästarna. Det kommer även göra att vi kommer kunna ha hemmatävlingar igen då de kommer bygga en till paddock, och det är alltid roligt att ha tävlingar att titta/hjälpa till på.
Nu ska jag fortsätta surfa runt på datorn samt knapra på lite m&m, det är sjukt hur gott det är. Vi köpte en påse på 440g på båten och sen påsen är nog lite minre än halvfull nu...
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback