Överblick av dagen och gårdagen

Igår red jag ett riktigt bra pass på Kapten. Vi hade ett bra samspel och han var verkligen med på noterna, galoppombyten och förhållningar. Även om han blev lite taggad för att det var bommar, men det lugnade sig och han kunde bli börja arbeta som vanligt efter ett litet tag. En riktig guldstjärna från han av mig för gårdages bra pass.
 
Efter att jag ridit så gick jag, Boss, Ikaros, deras ägare och en till skötare ut i skogen för att fota lite fina höstbilder. Sen kom ägaren på att hon hade morgonfodringen i morse. Därför åkte vi hem lite snabbt för att hämta andra kläder än hästkläder och sedan köpte vi med oss pizza på vägen hem till deras ägare. Där sov jag och den andra skötaren sedan kvar till idag och så åkte vi alla till stallet för att väcka och fodra alla hästar. Det var verkligen riktigt mysigt att vara i stallet klockan 6 och det var väldigt trevligt igår, även om det är trångt att sova 3 pers i en 120 säng...
 
Ni såg ju även att jag åkte hem till Denise under eftermiddagen, jag har ju knappt varit hemma något det senaste dygnet. Hemma hos Denise hade vi det riktigt trevligt, vi åt tacos, pratade en massa tjejsnack, grät bara liiite till The fault in our stars. Om ni behöver tips på film och inte har sätt den så bör ni verkligen göra det. Ingen kommer lämnas oberörd, jag har fortfarande ont i huvudet efter all gråt till filmen. Nästa helg ska vi även träffas med några flera goa vänner och då lär vi säkert göra något liknande, det kommer bli riktigt mysigt.
 
Nu ska jag dock krypa ner under täcket och fylla på min 5 och en halv timmes sömn som jag fick natten till idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer
Denise säger:

ja vi grät bara liiiiiite, bara liiite.. ;*
Jaa det kommer bli supermysigt nästa helg!<33

Svar: Ja verkligen <333
None None

2014-09-28 | 00:48:56
Bloggadress: http://nattstad.se/denisetiainen

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback