Checkar ut för denna fredagen

Idag blev det bara en lugn kväll hemma, även om jag har en massa saker som ska göras. All min packning ligger fortfarande i min soffa, jag bör städa och göra i ordning på mitt "sminkbord", jag ska förbereda lite inlägg så att bloggen är laddad nu när skolan drar igång igen, jag måste fixa lite koder till min design och ev byta header, sen ska jag skriva ihop 2 brev och säkert en massa mer grejer som jag glömt bort för tillfället...
 
Nu har alla vloggar ifrån Sälen laddas upp. Jag hoppas att ni tycker det var roligt att vi vloggade när vi var där, inte för att vi egentligen gjorde speciellt mycket. Under alla 5 dagar gick vi till ICA, vi tog en promenad till pizzerian och sen gick vi till stranden 2 kvällar, vi kollade på cykelvasans öppna spår och spelade lite fotboll med mina kusinbarn. Annars var vi vara inne i stugan och kollade på film/serier. En av dagarna kan vi dock skylla på vädret till varför vi var inne, men de andra dagarna har vi inget att skylla på.
 
Igår sa jag att jag skulle lägga mig tidigt, fast det blev inte riktigt så. Klockan hann bli 3 innan jag lade mig. Därför har jag någon timmes sömn att plocka in nu. Ni får sova gott så hörs vi igen i morgon.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback