Bloggen blev lagd åt sidan idag

Trots att jag har varit frånvarande har ni varit riktigt duktiga och kommenterat en massa frågor. Det gör mig alltid jätteglad när jag jag loggar in här och ser att det finns 4 nya kommentarer eller liknande, ni anar inte hur mycket glädje ni sprider till mig. Ni får gärna fortsätta sprida glädje samt att ni gärna får kommentera flera frågor. Ju fler frågor, desto roligare blir det när dem ska svaras på.
 
Idag har ni fått 1 inlägg och det var ett inställt. Men jag hade inga idéer i morse och då hade jag verkligen inget att skriva och har man inget att skriva är det lika bra att hoppa över. Sen har min mobil fortfarande slut på 3G så jag kunde inte blogga i stallet heller och direkt när jag kom hem duschade jag, käkade spelade in och redigerade en video som precis blev klar. Vilket har resulterat i att jag inte haft tid att blogga idag, tyvärr.
Medan den nyredigerade filmen exporteras ska jag krypa ner under täcket framför kvällens avsnitt av PH. Det är för övrigt den enda serien ja följer för tillfället och därför följer jag den helhjärtat. De andra seriernaväntar jag på nya säsonger utav... Ni får sova gott och vi hörs igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback