Lite lyx i vardagen skadar inte

Har precis gottat i mig lite naturgodis och druckit en vitamin well framför ett avsnitt av the originals. Ibland får man ta och lyxa till det lite, även om det bara är vardag... Jag hade dock inte åkt till ICA för att köpa det utan anledning, utan innan jag åkte till stallet såg jag att det var slut på bröd och stannade till för att köpa det på vägen hem från stallet.
 
I stallet hjälpte jag Boss och Ikaros ägare att packa hö och fixa Ikaros inför träning som jag sedan filmade lite under. Mellan att jag fixade stallet ihop med henne och till att jag gick ut och tittade på hennes träning så tog jag även hand om mitt gråa lilla hjärta. Hon har verkligen börjat sätta massa päls nu, hon fäller dock inte längre. Jag hoppas att de kommer raka henne snart, även om hon inte går så avancerade lektioner och blir jättesvettig.
Nu ska jag fortsätta titta på hollywoodfruarna i min ensamhet. De andra är på någon föreläsning om kost med Eriks lag då det var någon förälder till någon i laget som håller på med det.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback