Dagens måsten är avklarade

Åkte till stallet direkt efter att jag publicerat det förra inlägget. Jag tog hand om ponnyn och mötte upp Vilma för att prata lite och bara umgås lite. Vi har ju inte heller träffats på länge så det var roligt att "ta ikapp" lite. Det slutade dock upp med att vi busade lite med ridskoleägarnas barnbarn ute på ridbanan ett tag innan vi åkte hem.
 
Jag kan ju säga att jag verkligen saknat mitt lilla hjärta. Det har gått 9 dagar sen jag såg henne sist, men det var helt underbart att pussa på hennes lilla mule igen. Jag har verkligen blivit bortskämd med att kunna träffa och rida henne varje dag nu under sommaren. Men jag ska ut och ta hand om henne i morgon igen då vardagen i stallet har dragit igång igen. Som tur är drar inte vardagen med skola igång förens nästa vecka för min del.
 
Nej nu ska jag ta och böra redigera lite vloggar, beroende på hur mycket plats jag har på datorn... Jag hoppas också att ni tycker dagens vlogg var rolig, det var ju några klipp från klockan 3 på natten så då får ni verkligen se min sanna sida.
XoXo//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kommenterar du ofta?

E-postadress: (bara mellan dig och mig, ingen annan)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback