God natt för idag

Ledsen att det inte blev någon eftermiddagsbloggning idag. I stallet tänkte jag inte på att blogga och när jag kom hem ville jag äta och lite så. Därför har bloggen tyvärr blivit bortprioriterad idag, men det är sånnt som händer.
 
Nu under kvällen har jag pluggat lite tyska inför i morgon. Tydligen skulle vi kunna all våran text som vi har skrivit, vilket är en hel A4-sida helt utantill. Men det kommer jag verkligen inte att klara, jag tänker inte ens försöka klara mig helt utan papper. Huvudsaken är att jag blir godkänd i tyskan nu i gymnasiet, för jag vet att jag kan och är duktig. Det är inte för inte jag gick ut med B i tyska i högstadiet, men nu i gymnasiet nöjer jag mig gott och väl med ett E även om jag såklart vill ha högre än så... Men har jag bara ett E så kommer jag ändå att få mina meritpoäng, jag får inte mer om jag hade haft A-B än om jag har ett E.
Nej nu ska jag inte skriva mer om skolan oså, för det är egentligen inte sådär jätteintressant att läsa om skulle jag tro. Tyvärr så var det de enda jag hade att skriva om för idag, jag tänkte nämligen dejta kudden tidigt ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback