Detta visste du nog inte

* Jag älskar den norrländska dialekten. Jag har ingen aning om varför, jag bara tycker att den dialekten är härlig att lyssna på.
 
* Jag är 12,5% norsk. För inte så länge sedan forskade jag lite i min släkt och då insåg jag att jag är 12,5% norsk och 87,5% svensk. Väldigt onödig information, men detta var en sak som ni inte visste om mig.
 
* Jag föredrar en hemmagjord hamburgare/pizza framför köpt. Alla dagar i veckan hade jag valt att göra en egen hamburgare hemma istället för att köpa en på Max eller Donken eller göra en egen hemmagjord pizza framför att köpa ifrån någon snabbmatsresturang, om jag får välja.
 
* Jag vill arbeta inom en mediaproduktion. Efter att ha varit Glada Hudiks föreställning, Stockholm horseshow, Idol insåg jag vad jag vill arbeta som. Jag vill ingå i ett crew som jobbar med att producera och som har ansvaret för en liveshow eller ingå i ett crew som arbetar med nyheterna eller liknande. Hur häftigt och intressant hade inte det varit?
 
* I helgen när jag vaknade hade Gold bitit sönder min tröja. Golds bur står bredvid mitt skrivbord och då hade jag kläder på den som han inte borde kommit åt. Så när jag vaknade ser jag att min blåa piké som jag fick när jag jobbade på Strömsholm var indragen i hans bur och den var helt trasig. På både armar och lite på ryggen var det stora hål, konstiga älskade hamster.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback