Kollar på brasa

XoXo//Emma

Äntligen helg

Jag kom hem till 2 stycken överlyckliga hundar idag, med andra ord var Izor redan här när jag kom hem idag. Man märker att de är lite avundsjuka på varandra, men de är ändå snälla med varandra och de går superbra ihop. De bråkar lite när de fick grisöra då Izor hade ätit upp först och ville ha Guccis, men det är ju ändå fullt normalt då det är hennes öra och inte hans.
 
Nästa steg blir att fota båda hundarna tillsammans, så vi får väl se hur det går. Det hade varit roligt att ha en bild på dem båda.
 
Nu ska jag slappa och kika på serier innan vi eventuellt går iväg och kollar på brasan. Ni får ha en fortsatt bra kväll och en bra valborg så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Dessa två <3

XoXo//Emma

Veckans längsta dag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra. Själv är det bra eftersom att vi får helg efter denna skoldagen. Dock är det veckans längsta dag, så det kommer nog bli en lång dag ändå. Förhoppningsvis blir den inte allt får långdragen. Det blir en liten paus i mittena av dagen då jag sak vara med i ett fotografi som Denise ska ta och sen har våran skola någon tradition med att göra en irländsk folkdans för att välkommna våren.
 
Under eftermiddagen kommer nog även Izor hit, vilket jag tror kommer bli väldigt mysigt. Det ska bli roligt att få se Gucci och honom tillsammans, eftersom att vi bara brukar ha en av dem hos oss och aldrig båda samtidigt.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

XoXo//Emma

Full rulle

Har precis kommit en från en eftermiddag full av ärenden. Det blev en sväng till sjukhuset, ett stop på mammas jobb, en tur till Hälla, en tur till Erikslund, en avstickare för att hämta lite grillkol. Nu har vi dock kommit hem igen och vi har fått i oss lite middag. Vi var dock effektiva under ärendena vi gjorde, så det är alltid något.
 
Det jag precis skrev är vad jag har hunnit gjort sedan vi hördes vid senast och just nu är jag helt slut. Därför tänkte jag bara ta det lugnt och njuta av en pluggfri kväll. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Tidig onsdag

Jag har precis fotat lite till utställningen som vi ska ha om någon vecka. Är inte helt nöjd med bilderna, men mina modeller började tröttna och jag behöver en medhjälpare för att få till bilderna som jag tänkt mig. Fick dock några riktigt fina bilder på både Gucci och Gold som jag tänkte slänga upp här åt er lite senare.
 
Nu ska jag bege mig mot bussen för att åka mot stallet och sedan ska jag iväg mot mamma för att fika lite. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
 
XoXo//Emma

God morgon onsdag

Det har redan hunnit blivit mitten av veckan och abra en ynka dag innan det är helg. Idag ska jag bara åka till skolan och skriva prov, sen ska jag hem och fota till en utställning som vi ska ha. Dock är vädret inte riktigt med mig idag, så jag kanske får ta och fota på fredag istället. Det är nämligen mulet och alltså sämre ljus att fota i.
 
Eftersom att det är onsdag ska jag även till stallet och ta hand om lilla grå en sväng idag. Eftersom att jag slutar så pass tidigt så hinner jag ta hand om henne innan hon börjar gå lektioner igen. Måste även åka iväg med blodtrycksmaskinen till sjukhuset under eftermiddagen, så jag kommer ha saker att göra trots att det är att plugga.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

Tisdagen är nästan slut

Det har varit en väldigt effektiv efter för min del idag, skickade in en uppgift och nu kan jag äntligen andas lite igen. Satte mig dock och gjorde en annan inlämmning också, så den är så gott så klar nu. Skönt att få undan lite så att jag får lite andrum i havet av allt som vi har just nu.
 
Nu ska jag släppa plugget för ikväll och tänker sätta mig i soffan och bara koppla av, även om jag har en blodtrycksmaskin på mig som tar blodtrycket var 20:e minut. Så det kommer bli en lång natt med dålig sömn för min del... Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

HAUL

XoXo//Emma

Stallet ✓

Jag tog med Gucci och cyklade till stallet för ett tag sedan och nu har vi precis kommit hem. Tyvärr hann jag bara borsta ponnyn lite snabbt då hon tydligen skulle gå lektion. Det är alltid lika surt när det blir så, men i morgon har jag en väldigt kort dag så då kommer jag hinna till stallet innan hon går lektion.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera videon så att jag kan ladda upp den idag och sedan ska det pluggas tills hjärnan inte längre orkar. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under eftermiddagen.´
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är det bara bra, lite seg precis som man brukar vara på morgnarna. Det brukar dock bli bättre efter en promenad ute i det fina vädret med Gucci. VI har verkligen haft tur att få sånt fint vårväder *peppar peppar*.
 
Eftersom att det är tisdag idag har jag även stallet inplanerat, precis som alltid. Idag kommer jag komma dit lite tidigare då jag bara har 2 lektioner under dagen. Vilket kommer betyda att jag kommer hinna plugga tidigt och få kvällen ledig och det tackar jag inte direkt nej till.
 
Nu ska jag gå en sväng med Gucci och innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Underbar eftermiddag

Jag har precis kommit hem från en helt underbar picknick med Denise. Vi åkte iväg spontant och köpte lite jordgubbar oså innan vi åkte och satte oss på Djäkneberget. Vi pluggade lite, vi fikade, vi snackade en massa och skrattade tills tårarna sprutade. En helt underbar eftermiddag var det och det är verkligen något som ska göras om inom en snart framtid.
 
Därför har ni inte heller fått dagens video. Men idag kände jag att jag behövde få komma iväg och bara spendera lite tid ihop med någon för att bryta av all stress jag får av skolan. Videon kommer upp i morgon istället, men det gör inget då jag måste få vara ltite fri och kunna göra saker ltie spontant ibland.
XoXo//Emma

Plugg-picknick

XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

Då var det dags att kicka igång en ny vecka igen och det är en vecka närmare sommarlovet. Tiden får gärna få fort nu den sista månaden då jag inte vill behöva tänka på alla nationella som väntar och jag vill bara slippa tänka allt som ens heter plugg.
 
Idag har jag inga speciella planer. Jag ska redigera och ladda upp en video åt er under eftermiddagen och sedan lär jag väl sätta mig och göra lite plugg. Precis som det brukar se ut på måndagar nuförtiden. 
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka mot skolan. Ni får ha en bra måndag och ny vecka så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar helgen

XoXo//Emma

En bra söndag

Insåg att jag inte hade varit på gymmet/tränat mer än en gång denna veckan, jag har ju som mål att träna/gymma minst 2 gånger per vecka utöver ridningen. Därför tog jag en paus i pluggandet och stack ut i spåret med Gucci och sprang 6 km. Även idag fick jag släpa med mig henne efter ungefär 3 km, snacka om att hon har dålig kondis.
 
Nu ska jag avsluta pluggandet för ikväll bara ta det lugnt och kolla på Tv med familjen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut i spåret

XoXo//Emma

En fin söndag

Det känns så värdelös att sitta inne och plugga när det är så fint väder som det är ute idag, så jag tänker ta med mig allt plugg ut när jag skrivit klart detta inlägget. Jag tog en paus i allt pluggande och gick en längre sväng med Gucci, vilket var skönt då jag behövde komma bort från skolböckerna ett tag.
 
Tyvärr har jag inget mer att berätta eller skriva om, plugga är det enda jag har gjort under dagen. Längtar som sagt tills när det är sommarlov och allt detta är borta. Slipper dock inte tidiga morgnar förens om 2 månader, för här ska det jobbas den första månaden av lovet.
 
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe för att orka med att plugga lite till och få någon mer inlämmning klar. Ni får ha en fortsatt bra söndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Söndag och söndagsångest

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra. Det har redan hunnit blivit söndag och just denna veckan har jag för mycket ångest inför skolan och allt plugg. Nu är det bara 39 dagar kvar och sedan är det sommarlov, så det är bara att hålla ut nu den sista månaden.
 
Nu ska jag sätta mig och plugga, så att jag kan vara hyfast fri från plugg under eftermiddagen. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tidig lördag


Lördagkväll

Nackdelen med att ta hand om en ridskolehäst måste vara att hästen kan gå lektion och vara i hagen när du kommer. Det var iaf så det var för mig när jag kom till stallet idag. Först gick hon lektion och precis när jag skulle börja ta hand om henne skulle hon ut i hagen så jag släppte ut henne istället för att ta hand om henne. Detta gör verkligen att jag längtar tills i sommar när det är jag själv som bestämmer och jag vet att jag kommer kunna göra det jag tänkt göra när jag kommer ut till henne.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, pluggandet får vänta tills i morgon. Det är ju trots allt lördagkväll. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Njuter i det fina vädret

XoXo//Emma

God morgon lördag

Äntligen är det lördag igen och det är underbart att ha någt larm på. Idag var det dock nödvändigt att pallra sig upp tidigt då vi ska åka iväg och titta på en hundutställning som är här i stan. Det är även en liten "mässa" vid utställningsområdet, så det kanske blir att vi köper med något hem till Gucci.
 
Annars är det nog inga speciella planer för dagen. Det är lördag, så jag har stallet och lilla grå, men det tar jag i samma veva som när vi är på utställningen. Det är nämligen precis bredvid varandra.
 
Nu väntas det frukost här hemma och sen ska jag gå en sväng med Gucci innan vi ska åka. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för idag

XoXo//Emma

Helt ok hoppträning

Det blev inte någon av hästarna jag tänkt mig, utan det blev Fläcken även denna veckan. Under framridningen blev han fin och trevlig, det var dock något som förstördes när vi började hoppa fram. Det var helt fel avstånd för honom då vi hade en bom innan hinder när vi hoppade fram, så han klippte både bommen och hinder i samma veva. Sen fick han dock lite längre avstånd mellan bommen och hindret, då gick det genast mycket bättre. Sedan hoppade vi bara på ett singelhinder, då vi ska hoppa bana ute i paddocken nästa vecka. Sprången på singelhindrena var 10 gånger bättre än vad det gjorde under uppvärmningen, för jäklar vilka språng han har i kroppen den lilla hästen.
 
Jag har precis duschat och nu tänkte jag sätta på lite musik och sedan ställa mig och laga middag åt familjen. Ni får ha en fortsatt bra fredagkväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Hoppträning nästaMo

XoXo//Emma

Äntligen fredag

God morgon på er, jag hoppa att allt är bra med er. Själv är jag mer död än levande, men jag tar mig igenom skoldagen. Skoldagen kommer nog att avsluta med att titta på någon film, vilket känns helt lagom efter denna veckan. Inget kommer ju dock slå att få helg i eftermiddag, jag försov mig i morse så helgen är verkligen läglig.
 
Det är ju fredag idag, vilket betyder att jag har Kapten. Men jag har även träning och idag är det hoppning som står på schemat. Jag vill nog hoppa Kapten, Carpen eller Perry och precis som vanligt skriver ja hur det gick när jag kommer hem ikväll.
 
Nu ska jag gå med Gucci en sväng innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Bedtime


Lång torsdag avklarad

Lyckan som uppstår när man kommer hem efter en lång och seg skoldag och ser en kanna med iste, det var precis vad jag behövde. Därför tog jag ett glas och gick ut och satte mig i solen ett tag. Nu har vi dock precis ätit middag, så jag har gått in igen och nu lär jag återgå till pluggandet om jag vill få något gjort... Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Let down your guard

You don't have to be tough every minute of every day. It's okay to let down your guard
 
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Idag börjas dagen med ett nationellt prov och sedan går jag i skolan till 16. Inte det roligaste, men det är tyvärr inget som vi kan göra något åt. Det är bara att göra det bästa av situationen så överlever jag.
 
Planerna för dagen är inga jättespeciella, mer än att det är skola som gäller. När jag kommer hem behöver jag sätta mig och plugga om jag vill kunna ha lite andrum i helgen. Det är nämligen hundutställning som vi tänkte åka och kika på nu på lördag.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen


Onsdagskväll med mitt hjärta

Idag var också en sån dag så jag bara satt hos ponnyn och njöt när hon åt sitt middagshö ifrån mitt knä. Skolan har verkligen sugit energin ur mig med alla dessa uppgifter och prov som ska göras. Att solen börjat kika fram allt mer ger mig dock lite energi, vilket känns skönt.
 
Jag har precis kommit ut ur duschen och tänkte nu sätta mig och plugga lite innan jag lägger mig i sängen framför något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

En helt ok Onsdag

Eftermiddagen var inte alls så jobbig som jag trott att den skulle vara. Det var faktiskt riktigt mysigt att kunna gå runt och kika på alla olika grejer treorna gjort och de föreställningarna som var. Detta är ytterligare en grej som verkligen gör att ES är en rolig inriktning att gå. Sen att vi media-peeps alltid har snacks och liknande i klassrummet när det är speciella tillfällen gjorde ju inte saken sämre, hehe.
 
Nu ska jag snart byta om till ridkläder och bege mig mot stallet för att ta hand om mitt gråa lilla hjärta. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Onsdag och mitten av veckan

God morgon på er, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, har lite träningsvärk ifrån igår bara. Men det är skönt, för då vet känner jag verkligen att jag har tränat. Jag får se om jag åker iväg till gymmet idag eller springer spåret, det beror nog lite på hur jag känner när jag kommer hem från skolan.
 
Eftersom att det är onsdag ska jag till stallet och ta hand om lilla grå. Det kommer dock bli senare än vanligt då vi måste vara i skolan till 16 idag. Det är mindre roligt när vi har en massa plugg att göra, så jag förstår inte riktigt deras planering när det gället det. Men det är bara att sätta på ett leende och försöka vara lite trevlig ändå.
 
Nu ska jag gå en sväng med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Vi gör kväller

XoXo//Emma

Mysig tisdagskväll

Kvällen har verkligen blivit en lugn kväll hemma. Jag körde till återbruket en sväng för att kasta lite skrot då vi bör börja tänka på att rensa lite. Återkommer eventuellt med mer info kring det i morgon. Det var i alla fall roligt att köra igen, det var en vecka sen sist så det var roligt att sitta bakom ratten igen.
 
Nu ska jag kolla lite på Tv md min familj. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

2 träningspass senare

Har nu kört 2 träningspass, hunnit varit i stallet och tagit hand om ponnyn och ändå är jag hemma den tiden jag brukar komma hem på tisdagar. Snacka om att vara effektiv! Det var för att vi hade nationella och jag tog hem tyskan istället för att göra den på skolan, hade jag gjort den i skolan hade jag fått vänta 4h och då kände jag hellre att jag kunde ta hem och göra den. Det var helt rätt val kan jag också säga.
 
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen så att jag blir lite fräsch igen. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare ikväll.
XoXo//Emma

Aktiv tisdag

 
Jag har precis kommit in från en springrunda tillsammans med Gucci på 6km. Det var nog hon som tyckte det var jobbigast, jag fick nästan dra med mig henne runt i slutet. Det var så fint väder så jag kände att det var lika bra att passa på att sticka ut i spåret.
 
Nu ska jag laga lite lunch och sedan sak jag iväg till stallet. Jag åker i träningskläder och då stannar jag till på gymmet och kör ltie maskiner tänkte jag. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv ville jag inget hellre än att ligga kvar i sängen i morse, men det är vardag och skola så det var bara att pallra sig upp. Förutom det börjar stressen med allt plugg lägga sg lite, vilket är väldigt skönt.
 
Det är ju tisdag idag, vilket betyder att jag också har stallet och lilla grå under eftermiddagen. Idag käns som en sån dag då jag bara vill gosa en massa med henne, bara stänga ute omvärlden för en stund. Så det tänker jag göra, sen ska jag såklart mocka och ta hand om henne också.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

XoXo//Emma

Everyday makeup routine

XoXo//Emma

En lång vecka väntar

Denna veckan hade det kunna blivit 4 dagar då jag gick till kolckan 16, men idag sa jag ifrån och kunde inte vara kvar då jag kände att jag behövde komma hem för att hinna med allt plugg som ska och måste göras. Mindre roligt att det ska behöva vara så då det var blivande ettor som skulle komma på besök idag, men vi nuvarande ettor drunknar i inlämmningar och prov just nu så vi kunde tyvärr inte vara kvar och visa vår inrktning. Även om jag gärna hade gjort det.
 
Idag hade jag även tänkt få upp en video åt er. Det kommer dock bli en kort och simpel video då jag somsagt har massa grejer som jag tyvärr måste ta tag i och göra klart. Men en liten video kommer ni få.
 
Nu ska jag återgå till pluggandet. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Måndag och en ny vecka

God morgon på er, då var det måndag och en ny vecka igen. En vecka närmare sommaren och sommarlovet. Just nu vill jag inget annat än ha sommarlov, men det är bara att hålla ut de få veckorna som är kvar av 1:an. Första dagarna på sommarlovet kommer jag spendera ute på Strömsholm tillsammans med My för att jobba lite, ses vi där någonting?
 
Planerna för dagen är inga specilla alls. Jag ska försöka få upp en video åt er, även om jag inte har speciellt mycket idéer just nu. Sen ska det väl även pluggas lite då jag inte blev helt klar med alla inlämmingar igår. Jag och mamma kanske åker till gymmet en sväng ikväll också, det får dagen utvisa.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Avslutar helgen

XoXo//Emma

Pluggsöndag

Fy vad jag avskyr inlämmningar och för er som undrat så är det vad jag har setat och gjort hela eftermiddagen. Tog dock en paus och gick 3km med Gucci i det fina vädret som vi hade på eftermiddagen. P.g.a denna eftermiddagen tänker jag faktiskt göra kväller nu och bara slappa i soffan med min familj, det är precis vad jag behöver just nu.
 
Tyvärr är det vad jag har hunnit med uner dagen och därför har jag varit lite off under dagen, men ni överlever nog. Det var därför jag laddade upp inlägget innan och jag hade inte behövt vara lika off om ni kommenterade era förslag på vad ni vill se.
XoXo//Emma

Hjälp mig

Nu behöver jag er hjälp och det är för att kunna förbättra bloggen och youtube-kanalen. Jag behöver hjälp, vad vill ni se och vad vill ni läsa om? För tillfället är jag i en svacka då jag endast har en massa skolgrejer i huvudet. Därför behöver jag verkligen eran hjälp, för att ni få ska få något läs- och sevärt. För just nu är det tyvärr väldigt tråkigt och enformigt.
XoXo//Emma

Söndagens planer

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Själv kom jag precis in från en promenad med Gucci, det var inte lika soligt och fint som igår men det var ändå mysigt. Det var också bra att väcka upp hjärnan lite, för nu under förmiddagen hade jag tänkt plugga lite.
 
Plugga är det enda som jag har inplanerat för dagen, vilket egentligen är ganska skönt då jag vet att jag kommer hinna bli klar med det jag vill göra klart. Sen kanske jag och mamma åker iväg till gymmet under kvällen eller så, det vet man aldrig. Det får dagen utvisa helt enkelt.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Lördagseftermiddag

Jag har precis kommit ut ur duschen efter att ha varit på gymmet och i stallet under eftermiddagen. Jag var även ute i skogen med Gucci för inte så länge sedan och hade tänkt springa lite, men jag hade mina gamla träningsskor som egentligen är försmå och därför valde jag att vara snäll mot mina fötter och inte göra det.
 
Nu ska jag bara slappa framför datorn och lite serier innan jag tänkte dyka ner i allt plugg igen. Inte det roligaste att göra en lördagskväll kanske, men det måste ju bli färdigt någon gång...
XoXo//Emma

Stallet up next

Har precis ätit lunch och ska snart åka iväg till stallet för att ta hand om lilla grå. Jag bestämde mig även för att köra ett pass på gymmet efter att jag varit i stallet då jag känner att jag behöver det just nu och som det ser ut nu blir det nog ett pass för hela kroppen idag. 
 
Vi ska snart åka så jag lär börja göra mig i ordning, jag känner ju inte direkt för att gå ut som en zombie. Eftersom det är helg sitter jag fortfarande bara i en hoodie i sängen med datorn i knäet... 
XoXo//Emma

God morgon lördag

Började morgonen med en promenad tillsammans med Gucci ute i det fina vädret. Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu och inte blir en regnig vår. Peppar peppar ta i trä
 
Planerna för dagen är väl inga jättespeciella. Jag hade tänkt få klart lite plugg, så att jag får mindre plugg att göra i veckan. Men det är ju lördag, så det betyder att jag har stallet, precis som vanligt. Idag åker jag med mamma och dit då de ändå skulle vara precis vid stallet och spela match. Jag är dock inte jätteintresserad avv att se matchen, så jag tänkte köra ett pass på gymmet.
 
Nu ska jag få i mig lite frukost och sedan börja komma igång med pluggandet så att det blir gjort. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen


En bra fredag

Idag red jag ett riktigt bra pass på Fläcken. Han var riktigt fin genom hela passet och han var väldigt trevlig idag. Jag har inte mycket som jag tycker var dåligt med dagens ridpass, möjligtvis att han var väldigt stel i vänster sida. Men i slutet började det att släppa och jag kunde inte varit mer nöjd med dagens ridpass.
 
När jag kom hem från stallet tog jag en dusch och sedan ställde jag mig och lagade middag åt familjen med hög musik, fredagmys deluxe. Jag fixade också till det lite extra mysigt till när de kom hem från innebandyn. Det verkade uppskattas och det blev väldigt gott, även om det var något så enkelt som pulled pork.
 
Nu väntas det fredagsmys i soffan med lite godis och läsk i soffan tillsammans med familjen. Ni får ha en riktigt bra fredagskväll så hörs vi senare. 
XoXo//Emma

The last time (27 months)

"Did you say it?
I love you.
I don't never want to live without you.
You changed my life.
Did you say it?"
 
"You never think the last time is the last time. You think you have forever, but you don't"
XoXo//Emma

Ledig eftermiddag

Det har nästan känts som att jag varit ledig idag då jag varit hemma sedan 11:15. På idrotten skulle vi gå/springa spåret, så jag och några passade på att ta en promenad till stallet en snabbis när vi ändå var i krokarna. Så det har verkligen känts som en ledig dag. Hemma har jag dock inte gjort mycket alls, gick en promenad med Gucci men annars har jag bara tagit det väldigt lugnt.
 
Nu ska jag dra på mig ridkläder och bege mig mot stallet för dagens träning. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Äntligen fredag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er denna fredagen. Själv sitter jag här i träningskläder och äter frukost. Idag har vi bara 2 lektioner, varav en är idrott så då har jag träningskläder direkt. Eftersom att vi bara har 2 lektioner idag så slutar skoldagen vid 11 och det är ju inte helt fel en fredag.
 
Fredag innebär ju även stallet och träning för min del. Idag tror jag att det skulle vara bommar om jag inte misstar mig. Vet dock inte vilken häst jag vill ha, så det kommer säkert sluta upp med att jag har Kapten eller Carpen. Såklart ska jag även ta hand om Kapten.
 
Nu ska jag gå en sväng med Gucci innan jag ska bege mig mot Ebba för att möta upp henne och sedan åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

Åkte iväg till gymmet tillsammans med mamma nu under kvällen och vi körde ett pass med spinning. Det var riktigt skönt att få träna då det var ett tag sedan sist. Jag körde även bilen till gymmet, vilket jag inte heller gjort på kanske en vecka. Det är ortfarande lika roligt att få köra och jag känner verkligen att det går bättre och bättre för varje gång jag sitter bakom ratten.
 
Nu tänkte jag släppa ut Gucci en sväng och sedan hade jag tänkt runda av för idag och krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Here we go again

XoXo//Emma

Torsdagseftermiddag

Äntligen är veckans längsta skoldag avklarad. Under eftermiddagen var det tyvärr inte mycket som blev gjort då hjärnan verkligen var off då vi hade ett hål på 2 timmar. Tyvärr innebär det lite mer arbete hemma, men huvudsaken är allt som ska göras blir gjort i tid. Idag tänker jag dock ta ledigt från pluggandet och bara fokusera på mig själv, utan en massa skola i tankarna. Jag känner att det är precis vad jag behöver just nu.
 
Jag har just nu inga idéer till vad jag ska göra för video på måndag, så ni får gärna kommentera förslag på vad ni vill se. Får dock se när den kommer upp, som det ser ut nu måste vi eventuellt vara kvar i skolan sent för att göra något som jag inte kommer ihåg just nu.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra. Själv känner jag mig allmänt seg, det kan vara för att jag vet att veckans längsta dag väntar. Men också för att jag har ett hål, vilket inte gör det hela så mycket bättre.
 
Som det ser ut nu har jag inga speciella planer för dagen, mer än att det troligtvis blir en sväng till gymmet tillsamans med mamma framåt kvällen. Annars blir det nog bara en kväll hemma utan några måsten, eventuellt att jag pluggar lite. Men det är inte jättenödvändigt just ikväll, så vi får se hur jag gör.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka iväg och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen


Mysig onsdag i stallet

Idag tog jag med Gucci till stallet, så att hon fick komma ut och röra på sig ute. Hon sprang 6km totalt på hårt underlag, så jag antar att hon kommer ha träningsvärk i morgon. Hon är mindre tränad än vad jag är, den lata lilla hunden. Hon kanske bör börja följa med till stallet en gång i veckan, för att få lite ordentlig träning. Ponnyn tyckte dock att hon gnällde lite för mycket, så hon ville inte hälsa på Gucci.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måste jag plugga samt fota bilder till en uppgift till median i morgon. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma


Onsdagens skoldag avklarad

Har precis kommit hem från skolan, det blev en längre dag i och med att vi hade prov. Det kändes dock hyfsat så jag borde ha klarat det i alla fall. Är däremot helt slut, så jag ska sätta på en kopp kaffe nu. När mamma kommer hem skulle vi tydligen iväg för att kolla på hus, vilket kan bli väldigt spännande. 
 
Jag känner att jag måste iväg till stallet idag, även om jag har plugg som bör göras. Men jag kan inte låta bli, jag måste få krama och pussa lite på ponnyn. Någon timme överlever jag också med att avvara, så det ska nog inte vara någon fara.
XoXo//Emma

Mitten av veckan

Det har redan gått och blivit mitten på veckan, hur skönt som helst. Tackar inte heller nej till en kortare fredag, vilket jag får då jag har nationella efter att skolan egentligen har slutat idag. Jag kommer vara helt slut efter alla dessa prov och inlämmningar som vi har nu under våren. Som tur är så är det bara några få veckor kvar i skolan innan det är sommarlov och ledighet.
 
Idag blir det nog inget stall för min del, överväger att stanna hemma för att plugga under eftermiddagen. Det kan dock komma att ändras under dagen. Ni lär märka om jag åker eller inte.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska bege mig iväg för att möta upp Ebba och sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller


Hemma = plugga

Har precis kommit hem från Erikslund och en shoppingtur med familjen. Det jag fick med mig kan jag visa lite senare i en haul, när jag köpt några fler grejer. Hittade två supersnygga byxdressar, men en var jag för kort för och den andra hade åkt med hem utan tvekan, om den hade funnits i svart och inte den rosa nyansen som den var i. Vi passade även på att käka taco-buffé när vi ändå var där ute, hur gott som helst. 
 
Som jag sagt flera gånger nu, jag har nationellt prov i morgon så det ska jag plugga till nu hade jag tänkt. Det är ett tal, så jag kan inte plugga för mycket till det om jag säger så. Ni får iaf ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mot Erikslund

Stannade till i stallet och tog hand om lilla grå på vägen hem, så det fick jag gjort tidigt idag. När jag kom hem sen gjorde jag mig en kopp kaffe och tog lite mellanmål innan jag stack ut och sprang 3km med Gucci i spåret. Tänkte springa 6km, men regnat började komma samt att jag behövde komma hem i bra tid för att hinna plugga lite nu innan vi ska åka iväg till Erikslund. 
 
Nu väntar mamma och Erik ute i bilden så jag ska kila ut till dem. Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut i spåret

XoXo//Emma

God morgon tisdag

Lade mig extra tidigt igår och det var precis vad min kropp behövde, för nu känner jag mig utvilad och redo för denna dagen. Idag blir det en kortare tisdag än vanligt då min sista lektion är inställd. Även nästa tisdag blir kortare för min del. Så på så vis kommer de kommande veckorna bli ganska sköna, men mindre roliga då det är massa nationella som väntar.
 
Eftersom att det är tisdag har jag stallet och lilla grå idag. Jag tänkte nog stanna till direkt efter skolan så att jag kan komma hem lite tidigare och plugga och få lite ledig tid under kvällen. Det blir även en tur till Erikslund tillsammans med familjen under kvällen.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tidig måndagskväll


En vanlig måndag

Videon kom upp lite senare än vad jag trott då det strulade lite, men nu är den iaf uppe åt er. Som jag sa i videon är det kanske inte den roligaste, men den får duga just nu då jag har 1 ev 2 nationella prov och ett läxförhör denna veckan och 2 ev 3 nationella + ett vanligt prov nästa vecka. Det tar på krafterna och det tar framför allt en massa tid, vilket tyvärr gör att ni blir drabbade. 
 
Nu ska jag fortsätta plugga lite och försöka spåna lite bra idéer till inlägg åt er. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Empties #3

XoXo//Emma

Tillbaka till vardagen

Då var vardagen igång igen och för min del är det en hel del nationella prov som väntar inom de närmaste veckorna, vilket inte är jätteroligt... Vi får se det lite positivt och det är att det är sommarlov om 7-8 veckor tror jag att det blir, så det är bara att hålla ut några få veckor till.
 
Idag har jag bara skolan inplanerad, eller okej en video ska såklart spelas in, redigeras och laddas upp eftersom att det är måndag. Jag lär väl även plugga lite inför det nationella som jag har på onsdag samt att jag har en grej till tyskan som bör göras.
 
Nu ska jag gå en promenad med Gucci innan jag ska bege mig iväg för att möta upp Ebba och åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar detta lovet


I Västerås igen

Började dagen med att åka skior och vi fick riktigt fin manchester-åkning idag på vissa backar, sinnetsjukt fina och bra backar var det med andra ord. Förutom på vissa ställen där det var löst så att man nästan höll på att åka omkull... Där var det mindre roligt att åka, men annars hade vi perfekta backar idag.
Nu är jag sjukt seg efter en lång bilresa, så en dusch med ansiktsmask och lite egentid är precis vad jag ska göra nu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

På väg hem

XoXo//Emma

Ut i backen

XoXo//Emma

Avrundar för idag

XoXo//Emma

atm

Är i kusinens stuga och har röjt undan lite virke, vilket slutade upp med en brasa som vi nu värmer oss framför.
XoXo//Emma

5 snabba om Promise

* Så fort hon får mockat hos sig skitar hon genast ner igen, jobbiga lilla ponny.
 
* Hon går dit du ber om utan att protestera. Snällare ponny har du svårare att hitta när det gäller den delen.
 
* Hon är en riktig liten rymmare och när hon väl stuckit är hon svårt att få tag på och hon "sparkar" efter dig när du närmar dig henne,
 
* När hon ser en kamera åker öronen framåt, fotogeniska lilla ponny.
 
* När hon blivit duschad/ren är det första hon gör att leta upp det lerigaste ställer och rulla sig där
XoXo//Emma

God morgon

Saknar denna sötisen lite idag, men jag får vänta tills på tisdag innan jag har henne igen. Idag får vi se om der blir skidor eller inte, vädret är lite halvdåligt så det visar sig.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

XoXo//Emma

Härlig dag

Vi har haft en fin dag ute i backen idag, även om underlaget i backarna kanske var det bästa då det var plusgrader. Men det var ändå roligt att åka lite igen, vilket vi åven kommer göra i morgon. Vi käkade lunch lite snabbt och sedan böt vi från skidkläder och underställ till badkläder och var på Experium några timmar. Lite kontrast, men det fungerar helt utmärkt.
 
Nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt innan vi ska käka middag. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gucci ♡

XoXo//Emma

God morgon från fjällvärlden

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv är jag ganska trött då jag satt uppe lite för sen igår, men ska snart ut till backen för att åka skidor. Efteråt blir det nog bad på Experium, vilket jag tror kommer vara helt lägligt efter en dag ute i backen.
 
Nu ska jag gå och byta om till underställ innan vi ska bege oss ut i backen. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Framme i fjällen

Nu är vi framme här i fjällen och har varit det i några timmar nu. Det var en lång bilresa, men jag hade plugg att göra och private practice att titta på så bilfärden gick fort för min del. På vägen hit stannade vi och hyrde skidor till min brorsas kompis som är med oss och hon som vi hyrde skidorna av var hur trevlig som helst och vi alla fick oss ett gott skratt. En bra början på denna helgen med andra ord.
 
Det är lite tomt att inte ha med sig hunden här uppe, samtidigt som det är ganska skönt att inte ha henne här. Jag tänkte nämligen precis gå och släppa ut henne, men isf får jag förflytta mig 30 mil först. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

On the road again

XoXo//Emma

En effektiv förmiddag

Har nyss kommit ut ur duschen efter att ha käkat lunch och kört ett pass på gymmet. Idag kände jag verkligen att träningen har gett resultat, vilket känns väldigt roligt och skönt i kroppen. Om jag inte kommer hem allt för sent på söndag funderar jag på om det inte hade varit skönt med ett pass då, men det återstår att se. 
 
Nu ska jag fixa det sista åt er samt packa det sista innan vi åker iväg. Ni får ha en fortsatt bra torsdag så hörs vi senare under eftermiddagen.
XoXo//Emma

Då var det torsdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv vaknade jag nyss och har precis fått i mig i frukost. Tänkte åka och köra ett pass på gymmet lite tidigare idag så att jag har kört 3 pass denna veckan, även om jag inte är hemma och har tillgång till gymmet under helgen.
 
Gymmet och en bilresa på 4 timmar är väl det jag har inplanerat för idag. Ska väl även plugga lite smått samt fixa ytterligare lite inlägg åt er. Med andra ord har ni fortfarande lite tid på er att kommentera om det är något speciellt inlägg ni vill se på bloggen nu under helgen.
 
Nu ska jag och brorsan gå med Gucci innan jag beger mig mot gymmet för att köra ett pass där. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Vi gör kväller

XoXo//Emma

Onsdag med fix & don

Jag har spenderat eftermiddagen med att putsa upp lite ridskor samt träns nu efter att vi hämtat hem skåpet. Har även förberett det inför sommaren, så nu är bara det jag kommer behöva i sommar kvar i skåpet och allt annat ligger bland mina hästgrejeri garaget.. Vaddå att jag är ute i god tid?
 
Sen ska jag väl även börja packa inför morgondagens resa till fjällen nu under kvällen. Vi åker ju trots allt i morgon eftermiddag och just nu har jag inte packat ett smack. Bra där Emma, bra.
XoXo//Emma

Dagens ridpass

Blev lite spontant en träning för ridskoleägaren idag när jag var i stallet, men roligt var det. Jag fick rida en häst som jag inte ridit på 5 år då hon går på de mindre barnens lektioner. En vit liten storhäst vid namn Miss Elina. Det var mysigt att rida henne igen då hon är en mysig häst, men det var väligt ovant att rida henne då jag är van vid större och jobbigare hästar då det är de jag har ridit på senaste tiden. Om man inte räknar med de 4 gångerna jag ridit Cocco. Ridpasset gick iaf bra och vi red över lite bommar, vilket också gick bra. 
 
Såklart tog jag även hand om lilla grå när jag var i stallet. Idag var hon inte lika mysig som hon var igår, men hon fick lite gos ändå. Hon är ju trots allt mitt lilla hjärta.
 
Jag har precis kommit ut ur duschen och ska snart tillbaka till stallet igen. Dock åker pappa med då vi ska hämta hem mitt skåp eftersom att de snart ska börja riva där vi har våra skåp/lådor för att förbereda för det nya stallet som de håller på att bygga för fullt just nu.
XoXo//Emma

Redan onsdag

God morgon på er mina fina, hoppas att allt är bra med er. Själv sitter jag här med en kopp kaffe, precis som det brukar vara när jag bloggar på morgnarna.
 
Idag är det onsdag, vilket betyder att jag har stallet och lilla grå. Funderar även på om jag inte ska rida lite i eftermiddag eller inte, jag får se hur jag gör med det. Skulla kanske behöva vara hemma och packa dock, har inte packat något alls just nu... 
 
Nu ska jag snart gå en längre promenad med Gucci, får se om vi tar spåret eller inte. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

XoXo//Emma

Lugn tisdagskväll

Vi bestämde oss för att ta en kväll hemma, vilket var väldigt skönt. Sitter just nu i soffan och tittar på Tv, är dock mer sugen på att skriva inlägg åt er. Ska sätta mig och försöka komma på lite bra inlägg att kunna ladda upp åt er, så att jag vet att ni har uppdatering när jag är borta i helgen. Åker på torsdag eftermiddag och kommer hem på söndag kväll.
XoXo//Emma

Effektiv eftermiddag

Har precis kommit hem från ett pass på gymmet och en sväng i stallet. På gymmet blev det ett lite intensivare pass, vilket jag hoppas att jag känner i morgon. Efteråt cyklade jag till stallet där det tydligen var Peter Ericsson träningar, jag stannade dock inte och kollade på dem utan jag gick in och tog hand om ponnyn som var på ett väldigt gosigt humör idag. Älskade lilla grå
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får vi se vad eftermiddagen bjuder på. Vad jag vet så har vi inget speciellt inplanerat. Ni får i alla fall ha en bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er, hoppas att allt är bra med er. Själv njuter jag av att det är lov. Under dagen tänkte jag plocka lite på rummet, men sen är det tisdag så jag ska till stallet och ta hand om lilla grå och när jag ändå är ute och far tänkte jag åka till gymmet och köra ett pass även idag. Så ingen vila blir det här inte, även om det är lov.
 
Nu tänkte jag gå en runda på 3km i skogen med Gucci i det fina vädret som vi har även idag. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen

XoXo//Emma

En måndag på gymmet

Jag och mamma åkte iväg till gymmet lite senare istället för vid 15 och vi körde ett pass med spinning och det var korta intervaller som var planen för dagens spinning. Jobbigt som tusan, men väldigt roliga att köra. Var helt slut efteråt, precis som det ska vara.
 
Annars har jag inte hunnit gjort mycket sen vi hördes sist. Jag har fått i mig lite middag nu efter träningen samt hunnit tagit en dusch, men inte mer än så. Dagens video har iof hunnit komma upp sen vi hördes sist. Jag hoppas även att ni tycker videon är lite rolig att kolla på.
 
Nu väntar en kväll i soffan med familjen framför tv:n. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

5 must haves

XoXo//Emma

Mysig måndag

Har spelat in videon och håller på att redigera den just nu, så den är snart klar och kommer då att laddas upp. Kanske inte världens roligaste video, men jag har lite idé brist just nu. Jag har haft så mycket plugg på hjärnan på senaste tiden att det är svårt att komma på bra idéer till videos och till blogginlägg. Jag vill inte att det ska vara så, därför försöker jag verkligen komma på roliga saker att ladda upp åt er.
 
Började dagen med en tur i skogen med Gucci på 3km, vilket var hur mysigt som helst då det var soligt och fint. Klickade även lite bilder på Gucci när jag var ute, jag kände att det var ett tag sen jag gjorde det sist.
 
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och bege mig mot gymmet för att köra ett pass. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Måndagsmorgon med sol

Idag är det riktigt fint ävder, därför tänkte jag gå en längre pormeand med Gucci i spåret nu innan jag sätter mig och spelar in dagens video som jag sen ska redigera och ladda upp åt er. Kameran får även följa med ut så att jag kan knäppal ite nya fina bilder när det är så fint ljus ute.
 
Planerna för dagen är inga speciella alls, familjen är iväg på fotboll men jag kände inte för att åka med så jag stannade hemma. Jag funderar därför på att åka till gymmet och köra ett pass i eftermiddag, det var också ett tag sen sist, så det börjar nog bli på tiden.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Hemma efter 2 arbetsdagar

Nu är jag äntligen hemma igen, fy tusan vad skönt det var att få komma hem och ta en dusch. Började dagen med att fånga lilla grå som var lös, sedan släppte vi henne i ridhuset så att hon och några andra tjejer fick springa av sig lite innan lektionerna. Det blev även lite lydnadsträning när hon skulle tas in, för hon vägrade gå in och vänder bara rumpan emot en och försöker "sparka" efter en. Dryga lilla grå, det är tur att du är så söt.
 
Nu väntas det middag och sedan blir det en lugn kväll med familjen i soffan. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Planer för sommaren 2015

* Göteborg vecka 29
 
* Promise 2 månader
 
* En tur till Lexand och deras sommarland
 
* Troligtvis en vecka i Sälen 
 
Sen kommer det såklart bli en massa spontana påhitt med kompisar, sena grillkvällar ute och liknande. HUr mysigt som helst. Sommaren går gärna komma så fort som möjligt nu.
XoXo//Emma

Söndag morgon

God morgon. Jag tror att många av er sover även idag när jag skriver detta inlägget. Själv är jag uppe och har varit det i 45 minuter. Planerna för dagen är lika som igår, jobba i stallet 8-17. När jag kommer hem ikväll ska det grillas lax, hur gott som helst.
 
Som ni vet kommer det vara som igår, dålig uppdatering under dagen. Men jag är hemma ikväll och då kan jag blogga igen, jag tror att ni överlever dagen. Igår hann jag ju fixa ett inställt inlägg, så jag kan hoppas att jag hinner få ihop något nu innan jag åker.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag ska åka. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tidig lördag

Jag är helt slut och har därför lagt mig i sängen och klockan är int ens 22. Det är framsteg för att vara mig. Ni får iaf sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Denna lördagen

Idag vet jag inte hur många boxaar jag mockat, hästar jag släppt ut/tagit in och gett mat idag. Tur att det roligt, annars hade jag aldrig orkat med morgondagen. Jag ska nämligen jobba då ockå, fick frågan om det igår kväll. Snäll som jag är sade jag ja till det.
 
Nu väntar en god påskmiddag här hemma innan det blir en kväll i soffan. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare. 
 
XoXo//Emma

TBT

 
Finaste prinsarna som jag saknar något otroligt, de får idag stå för en throw back time.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er, äve fast jag tror att de flesta av er ligger och sover just nu. Själv är jag uppe och redan påklädd innan klockan är sju. Så går det när man ska iväg och jobba... Kommer vara där hela dagen, därför är det dagens planer för min del. Det blir väl även påskmiddag ikväll skulle jag tro, eftersom att det är påskafton. 
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker iväg till stallet. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar dagen


Dagens dressyrpass

Idag red jag ett pass på en häst som kallas för Fläcken. Han som häst är väldigt stel, men hyfsat lätt när det kommer till hjälperna oså. P.g.a hans stelhet tycker jag att han kan bli tråkig och rida, men idag var han ganska trevlig då jag var noga med att hans "låsningar" skulle släppa under framridningen. Jag lyckades inte till 100, men han var mjukare än innan så det fick jag se som ett plus. När vi red lade jag även till spöet en gång för att förtydliga det jag ville då han inte riktigt lyssnade och då lade han av ett litet "bocksprång" knasiga lilla häst.
 
Jag tog även hand om Kapten och mös lite med honom efteråt. I stallet blev jag även tillfrågad om jag kunde jobba i morgon, så det ska jag göra. Så att ni vet att uppdateringen i morgon kanske inte kommer bli den bästa, jobbar nog ca 8-17.
 
Nu ska jag snart förflytta mig ut till vardagsrummet och soffan för att titta på Tv med min familj. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Idag igen


Friday

Idag tog jag en sovmorgon och det var verkligen skönt. Vaknade även upp till frukost med äggröra, bacon och kaffe. Fredag kunde med andra ord inte börjat bättre i mina ögon.
 
I eftermiddag är det träning som gäller, dressyr denna veckan. Får se vad de blir på för häst, helst vill jag väl kanske ha Kapten eller Carpen. Det är så fint väder, så jag hoppas att vi kan rida ute i paddocken istället för inne i ridhuset idag. Om inte annat vill jag åtminstone jogga fram hästarna ute.
 
Nej om jag skulle ta och gå en promenad med Gucci i det fina vädret kanske, jag tänkte även att kameran får följa med ut då så att jag kan klicka lite nya bilder. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för dagen

Det har varit en riktig latarkväll här hemma i soffan under kvällen för min del. Men sånna kvällar behövs också ibland, speciellt en kväll som denna kände jag att det var lite extra välbehövligt. Då jag är helt slut för tillfället.
 
Ni har inte fått speciellt bra uppdatering idag, men jag har ville bara koppla bort alla sociala medier ett tag och bara njuta av att inte göra något. Sen hade jag inte heller något speciellt att skriva, därför var det lika bra att låta bli. Ska det skrivas något ska det endå vara lite ordentligt, inte för att jag vet hur ordentligt just detta inlägget är, men jag tror ni förstår vad jag menar.
 
Nu ska jag fortsätta slappa framför datorn. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon. 
XoXo//Emma

Finally

Äntligen har jag fått lov nu, ett plus är också att vi inte har några uppgifter att göra över lovet mer än förberedelser för nationella. Alltså kommer jag kunna koppla av under detta lovet. Om en vecka sitter jag även i bilen på väg till Sälen och det ska bli skönt att vara i fjällen några dagar.
 
Eftersom att jag är ledig har jag även tid att fixa ihop en massa bra inlägg åt er. Ni får gärna kommentera era förslag, så sätter jag mig och skriver ihop inlägg utefter dem. Allt för att bloggen ska bli roligare, just nu har det bara varit så mycket skola ett tag. Men tyvärr är det livet som gymnasieelev och skolan går före bloggen, även om jag vill det eller inte. 
 
Nu ska jag njuta lite av ledigheten och inte göra mycket alls. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

Även igår blev det plugg sent in i natten, vilket resulterade i 4 timmars sömn. Men här sitter jag, pigg och glad och är redo för skolan. Nja, pigg kan jag väl inte direkt säga att jag är men jag är glad för att jag får ett efterlängtat lov i eftermiddagen. 
 
Planerna för dagen är bara skolan, sen hade jag bara tänkt ta det lugnt och koppla av. MIn kropp och hjärna har gått på högvarv de senaste dagarna så om jag inte kopplar av kommer den nog snart att lägga av.... Troligtvis får jag och brorsan kvällen för oss själva ikväll, så vi får väl se vad vi hittar på. Vi kanske kikar på någon film eller liknande.
 
Nu ska jag gå med Gucci innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Ingen fritid här inte

Just nu är har jag skrivkramp i min hand och min hjärna är fullmatad med information som jag hoppas sitter till morgondgens prov. Idag tror jag att jag totalt har pluggat till samma prov i 5-6 timmar, det är inte roligt. Därför tar jag mig en välförtjänt paus nu innan jag snart dyker ner i böckerna igen innan jag tänkte lägga mig.
 
Jag tog dock en paus efter middagen och åkte iväg till gymmet med mamma, eller det var ju mamma som åkte med mig då det såklart var jag som körde. När vi kom dit såg vi dock att passet vi bokat var inställt, vilket var lite synd men samtidigt tur för min del då jag kunde komma hem fortare och kune fortsätta att plugga vidare. Vi kände dock att vi inte bara kunde åka dit och vända så vi körde lite på rodd-maskinen och crosstrainern.
 
 
Ska jag få lite sömn i kroppen är det nog tyvärr bäst att jag slutar skriva med er så att jag kan plugga och krypa till sängs någon gång. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Work work work

XoXo//Emma

Eftermiddag full av plugg

 
Har precis kommit hem från en rundtur på stadsmuseét och biblioteket. Kom hem tidigare än väntat, men jag känner att jag inte orkar stressa med att försöka hinna med att åka till stallet, så jag stannar hemma nu under eftermiddagen och pluggar istället. Tyvärr måste man prioritera sånt ibland. Har dock ett pass på gymemt inplanerat, vilket blir ett perfekt avbrott i pluggandet någon timme.
 
Jag ska väl ta och göra mig en kopp kaffe och sätta igång. Ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi senare under eftermiddagen och kvällen.
XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er. Idag har vi en ny månad, även om jag tror att alla har koll på det eftersom att många tycker att det är roligt att praka andra just idag. Jag är så lättlurad så jag tror på det mesta, så länge inte det är helt galet. Jag kommer inte pranka någon idag, mer än att jag och lite människor prankar på twitter. Det roliga är att vi lyckats med 1 av kanske 25 pranks.
 
Idag har jag en skoldag som endast består av med, dock utav en paus med historia mitt under dagen och efter den ska vi ses nere på stan för att kika lite. Kommer inte exakt ihåg varför eller på vad, men det är bara att ta sig ner dit och jag vet att det var elaterat till vår utsällning som vi ska ha i Maj. Efter skolan blir det nog inget stall för min del, måste nog tyvärr prioritera att plugga till provet i eftermiddag då jag och mamma bokat ett pass i spinning tillsammans framåt kvällen.
 
Nu ska jag gå med Gucci en sväng innan jag åker och möter upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma