Avslutar kvällen

Jag hoppas förresten att ni gillade challengen, för den var väldigt rolig att spela in. Vi hade kanske inte jättelånga meningar, men vad gör det. Vi kunde ju knappt klara av dem trots att de var korta. Sen hade vi hört vissa meningar lite för många gånger så vi visste redan vad den sa efter bara något ord.
 
Jag har varit en zombie typ hela eftermiddagen, så jag ska ta och pallra mig i säng nu när jag äntligen blivit klar med allt plugg för ikväll. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Måndagen är avklarad

Har precis kommit hem från att ha cyklat bredvid min hurtiga kompis som sprang hem från mötet. Jag hade cykeln med mig så jag kunde inte springa med henne, annars hade jag lätt gjort det. Jag har också tagit det första steget mot att byta grupp och väntar nu på plats i en grupp för våran ridskoleägare som även är B-tränare i hoppning. Jag tror att det kommer bli roligt att rida där, får dock se när jag kan börja. Nån till fredag blir det nog i den gamla gruppen.
 
Vi hade även skolfotografering idag, vilket resulterade i att jag och mina bruds tog en massa selfies med en clean bakgrund och med bra ljus. Detta gjorde att dagen gick ganska fort, sen kan min rebull också gett mig ltie extra energi...
 
Nu ska jag äta Subway och sen måste jag plugga, får se om det tar hela kvällen eller bara halva... Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

The whisper challenge

XoXo//Emma

Hundarna

XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra, är lite trött då jag sitter helt makead och äter frukost just nu. Vi har nämligen fotografering idag och då känner jag inte direkt för att se ut som en zombie. Jag ska också ta och fixa håret, just nu ser det ut som hej kom och hjälp mig...
 
Planerna för idag är att gå i skolan i och med att det är måndag. Det kommer bli en lång dag då vi går från 8 till 16, men det är bara att kämpa sig igenom måndagarna. Ikväll är det även USEK-möte i stallet som jag måste gå på. Därför är mitt schema fullbokat för hela dagen och kvällen. 
 
Nu ska jag äta klart och sen ska jag gå med hundarna innan jag måste åka och möta upp Ebba. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Onyttig middag

Som ni såg lyxade vi till det lite med dagens middag, vilket var väldigt gott. Revbenspjäll kan vara bland det godaste som finns, speciellt med pommes att doppa i Jensens favoritsås. Inte det nyttigaste att äta, jag borde egentligen bytit ut pommesarna mot sallad. Det var dock lite för lockande idag då jag kunde inte motså.
 
Nu ska jag bara ligga här i sängen och slappa framför datorn i någon timme. Det är skolfotografering i morgon så jag vill lägga mig i bra tid, men vi får se hur det går. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Yammi

XoXo//Emma

Sönagseftermiddag

Under dagen har börjat med en lista på lite videos som jag ska ta och spela in. Jag tar gärna emot era förslag också, det är ju trots allt ni som ska kolla på dem. Jag har en vecka med vloggar inplanerat (kommer bli en video, men det vloggas under hela veckan), en rolig haul och sen kommer det komma upp en bloopersvideo till nyår med roliga bortklippta grejer som jag inte ville ha med i den riktiga videon. Ni verkade gilla den förra så därför tänkte jag göra en till sån.
 
Nu skulle jag gärna ta en springtur då det är fint väder, men jag har ont i halsen och då tänekr jag att det inte är så smart att träna hur mycket jag än vill det. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God lunch söndag

God morgon på er mina fina, eller snarare god lunch. Jag hoppas att allt är bra med er och att ni inte har någon söndagsångest. Jag har half söndagdsångest då jag har en massa grejer jag måste göra idag. Jag måste skriva 2 brev och sen har jag ett muntlgit tal på onsdag som jag måste skriva och sen träna in. Det är också det jag har inplnerat för idag, vilket känns ganska lagom för en söndag.
 
Nu ska jag började lite med dagens måsten och sen börjar det nog också bli hög tid att fixa lite lunch. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

Vi satte på en film efter att vi hade plockat fram lite godis, chips och dricka. Ni såg vilken film det var, men det är inget jag rekommenderar att se. Slutet var hur konstigt som helst och förstörde hela filmen. Den får 2 av 5 om du skulle be mig betygsätta filmen.
 
Nu ska jag ta och krypa ner med hundarna under täcket och sova några timmar. I morgon har jag en massa arbete som behöver göras. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Movie night

XoXo//Emma

In my headphones

 
 
XoXo//Emma

Mysiga lördag

Jag har varit hemma från stallet några timmar nu, så jag har både hunnit äta lunch och duschat. I stallet gick det väldigt bra med teorin, alla barnen skötte sig utmärkt. Jag tog också hand om ponnyn en snabbis då hon var inne när teorin var slut. Det blev vara en snabborstning då jag ville hem och duscha och bara slänga mig på sängen. Jag är verkligen helt slut efter denna veckan i skolan.
 
Nu ska jag ta och fixa mina naglar då de jag gjorde för en vecka sen börjar se väldigt slitna ut. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under eftermiddagen/kvällen.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv har jag precis ätit lyxfrukost med äggröra, bacon och champinjoner. Ibland får man ta och lyxa till det, speciellt efter den första veckan i skolan. Jag känner verkligen att kroppen och hjärnan inte är van med att anstränga sig för jag blir hur trött som helst på kvällarna.
 
För dagen har jag inte mycket speciellt inplanerat. Jag ska åka till stallet och ta hand om mitt gråa lilla hjärta och sen ska jag ha teori, men det är det enda jag har på mitt schema för dagen.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska byta om till ridkläder och åka till stallet för att ha teori. Ni får ha en bra lördag så hörs vi som vanligt senare under dagen.
XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Båda hundarna är i huset

Något jag glömde säga i det förra inlägget var att mamma och brorsan hade varit iväg och hämtat Izor undertiden jag var i stallet. De försökte göra det till en överraskning, dock förstördes den när jag gick förbi köksfönstret med min cykel. Han är nämligen väldigt bra på att tala om när det kommer någon, oavsett om han känner personen eller inte.
 
Nu blir det en fredagskväll i soffan med hundarna, godis, läsk och lite chips. En perfekt fredagskväll om du frågar mig. Nu ska jag fokusera på TV:n, ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ett bra pass

 Idag var det hoppning som stod på schemat och jag hade Myran även denna veckan. Under uppvärmningen var hon ganska lugn men aningens stark då vi började jobba lite över bommar. När vi väl började skutta över hinder gick det bättre, även om hon knappt behöver lyfta benen över de första hinderna. De första sprången gick väldigt bra och hon lyssnade verkligen på mig. Sen började hon bli lite trött för då blev det inget bra språng. Hon fick därför skritta någon minut innan jag hoppade igen och då gick det mycket bättre igen. Vi lade sedan ihop det vi hoppat till en linje. Linjen var det som gick bäst enligt mig. Det var en gång hon blev lite för lång i mellan och därför blev språnget ut lite för stort, men det var mitt fel då jag inte hade henne tillräckligt samlad.
 
 

 

 

 

 
Nu ska jag ta och hoppa in i dsuchen innan vi ska dra igång grillen för att grilla middag. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

Hoppa denna tröttisen

XoXo//Emma

Äntligen fredag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra och himlen är klarblå, vad mer kan man begära på en fredag. Inte mycket enligt mig i alla fall. Hoppas att detta fina vädret håller i sig nu för jag vill gärna rida ute i paddocken och inte inne i ridhuset.
 
Jag har också bestämt mig för att jag ska stressa för att hinna rida idag. Mamma får möta mig i stallet och ge mig mina ridkläder samt en macka och så får hon min skolväska. Jag har sån sjuk ridabstinens så jag vill verkligen rida idag. Detta blir troligtvis sista gången i denna gruppen då jag inte hinner till stallet i tid.
 
Nu ska jag gå en sväng med Gucci innan jag måste åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

XoXo//Emma

En efterlängtad dusch

Nu har jag varit ute och städat i garaget större delen av denna eftermiddagen. Nu kan man i alla fall gå åt alla håll, det kunde man inte förut. Har också plockat lite bland mina hästgrejer och nu är det ordning bland dem. Det kommer dock inte hålla speciellt länge...
 
Nu ska jag ta mig en dusch då jag blev väldigt varm att att hålla på där ute. Sen tänker jag lägga mig i sängen och kolla på något avsnitt av någon serie. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

TBT

Detta var nog en av de första gångerna som jag tog hand om Prancer. Som ni ser kunde jag ju inte dirket nå upp på ryggen när jag skulle borsta. Det är ju nästan så att jag kunde gå under magen också.
 
   
Här hade jag födelsedagskalas, jag tror att jag fyllde 9-10 eller något liknande. Kommer inte ihåg vilket år det var jag bröt armen, jag tror det var när jag fyllde 9 så jag borde nog fyllt 10 år här.
 
  
En överlycklig Emma som äntligen kommit fram till Liseberg för första gången. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var gigantiskt då, det gör jag verkligen inte nu.
 
  
Först måste vi ju bara kommentera hur min outfit var on point, eller inte. Men detta är i alla fall uppe i min stuga och jag gosar med min kusins hund. Han såg dock inte riktigt ut att vilja gosa med mig...
 
  
Detta var en julafton för många år sedan, vilket jag tror att ni ser. Kolla in vilka ögonfransar jag hade då!? Mina är långa nu också, men inte lika långa som de var på bilden.
XoXo//Emma

Även denna skoldagen är avkalrad

Då var även denna skoldagen avklarad. Den gick snabbare än vad jag trodde att den skulle göra, vilket är väldigt skönt. Fick också veta att vi får sovmorgon i morgon, vilket inte heller är heklt fel den första fredagen i skolan. Jag tror dock inte att det kommer bli någon ridning för mig i morgon, jag ska försöka lösa det så att jag kan rida. Men jag slutar 15:20 och måste vara i stallet 15:30 samt att jag vill hem i mellan. Jag får se om jag hittar någon lösning eller hur det kommer bli.
 
Nu ska jag äta något och sen ska jag bara slappa och njuta av de sista kvällarna som jag inte kommer behöva plugga. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Redan torsdag

Jag gick och lade mig i bra tid igår och hade sovmorgon nu på morgonen. Därför känner väldigt utvilad och det känns bra då det vanliga schemat börjar idag. Jag slutar tidigt idag, vilket känns hur bra som helst. Från och med nästa vecka kommer det dock att vara 4 lektioner på torsdagar istället för 2 som det kommer vara idag.
 
Idag har jag bara skolan inplanerat, vilket känns ganska skönt. Jag behöver ha en kväll hemma för att bara kunna slappna av och inte vara ute och fara hela dagarna. Även om det är något jag tycker är roligt så är det viktigt att ha lite tid hemma och att inte fara runt.  
 
Nu ska jag gå en sväng med Gucci innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för ikväll

XoXo//Emma

Mysig onsdagskväll

Jag har ganska precis kommit hem från en sväng i stallet. Borstade och mös lite med ponnyn som stod och åt. Sen gick jag bort till mamma då jag åkte med henne när hon ändå skulle ut och åka. På vägen hem köpte vi med oss libanesisk tallrik hem och jag måste säga att det är bland det godaste som finns. Har ni inte provat det någon gång så måste ni göra det, det är en klar favorit hos mig och det är inte onyttigt heller.
 
Nu ska jag försöka hålla mig vaken nån timme till, mina ögon håller nämligen på att gå i kors redan nu. Ni får i alla fall ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ute hos mitt hjärta

XoXo//Emma

Skoldag nummer tre avklarad

Då var den tredje skoldagen avklarad. Vi skulle inte ut oh marknadsföra idag, utan det var bara ett möte inför när vi ska ut och göra det. Det kommer bli en spännande vecka när vi ska ut och marknadsföra oss och det kommer bli långa arbetsdagar, fast det kommer bli roligt och väldigt lärorikt kan jag tänka mig. Bor ni i Västmanland kan eran skola kanske få ett besök av oss, om ni har tur.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra mycket alls fram till att jag ska åka iväg till stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Redan mitten av veckan

God morgon på er er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen. Jag har inte riktigt vant mig med färre timmars sömn ännu, därför är jag fortfarande lite seg på morgnarna. Om några dagar har min kropp ställt om sig och blivit van med det, tills dess får jg stå ut med att vara en zomibe de första vakna timmarna.
 
Planerna för dagen är att vi ska ut och marknadsföra ES nu under förmiddagen, vilket jag tror kommer bli en väldigt rolig grej att göra. Eftersom att det är onsdag så har jag lilla grå att ta hand om idag, så stallet står också på min planering för dagen. Annars blir det nog bara en lugn kväll här hemma.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag gå med Gucci innan jag måste åka och möta upp Ebba för att sen åka vidare mot skolan. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God natt tisdag

Det blev bara en kväll i soffan även denna kvällen. Utan överdrift så kan jag säga att det märks att skolan är igång igen, för annars är jag alltid hur pigg som helst på kvällarna/nätterna. Nu har jag varit en zombie sedan 22... Men jag hade lite saker som jag behövde få klart på datorn så därför rundar jag av min kväll först nu.
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll. Mina ögon håller på att gå i kors jag håller somna med datorn i knät och det känner jag gärna inte för. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Landat i soffan

Äntligen fungerar allt som det ska igen, tur det.  Det gjorde dock så att jag blev tvungen att plugga, vilket var bra då jag behövde få klart en uppgift. Dag 2 och första uppgiften är redan inlämnad, back to business var det ja. Det var dock en ganska rolig uppgift att göra då det handlade om att reflektera kring mål och framtiden. Funderar på om jag ska klippa in mina 3 mål här åt er, hade ni velat se de?
 
Nu väntar en efterrätt på mig ute i soffan så jag ska och knata mig ut dit. Sen lär jag nog fastna där resten av kvällen... Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Servern är nere

Servern är nere, så det går inte att blogga från datorn just nu. Därför kommer detta bara bli ett ganska kort inlägg så skriver jag mer när servern är uppe igen.

Jag har i alla fall hunnit varit i stallet en sväng och tagit hand om mitt lilla hjärta. Det blev bara en snabbis då jag var så varm efter att ha sprungit runt på stan under eftermiddagen. Därför fick ni en bild ifrån när vi var uppe i Skrapan.
XoXo//Emma

Media var linjen

XoXo//Emma

God morgon tisdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen, om man bortser från att jag är aningens trött. Det märks att man sovit någon timme mer per natt under lovet än vad det blir när man måste upp till skolan. Jag har en kopp kaffe och ska snart gå ut med Gucci, så då piggnar jag nog förhppningsvis till. 
 
Planerna för dagen är att vara i skolan och göra allt som måste göras där. Eftersom att det är tisdag så ska jag till stallet och ta hand om lilla grå idag. Jag var ju en sväng i stallet igår, men då gick hon lektion så jag kunde inte gosa något med henne då. Sånt är livet när man sköter ridskoleponny.
 
Nu ska jag ta och gå ut med Gucci en sväng innan jag ska åka och möta upp Ebba för att sen åka mot skolan. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En lat måndagskväll

Jag har bara legat och latat mig med familjen i soffan nu under kvällen. Precis som det ska vara en måndagskväll. Jag hade hellre varit och kört ett pass på gymmet, men jag orkade inte ta mig iväg och sen ligger stallet precis vid gymmet och jag kom ju precis hem därifrån när jag lade mig i soffan.
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av någon serie och sen ska jag försöka få några timmars sömn innan det är dags att gå upp igen. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Dagens måsten är avklarade

Har äntligen fått allt som skulle göras idag gjort. Mötet gick jättebra och allt är under kontroll. Ska ha teori varje helg nu ett par veckor och sen om 2 helger tror jag det blir så måste jag jobba på våra tävlingar. Jag tror att jag skulle vara prisutdelare och ringmaster, kommer inte riktigt ihåg just nu.
 
Nu ska jag snart förflytta mig ut i soffan för att umgås lite med familjen framför TV:n resten av kvällen. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Fuck marry kill med Denise

XoXo//Emma

Tillbaka till vardagen

Den första "skoldagen" är nu avklarad. Jag trodde att det bara skulle ta en timme, men det tog tre. Det var för att vi skulle planera inför morgondagen och vad vi skulle hitta på med ettorna. Jag tror dock att det vi kommit fram till kan bli en rolig grej, därför kommer nog morgondagen att gå väldigt fort.
 
Nu ska jag få i mig något att äta och sen ska jag bara ta det lugnt ett tag innan jag ska till stallet på USEK-möte. Ni får ha en fortsatt bra måndag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er och för en gångs skull kan jag verkligen säga god morgon igen, för nu är det verkligen morgon. Jag hoppas i alla fall att ni mår bra idag. Själv känner jag att jag inte riktigt är van med att gå upp "tidigt" så jag är ganska seg just nu, men jag har mitt kaffe bredvid mig så jag piggnar snart till.
 
Nu ska jag få klart videon och sen ska jag äta lunch innan det är dags att åka mot den första skoldagen för denna terminen. Det märks att det är fler kurser nu då det är långa dagar som väntar. Jag kommer därför behöva byta dag när det kommer till att rida., eller jag kommer kanske överleva på samma dag men det kommer bli väldigt stressigt då då byter jag hellre dag. Ni får i alla fall ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

Har precis redigerat på morgondagens video. Jag blev aldrig klar förut då den tar otroligt lång tid att rediga för att få den så som jag vill att den ska vara. Jag hoppas att ni kommer tycka att denna videon är rolig att se på, för den var väldigt rolig att spela in. Jag får dock ge mig för kvällen nu då klockan börjar bli mycket och jag måste verkligen försöka somna tidigt ikväll eftersom att det är skola i morgon.
 
Jag ska ta och avlsuta för kvällen nu, för jag börjar också bli väldigt trött. Vi gick och lade oss lite för sent även igår... Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Nya naglar på g

XoXo//Emma

Back on track

Stack ut och sprang 6 km då jag kände att jag behövde röra på mig. Det var riktigt skönt och jag ska verkligen se till att komma ut och springa oftare. Jag ska ha samma upplägg som jag hade i våras, minst ett ridpass per vecka samt 2 gånger på gymmet/spåret.
 
Snart ska jag ta och fixa mig lite, ansiktsmask, hårinpackning, noppa ögonbrynen, fixa naglarna. Jag vill gärna vara lite fräsch till skolstarten. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut i spåret

XoXo//Emma

God lunch söndag

Idag tog jag mig en ordentlig sovmorgon, vilket jag lär få ångra ikväll. Men jag ville passa på eftersom att det är dagen innan skolan drar igång igen. Jag börjar dock inte förens klockan 13 i morgon, så jag kommer inte behöva gå upp jättetidigt för att ta mig iväg till skolan.
 
Planerna för dagen är bara att vara hemma, fortsätta fixa inlägg åt er, sen måste det städas och jag ska finslipa lite på morgondagens video. Jag tror att ni kommer tycka att den är rolig, eller jag hoppas det. Denise och jag spelade in 2 videos när vi var i Sälen, så detta är en av dem.
 
Nu ska jag gå och äta något då jag börjar bli väldigt hungrig. Sen ska jag ta och städa min soffa  då det är ganska skönt om man kan sitta i den. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

Min brorsa har precis gett mig ett stort blåmärke på baksidan av låret då han körde in mig i vardagsrumsbordet för en liten stund sedan. Syskonkärlek på hög nivå... Det är ju inget blåmärke ännu, men det kommer att bli ett i morgon och det kommer bli stort. I morgon är det också den sista dagen innan vardagen och skolan drar igång igen. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna inför det, men som jag sagt ska det bli roligt att få träffa alla igen och att återfå rutinerna.
 
Jag är så trött just nu, även om jag inte gjort något mer än varit i stallet en snabbis vid lunch. Därför tänkte jag ta och släppa ut Gucci och sen krypa ner under täcket. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Insidious 3

XoXo//Emma

Slapparlördag

Jag fick laga middag idag och då blev det en tur till pizzerian. Så bra gick det med att vara nyttig... Jaja, jag får sticka ut och springa i spåret i morgon. För just nu känner jag att jag behöver börja träna. Jag känner att kroppen mår allt sämre och sämre, så det är på hög tid att jag börjar träna igen.
 
Nu ska vi snart sätta på en film och sitta i soffan och kolla på film hela kvällen. Ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

En ordentlig uppfräschning

Det var verkligen på tiden att det fräschs upp lite här på bloggen. Jag tror att det var ungefär ett år sedan det byttes något senast. Därav den nya headern, den nya presentationen om mig, det nya typsnittet samt de nya bilderna på hästarna. Tycker ni att det blev bra? Själv tycker jag att det blev väldigt bra och jag är nöjd med slutresultatet.
 
Under eftermiddagen har jag bara varit ute på altanen och fixat med uppfräschningen av bloggen. Jag tänkte fortsätta på bloggspåret nu genom att fixa lite inlägg till nästa vecka. Om ni har något speciellt som ni vill läsa eller höra min åsikt om kan ni alltid kommentera det så fixar jag de inläggen åt er.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er. Idag kom jag upp i bra tid, vilket resulterade i att jag hann äta frukost i bra tid. Vi åt äggröra och bacon, lite lyx får man unna sig sista helgen innan skolan börjar igen.
 
Planerna för dagen är att åka till stallet och ta hand om lilla ponnyn. Hann aldrig säga hej till henne går, så nu saknar jag henne ganska mycket med tanke på hur mycket tid vi spenderade tillsammans i somras. Jag skulle även åkt iväg och bowlat med lite människor samt sovit hos en ifrån median, men jag är tvungen att stanna hemma idag så mamma ville iväg och hon tyckte därför att det var min tur att stanna hemma dåjag varit iväg så mycket under de senaste veckorna.
 
Nu ska jag ta och byta om innan jag ska bege mig till stallet för att ta hand om lilla grå. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Checkar ut för denna fredagen

Idag blev det bara en lugn kväll hemma, även om jag har en massa saker som ska göras. All min packning ligger fortfarande i min soffa, jag bör städa och göra i ordning på mitt "sminkbord", jag ska förbereda lite inlägg så att bloggen är laddad nu när skolan drar igång igen, jag måste fixa lite koder till min design och ev byta header, sen ska jag skriva ihop 2 brev och säkert en massa mer grejer som jag glömt bort för tillfället...
 
Nu har alla vloggar ifrån Sälen laddas upp. Jag hoppas att ni tycker det var roligt att vi vloggade när vi var där, inte för att vi egentligen gjorde speciellt mycket. Under alla 5 dagar gick vi till ICA, vi tog en promenad till pizzerian och sen gick vi till stranden 2 kvällar, vi kollade på cykelvasans öppna spår och spelade lite fotboll med mina kusinbarn. Annars var vi vara inne i stugan och kollade på film/serier. En av dagarna kan vi dock skylla på vädret till varför vi var inne, men de andra dagarna har vi inget att skylla på.
 
Igår sa jag att jag skulle lägga mig tidigt, fast det blev inte riktigt så. Klockan hann bli 3 innan jag lade mig. Därför har jag någon timmes sömn att plocka in nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Sälen | Day 5

XoXo//Emma

Ett bra pass

Jag bytte upp mig från en liten grå till en större grå, med andra ord Myran. Vi red lite dressyr ute i paddocken, det var mycket fokus på övergångar under ridpasset. Det känns som ett perfekt sätt att starta upp nu efter sommaren. Myran var väldigt trevlig idag och hon blev verkligen fin och mjuk i slutet. Övergångar gav verkligen bra resultat hos denna hästen, något jag noterar till mig själv i framtiden.
 
Vi jobbade också mycket på volter under dagens pass. Myran är en liten större häst med lite större steg, så jag fick verkligen hålla ett lågt tempo på henne för att inte komma för nära den framför. Det gick dock väldigt bra ändå och hon var lyhörd på mig hela tiden. Förutom när vi gjorde en trav och galopp-övning. Då var hon både taggad på att få galoppera samt att hon tyckte det var jobbigt att trava då hon började få in arslet och baknenen under sig. Det gav väldigt bra reusltat efteråt dock, för när ni avslutade några minuter självständigt kändes hon supertrevlig.
 
Nu ska jag äta middag och sen väntar en dusch. Det var riktigt varmt att rida, så en kall dusch ska bli hur skönt som helst. Ni får ha en fortsatt bra fredagskväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Tekniska problem

Vloggen kommer att komma upp lite senare än vanligt då iMovie krånglar lite just nu. Jag kan inte exportera filmen och jag hade redan gjort det, en det var fel fil och massa. Därför ska jag prova att redigera om sen när jag kommer hem från stallet och därför kommer videon troligtvis inte upp förens vid 8 ikväll. Jag avskyr att inte ha tekniken på min sida, för jag hade gärna fått upp den tidigare åt er. Men nu är det somsagt inte mycket att göra åt saken då jag måste åka till stallet om bara någon minut.
 
Nu ska jag ta och byta om och sen börja röra mig mot stallet för att ha träning. Ni får ha en fortsatt bra fredag så hörs vi senare under eftermiddagen och kvällen.
XoXo//Emma

God lunch fredag

God morgon på er, eller snarare god lunch.... Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har fint väder hos er. Här hemma skiner solen och det ser ut att vara väldigt varmt ute. Jag har inte hunnit sätta mig fot utanför dörren än, men jag ska snart gå en promenad med Gucci.
 
Planerna för dagen är att åka till stallet och rida under eftermiddagen. Det ska bli skönt att rida för en tränare nu då vi inte gjort det under hela sommaren. Jag har också Kapten att ta hand om eftersom att det är fredag, så det ska bli mysigt att få umgås lite med honom också.
 
Nu ska jag ta och fixa mig lite lunch innan jag sätter mig och redigerar klart lite videos då jag aldrig gjorde det igår. Ni får ha en bra fredag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för ikväll

Min brorsa ville ha godis, så han och jag åkte till ICA för att köpa det. Jag fick dock med mig naturgodis och en aloe vera, för jag ville gärna vara lite nyttig. Det är ju trots allt bara torsdag och det är dags att börja återfå vardagen, det håller verkligen inte att äta godis och annat onyttigt varje dag. Det har blivit lite för mycket utav det under detta sommarlovet... Därför borde jag verkligen komma igång med att träna igen, men just idag hade jag ingen ork.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och avsluta för idag, för jag är helt slut. Även om jag inte ens gjort något speciellt idag. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Atm

Har precis varit på ICA o köpt lite naturgodis o en aloe vera.
XoXo//Emma

Sälen | Day 4

XoXo//Emma

Underbart väder

Just nu ligger jag bara ute på gräsmattan och solar lite. Har precis redigerat klart dagens och morgondagens vlogg. Sen ska jag fixa det sista på måndagens video. Vet dock inte om jag ska göra det just nu eller om jag bara ska ligga här ute och kolla på orange is the new black.
 
Jag har inte mycket mer att säga just nu, för jag hade tänkt fortsätta ligga här ute någon timme till. Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött då det blev lite för sent igår. Jag som sa att jag skulle börja ställa om kroppen så att den vänjer sig med tidigare kvällar och tidigare morgnar, det höll i ungefär 12 timmar... Jag måste verkligen se till att ta tag i det om jag ska kunna överleva första veckan i skolan utan att vara en zombie. 
 
Jag har inte haft en heldag hemma på jag vet inte hur länge. Därför tänkte jag inte göra något speciellt alls idag och bara ta det lugnt här hemma. Kanske sticker ut och springer med Gucci sen framåt kvällen, beror på hur mycket energi jag har. Det är ju ganska skönt att bara ligga på gräsmattan och sola istället för att sticka ut och springa.
 
Nu ska jag förflytta mig ut på gräsmattan för att sola lite då v har strålande sol även idag. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för idag

Har precis kollat igenom en massa gamla bilder, både från när mamma var liten men också från när jag och min brorsa vad små. Det är verkligen mysigt att kolla tillbaka, för vissa saker hade jag helt glömt bort. Om man bortser från det har jag inte gjort mycket alls sen jag kom hem från att ha varit hos Vilma en sväng.
 
Hade inte tvättat håret på ett par dagar, så jag kände att det var dags nu. Jag kan dock inte lägga mig med blött hår eftersom att det är nyfärgat. Därför får jag helt enkelt sitta uppe och redigera ett tag, stackars mig. Men detta kommer bli kvällens sista inlägg, så jag tänker säga god natt nu och vi hörs som vanligt igen i morgon.
XoXo//Emma

Sälen | Day 3

XoXo//Emma

En spontan eftermiddag

När jag stod och fixade till ponnyns man ringde min telefon och det var Vilma och Alice som undrade om jag ville hitta på något. Därför kom de till stallet en sväng och så pratade vi lite där innan vi åkte hem till mig för att bara lämna av mina borstar, men det slutade med att vi fastnade i min säng och vi orkade inte röra oss. Vi alla blev dock sugna på glass så vi åkte till ICA och köpte varsin glass som vi tog med hem till Vilma där vi satte och oss bara pratade. Det var en väldigt mysig eftermiddag och helt perfekt då jag inte hade några andra planer.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt innan det snart är dags för middag här hemma. Sen sätter jag mig nog bara och redigerar lite. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Från skogsmulle till ponny

XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Har ni redan börjat skolan än eller börjar ni i morgon? Själv börjar jag på måndag. Jag är inte jättetaggad på att återgå till skolan, men det ska bli väldigt skönt att återfå lite rutiner igen. Det känns som att det verkligen behövs just nu då jag har vänt på dygnet, eller nu har jag försökt börja vända tillbaka det så att jag ska överleva på måndag.
 
Planerna för dagen är att åka till stallet och ta hand om mitt lilla hjärta idag igen. Utöver det tänker jag bara ta en lugn dag här hemma utan att göra något speciellt. Därför kommer jag nog ligga ute på gräsmattan framför serier hela dagen, allt för att bättra på brännan lite innan det är dags för skola igen.
 
Nu tänkte jag snart gå ut och lägga mig på gräsmattan och sola lite då vi har fint väder även idag. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tisdagskväll

God kväll på er, jag hoppas att ni har haft en bra tisdag för det har jag haft. Som jag skrev åkte jag ut till hästen, vilket verkligen gav mig bra humör och sen var det väldigt mysigt att träffa Vilma igen. Som bonus har jag också hunnit med att sola, så jag har äntligen fått lite mer färg på kroppen. Om det är fint väder i morgon kommer jag nog också ligga ute i solen hela dagen. Så länge jag har en serie eller något att kolla/lyssna på medan jag solar är jag nöjd.
 
Jag har också kommit på att jag inte visade vad som fanns i påsen från Sephora, men det får ni helt enkelt se i nästa haul som jag gör eller nästa gång jag lägger upp bilder på nya inköp. Om jag känner mig själv rätt lär det inte dröja speciellt länge, även om jag inte ska köpa saker då jag gör allt jag kan för att kunna göra en resa till Paris i Maj nästa år. Vi får se om jag lyckas ta mig dit eller inte, men det är min dröm i dagsläget.
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag, även om jag inte vill något hellre än att sitta uppe och redigera klart de sista vloggarna samt videosarna vi spelade in när vi var där uppe. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Dagens måsten är avklarade

Åkte till stallet direkt efter att jag publicerat det förra inlägget. Jag tog hand om ponnyn och mötte upp Vilma för att prata lite och bara umgås lite. Vi har ju inte heller träffats på länge så det var roligt att "ta ikapp" lite. Det slutade dock upp med att vi busade lite med ridskoleägarnas barnbarn ute på ridbanan ett tag innan vi åkte hem.
 
Jag kan ju säga att jag verkligen saknat mitt lilla hjärta. Det har gått 9 dagar sen jag såg henne sist, men det var helt underbart att pussa på hennes lilla mule igen. Jag har verkligen blivit bortskämd med att kunna träffa och rida henne varje dag nu under sommaren. Men jag ska ut och ta hand om henne i morgon igen då vardagen i stallet har dragit igång igen. Som tur är drar inte vardagen med skola igång förens nästa vecka för min del.
 
Nej nu ska jag ta och böra redigera lite vloggar, beroende på hur mycket plats jag har på datorn... Jag hoppas också att ni tycker dagens vlogg var rolig, det var ju några klipp från klockan 3 på natten så då får ni verkligen se min sanna sida.
XoXo//Emma

Sälen | Day 2

XoXo//Emma

New cases

                      
                      
Bling bling med spegel i mitten - Genomskinliga skalet - Svarta plånboksskalet - Skyddssplasterna
XoXo//Emma

God morgon på er

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen. Jag ligger redan ute på gräsmattan och solar. Lite mer färg hinner jag kanske få innan skolan börjar, eller det är vad ajg hoppas på i alla fall. Det gäller att passa på nu under de dagarna när solen är framme.
 
Jag tänkte också börja redigera dag 2 av vloggarna uppifrån Sälen nu när jg ändå ligger här ute och inte gör mycket annat. Jag hoppas att ni tyckte den första dagen var rolig, själv tycker jag att det var lite roligt när de går folk i fönstet och vi börjar vinka innan vi sen försöker dra ner kameran.
 
Planerna ändrades dock precis, jag åker en snabbis till stallet nu för jag ska träffa upp Vilma och snacka lite samt att jag tänkte passa på att ta hand om ponnyn när jag ändå är där ute. Så redigerandet och slandet får vänta ett litet tag. Jag blr nog inte borta jättelänge så jag kommer ändå hinna få många soltimmar.
XoXo//Emma

Stockholm i mitt hjärta

Dagen har gått i ett, men det är så jag trivs att ha mina dagar. Det började med att vi tog tåget till Stockholm, sen gick vi i lite affärer och duktig som jag var fick jag bara med mig lite grejer från en affär. Direkt efteråt käkade vi lunch innan vi satte oss i hamnen en stund innan vi tog färgan över till Djurgården och gick in på Grönan. Det var verkligen proppat med människor under dagen, men sen vid 21 kunde vi nästan gå direkt in i de olika "tågen" till olika karuseller. Utsikten från karusellerna när det började skymma var verkligen to die for, det var helt magiskt att kunna se Stockholm från den höjden när alla lampor började tändas och det började bli mörkt.
 
Kan vi bara prata om hur fint Stockholm är? Jag skulle lätt vilja bo i Stockholm, gärna nära vattnet för det var så sjukt fint när solen gick ner. Jag fotade lite samtidigt som vi åkte färga från Djurgården till Slussen. Det var magiskt fint och jag ville verkligen inte åka hem.
 
                    
 
Nu är jag helt slut efter en underbar dag i huvudstaden med goaste Denise och tänkte därför avsluta dagen nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Sälen | Day 1

XoXo//Emma

Let's do this

XoXo//Emma

Oops

XoXo//Emma

God morgon måndag

Just nu sitter och jag äter lite frukos. Jag har precis bytt om och klätt på mig och ska bara gå med Gucci innan jag ska ta bussen ner för att möta Denise och sen ska vi sätta oss på tåget mot Stockholm. Vi åker lite tidigare så att vi hinner gå och kolla i lite affärer och äta lunch innan vi beger oss mot grönan.
 
Idag kommer även den första vloggen ifrån Sälen upp. Det blev en för varje dag och jag hoppas ni kommer gilla dem. Själv tycker jag att det finns mycket roligt material i dem. Det kommer komma upp en vlogg varje vardag denna veckan, så det blir nästan som förrförra veckan när det var en video exakt varenda dag.
 
Ska jag hinna till bussen så att jag hinner till tåget bör jag äta upp och börja gå med Gucci snart. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen. 
XoXo//Emma

Avslutar denna söndagen

Jag har fortfarande inte packat upp grejerna jag had emed mig till stugan och sen blev jag ju tvungen att packa ytterligare en väska att ha med till Linnea. Så nu har jag 3 eller 4 ouppackade väskor som ligger i min soffa och bara väntar på att bli urpackade, men just nu orkar jag bara inte göra det... Det är så det går när man är på resande fot och har varit de i ungefär en vecka.
 
Jag kan också passa på att slänga in en uppdatering om hur håret blev. Det hände inte mycket alls, precis som jag trott. Vilket är väldigt tråkigt då jag gärna ville ha det ganska mycket ljusare. Nu är det bara lite lite lite ljusare än vad det var innan. Det kan ju dock ändras efter den första riktiga hårtvätten, så det kanske blir ännu ljusare.
 
Tåget går inte jättetidigt i morgon, men jag tänker ändå krypa till sängs nu då jag är helt slut och jag vill gärna ha energi till i morgon. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Nyfärgat hår

Har precis sköljt ur hårfärgen som jag köpte idag, jag kunde nämligen inte vänta med att färga det. Jag tänkte ljusa upp håret lite, även om sommaren nästan är slut nu... Men det känns som att det kan bli fräscht med ljusare hår nu när skolan också kommer börja snart, eller rättare sagt om en vecka. Så nästa söndag lär jag sitta här med en massa söndagsångest och det är jag mindre taggad på.
 
Jag kom på att jag inte skrivit något om vad vi gjorde hos Linnea. Vi har i alla fall blivit lite nostalgiska framför en serie som vi älskde när vi var mindre, sen har vi hunnit bada, busat med ett barn till en bekant till Linneas familj, vi har badat och vi har ätit och fikat med en massa gott. Det var verkligen mysigt att umgås med Linnea igen, det blir nämligen inte lika ofta som det var tidigare. 
 
Nu ska jag gå och föna mitt hår och se om det blev någon skillnad i och med att jag har så pass mörkt hår. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Dagens inköp

Blus - Lager157, 150 kr
Strumpor 5-pack - Lager157, 60 kr
Jeans - Lager157, 150 kr
Träningsjacka - Stadium, 399 kr
Hårfärg - City Gross, 2 för 89 kr
T-shirt - Lager157, 80 kr
 
XoXo//Emma

Ut till Erikslund

XoXo//Emma

God morgon

XoXo//Emma

Nostalgikväll

XoXo//Emma

Middag

Har precis busat lite med ett barn till en bekant till Linnea och vi har även hunnit äta lite grillat till middag. Nu väntas det efterrätt och sen slappande framför serier.
XoXo//Emma

Härligt väder

 Vi har precis kommit hem från att ha varit iväg och badat. Vi hoppade från klipporna och vi badade med Gucci. Det var väldigt skönt då det har varit en väldigt varm dag idag. Gucci tyckte också att det var roligt att bada. Hon simmade glatt ut och hämtade bollen som vi kastade åt henne.
 
Nu ska jag åka iväg hem till Linnea där jag kommer sova över inatt. Vi får se vad vi hittar på, men det är alltid roligt att träffas då vi inte gör det så ofta. Ni får ha en fortsatt bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon lördag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag hur trött som helst då jag inte fick någon sovmorgon idag. Vi skulle tydligen ta med Gucci och sen skulle vi åka till någon grop där det fanns klipper och liknande som man kunde hoppa ifrån. Det kommer nog bli väldigt roligt och väldigt passande då det är en varm dag här hos oss. Hoppas att detta fina vädret håller i sig nu fram tills att skolan börjar.
 
Nu är det snart frukost och sen tror jag att vi ska börja röra på oss, eller så har jag förstått situationen i alla fall. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen och jag har bara legat i min säng sen jag kom innanför dörren. Det har varit underbart att vara i stugan med Denise, men det är alltid skönt att komma hem igen. Jag har massa videos att kolla på och en massa egna videos att redigera. Ni kan vänta er en vlogg varje vardag den kommande veckan och jag vill lova er att det är massa roligt material i dem. Bl.a ett klipp från klockan 3 på natten, när vi badar på stranden, när vi har VIP platser till ett lopp som var idag och sen en massa andra klipp som jag inte kommer ihåg vad de innehåller för tillfället.
 
Jag höll på att somna på bussen nu när vi åkte hem, därför borde jag lägga mig nu. Men vi alla vet nog hur det kommer sluta... Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

Rullar hemåt

Vi har precis fikat och spelat lite fotboll med mina små kusinbarn och sitter nu på bussen på väg hem mot Västerås. Det har varit en underbar vecka och vi har haft det riktigt roligt. Vi har hunnit med att busa med mina kusinbarn. vi har handlat, vi har motionerat, vi har vloggat och vi har hunnit med att doppat oss i dalälven. Det känns tråkigt att vi ska åka hem redan, jag hade gärna stannat några dagar till. Men jag och Denise kommer träffas igen redan på måndag då vi tänkt ta oss en tur till Grönalund.
 
Nej jag börjar bli lite hungrig, så jag tänker ta mig en macka och sen sätter vi på PLL-avsnittet igen och bara tar det lugnt tills vi är framme i borlänge där vi måste byta till ett tåg till Sala där vi sen sak ta ett tåg hem till Västerås. 
XoXo//Emma

God morgon

XoXo//Emma

Gör kväller

XoXo//Emma

Äventyr i Sälen

XoXo//Emma

Middag

XoXo//Emma

God morgon världen

XoXo//Emma

Avslutar för kvällen

Avslutar kvällen med en close up på mitt hjärta som jag saknar nu när jag är här i Sälen.
XoXo//Emma

Baka baka liten kaka

XoXo//Emma

The beach

XoXo//Emma

From last night

XoXo//Emma

Editing

Vi har börjat redigera lite av vloggen. Vi har dock insett att det inte kommer bli en vlogg utan det blir en för varje dag och de kommer laddas upp under nästa vecka.
XoXo//Emma

Taco night

XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

Kvällsmys

XoXo//Emma

My diamond

                     
                     
 

Framme

XoXo//Emma

On our way

Hej på er. Vi har precis gjort det sista av byten och sitter nu på bussen till Sälen. Nu är det "bara" en bussresa på 3h som vi har framför oss. Men vi har wi-fi, mat och varandra, så jag tror att vi kommer överleva utan problem. Haha
 
Vi har även börjat filma lite smått, så ni kan vänta er en vlogg från våran lilla "semester" som vi är på. Jag hoppas att ni kommer tycka att det är roligt att få följa med oss och se vad vi gör nu under veckan. Vi ska försöka filma mycket roligt material och låta er följa med när vi gör något lite mer speciellt.
 
Jaja, nu ska vi kanske vara liet sociala ett tag. Jag kanske säter mig och fixar något inställt inlägg åt er lite senare under bussresan. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Tidig måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag väldigt trött och ganska seg, det kan bero på att det blev ungefär 4 timmars sömn... Sitter dock och dricker kaffe nu och jag tänkte då en sväng med Gucci efter frukosten, så då lär jag piggna till.
 
Planerna för dagen är mest att sitta på olika bussar och tåg för att ta oss fram, vi ska nämligen upp till min stuga. Vi kommer vara framme vid 14. Är det varmt går vi kanske ner till stranden och badar, annars blir det nog bara en lugn kväll i stugan då vi båda lär vara sega efter flera timmars resande.
 
Nu ska jag äta upp min frukost för snart måste jag gå med Gucci och sen packa ner det sista som ska med. Ni får ha en bra måndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

En spontan kväll

Det blev lite senare än vad vi tänkt, men vi stack nämligen hem till en av brudarna och var hos henne ett tag. Vi lyssnade på musik, fotade lite och bara hade det allmänt trevligt. Älskar att ha lite spontanare kvällar, precis som denna blev. Först åt vi, sen gick vi bara runt på stan och pratade ett tag innan vi bestämde oss för att åka hem till en i gruppen som vi var i.
 
Nu ska jag ta och packa det sista och sen är det nog dags att avsluta. Om 7 timmar ska jag vara duschad och nästan redo att åka. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

What's in my bag

XoXo//Emma

Middag

XoXo//Emma

Hästen är hemma

Hästarna är nu hemma i sina boxar, utrustningen är putsad, schabraken är bytta och hästarna är duschade. Innan jag åkte hem stod jag bara och mös en massa med min älskade ponny. Jag vill verkligen inte lämna över henne till ridskolan igen, för det är så mysigt att få ha henne som min egna. Men vi utnyttjade morgonens väntetid med att ta en sista galopp innan det var dags att rida hem. Vi hann gå några meter innan min ponny fick ta över som ledarhäst. Jag älskar att hon är så cool som hon är, för de andra hästarna fjantade sig medans jag sa åt min häst att gå och då gjorde hon det.
 
Nu ska jag äta min mat och sen redigera dagens video innan jag ska duscha och åka ner på stan för att äta middag med några av de som haft bete. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
                    
XoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag lite trött då jag är van att kunna ta sovmorgon, men idag ringde klockan vid 8 för att jag skulle hinna packa oså innan jag ska ut till hästen för att packa ihop lite där ute. Vi ska ju nämligen rida hem hästarna till det vanliga stallet idag. Det är tråkigt så jag gärna haft mitt lilla hjärta som min egna ett par veckor till, men i morgon är det ridläger och då behöver hästarna vara hemma. Så idag ska de även duschas, utrustningen ska putsas och allt ska vara redo för att återgå till vardagen i morgon.
 
Nu ska jag ta och spela in dagens video lite snabbt och sen ska jag åka iväg. Jag vill gärna ha tid på mig så att jag vet att min lilla busiga ponny kommer in i tid. Ni får ha en bra söndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Underbar kväll

Idag var det sista dagen med hästarna, så vi passade på att rida ut på en långritt. Det var hur mysigt som helst och det var sån fin natur där vi red. Lite synd att vi inte ridit denna rundan tidigare, men det är inte så mycket att göra åt saken. Vi red också hem till min kusin och hennes barn, så de fick passa på att rida lite nu innan hästarna skulle tillbaka. Det fanns också lite sol kvar när vi kom tillbaka, så vi passade på att fota lite i klänningar. Ni får en liten sneak peek nu och så kommer resten av bilderna att laddas upp på måndag.
 
Nu ska jag ta och avsluta för ikväll då jag måste upp hyfsat tidigt för att hinna packa, spela in videon och hinna ut till hästen innan vi ska rida hem dem. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

AtmXoXo//Emma

Room tour

XoXo//Emma

Förbereder hemkomstXoXo//Emma

God lunch lördag

Idag blev det en ordentlig sovmorgon i och med att jag inte fick mång timmars sömn när vi sov i tältet. Jag är dock väldigt seg nu när jag vaknar vid lunch och det känns som att jag sovit bort hela dagen. Dagens planer är inte förens vid 15, så det gjorde inget att jag sov. Planerna för dagen är att jag och alla som står i samma hage ute på betet ska åka till ridskolan för att spåna våra hästars boxar så att de är klara när vi ska rida tillbaka dem i morgon. Efter det tänkte vi också åka ut till våra hästar och rida ut på en liten längre tur, vilket jag tror kommer bli väldigt mysigt.
 
Nu ska jag ta och redigera videon som ska laddas upp idag och sen ska jag få i mig lite lunch och efter det är det nog dags att åka. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Packar ur och packa i

Efter en natt i tält är jag helt slut, dels för att man inte sover speciellt bra men också för att vi lade oss vid 4 och gick upp innan 8... Det har dock varit hur mysigt som helst och jag ångrar inte att vi tältade en gång till ute hos hästarna denna sommaren. Vi satt ute och grillade vid midnatt, vi pratade om allt och inget, vi skrattade oss till tårar och såklart hade vi hästarna i hagen precis bredvid oss. Vad med kan man begära?
 
Det har dock lett till att jag inte orkat göra något alls under dagen idag. Eller jag har plockat upp allt jag haft med mig, men har samtidigt plockat fram min resväska som jag bör börja packa under morgondagen. Klockan 8 på måndag går nämligen tåget, någon som vill gissa vart jag ska? Därför är det bara att packa ur den ena väskan och packa den andra väskan. Det är lite jobbigt ibland, samtidigt som jag älskar att vara ute och fara. Jag trivs bäst om det går att planerna in så att jag kan ta hand om ponnyn och vara med mina goa vänner mellan alla olika "resor" som görs.
 
Som jag sa är jag helt slut och tänkte därför ta och avsluta för idag. Jag måste nämligen upp i hyfsat bra tid i morgon då jag måste hinna redigera morgondagens video innan vi ska till det vanliga stallet och fixa lite. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Lilla powXoXo//Emma

Horse summer

XoXo//Emma

Ett dygn hos hästarna

Har precis kommit hem ifrån ett dygn ute hos hästarna. Nu känner jag mig helt slut i kroppen, äcklig som jag vet inte vad, jag är hungrig och vill inget annat hellre än att gå ut och lägga mig i solen och sola. Först ska jag dock äta lite lunch, sen sticker jag ut och solar. 
 
Här kommer lite bilder från tidigare idag, vi red nämligen ut i skogen och åt frukost med hästarna. Vi red barbacka i mjukisar, vilket har hur mysigt som helst.
XoXo//Emma

Atm

XoXo//Emma

Lookbook

XoXo//Emma

UterittXoXo//Emma

God morgon torsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag toppen bra, jag vaknade upp till solsken och då blir jag alltid på bra humör. Jag hoppas att det fina vädret kan hålla i sig några dagar nu.
 
Planerna för idag är att jag måste plocka fram tältet som jag just nu inte har någon aning om vart det är. Jag måste även handla mat som jag kan ha med mig ikväll. Annars blir det bara en lugn dag hemma innan jag ska åka iväg, men det ska jag inte göra förens senare ikväll.
 
Nu ska jag gå och fixa mig lite frukost innan jag sätter mig och redigera ytterligare en video. Ni får ha en bra torsdag så hörs vi senre under dagen.
XoXo//Emma

Jobbiga ponny

Förlåt om jag varit lite off på bloggen nu under kvällen. Men jag blev så irriterad på ponnyn ute på betet idag och det har inte riktigt släppt ännu. Jag blir bara så irriterad när hon håller på som hon gör, för hon bara kör med en då hon vet att jag inte kan rå på henne när hon håller på som hon gör. Idag tog det en timme igen, vilket inte är okej. Men jag gör allt jag kan för att hon ska uppföra sig bättre. Ett tag gick det hur bra som helst, men nu har hon återgått till den jobbiga ponnyn igen... Ingen av er som råkar ha några bra tips? Just nu håller jag på med hink med godis i, gå baklänges med hinken, inte titta på henne, huka mig och kasta godis så att hon ska vilja komma närmare (om ni förstår vad jag menar) . Om ni har några fler förslag får ni gärna komma med dem.
 
Vi red iaf ut i skogen efter persen med att få in henne från hagen. Vi red runt och utforskade lite i området där vi har hästarna. Hästarna verkade tycka att det var roligt då vi avslutade med en galopp på en sträcka som vi brukar galoppera på. Sen var det bara att rida tillbaka, ta av alla grejer för att ha grillkväll.
 
Nu under kvällen har jag redigerat en video till, så nu har jag material tills när vi ska tälta i morgon. Klockan börjar dock ticka iväg nu, så jag ska ta och avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

What's on my iPhone

XoXo//Emma

My love

XoXo//Emma

Härligt pass

Jag och Denise har precis varit ute och sprungit. Vi körde en runda på 6km i spåret, vilket var hur skönt som helst. Nu är man både svettig och trött, men det är ändå en skön känsla efter att ha tränat. Det bästa som finns är att känna sig stark i kroppen och därför känns det väldigt skönt att vara igång med träningen igen.
 
Nu ska vi ska och avsluta för det börjar bli dags att åka iväg till ICA innan jag måste vidare till betet. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

God morgon onsdag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv mår jag bra. Jag sitter just nu och äter frukost och då mår man ju alltid bra. Frukost kan vara ett av de godaste ålen på dagen då man inte ättit på många timmar.
 
Snart kommer i alla fall Denise hit och vi ska se på PLL tillsammans och sen ska vi sticka ut i spåret och springa lite. Det känns skönt att börjat träna igen, jag känner att jag verkligen behöver börja träna igen nu efter sommaren. Hela kroppen mår mycket bättre och jag själv känner mig starkare i kroppen. Sen när Denise har åkt så måste jag åka till ICA innan jag ska ut och rida ponnyn nu under eftermiddagen. Anledningen till att jag ska till ICA innan vi ska åka ut till hästarna är för att det är grillkväll där ute ikväll, jag hade glömt bort.
 
Nu ska jag äta upp frukosten innan Denise kommer hit. Ni får ha en bra onsdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Produktiv kväll

Under kvällen har jag hunnit redigera en film, nu har jag bara material till två filmer till som ska redigeras under morgondagen om allt går enligt planerna. Hinner jag är det även bra om jag kan spela in en film till under morgondagen, så att jag verkligen vet att jag kommer kunna ladda upp en film varje dag. Vi ska nämligen ut och tälta hos hästarna torsdag-fredag, så jag måste ha videos klara för dem dagarna.
 
Linnea var ju som sagt med ut och fotade oss ikväll. Därför tänkte jag nu bjuda på en liten sneak peek
Nu ska jag ta och avsluta då klockan ringer i morgon, den ringer vid 9:30 så det är inte tidigt men jag behöver ändå få några timmars sömn fram tills dess. Ni får sova gott så hörs vi igen under morgondagen.
XoXo//Emma

Ett helt ok pass

Vi skuttade lite idag då vi kände att det var bra underlag. Jag hade dock ingen bra känsla ihop med ponnyn idag. Hon stannade en gång, annars hoppade hon alla hinder. Vissa språng vill jag dock bara stryka ett streck över då de var kaos. Men de sista sprången blev jag nöjd med, så det kändes bra att avsluta med dem. Linnea fick sen jogga av ponnyn åt mig då hon var med ut och fotade samt filmade oss ikväll. Så nu har jag lite nya bilder och ännu mera filmmaterial att redigera.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag käka lite middag innan jag sätter mig och redigerar lite videos. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

RidaXoXo//Emma

Disgusting jelly beans

XoXo//Emma

God lunch måndag

God morgon eller snarare god lunch på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag trött då jag som sagt städade igår och klockan tickade iväg. Efter att jag skrev inlägget fortsatte jag nämligen med det sista. Det var dock värt det då det alltid är mysigt att vakna upp till ett rent rum.
 
Planerna för dagen är inga speciella. Jag hade tänkt åka ut och hoppa ponnyn ikväll då jag tror att underlaget borde torkat upp nu. Sen ska jag även jobba lite, för jag har några videos att filma eftersom att ni ska få en video varje dag denna veckan. Jag hoppas att det är något som ni kommer tycka om.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera dagens video och sen lär jag kanske äta lite lunch inom en ganska snar framtid. Ni får ha en bra tisdag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

Under kvällen har jag städat en massor och möblerat om i mitt rum. Jag kollade precis på klockan och inser att den börjar bli mycket, så det är nog dags att avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Haul

XoXo//Emma

En mysig måndag

Har spenderat eftermiddagen med Linnea hemma hos henne. Vi har fikat, pratat och skrattat en massa. Vi hann även med att bada lite, även om solen gick i moln precis när vi hoppade i. Det har varit väldigt mysigt att spendera dagen med Linnea och det gjordes en del fynd för oss båda när vi var nere och shoppade.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag spela in samt redigera haulen med det jag köpte idag. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Mot Linnea

Är nu på väg hem till Linnea för att spendera eftermiddagen hos henne.
XoXo//Emma

LuncharXoXo//Emma

God morgon måndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag på jättebra humör då solen skiner och det är klarblå himmel. Detta är den tredje dagen på rad med fint väder, vilket är helt underbart då det varit ås regnigt och tråkigt de senaste veckorna. Därför hoppas jag verkligen att detta fina vädret håller i sig, för jag tycker att man blir mycket gladare när det är bra väder ute.
 
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag gå en sväng med Gucci innan jag ska åka ner och möta upp Linnea. Ni får ha en bra måndag så höes vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Dags att checka ut

Vi har precis varit ute med Gucci och gått en lite längre promenad, vilket är underbart med den friska kvällsluften. Det är något som alla verkligen borde göra, även om man har en hund eller inte. En kvällspromenad bara för att slappna och rensa hjärnan lite. Själv är jag ganska dålig på det, men jag ska försöka bli bättre då det är så fridfullt och hjälper en att koppla av och få bort den eventuella stressen som man har.
 
Nu bör jag nog ta och avsluta för idag. I morgon ringer nämligen klockan då jag ska ner på stan och träffa Linnea. Det var ett tag sen så vi har en massa att ta igen. Ni får i alla fall sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Mysig kväll

Idag red vi också ut då det var lite för blött på ängen. Det gör dock inget då det är nyttigt för hästarna att få komma ut och springa av sig lite på travbanan. Idag fanns det också mycket vatten att galoppera igenom, vilket uppskattades av lilla ponnyn. Hon skulle passa som en fälttävlansponny så trygg som hon är, hon bara springer ingenom vattnet och i skogen går hon om jag säger åt henne att gå. Mitt härlgia lilla hjärta <3
 

 

Nu har jag preics kommit ut ur duschen och nu tänkte jag äta lite middag då jag inte hunnit gjort det ännu. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare under kvällen.
XoXo//Emma

AtmXoXo//Emma

God morgon söndag

God morgon på er mina fina, jag hoppas att allt är bra med er. Själv är jag glad så jag vaknade upp av att solen sken, det är andra dagen på rad och därför får vi vara väldigtglada. Men det sägs att värmen och det fina vädret skulle komma tillbaka nu i Augusti, än så länge verkar det vara sant. Vi får bara hoppas att det håller i sig.
 
Planerna för dagen är att åka ut till hästen under eftermiddagen. Eftersom att underlaget borde ha torkat upp så skulle jag tro att vi hoppar lite idag. Är det fortfarande blött blir det nog lite dressyrtrimm istället. Detta är också den sista söndagen med hästarna, för nästa söndag ska vi rida hem dem. Då blir det en lång dag i stallet då boxarna ska fixas, allt ska hängas tillbaka och utrustningen ska putsas samt att hästarna ska duschas.
 
Mamma håller på att laga brunch, så jag ska gå och äta då det är klart vilken sekund som helst. Ni får ha en br asöndag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Loggar ut för dagen

Ganska direkt efter att jag skrev det förra inlägget förflyttade jag mig till mitt rum då det började blåsa lite smått. Då fixade jag istället lite godis, chips och ett glas med läsk och satte på en film. Onyttigt som sjutton, men just idag är det lördag och då får man unna sig. Även om det inte är någon bra inställning... Men snart är det dags att återgå till vardagen, så det är bäst att börja tänka på vad man stoppar i sig.
 
Nu ska jag ta och avsluta för idag. Jag ska göra mig i ordning och sen krypa ner under täcket med ett till avsnitt av nån serie innan jag somnar. Ni får sova gott så hörs vi som vanligt igen under morgondagen.
XoXo//Emma

En kväll på altanen

Äntligen kan man sitta ute på altanen utan att frysa ihjäl. Det börjar dock bli kallt nu, men klockan är snart 20 och jag sitter i bara shorts och linne. Därför är det inte speciellt konstigt att det börjar bli kallt nu.
 
Vi har precis grillat lite middag som vi precis har ätit upp i den sista kvällssolen. Det gäller somsagt att passa på när vädret tillåter. Idag blev det kött och en grönsallad till, vilket är hur gott som helst om du frågar mig. En perfekt måltid en sommarkväl som dennal. 
 
Nu ska jag bara fortsätta att sitta här ute på altanen och kanske börja redigera videon som jag och min brorsa spelade in. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Back to business

Jag och Denise körde 7,5 km och så körde vi lite backintervaller. Gissa om jag kommer ha tärningsvärk i morgon... Men då vet man att något är gjort rätt. Jag känner att det var på hög tid att dra igång med träningen igen, så att jag är i lite bra form innan skolan börjar.
 
Möttes även av denna filuren när jag kom hem efter att ha varit iväg och tränat. Hon hoppade precis ut ur bilen när jag körde upp med cykeln på tomten.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen en sväng och sen tänkte jag och brorsan spela in en video. Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare.
XoXo//Emma

Ut i spåret

XoXo//Emma

God lunch lördag

God morgon på er, eller god lunch som det nästan har hunnit blivit även idag. Idag har vi äntligen fått bra väder igen, vilket kommer betyda att jag ska försöka förbättra min färg ute på gräsmattan under dagen. Jag vill gärna vara brun och fräsch när jag ska tillbaka till skolan igen.
 
Nu ska jag integöra mycket innan jag ska byta om för att sticka ut i skogen och springa lite med en kompis. Ni får ha en bra lördag så hörs vi senare under dagen.
XoXo//Emma

Avslutar för ikväll

Jag är helt slut, så nu tänkte jag avsluta för idag. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma